D&M píše:Tampa minulý rok ledva prešla cez DET, ktorý bol úplne rovnocenný, možno o kúsok lepší. A v ďalšom kole sme zmietli Priceovu družinu 4-0.
Ja si myslím že Caps ešte otočia, škoda že im úplne odišiel 2. útok (Kuzy
Vyvrcholenie sezóny 2015/2016.
D&M píše:Tampa minulý rok ledva prešla cez DET, ktorý bol úplne rovnocenný, možno o kúsok lepší. A v ďalšom kole sme zmietli Priceovu družinu 4-0.
No.. posledni zapas byl 2.utok mozna jejich nejlepsi, jen zahazuji sance, ale Carlsonuv gol vypracovali oni a byli neprijemni. Brutalni rozdil je v bottom6, za nas se prosazuji hraci jako Cullen, Kuhnhackl, Hagelin, Bonino.. Caps tam maj sterilniho Richardse, Winnika, useless Wilsona, Beagleho a podobne.Ohlund píše: Ja si myslím že Caps ešte otočia, škoda že im úplne odišiel 2. útok (Kuzy) , len s jedným sa vyhráva ťažko, ako fanúšik Canucks viem moc dobre o čom hovorím
.
WowPali_Caps píše:Ty vole, tak to by si potom Crosby nezasluzil absolutne nic, ten sa prezentoval kolkymi prasarnami? Boha, toto musime otocit, ja neznasam cele Pensja to fakt neprezijem
sku*veny play off system
Ale to prece vubec nerikam ze je to proto, resp. jen protoPali_Caps píše:Mne je ukradnuta play off statistika aj vsetko, co to tu uplatnujes za logiku zase? ze Ovechkin si nezaslouzi SC, lebo urobil prasarnu na Crosbyho, ta tvoja ublizenost nepozna hranic, to je strasne s tebou v tomto..
Myslim takove to tuknuti pres palec, kvuli kteremu pak cca. 10 minut nehral a kvuli kteremu pak po stridanich a po problemech na bully dostaval led.AndyF » sob kvě 07, 2016 6:49 am píše:Snad tou prasarnou nemyslis to tuknuti pres palec, při zákroku který se dělá 1000x za zápas, ktery bylo prezentovany jako sekání na zápěstí?
Obzvlášť, ak existuje možnosť, že sa vráti Stamkos do zostavy na Conference Final.D&M píše:toto sú také keci....Vaša séria je úplne inde ale to absolútne nič neznamená. Každá séria je iná, a teamy hrajú inak. Každému teamu sedí/nesedí nejaký team. Čo znamená pre fin.konferencie že Pens teraz hrajú skvelý hokej? absolútne nič.NocnyVlcik píše:nepredpokladam,ze vitaz tejto serie bude mat nejake väcsie problemy vo finale konferencie
Já ale nerozporoval zdaný zranění. Jen bych to nikdy nenazval prasarnou.Atlantik píše:Myslim takove to tuknuti pres palec, kvuli kteremu pak cca. 10 minut nehral a kvuli kteremu pak po stridanich a po problemech na bully dostaval led.AndyF » sob kvě 07, 2016 6:49 am píše:Snad tou prasarnou nemyslis to tuknuti pres palec, při zákroku který se dělá 1000x za zápas, ktery bylo prezentovany jako sekání na zápěstí?
Porazit JKLho minci?? Nikdy
Jo vlatně já uplně zapomělAtlantik píše:Porazit JKLho minci?? Nikdy
Ty vole a pak ať tady někdo vyčítá Palimu, že pláče. Přesně jsem čekal během sledování záznamu, jestli se tu o tebe něco takového objeví a nezklamals. Přitom nejde o nic jiného než pouhou frustraci, protože rozhodně nemůžeš říct, že se by se pískalo pro Caps, ba naopak jsem naúpočítal během prvních 30 minut 3 jasné zákroky Pens, které nebyly potrestány. Že je Cole idiot a oplácí, to není chyba refs. Už by to taky chtělo někdy trochu soudnostiAtlantik píše:serie mela pokracovat a taky ze pokracuje
Neříkám, že byli na nějaké straně, ale rozhodně nebyli na straně Caps a už vůbec ne tak, jak se to snažíš prezentovat nejen tady, ale i na chatu. Děláš z toho kdo ví jakou frašku, mluvíš o tom jako o něčem jasném a vůbec ti nevadí, že díky svému postaveníé tady na fóru tím ovlivňuješ další uživatele, kteří ten zápas neviděli, a tím pádem ti v tomhle věří a budou mít o zápase zkreslené představy.Atlantik píše:Takze mi chces vlastne rict, ze sudi byli na nasi strane, ale nepomohlo nam to?tomasinho píše: ... protože rozhodně nemůžeš říct, že se by se pískalo pro Caps, ba naopak ...