Tak jsem si to shlednul az ted a teda.. to co jsme hrali od poloviny prvni tretiny az do konce druhe tretiny, to byla naprosta fantazie. Vim ze jsme toho schopni a deje se to pomerne casto, presto mi to i tak vyrazi dech. Totalni uragan, na ktery chudak Lundqvist nebyl schopen reagovat a bude se mu o tom zdat asi jeste hodne dlouho. Takhle na dne a takhle bezmocneho jsem ho fakt nikdy nevidel.
Maximalni level tohodle teamu je obrovsky, udery pak prichazej ze vsech stran, at uz od obrancu (Letang, Daley), tak pres ve vsech zonach vyborne hrajiciho Crosbyho ktery se neskutecne nasel se Shearym (ten hraje jako na drogach), pres Kesselovu lajnu, pres Malkina, az po dovolim si tvrdit nejlepsi 4.lajnu ligy Kuhnhackl-Cullen-Rust. Rangers si holt meli rozmyslet co delaji, kdyz porazeli v game 82 Detroit, protoze tahle serie se ukazala pro ne jeste vic nehratelna nez se puvodne cekalo.
Potesujici je, ze jsme se zlepsovali od zapasu k zapasu a vypada to, ze nam tahle serie ani neubrala sily. Do 2.kola tak pujdeme s obrovskym sebevedomim a pokud to bude opravdu s Washingtonem, tak to bude serie s epickym potencialem, mozna predcasne minifinale SC.. Prave Washington ma na to, aby nasi masinu zastavil, ale uvidime, pro mne by to bylo netipovatelny. Hodilo by se kdyby Philla kousala jeste vic a vic.