Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Prihlasovanie do Komisie KTL 15/16
Janik všimol si si kedy tento topic bol vytvorený -15 aprila sa robili prihlášky do komisie a do dnešného dnajanik píše:Chris, co to citam, za mna i ked uz v KTL nejak neposobim musim povedat ze by si sam mal popremyslat a dat si pauzu lebo take nieco je pomerne hrube porusenie nie len pravidiel ale i moralnej stranky na ktorej KTL bola stavana, ak ti uz aj vedenie sutazit nezakaze sam by si nemal kandidovat na ziadnu funkciu a tak isto pozicia GM nieje v tuto chvilu z mojho pohladu vhodna .. len tolko som chcel
vela napisane ale za mna plati ak nemam co povedat tak radsej mlcim, su veci s ktorymi sa da suhlasit ale to neznamena ze to co bolo povedane na tvoju osobu sa tym rusi a je mi jedno ci sa ti to paci alebo nie, k tomu som povedal svoj nazor
k ostatnym veciam asi len tolko, no a co? mne je to uz v podstate jedno, stazuj sa arekovi a cepimu, to je vedenie fora, ako si to kto urobil tak to ma, ja som na tieto veci upozornoval davno, z mojej strany kedysi bola ponuka aj na spolufinancovanie celeho fora, bolo to odmietnute a teraz by som mal za niekym utekat a prosit? arek je dospely chlap, ked mal nieco na srdci nikto mu nebani sa ozvat aj konkretnym osobam a nie tu na fore pustat nejake vseobecne informacie, ak ho to nebavi tak sa mal postarat aby nasiel nahradu, tak isto uz davno malo byt viac ludi co sa o to staraju, ked sa zacinalo boli kludne 3 admini, dalsi 3 moderatori, a x dalsich ludi co kludne pomohli, to co z fora zostalo je aj jeho chyba, ja bez fora fungujem uz roky a bez KTL budem pokojne tiez, to uz nieje sutaz a partia ktora ma tu drzala
viac k tomu nejdem pisat, toto nieje tema kde by sa to malo riesit a nebudem to riesit ani cez SS
k ostatnym veciam asi len tolko, no a co? mne je to uz v podstate jedno, stazuj sa arekovi a cepimu, to je vedenie fora, ako si to kto urobil tak to ma, ja som na tieto veci upozornoval davno, z mojej strany kedysi bola ponuka aj na spolufinancovanie celeho fora, bolo to odmietnute a teraz by som mal za niekym utekat a prosit? arek je dospely chlap, ked mal nieco na srdci nikto mu nebani sa ozvat aj konkretnym osobam a nie tu na fore pustat nejake vseobecne informacie, ak ho to nebavi tak sa mal postarat aby nasiel nahradu, tak isto uz davno malo byt viac ludi co sa o to staraju, ked sa zacinalo boli kludne 3 admini, dalsi 3 moderatori, a x dalsich ludi co kludne pomohli, to co z fora zostalo je aj jeho chyba, ja bez fora fungujem uz roky a bez KTL budem pokojne tiez, to uz nieje sutaz a partia ktora ma tu drzala
viac k tomu nejdem pisat, toto nieje tema kde by sa to malo riesit a nebudem to riesit ani cez SS
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé