Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

[#1] WASHINGTON CAPITALS vs. PITTSBURGH PENGUINS [#2]

Vyvrcholenie sezóny 2015/2016.

Kto postúpi?

Washington Capitals
56%
23
Pittsburgh Penguins
44%
18

D&M píše:Tampa minulý rok ledva prešla cez DET, ktorý bol úplne rovnocenný, možno o kúsok lepší. A v ďalšom kole sme zmietli Priceovu družinu 4-0.
:matika:

Ja si myslím že Caps ešte otočia, škoda že im úplne odišiel 2. útok (Kuzy :hroza: ) , len s jedným sa vyhráva ťažko, ako fanúšik Canucks viem moc dobre o čom hovorím :giggle: .
Ohlund píše: Ja si myslím že Caps ešte otočia, škoda že im úplne odišiel 2. útok (Kuzy :hroza: ) , len s jedným sa vyhráva ťažko, ako fanúšik Canucks viem moc dobre o čom hovorím :giggle: .
No.. posledni zapas byl 2.utok mozna jejich nejlepsi, jen zahazuji sance, ale Carlsonuv gol vypracovali oni a byli neprijemni. Brutalni rozdil je v bottom6, za nas se prosazuji hraci jako Cullen, Kuhnhackl, Hagelin, Bonino.. Caps tam maj sterilniho Richardse, Winnika, useless Wilsona, Beagleho a podobne.

Jinak bez do haje s tim Caps lovefestem. Ovechkin si SC nezaslouzi, ted se zas prezentoval prasarnou na Crosbyho, ale pred sudima dobre schovanou. Ale nejvic ze vsech tam nesnasim Trotze.
Ty vole, tak to by si potom Crosby nezasluzil absolutne nic, ten sa prezentoval kolkymi prasarnami? Boha, toto musime otocit, ja neznasam cele Pens :-D ja to fakt neprezijem :( sku*veny play off system
Pali_Caps píše:Ty vole, tak to by si potom Crosby nezasluzil absolutne nic, ten sa prezentoval kolkymi prasarnami? Boha, toto musime otocit, ja neznasam cele Pens :-D ja to fakt neprezijem :( sku*veny play off system
Wow :lol2: A taky si porovnej celkovou historickou Crosbyho playoffs produkci a Ovechkinovu, kdyz uz teda jsme u toho. Ja jsem jinak jen uvazoval nad duvodem proc by vam Ohlund tak fandil, vetsina lidi to totiz dela z duvodu Ovechkina, aby se uz konecne dockal. Snad mu ta nalepka zustane i nadale, ten posledni krok bude ale jeste tezky.
Mne je ukradnuta play off statistika aj vsetko, co to tu uplatnujes za logiku zase? ze Ovechkin si nezaslouzi SC, lebo urobil prasarnu na Crosbyho, ta tvoja ublizenost nepozna hranic, to je strasne s tebou v tomto..
Pali_Caps píše:Mne je ukradnuta play off statistika aj vsetko, co to tu uplatnujes za logiku zase? ze Ovechkin si nezaslouzi SC, lebo urobil prasarnu na Crosbyho, ta tvoja ublizenost nepozna hranic, to je strasne s tebou v tomto..
Ale to prece vubec nerikam ze je to proto, resp. jen proto :slap: To uz je tak nejak dlouhodoby jev..
Snad tou prasarnou nemyslis to tuknuti pres palec, při zákroku který se dělá 1000x za zápas, ktery bylo prezentovany jako sekání na zápěstí?
AndyF » sob kvě 07, 2016 6:49 am píše:Snad tou prasarnou nemyslis to tuknuti pres palec, při zákroku který se dělá 1000x za zápas, ktery bylo prezentovany jako sekání na zápěstí?
Myslim takove to tuknuti pres palec, kvuli kteremu pak cca. 10 minut nehral a kvuli kteremu pak po stridanich a po problemech na bully dostaval led.
O brzké radosti Atlantika pochybuji čím dál méně, ale myslíte, že by mohl na MS prijet i Kuznetsov a Orlov?
BigPete1989 píše:O brzké radosti Atlantika pochybuji čím dál méně, ale myslíte, že by mohl na MS prijet i Kuznetsov a Orlov?
Hele, neprovokuj radsi s temahle otazkama.. Dnes IMO Caps vyhraji, byla by ostuda ostud kdyby ne.
Čím provokuju... Ríkám, že nepochybuju o tvé brzke radosti. Jestli tu stále vetsina lidi favorizuje WSH, tak je něco spatne. Dál se jen ptám, zda by mohl prijet na MS i Kuznecov s Orlovem, rad je uvidim, Rusaky uz mame ve skupine za sebou. Bylo by dobré, kdyby se zvedla uroven jejich hokeje a obrali třeba SWE. Pokud je potkame znovu třeba v semifinale, budem to mít tezsi, ale neda se nic delat, takto dopredu bych byl rad, kdyz tam nasi vubec budou, lehky souper tam na ne neceka tak jako tak.
tak myslim ze kuznecova budu chciet ale neviem kolko maju miest Rusi este na supiske..Orlova skor nie
D&M píše:
NocnyVlcik píše:nepredpokladam,ze vitaz tejto serie bude mat nejake väcsie problemy vo finale konferencie
toto sú také keci....Vaša séria je úplne inde ale to absolútne nič neznamená. Každá séria je iná, a teamy hrajú inak. Každému teamu sedí/nesedí nejaký team. Čo znamená pre fin.konferencie že Pens teraz hrajú skvelý hokej? absolútne nič.
Obzvlášť, ak existuje možnosť, že sa vráti Stamkos do zostavy na Conference Final.
Atlantik píše:
AndyF » sob kvě 07, 2016 6:49 am píše:Snad tou prasarnou nemyslis to tuknuti pres palec, při zákroku který se dělá 1000x za zápas, ktery bylo prezentovany jako sekání na zápěstí?
Myslim takove to tuknuti pres palec, kvuli kteremu pak cca. 10 minut nehral a kvuli kteremu pak po stridanich a po problemech na bully dostaval led.
Já ale nerozporoval zdaný zranění. Jen bych to nikdy nenazval prasarnou.
Dnes by tam nevyhrali ani Oilers 80´... serie mela pokracovat a taky ze pokracuje, vic to rozebirat nebudu. K tomu blundr Dumoulina a Holtby dnes prehral Murraye. Opticky jsme sice horsi nebyli, ale nikdy nebyl moment ze by jsme to meli na dosah. Doma to chce dat prvni gol, jinak zacnou problemy.
Caps :good: Zkusme vyrovnat. :wave:
Creeper » ned kvě 08, 2016 9:34 am píše:Caps :good: Zkusme vyrovnat. :wave:
Porazit JKLho minci?? Nikdy :ee:
Atlantik píše:
Creeper » ned kvě 08, 2016 9:34 am píše:Caps :good: Zkusme vyrovnat. :wave:
Porazit JKLho minci?? Nikdy :ee:
Jo vlatně já uplně zapoměl :hroza:
Konečně se povedlo i Caps stealnout zápas. Holtby :klobuk:
Věřím že ještě doma to Caps nenechají si vzít a v game 7 dokonáji obrat.
Atlantik píše:serie mela pokracovat a taky ze pokracuje
Ty vole a pak ať tady někdo vyčítá Palimu, že pláče. Přesně jsem čekal během sledování záznamu, jestli se tu o tebe něco takového objeví a nezklamals. Přitom nejde o nic jiného než pouhou frustraci, protože rozhodně nemůžeš říct, že se by se pískalo pro Caps, ba naopak jsem naúpočítal během prvních 30 minut 3 jasné zákroky Pens, které nebyly potrestány. Že je Cole idiot a oplácí, to není chyba refs. Už by to taky chtělo někdy trochu soudnosti :wink:
Ja si regulerne myslim, ze si sa zblaznil Atlantik. A to v serii vediete, co by sa tu dialo, keby ste prehravali..
tomasinho píše: ... protože rozhodně nemůžeš říct, že se by se pískalo pro Caps, ba naopak ...
Takze mi chces vlastne rict, ze sudi byli na nasi strane, ale nepomohlo nam to? Obrázek
Atlantik píše:
tomasinho píše: ... protože rozhodně nemůžeš říct, že se by se pískalo pro Caps, ba naopak ...
Takze mi chces vlastne rict, ze sudi byli na nasi strane, ale nepomohlo nam to? Obrázek
Neříkám, že byli na nějaké straně, ale rozhodně nebyli na straně Caps a už vůbec ne tak, jak se to snažíš prezentovat nejen tady, ale i na chatu. Děláš z toho kdo ví jakou frašku, mluvíš o tom jako o něčem jasném a vůbec ti nevadí, že díky svému postaveníé tady na fóru tím ovlivňuješ další uživatele, kteří ten zápas neviděli, a tím pádem ti v tomhle věří a budou mít o zápase zkreslené představy.

Přitom to tak rozhodně nebylo a je to spíš o absolutní absenci tvé soudnosti a tvoje averze k Washingtonu. Protože nic takového, co píšeš, se rozhodně nedělo. Neodpískané zákroky byly na obě strany. Například ten krosček Alznera na Malkina, který jsi zmiňoval, tak obdobná situace byla v 1. třetině, kdy Dumoulin krosčekoval už klečícího Williamse. Kromě toho tam bylo jasné držení na Williamse ještě předtím v 1. třetině a ve druhé jasný high-stick na Ovečkina (to jen tak z hlavy, co mě napadlo).

Rozhodně to nebyl zápas, kde by jedna strana byla víc tlačena. Poměr přesilovek můžete dávat za vinu maximálně tak sami sobě. Nesnaž se prosímtě za každou cenu hledat něco tam, kde to prostě není. Chápu, že chci nejspíš příliš, ale zkusit bys to někdy mohl, rozhodně by to nebylo na škodu.
Ty se tu zas snazis prezentovat jako nejaka neutralni strana, pritom mi je ale jasny, ze jses od zacatku na strane Caps, i presto ze se vydavas za fandu Pens jako teamu cislo 2.. Diky neprosim, fandi si Washingtonu dál a divej se na to z jejich pohledu. Kazda ta strana si totiz zaujate zapamatuje jen to co si chce zapamatovat, tak jako ty ted a tak jako ja ted. Proto napr. vubec ted z hlavy nevim o zakroku na Williamse a podobne.. Nerikam ze nemas svou pravdu v tom ze jsem zaujatej, ale aspon priznej barvu i ty. Mimochodem u toho krosceku na Malkina by se jednalo o PP 5 na 3, tudiz velmi zasadni moment. Pak treba nechapu Rusta, Cole nebyl behem zapasu videt, Oshie dajvoval u toho posledniho trestu atd.. Kazdy si najde to svy, ja jsem proste cekal ze sudi budou mit tendenci ty tresty trosku dorovnat, nebo alespon ztencit ten rozdil ale nestalo se to, frustrace se projevila.

Duvody prohry byly i jine, to zas nerikam ze ne.
Tomas kašli na to :-D ono Atlantika rešpektujem ako niekoho, kto sa vyzna v hokeji a rozumie mu, na druhej strane je to ten typ, ze keby včera vyhrali 10:1 a my dame tej jeden gol z vymyslenej presilovky, tak on sem pride a bude riešiť to, ze sme dali gol z vymyslenej presilovky. Skoda ale, že tu chodi dosť ludi len tak citat prispevky a citaju si napr tieto jeho vymysly, ako predvadza dnesny den a mnoho ludi si na zaklade toho utvara nazor, čo už..
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS