Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

Zaujímavosti z prostredia KTL.

Ako mozes vediet s akym zanietenim som tipoval predtym a s akym tipujem teraz? Je pravda,ze jednym casom,bolo to asi priblizne v tom obdobi,ked si ma "prepustil" z FB,ma to tak nebralo a mal som aj menej casu,ale uprimne ti mozem povedat,ze teraz mi motivacia a hlavne chut nechyba.A neviem ake venovanie mas na mysli.Fakt netusim.

Ale zas aby som nebol uplne mimo,ten clanok je dobry a hlavne pravdivy :frajer2:
Joe S. píše:
michal225 píše:Toto je co za clanok ked uz uvadzam tymi dam vsetky Killer Hornets zase vynechavate ja sa na to mozem aka je to fer ktl ked si porozpravas co si myslis o par tymoch a ostatne nedas hm fakt si super ze si takyto dobry toto je stale o tom co som uz vravel pisete si len o tom co je pre vas zaujmave a pre vas tym alebo ostatnych vysiov funkciov poverenych. :thumbsdown:
ono je to vec kazdeho, o com napise clanok, ak nam chces napr. ty priblizit svoj tim, tak mozes tiez napisat clanok o nom, alebo rozhovor s tipermi :wink:
to je najlahsie byt ticho a potom len kritizovat musis sam uznat, ze tvoj tim niet skoro v sutazi vidno, timova tema to odzrkadluje najlepsie
a ja milujem zase velmi mudrych ludi co do vsetkeho velmi vidia.To neni obycajny clanok ale od Admina ci co to je zac a co mam ja robit ked ostatny v tyme nic nepisu tak sa tu nehraj na nejakeho riesitela veci a chod sa skovat si myslis ze tvoj tym je nieco?vobec nic iba nahoda
1.) - offtopic. v tejto diskusnej sekcii je aj tema "diskusia" kde by sa taketo veci mali rozoberat ;)
2.) - michal, myslis ze napr. anglicke sportove noviny pisu o napr. west bromwich albion tolko ako o manchester united? neboj sa - akonahle sa vam zacne viac darit, prip. sa dostanete na bodovane miesta, budete sa v clankoch tohto typu objavovat. v tom clanku nebolo spomenutych viacero teamov (asi preto ze o nich v podstate zatial nie je co napisat) takze to nie je tak ze by ste boli zamlcani len vy.
3.) - ako pisal Joe - vobec nic ti nebrani napisat nieco o vasom teame ty. napr. si vymysli rozhovor sam so sebou (aspon ta neprekvapia zakerne otazky :D ) a mozes sa v nom aj vynadavat na neaktivitu svojich teamovych spoluhracov ako aj na zatial slabsie tiperske vysledky
;)
petrik píše:1.) - offtopic. v tejto diskusnej sekcii je aj tema "diskusia" kde by sa taketo veci mali rozoberat ;)
2.) - michal, myslis ze napr. anglicke sportove noviny pisu o napr. west bromwich albion tolko ako o manchester united? neboj sa - akonahle sa vam zacne viac darit, prip. sa dostanete na bodovane miesta, budete sa v clankoch tohto typu objavovat. v tom clanku nebolo spomenutych viacero teamov (asi preto ze o nich v podstate zatial nie je co napisat) takze to nie je tak ze by ste boli zamlcani len vy.
3.) - ako pisal Joe - vobec nic ti nebrani napisat nieco o vasom teame ty. napr. si vymysli rozhovor sam so sebou (aspon ta neprekvapia zakerne otazky :D ) a mozes sa v nom aj vynadavat na neaktivitu svojich teamovych spoluhracov ako aj na zatial slabsie tiperske vysledky
;)
Pozri a ked vidaju zotavy tymov a ich rozobratie myslim tym ze aku mali minule formu alebo aku maju myslis ze v Pro Footbale by napisali len o tymoch co je o nich pocut napisu aj o slabsich mne ide o to aby sme tam boli napisany pre mna za mna nech aj napise ze sme posledny a slaby ved o to ide je to pravda a nas by to malo povzdudit a nie nas vynechat to nas teda riadne vyhecuje skor znechuti.
na zac iatku ma to totalne bralo na slovak NHL a teraz ma to tiez berie mnes a to lubi ved co tim stratim nic!
kajo píše:Ako mozes vediet s akym zanietenim som tipoval predtym a s akym tipujem teraz? Je pravda,ze jednym casom,bolo to asi priblizne v tom obdobi,ked si ma "prepustil" z FB,ma to tak nebralo a mal som aj menej casu,ale uprimne ti mozem povedat,ze teraz mi motivacia a hlavne chut nechyba.A neviem ake venovanie mas na mysli.Fakt netusim.

Ale zas aby som nebol uplne mimo,ten clanok je dobry a hlavne pravdivy :frajer2:
venovanie ako sledovat timy, vyledky, tipy superov proste vsetko, ja nemam tolko casu teraz si vsimat NHl a podobne cize moj vykon to tiez ovplivnuje, tak ako vela dalsich ludi nema tolko casu ako kedysi a opacne, tebe sa to zase podarilo a to je fajn. kazdy strieda obdobia nechuti a zanietenia. o tom to cele je.
a vtedy som ta vyhodil lebo si na to prdel :P a to sme uz riesili predtym takze k tomu sa nevraciam.

a co sa tyka michala: prispevky piste sem a nie do temy urcenej len na clanky. druha vec je preco som nespomenul vas tim, bol preview sezony a aj vyjadrenia GM, to je vseobecne co sa robi pravidelne a su tam spomenute vsetk timy ci viac ci menej ale su a vyjadrenie GM je vec kazdeho GM individualna. Dalsia vec je pisanie clankov ktorych temy mozu byt rozne a moze ich napisat ktokolvek. to ze som nieco napisal ja nieje vecou toho ze som mod a ani nicoho ineho ale vysledok podpichovania vychodu a zapadu. Neslo o to spomenut vsetky timy ale porovnat kvalitu a tu nekvalitu, priemer co ste momentalne vy nebol v tomto clanku podstatny. Dalsia vec ze som rozmyslal ci spomenut kazdy tim alebo len vybrane timy, rozhodol som sa spomenut len co som uznal za vhodne kedze o vasom time neviem nic, a nechcem hodnotit nieco co vobec nepoznam. A menovat tam vsetko len preto aby tam bol proste kazdy napisany nieje moj styl. Mas pravo si vymysliet cokolvek a napisat o tom je to voje pravo a rad si to precitam, aby to tu aj zilo. Ako priklad mozem uviest aj to ze som tam spomenul areka ci kelemantiu alebo medika a ostatnych nie, a stazuje sa niekto? kazdy chape ze nie vzdy moze byt vsade a niektori by si tam menovanie zasluzili tiez.
a sorry ale nie som ani vystudovany zurnalista a ani nemam dve hodiny na to aby som pisal o kazdom time neviem ake podrobne informacie aby som sa niekoho nedotkol.
janik píše:
kajo píše: Dalsia vec ze som rozmyslal ci spomenut kazdy tim alebo len vybrane timy, rozhodol som sa spomenut len co som uznal za vhodne kedze o vasom time neviem
No a teda ako mozes pisat ked ani nevies poriadne o vsetkych tymoch nemal by si si najprv vsetko premysliet a az potom pisat je dobre ze si myslel ale co z toho ze podpischujes konferencie a k tomu ze o nas nic nevies a nechces sa nejak dotknut veci ohladom slabsich tymov ty si myslis ze ked niekto hodnoti druheho sa bude zapodievat tym ze ci sa niekoho totkne.Napise o kazdom a je mu jedno co si o tom myslia, mne absolutne nevadi ze sme slaby a ze by si to tam napisal ide o to ze sme stale najslabsim tymom v oboch konferenciach to stoji za zmienku to tam napisat.
mate najmenej bodov? nemate, ja som zhodnotil momentalnu situaciu a porovnal dve konferencie a porovnaval som urcite typy timov. a uz to riesit ani nejdem ked ti tak chyba aby tvoj tim bol niekde napisany tak si napis clanok a daj ho sem tak ako to robi kazdy kto ma zaujem. videl som uz vela clankov v novinach a vacsinou sa nespomina kazdy ale len to co si autor sam vyberie tak to uz pochop ze napisem o tom co ja chcem. nie som za to ani plateny ani nic ine aby som musel pisat o kazdom a stale.
janik píše:mate najmenej bodov? nemate, ja som zhodnotil momentalnu situaciu a porovnal dve konferencie a porovnaval som urcite typy timov. a uz to riesit ani nejdem ked ti tak chyba aby tvoj tim bol niekde napisany tak si napis clanok a daj ho sem tak ako to robi kazdy kto ma zaujem. videl som uz vela clankov v novinach a vacsinou sa nespomina kazdy ale len to co si autor sam vyberie tak to uz pochop ze napisem o tom co ja chcem. nie som za to ani plateny ani nic ine aby som musel pisat o kazdom a stale.
co ty si asi z inej planety?o niektorych tymoch si pisal aj z minulej sezony aky boli favoriti a tak a v minulej sezone sme mi Killer Hornets skoncili jednoznacne posledny tak tu nevypravaj vsak jasne pisete si admini co chcete a povzbudte sa medzi sebov vsak vy ste tu ty najvacsi coze mi sme len tak aby vy ste mali uspech napis si o sebe clanok aky si expert a nemusis byt ani plateny za to a co tak potom na co to robis tie prispevky tak do toho neplet peniaze
z inej planety si ty asi ked nechapes ze je moje pravo pisat o com chcem a ze tema nebola riesena tak aby musel byt spomenuty kazdy tim a ak najdem este nejaky tvoj prispevok k tejto teme tak ten clanok proste zmazem a bude klud
[quote="janik"]z inej planety si ty asi ked nechapes ze je moje pravo pisat o com chcem a ze tema nebola riesena tak aby musel byt spomenuty kazdy tim a ak najdem este nejaky tvoj prispevok k tejto teme tak ten clanok proste zmazem a bude klud[/quotejeha]
jeha si ho zmaz a co tak sa vy*er na mna a co co teraz co naco mi pises zbytocne minas cas a naco mi odpisujes ved niesi za to plateny a este s takym nic ako som ja na tomto fore a tak isto naco je nas tym v ktl na nic len do poctu mozte nas aj vylucit aj neviem co ved aj tak sme len smet vy ste ty horny popredny najlepsi zo vsetkych tymov si o sebe piste aky ste dobry pochvalte sa ved na lavo vam svieti pekna cervena alebo zelena farba to su ty najlepsi.
klud michal ved janik nespravil nic zle sak boze budete spomenuti v dalsom clanku omg ako ekby tu islo oneviem co no
medik911 píše:klud michal ved janik nespravil nic zle sak boze budete spomenuti v dalsom clanku omg ako ekby tu islo oneviem co no
ved okej medik mne o nic neslo len som na to upozornil vobec mi nevadilo ze si tam bol ani ze tam boli ostatne tymy ale chcel som aby tam bol aj moj tym a aj ostatne
michal ukludni hormony, tato sutaz je na to aby sme sa zabavali a nie hadali.
hadky su vsade a ja som si zastal tym lebo Janik je moderator pise prispevok a par tymov vinecha.Keby pro hockey vinecha z Vychodnej konferencie Boston alebo Atlantu co by sa pytali citatelia kde je Boston a Atlanta preco ich vinechavate.A Janik by povedal ze on pise co on poklada za vhodne a co sa mu paci ach to je ale rozum
Vyzera to tu ako pro hockey miso?NIE! toto je vec kazde o kom bude pisat.Ak chces mozes napisat clanok ty a vynechat z neho Firebirds a janik ti nic nato nepovie
Najprv sa nauc pisat a potom nadavaj ostatnym do hlupych.A co ze je moderator? sak aj on je clovek, ma svoje vlastne nazory a moze si pisat co chce.Jediny rozdiel medzi nim a tebou je v tom, ze on moze mazat prispevky a davat bany.Moderator nema v naplni prace aby pisal o vsetkych .A neser ma aj ty , lebo nechcem kvoli takemu ho*no dostat ban
Ivan píše:Najprv sa nauc pisat a potom nadavaj ostatnym do hlupych.A co ze je moderator? sak aj on je clovek, ma svoje vlastne nazory a moze si pisat co chce.Jediny rozdiel medzi nim a tebou je v tom, ze on moze mazat prispevky a davat bany.Moderator nema v naplni prace aby pisal o vsetkych .A neser ma aj ty , lebo nechcem kvoli takemu ho*no dostat ban
zaaaaaaaaaaaabrzd ja som dobre napisal ze si glupy co aj si a ten ban no nerob zo seba nejakeho hrdinu ze ti hrozy ban take ich vyhrazky vkuse hovoria ze niekto dostane ban a nikdy nikto ho nedostane ale je rozdiel ked pise ako normalne a ako moderator a ten prispevok bol moderatorsky !!!!!! Ach a staraj sa o seba ty srobovak!!!!!!
jestli bych mohl poprosit až tu bude něco k věci psané tak at to napíše tučném písmem nebo mi napíše pm,tato debata se mi nějak číst nechce...děkuji
A ako vies ze to pisal ako moderator? Bolo tam vari napisane,ze autorom je MODERATOR Janik? ak nie tak potom to ako moderator nepisal a skus sa uz trocha nad tym zamysliet co vlastne pises lebo uz vyzeras ako nechapavy somar a pochybujem ze ten ban je vyhrazka kedze som dostal aj varovanie v Pm
docasne uzamykam temu nech sa to tu nenaplni somarinami. Zamyslite sa.
Normalne som az znechuteny. Nebol som tu cez den, takze neviem co vsetko sa tu a zrejme este aj niekde inde popisalo. Niekto si da robotu napisat fajn clanok a takato vdaka sa mu dostane ako od michala, zasnem. Neviem kto zaco dostal BAN, no ale jasne, ze su tam PT, je toto mozne. Ivan, do coho sa ty nezapleties. Co keby si radsej miesto toho precitas ako sa maju pisat tipy, aby som ich nemusel kazdy den prepisovat, ha, co ty na to. Uz sa konecne zamyslite niektori, tu nejde len o vas, ale to ako tu diskutujete a co pisete robi obraz celej KTL. Tak dufam, ze sa to uz nebude opakovat, su urcite hranice a viaceri by sme boli radi, keby sa dodrzuju. Podpichujme sa, ale s mierou. Lebo sa na to vykaslem a bude po tipovacke...
este k tomu janikovmu clanku - po dnesnych vysledkoch je ten rozdiel este extremnejsi

leader zapadnej konferencie by na vychode nebol ani na bodovanych miestach :!: :!: :!:

zda sa ze jedine Matejko si ten clanok zobral vcera k srdcu tak ako bolo treba :D
je vůbec web o KTL v provozu? :ja_neviem:
v provoze je, ale nepridavaju sa clanky. V blizkej dobe sa mozno vynovi a potom uvidime.
199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES