Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

[#1] WASHINGTON CAPITALS vs. PHILADELPHIA FLYERS [#WC2]

Vyvrcholenie sezóny 2015/2016.

Kdo postoupí?

Washington Capitals
79%
38
Philadelphia Flyers
21%
10

NocnyVlcik píše:Ked sme dali 4.gol ,bolo mi jasne ze Phila pritvrdi a zacnu robit prasacinky,ale to narazenie Orlova ste si mohli odpustit.Po takomto narazeni hlavou na mantinel mohol kludne koleckovat do konca zivota na voziku.Nezabudajme ,ze hokej je len hra....neide o zivot....a ked neide o zivot...ide o :ho*no:
Orpik uz asi dohral :?
Ještě že to Orly rozdýchal... :-O :yes: :wink:
Orpika je škoda... :cry:
Místo něho asi Chorney... :?
Az si to pustite jeste jednou, tak se snad omluvite.
AndyF píše:Az si to pustite jeste jednou, tak se snad omluvite.
Orpika beriem....bol to nestastny zakrok,ale pri Orlymu nie je co riesit :nono: Bellemare moze byt rad,ze to takto dopadlo.Pri takomto narazeni hlavou na mantinel si zlomil Ludek Cajka prvy a druhy krcny stavec,poskodil si miechu ,ochrnul na vsetky koncatiny a o 40 dni jeho srdce dotlklo.
Co to bude v 4. stretnuti,ked Phile pojde o vsetko ?
J.R.-20 píše:
NocnyVlcik píše:Ked sme dali 4.gol ,bolo mi jasne ze Phila pritvrdi a zacnu robit prasacinky,ale to narazenie Orlova ste si mohli odpustit.Po takomto narazeni hlavou na mantinel mohol kludne koleckovat do konca zivota na voziku.Nezabudajme ,ze hokej je len hra....neide o zivot....a ked neide o zivot...ide o :ho*no:
Orpik uz asi dohral :?
Ještě že to Orly rozdýchal... :-O :yes: :wink:
Orpika je škoda... :cry:
Místo něho asi Chorney... :?
Uvidime ako dopadnu Orpikove dalsie vysetrenia,ale rozhodne by som jeho navrat neuponahlal . Chorney ak sa predstavi v takom svetle ako v zakl. casti.......nemam obavy.
NocnyVlcik píše:ale pri Orlymu nie je co riesit
takze nepustil jeste jednou.
V základní části se to s tou obranou dalo uhrát ale teď v PO, je to nemožný, máme tam ahl hráče, čekal jsem domácí výhru ale prostě ta kvalita WSH je trošku jinde. Velké zklamání je pro mě Voras ... ještě teda Schultz, Manning, Streit, Macdonald to je prostě tragédie .. PO samotné je pro nás úspěch už a plno zkušeností, tak minulou G2 jsem si užil. Tuhle teda ne.
Ukazka Flyers fans v plnej krase, strašny odpad.
Takže nejenom že Flyers umetou cestičku Caps ve 4 zápasech, ale ještě jim pomůžou scratchnutím Orpika :slap:
Weber na scénu Obrázek
Pali_Caps píše:Ukazka Flyers fans v plnej krase, strašny odpad.
Nojo, nekomu zas hrajou prekvapive notičky ze shora. :roll: Ani se tem klukum pak nedivim v nekterejch situacich.
Vzhledem k té smazané staré debatě o honu na Ghosta je tohle pěkný mindtwist. Možná je škoda, mohla z toho být hádka roku.
Ja ti vobec nerozumiem Rono, ze tu ides to davat na nejaku pomoc z hora :neviem: Za celu seriu sme mali asi tolko presiloviek ako vy, na čo sa chces vyhovarat teda? Mali ste plno moznosti 5na3, 4na3, nie ste schopni nas ani poriadne ohrozit v presilovkach, na toto by som sa radsej zameral a nie na nejaku pomoc z hora...inak Bellemare to neurobil umyselne, to bolo aj vidiet potom z jeho reakcii, aj ked to bol hnusny zakrok...Ed si asi zasluzil lepsiu spomienku, nez to co predvadzali vcera Vasi fans, ale nie ze by som od tych fanusikov cakal nieco ine..
Nase mizerna PP nam prohrala predem serii, vo tom zadna. Ale ja tenhle metr v PO nechci, milion PPs a hra 5v5 v podstate ani nerozhoduje. Je to o nicem. A to myslim na obe strany s tim poctem PPs.

Co chci vsak rict je to, ze refs vam chteji pak kompenzovat a piskli nam nejednu sracku, za kterou jsme sli sedet, vy najednou ziskali momentum a skorovali. Pak pri stejnym souboji na druhy strane uz to nepisknou, protoze si asi reknou, ze uz jsme meli dost PPs nebo nevim. Metr nebyl dosud stejnej. Ale svadet prohry na to nehodlam, stejne bysme nevyuzili ami 5-on-2 kdyby neco takovyho existovalo.
JKL píše:Vzhledem k té smazané staré debatě o honu na Ghosta je tohle pěkný mindtwist. Možná je škoda, mohla z toho být hádka roku.
No jeden blind hit na Ghosta tma dneska byl, takze to nechme..
Ono navic Ghost evidentne hit the wall, takze je stejne dost non-faktor..
Philly(p) píše:
Víš, co mě naprosto irituje? Když nějaký (pro mě neznámý člověk) hází všechny fanoušky Flyers do jednoho pytle! ku*va, jak si tohle můžeš vůbec dovolit!!!
On nepochybne mini US fans (na stadione)..
To je takova americka klasika.. Fandove z Philadelphie jsou obecne povazovany za nejvetsi raubire.
Specificky od okamziku, kdy vybuceli Santu na zapase Eagles..
First time in my life I've left a game early, you should be ashamed if you chucked a bracelet. Disgrace.
What an embarrassment throwing the bracelets on the ice. Once again Philly fans look like assholes in front of the nation. I feel so bad for my Flyers!
I have never in my life been ashamed to call myself a flyers fan until today. Not because they lost but because of the fans that threw their bracelets onto the ice. Complete disrespect for our beloved owner Ed Snider.
Yes, I wished the Flyers would win every game and I'm disappointed, but I don't go around acting like an idiot. Love my Flyers regardless.
Shit like this that makes me not want to be a flyer fan anymore I'm embarrassed to wear orange and black. Not because of the team but because of the fans. I know it ain't all of them but it is terrible
...
Priebeh zápasov môže byť pre fanúšikov Caps nádejou v tom, že v sériách proti Rangers bola posledné roky aj napriek vysokej úspešnosti v základnej časti PP úplne bezmocná, teraz to vyzerá tak, že sme sa dostatočne prispôsobili a sme schopní aj v prípade pripravenosti súpera na našu PP zmeniť štýl, máme nacvičené viaceré možnosti. Každý hráč je nebezpečný a už to nie je o tom, že ubránime Oviho = ubránili sme Caps PP.

Článok:

https://www.washingtonpost.com/news/cap ... ower-play/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rono píše:Co chci vsak rict je to, ze refs vam chteji pak kompenzovat a piskli nam nejednu sracku, za kterou jsme sli sedet, vy najednou ziskali momentum a skorovali. Pak pri stejnym souboji na druhy strane uz to nepisknou, protoze si asi reknou, ze uz jsme meli dost PPs nebo nevim. Metr nebyl dosud stejnej
Měl jsi vidět náš Game 2 proti Bolts — tam zebry pískaly na obě strany tak divně, že ani jeden tým nevěděl, co faul je a co není. Obecně je letos markantní pokles v kvalitě sudích.
Philly(p) píše:Víš, jak to chodí v hospodě, když tam něco takového někdo prohlásí, že?
Dejte mi vědět, až se půjdete pobít, přijdu se podívat. :giggle:
PK píše:Měl jsi vidět náš Game 2 proti Bolts — tam zebry pískaly na obě strany tak divně, že ani jeden tým nevěděl, co faul je a co není. Obecně je letos markantní pokles v kvalitě sudích.
To jsem sice neviděl, ale viděl jsem G2 PIT-NYR, G3 CHI-STL a i tohle mi stačilo. + tomasinhova zmínka o ANA-NSH. A vůbec (#cislanelzou) počet PPs snad v každém zápase je obrovský.

Jak kdyby chtěl Gary vytratit z PO tu tvrdost a ten náboj. :hroza: :neutral:
Rono píše:Jak kdyby chtěl Gary vytratit z PO tu tvrdost a ten náboj. :hroza: :neutral:
chce viac golov :hroza:
Jedna vec je, ze co sa tyka FF tak trocha suhlasim, ty si ale sam cislo a o xrucovi nehovoriac, jeden z najvacsich sedlakov na fore.
Najvacsi primitivizmus sa ale ukazuje pri takomto bagetelizovani a hadzani do jedneho vreca. Mimochodom fanusikovia Washingtonu su oznacovani za najhorsich v USA co sa tyka chovania uz ked sme u toho, len sa to tak neprejavuje v hokeji kde je to miernejsie ale to len tak na okraj ked chces vytahovat tuto kartu.

Inak ze by sme presli som povazoval za nerealne ale sweep som necakal takze za mna sklamanie. Na jednej ruke spocitam hracov s ktorymi som spokojny a najviac sklamali hlavne opory, ktore to mali tahat. Celu sezonu som hovoril ze ta nasa PP nas zabije a aj tak je. Stacilo sem tam nieco premenit a mohli to byt ine zapasy. Nam PP fungovala len jednu kratku dobu v sezone, nieco popadalo v OT v 4on3 a tam sme si nahrabali stats + to este zdvihol posledny zapas s isles kde o nic neslo ale inak je ta PP biedna a s tymto sa proste neda hrat.

Eda mi je luto, spravit si takuto hanbu a tiez mam obavy ako dedek, ze nam to mozno mladi beci nevytrhnu a musi sa aj markantne zlepsit utok. Jedina naplast je momentalne hra Lindbloma v AHL a celkovo nasi mladi....

Seria je vymalovana ale dufam ze aspon jednym zapasom nas este potesia a dohra sa to so ctou.

Nejaka vylucenia, krivdy a tvrde zakroky kaslem......
tomasinho píše: Máš pravdu, asi to byla moje první a poslední reakce.
Skoda, mohl by si sehrat roli Dawea. Ten se cpal, kde o to nikdo nestal a mel pitomy kecy po tretim prohranym zapase. Skoro bych rekl, ze zraneni Krejciho a jeho pripominky nam to tenkrat otocily.
Tohle mi ale vysvětlete :lol2: :lol2:

https://www.facebook.com/hockeymemepage ... 271408955/" onclick="window.open(this.href);return false;
Esem píše:Tohle mi ale vysvětlete :lol2: :lol2:
Měl vsazené no, tak se neudržel :lol2:
193 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS