Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

[#2] TAMPA BAY LIGHTNING vs. DETROIT RED WINGS [#3]

Vyvrcholenie sezóny 2015/2016.

Kdo postoupí?

Tampa Bay Lightning
67%
30
Detroit Red Wings
33%
15

BOLTS in 6

Som veľmi zvedavý na porovnanie Blashilla a Babcocka. Každopádne, rozhodne dlhodobá neschopnosť Wings udržať v 3rd vedenie a lepší brankár :ciga:
Bolts in 6. Náš vrchol sme dosiahli postupom do PO, čiže si spravíme ďalšiu čárečku :lol2:
D&M píše:Som veľmi zvedavý na porovnanie Blashilla a Babcocka
To je unfair vůči Blashillovi,...
Tampa ale v koľkých zápasoch, to ťažko odhadovať, ale jedno očakávam, gólový priemer na zápas bude pod 3 góly :giggle:
Tu nemám jasného favorita tak skúsim Bolts in 7
V každom prípade nech postúpi ktokoľvek, druhé kolo by mala byť konečná
Tampa nemá krále a Red Wings jsou hladoví po uspechu v play offs, podle mě už na jejich poměry cekaji moc dlouho, lonské vyrazení vrátí tampe i s uroky
Snad do toho všichni daj opravdu 100%, však to s velkou pravděpodobností může být poslední Pashovo P-O. Tak by do toho měli dat všichni od Big Eeho po Andyho celý svoje srdce a nechat na tom ledě duši a zkusit se aspon o nějakej ten výsledek porvat.
rambo001 píše:Tak by do toho měli dat všichni od Big Eeho
Ten ať do toho naopak raději nedává vůbec nic :)
Dnes to mělo být vítězství Wings, Bolts byli hratelní. Hromada šancí, ale nedáváme je. Dylan musí přes léto nabrat svalovou hmotu.
No dneska jsme měli vyhrát. Neproměňujeme šance. Ve třetí třetině už nás Tampa mlela :slap: Dneska opět zářili pan Kužel a má dalšího komplice a to Islámistu (Qčko). Prohráli jsme si to vlastní nedůsledností před brankou. Pokud takto budeme pokračovat, tak jsem špatně hlasoval o nej. sweep :giggle:
Jn, bohužel pro letošek dost klasický zápas. Neproměníš šance, uděláš pár vtipů v obraně a nemůžeš myslet na výhru. Stát se to letos poprvé, asi byl byl nasraný, ale když to vidím v této sezoně už potřicáté, nechává mě to chladným.
Tak tohle halvně není jenom LETOS, to je na tom to nejhorší.

Každoroční trápení v koncovce se vždy znásobí v PO. Jak jsem říkal, pokud dáme v zápase 3g a více, bude to velký úspěch. A bohužel my nemáme tým na uhrání výsledků jako 2:0, 2:1, tak holt prohráváme. Navíc si nejsem vůbec jistý, že by jsme takový výsledek dokázali při závěrečném tlaku soupeře udržet. Btw. ten první gól Kučerova, kdo by to od nás takhle trefil? Půlka mančaftu by tam nedostřelila a od druhé půlky by šel puk nahoru na hodiny.

Ten tým prostě není gólový, nemáme gólové hráče a trpíme na to už snad 100 let. První lajna by byla ok tak před 5-i lety, druhá je sice hezká na pohled, ale to je tak asi vše, gólů se od nich nedočkáme a třetí? Už jen spojení Helma s Richie zaručuje, že tenhle útok góly rozhodně dávat nebude.

Složení útoků se mi vůbec nelíbí, určitě bych rozdělil Z+D a taky N+T, to spojení prostě dlouhodobě nefunguje. Helm do čtverky místo AA, mu a Larkinovi přidat minuty.

Jinak Mr.Q a pan Helmut včera u všech obdržených gólů. AA 8min., Larkin 11min., Mantha farma :cool:
vcerejsi nas hokej mi prisel stejne beznadejny jako cela sezona. Tampa i pres zraneni je na vsech postech lepsi, bude patrne rychla serie
Jirik19 píše:Složení útoků se mi vůbec nelíbí, určitě bych rozdělil Z+D a taky N+T, to spojení prostě dlouhodobě nefunguje. Helm do čtverky místo AA, mu a Larkinovi přidat minuty
Do první lajny Larkina, Pashu a AA. Hankovi poděkujeme a pošleme ho do Ruska hlídat Pashovu dcerku.
Ninety91one píše:Tampa i pres zraneni je na vsech postech lepsi, bude patrne rychla serie
To bude rychlý sweepek :jn:
Abych by upřímný, zdálo se mi to od nás mnohem lepší, než jsem čekal. Vážně. Ne, já si tohle playoffs prostě užiju; dneska se třeba děsně těším na Caps s Flyers.

Jinak včera bylo evidentní, že po rivalitě Avs máme nový tým, se kterým povedeme boj :) A líbilo se mi to, je to koření.
Jako hokej sám o sobě nebyl vůbec špatný. Ta vyhrocenost, to prostě patří k p-o, to neberu jako rivalitu.
PK píše:Abych by upřímný, zdálo se mi to od nás mnohem lepší, než jsem čekal. Vážně. Ne, já si tohle playoffs prostě užiju; dneska se třeba děsně těším na Caps s Flyers.

Jinak včera bylo evidentní, že po rivalitě Avs máme nový tým, se kterým povedeme boj :) A líbilo se mi to, je to koření.
jo, lepsi to bylo, ale ta sila Tampy a beznadej Detroitu tam proste citit byla a to poradne. Jsem to dokonce na treti tretinu zabalil, protoze mi bylo naprosto jasne, jak to nakonec dopadne.
Ninety91one píše: protoze mi bylo naprosto jasne, jak to nakonec dopadne.
No bohužel, v třetí třetině jsme jenom čekali na gól. To bylo úplně jasné, jak to dopadne. Jeden neuznali a my čekali dál :hroza:
Zápas nebyl špatný, rozhodla zmíněná 3. třetina a impotence v našich PP. Série je hratelná. Chce to prostě jinou distribuci minut.

Athanasiou odehrál 38 zápasů - 0 trestů, 14 trestů proti > rozdíl +14 > 6. v NHL
- G/60 > 2. v NHL; P/60 > 15. v NHL
- 31 vyložených šancí 314 minut X Zetterberg 63 vyložených šancí 1232 minut

Zároveň je škoda Manthy, myslím, že by měl hrát. Argumenty, proč nehraje jsou mimo. Tato zkušenost by pro něj mohla být zásadní. Snad uděláme druhý zápas. Tampa nepředváděla nic extra. Poměrně dobře jsme eliminovali jejich zbraně, tak snad budeme zítra šťastnější.
Novis44 píše: Chce to prostě jinou distribuci minut.
Zároveň je škoda Manthy, myslím, že by měl hrát. Argumenty, proč nehraje jsou mimo.
Ale tohle my všichni tady víme. Ale ten pán co je za to odpovědný, (nebo mu někdo říká jak to má dělat) to vidí pořád jinak než my. :neviem: Spojení D+Z dávno nefunguje....atd. atd.
oh :hroza: ... jediná změna je prohození největších ko*otů Kužela s Q.
Big E a Deke to jako chcem hrat s kuželem v prvním páru? :rofl: No chudák Deke ten si užije dneska jestli to tak nakonec bude. :scare:
Jirik19 píše: oh :hroza: ... jediná změna je prohození největších ko*otů Kužela s Q.
To je konec. Smrtící kombinace Islámisty a Kužela :hroza: Blash je slepý s tím složením útoků, nebo je jen figurka, které to "někdo" diktuje" :?: Tohle prostě nemůže a nebude fungovat. :bitka3:
vzdyt je to jedno, 25 jsme splnili a ostatni je brak. Me osobne toto PO ani nezajima, protoze samotny postup je pro me velice ostudny az trapny.
246 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS