Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SCF: [#2] PITTSBURGH PENGUINS vs. SAN JOSE SHARKS [#3]

Vyvrcholenie sezóny 2015/2016.

Kto to vyhrá?

Pittsburgh
26%
9
San Jose
74%
26

Toto je hodně zajímavá statistika: nejlepší střelci daných týmu v základní části v sérii s Sharks

Toffoli - 0 gólů
Forsberg - 1 gól
Tarasenko - 2 góly (za rozhodnutého stavu)
Sharks musi protoze jinak by mi bylo blbe celej rok z toho pohled na Crosbyho s poharem.
Sharks in 6 :!:
Philly(p) píše: Caps in 7 :!:
Philly(p) píše:Tampa in 7 :!:
Philly(p) píše:Sharks in 6 :!:
:petrik:
Atlantik píše:...
Tak, že bych ještě udělal změnu... :hmm:
Uff.. je to tu :shock: Sme vo finále a ja tomu neviem stále uveriť. Teraz však verím v to, že to dáme a je mi úplne jedno v koľkých zápasov, ale najlepšie by bolo dať to na domácom ľade :pray:

LETS GO SHARKS!!!
to atlantik: myslel jsem to vážně :) .. a nepsal jsem to proto, abych nějak znevážil cestu Pittsburghu do finále Stanley Cupu.. pořád si vedete líp než 28 ostatních klubů NHL.. jediný co jsem psal je, že si podle mě zatim nevedete líp než ten jeden, kterej vás teprve čeká.. nic víc.. nic míň..

kdybych si mohl vybrat mezi WSH, TB, CHI, LA, STL.. jako soupeře třeba pro Coyotes.. vyberu přednosně první dva jmenovaný..

co mi na vás vadí? přijde mi, že jste až moc závislí na puck posession.. když si představim tým, kterej bych chtěl mít na ledě, když mě bude soupeř celou třetinu tlačit.. Pens by nebyli mezi prvníma.. proto si myslim, že jejich styl hokeje, ačkoliv stačil na zvučný soupeře.. na SJ stačit nebude...

asi tolik k tomu :klobuk:
AndyF píše:Tady je to naprosto jasný souboj dobra a čirého zla.

Obrázek
Mne Pitt až tak nevadí ale toto je presne ten dôvod prečo si myslím že SC zostane na východe. To "zlo" vždycky zvíťazí, od roku 2006 ani v jednom finále nevyhral tím ktorému by som to viac prial, (08 a 09 sú výnimka lebo si to rozdelili 1 ku 1 a ešte 2013 lebo vo finále boli len 2 zlá) ale okrem toho vždy všetko skončilo naopak, takže hned ako tento rok vypadli tie Ku*dy z LA a CHI a na západe zostali v hre len sympatické tímy bez úspechu tak mi bolo jasné že :cup: zostane na východe. A podobne to bolo aj vo všetkých dôležitých futbalových finále tento rok, finále LM,EL, FA Cup, Copa, Dfb, Franc aj Tal pohár, všetko :grc: a tie "menšie" tímy sú tu len nato aby si pretrpeli hertbrejking prehry a aby mal kto korunovať víťazov.. Toto je zas nezmyselný výplod ale to včerajšie finále LM a dalšia hertbrejking prehra v OT ma len utvrdila že znovu všetky finále dopadnú na :ho*no: .
Wanic » ned kvě 29, 2016 5:12 am píše: co mi na vás vadí? přijde mi, že jste až moc závislí na puck posession..
:scare: :scare: No nic, snad te jednou pochopim.. nebo radsi ne?

EDIT: jinak tam uvadis Chicago, ale to prece vyradilo St.Louis. Cesta pres LA, NSH, STL vs NYR, WSH, TB... no nevim, ja jsem toho nazoru ze na Vychode jsme si to uhrali pres 3 uplne nejtezsi teamy, tezsi uz to byt nemohlo. Je otazka jakej je skutecnej level Kings, ale za posledni 2 roky se ukazuje, ze asi ne az tak vysokej. Takze Sharks to meli podle mne o dost lehci.. A museli jit pres Nashville na 7 zapasu.

Jinak slabina Sharks je jasna. Dillon-Polak. Pak 4-ty utok, i ten 3-ti je jasne lepsi u nas. Golman by taky mohl byt trochu lepsi u nas. U nich trochu lepsi PP, u nas trochu lepsi PK. U nich lepsi TOP6 a predevsim druhej par. Vyrovnanej matchup. My jsme vyvazenejsi, jejich hvezdy jsou vic red-hot. Tak ted zalezi jestli je udrzime tak nejak rozumne na uzde, pak by se projevil nas resp. jejich depth..
radši ne.. neboť to stejně nemá žádnej valnej význam.. nic z toho co píšu nebude hrát žádnou roli s tim, co se bude dít na ledě... psal jsem to pro to, aby si člověk mohl udělat obrázek z čeho vzešel ten můj typ Sharks in 5.. na čem je ten tip postavenej.. že jsem si jenom nebral tým s hezčím jménem nebo nezkopíroval něčí názor, ale že se to snažim z něčeho vyvozovat.. něčim trochu podložit..

co se týče "vadí" - tak vadí jenom ve smyslu vadí v cestě za upřednostněním Pittsburghu před San Jose.. tohle vadí neobsahuje žádný emoce...

ale jak říkam je to fuk.. kdybych napsal Sharks in 5.. tak si můžeš říct, až vyhrajete SC, že je Wanic mizernej tiper.. takhle by sis měl moct říct, že Wanic nevybral ty správný informace, který budou rozhodovat .. to je jedinej rozdíl..

but hey.. ono asi někdy zůstat u prosýho "Sharks in 5" patrně není zas tak mizerný řešení :giggle:
Atlantik píše:ja jsem toho nazoru ze na Vychode jsme si to uhrali pres 3 uplne nejtezsi teamy, tezsi uz to byt nemohlo.
Zraněním zdecimovaný tým Tampy? hm.. Rangers, kteří na konci sezóny totálně odpadli a v PO byli totálně marní? hm.. Já si tedy myslím, že naopak Sharks měli velice těžké soupeře (o LA nemůže nikdo pochybovat, leč letos tedy zklamali, Preds jsou strašně podceňovaní, ale z mého pohledu pohledu velmi silný tým, Blues jsou špička).. V součtu prostě mi přijde, že Pens tu cestu měli o dost lehčí.

Nicméně, v PO není žádný lehký/těžký soupeř.. Takže debata o ničem. :wink2:
Myslím, že ty 3 nejtěžší týmy byly myšleny jakožto 3 momentálně nejtěžší z východu, respektive:
WSH, TBL, NYR > NYI, DRW, FLA, PHI.

Každopádně, není to jedno, kdo měl těžší cestu? Myslím, že oba týmy jsou tam zaslouženě. Teď se začíná od nuly a ať vyhraje ten lepší ( :pray: Pens)
Samozrejme ze to bylo mysleno ze 3 nejtezsi teamy z Vychodu.. Jak jsme na Vychode tak to uz tezsi byt nemohlo. A "zranenima zdecimovana" Tampa presla prvni dve kola pres 4:1, tak nevim co se to tu najednou zhazuje, je to velmi kvalitni team (ktery btw zas az tak zdecimovany nebyl). Rangers byli v PO takovi, jake jsme je udelali, tezko rict jak by hrali proti jinym, ale ano byli z ty trojice evidentne nejprijemnejsi. V ty serii jim nicmene vybouchl Lundqvist, jinak jsme zas az tak nedominovali. Washington nepotrebuje komentar, tam jsme vyradili nejsilnejsi team ligy, nikdo to na papire nema vyskladany lip nez oni (excelentni special teamy, golman, utok, solidni defenzivni system, healthy...).
Atlantik » ned kvě 29, 2016 2:10 pm píše:Samozrejme ze to bylo mysleno ze 3 nejtezsi teamy z Vychodu.. Jak jsme na Vychode tak to uz tezsi byt nemohlo. A "zranenima zdecimovana" Tampa presla prvni dve kola pres 4:1, tak nevim co se to tu najednou zhazuje, je to velmi kvalitni team (ktery btw zas az tak zdecimovany nebyl). Rangers byli v PO takovi, jake jsme je udelali, tezko rict jak by hrali proti jinym, ale ano byli z ty trojice evidentne nejprijemnejsi. V ty serii jim nicmene vybouchl Lundqvist, jinak jsme zas az tak nedominovali. Washington nepotrebuje komentar, tam jsme vyradili nejsilnejsi team ligy, nikdo to na papire nema vyskladany lip nez oni (excelentni special teamy, golman, utok, solidni defenzivni system, healthy...).

Nic proti protoze jsem nevidel zapasy WSH a Pens ale s nami Caps rozhodne nevypadali jako nejsilnejsi tym.Serii vyhrali hlavne special teams ktery maj velmi dobry, ale ve hre 5vs5 to rozhodne zadna dominance nebyla.Vzhledem k tomu ze nas tym byl tak trochu tym strasaku tak jsem se tomu sam divil.
Sharks in 7.

Ať je v létě v Klimkovicích veselo :pivo2:
Kuwa Burns to co bylo při třetím gólu ? :hroza:
Zaslouzene.. Dominovali jsme 1.tretinu, Sharks byli lepsi 2.tretinu, ale ne o tolik co my v prvni. Presto bylo 2:2. Treti opet v nasi rezii. Crosby a Thornton nejlepsi hraci svych teamu. Headshot na Rusta byl pofiderni, ale necekam ze by se to resilo, uz tak nejak na to rezignuju. jeste 3 kroky k cili. Mimochodem Schultz je kazdy zapas lepsi a lepsi.
A to zase ja by som mu aspoň zápas dal, podľa Rusta. Plus som nejak nepobral tie provokácie Thorntona, je dosť možné, že to robí stále, neviem.
opet pekne Pens, akorat.. pokud skutecne vyhraji SC, tak uz fakt nevim co s prachama. Podobne moc nechapu, jak fanda Detroitu muze fandit Sharks, ale na kratkou pamet jsme v cr zvykli :D
Ninety91one píše: Podobne moc nechapu, jak fanda Detroitu muze fandit Sharks, ale na kratkou pamet jsme v cr zvykli :D
A to mám fandit Nelétavcům, které prostě nemůžu :grc: :?: Já kolikrát nechápu tebe. Kdyby tam hrál Okresní přebor budu fandit jim. :!: Krom toho na straně Sharks je spousta hráčů, kteří mají možná poslední možnost získat SC.
Creeper píše:
Ninety91one píše: Podobne moc nechapu, jak fanda Detroitu muze fandit Sharks, ale na kratkou pamet jsme v cr zvykli :D
A to mám fandit Nelétavcům, které prostě nemůžu :grc: :?: Já kolikrát nechápu tebe. Kdyby tam hrál Okresní přebor budu fandit jim. :!: Krom toho na straně Sharks je spousta hráčů, kteří mají možná poslední možnost ho získat, tak už možná proto.
mozna je trosku nesympaticky Crosby, ale jinak je ten tym fajn a hlavne se na ne dobre diva, libi se mi jejich pojeti hry. S Sharks jsme si na zapade uzili spoustu zapasu a at uz tam byly nechutne dive, porazky, vyhry, vypadnuti v PO, to vse v me pameti zustava mnohem vice nez Pitt :)
Ninety91one píše: mozna je trosku nesympaticky Crosby, ale jinak je ten tym fajn a hlavne se na ne dobre diva, libi se mi jejich pojeti hry. S Sharks jsme si na zapade uzili spoustu zapasu a at uz tam byly nechutne dive, porazky, vyhry, vypadnuti v PO, to vse v me pameti zustava mnohem vice nez Pitt :)
Já teď ale čumím na finále, kde hraje můj nejméně oblíbený team a je mi jedno co v minulosti bylo se Žraloky. Hotovo. To je trochu off topic.
no, moc teda nechapu, co si tim chtel rict, protoze tva nenavist k Pens a ma k Sharks je vlastne uplne to same. Proste za tech poslednich osm let, co s nima mame asi dveste prohrer jsem si je doslova zamiloval. A to ani nezminuju Thorntonuv povestny let :D

ale jinak mas pravdu, skoda rusit OT tuto rusnou diskuzi :)
Já jako obvykle fandím zebrám. Z dvojice Pens - Sharks si fakt jen těžko vybírám.
Me je taky uplne sumak kdo to vyhraje, ac marodim tak pocitam ze se nepodivam ani na jeden zapas. Jako pubertak jsem zraloky vylozene nesnasel, ale vekem to ze me postupne vyprchava, nicmene jako rivalovi je tezke jim prat navic nemusim Pavelskiho. Na druhou stranu Marleuovi a Thorntonovi bych ten krapac i dopral. U tucnaku bych to zas dopral Boninovi, Cullenovi a reverendovi. Uz ani nevim koho jsem tipoval v odbornikovi, ale at uz vyhraje ten nebo onen par hracu kterym to dopreju tam bude.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS