Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

[#2] TAMPA BAY LIGHTNING vs. DETROIT RED WINGS [#3]

Vyvrcholenie sezóny 2015/2016.

Kdo postoupí?

Tampa Bay Lightning
67%
30
Detroit Red Wings
33%
15

a ono by to i dnes asi šlo, jen by ti mladí museli dostat víc času a o proměňování šancí už se ani nebavme... :? :hroza:
Tak poslední zápas sezóny jsem si v JLA užil. :thumbsdown: Tampa lekce jak se proměňují přesilovky. Všechny góly :klobuk: Tak se hraje PP a ne jak ti naši nýmandi, kteří ani nepřejdou přes modrou, navíc ještě aby vystřelili. Kronerova bomba od modré se stane legendou. :giggle: Když jsme vyrovnali, tak jsem si říkal, že to půjde, ale to naše proměňování šancí je, nebo teď už bylo mizerné celou sezónu. V sérii jsme se zatím nezmohli na víc jak 2 góly za zápas. Tampa dneska hrála jiný hokej než v G3 a hlavně potrestala naše stupidní fauly. Díky pane BigE. Takto debilně se nechat vyloučit před koncem to umíš jenom ty. :grc: Nejhorší hráč všech dob, co kdy nastupoval za Detroit a že jsem jich viděl. :bee:
Poslední zápas sezóny neuvidím. Budu se věnovat svému druhému koníčku a budu mlátit do škopků na koncertě a doufat, že to bude lepší zážitek, než sledovat některé "hráče" na ledě, s následným záběrem na našeho GM :nechutne:
Aspoň že to nebyl sweep :hroza:
Edit: Aha tak nakonec to je pátek. V noci jsem byl mystifuckován :scare: Jsem myslel, že až v sobotu. Tak se možná kouknu :?:
Fajn zápas a v podstatě asi rozlučka s JLA pro tuto sezónu. Není moc co pitvat, protože hokejově ten zápas shrnul mnohé z aktuální sezony v kostce - jsme schopni hrát vyrovnaný hokej, jsme schopni být aktivní, Mrázek celkem solidně jistil a držel akcie, nicméně těžko můžem vyhrát, když v nejdůležitějších okamžicích kompletně zklame obrana (...) a v následném tlaku se jen panicky snaží letošní sezonu značně vyčpělí veteráni. Neříkám, že jsme měli vyhrát, ale dolů nás táhly klasické nemoci, kterými letos trpíme a tak to už i docvrnkáme do konce.

Za mě ok.
Creeper píše:budu mlátit do škopků na koncertě
hrajete v pátek jo? hm..
JKL píše: hrajete v pátek jo? hm..
Však už jsem se opravil.
se možná stavím mrknout na chvíli, mám v pátek prd co na práci...
Me z toho Kronwalla a Errorsona asi fakt je*ne. Skutecne, pomalu cas premistnit prasky na nervy hned vedle solnicky. Prvne jmenovany jde sedet v momente, kdy se poprve za zapas snazime zvednout a ten druhej osel zase kdyz chceme vyrovnat. Nemam slov nad temahle nasema nemehlama. Oba dva at uz otehotni a jdou doprdele
Ninety91one píše:Prvne jmenovany jde sedet v momente, kdy se poprve za zapas snazime zvednout a ten druhej osel zase kdyz chceme vyrovnat. Nemam slov nad temahle nasema nemehlama.
To je velmi slušné pojmenování. Kužel je Kužel ale Kronera nepoznávám. Nikdy nebyl náhrada za Nicka (to snad ani nejde) ale jak šel herně dolů to mi pořád hlava ne a ne pobrat. :neviem:
Teď jsem dovenčil psa a pustil si na Fandovi opáčko — při tom posledním gólu Bolts v PP byl Kronwall tak v háji, že už jenom stál na místě, otáčel se a popojížděl o metr/dva. Jedno jelito na penalty, druhé to jistilo.
PK píše:Teď jsem dovenčil psa a pustil si na Fandovi opáčko — při tom posledním gólu Bolts v PP byl Kronwall tak v háji, že už jenom stál na místě, otáčel se a popojížděl o metr/dva. Jedno jelito na penalty, druhé to jistilo.
pritom je Tampa tym o jednom utoku, nic vic. Par jejich hracu dokaze tocit cely nas tym :-D
Tak bohužel markantní rozdíl v přesilových hrách. Tampa nás točila jak na Matějské a zadarmo, kdežto my jsme byli (pro změnu) totálně marní. Tak hlavně, že pan Blash nechal vše při starém, posera.

Až na kratičký úvod bída z naší strany, Tampa hrála očividně jiný level a byla prostě lepší. Hodně se mi líbila ta řada s Callahanem. Otočilo se to Helmutkovým gólem, od té doby jsme byli min.vyrovnaným soupeřem, né-li lepší ... ale bohužel - ty přesilovky a taky proměňování šancí (Tatar, Larkin, Zett, atd.). To je těžko, když se každý zápas horko těžko upachtíme ke dvěma gólům.

O těch hovadách už to tady padlo, 52 je takový ču*ák, že většího není. Normálně bych ho po sezóně vykopal a smlouvu mu roztrhal. A s ním i toho cypa, co mu jí podepsal. Dědek na konci ve skyboxu vypadal jako na vycházce z LDN-ky, že neví kde je a proč tam je. Popř., že se po*ral a teď se stydí zvednout ze židle :jn: Kéž by se chtěl po sezóně spakovat a odtáhnout někde dožít :pray:

Jinak klasika, my nemůžeme prohrát 3:0, aby jsme mohli jít v klidu spát po druhé třetině, musíme to vždy udělat jakože dramatické a prohrát nakonec o gól :hroza:

Co se týká série je rozhodnuto. Náš tým nemá na to vyhrát 2x po sobě, teď by musel dokonce 3x a to už je větší pravděpodobnost, že vyhraju eurojackpot, který nevsázím. Navíc tým, který není schopen dát 3 góly prostě nemá šanci. A to máme opět hratelného soupeře, tak jak vloni. Si vemte, jak by to asi vypadalo, kdyby jsme hrál s Pens nebo Caps :giggle:

A dost možná jsme byli svědky i vůbec posledního PO zápasu v historii JLA :scare:
Jirik: hrat s Pens, tak je ted skore po ctyrech zapasech 42-4, Mrazek by byl na praskach a asi by ukoncil karieru, ale bylo by to vse predem jasne, takze pohoda. Proti Tampe je nejhorsi, ze tam ta nadeje je, ale hraci jsou totalni drevaci :thumbsdown:
Ale, že to dědkovi zase vyšlo co? PO se udělalo, ch*j s tym jak, na to se nikdo neptá a tam jsme byli opět "důstojným" soupeřem. Takže sezóna úspěšná, né, že ne a v létě se nemusí nic robit. Hráči, kterým končí smlouva dostanou předtištěnou A4 s logem klubu a podpisem Keníka a sami si pak vyplní kolonku délka kontraktu a plat. Ti chytřejší si tam ještě někam do rohu nenápadně dopíšou NTC a hodí mu to zpátky na stůl.

Tomu cypovi snad hoří i voda :hroza:
Jirik19 píše:Ale, že to dědkovi zase vyšlo co? PO se udělalo, ch*j s tym jak, na to se nikdo neptá a tam jsme byli opět "důstojným" soupeřem. Takže sezóna úspěšná, né, že ne a v létě se nemusí nic robit. Hráči, kterým končí smlouva dostanou předtištěnou A4 s logem klubu a podpisem Keníka a sami si pak vyplní kolonku délka kontraktu a plat. Ti chytřejší si tam ještě někam do rohu nenápadně dopíšou NTC a hodí mu to zpátky na stůl.
#jájsemtorikal :rtfm: :andy:
Jirik19 píše: Dědek na konci ve skyboxu vypadal jako na vycházce z LDN-ky, že neví kde je a proč tam je. Popř., že se po*ral a teď se stydí zvednout ze židle :jn:
Obrázek
kisin píše:
Jirik19 píše: Dědek na konci ve skyboxu vypadal jako na vycházce z LDN-ky, že neví kde je a proč tam je. Popř., že se po*ral a teď se stydí zvednout ze židle :jn:
Obrázek
tvl, ja to vcera rikal. On uz vidi, jak je Dats v Rusku ( to same ma i v hlave Dats, nejake PO ho vubec nezajima) a ze zas bude muset sehnat nejakeho dedka, coz bude nase hlavni akvizice leta :-D :-D Ze by se vratil Knuble?
Detroit škoda, ale že je zařezal právě Palát to potěší :clap:
Detroit zařezal někdo uplně jiný ale :frajer2:
Spíše bych si dovolil tvrdit, že Palát udělal poslední zářez... :wink2:
Ninety91one píše:Me z toho Kronwalla a Errorsona asi fakt je*ne. Skutecne, pomalu cas premistnit prasky na nervy hned vedle solnicky. Prvne jmenovany jde sedet v momente, kdy se poprve za zapas snazime zvednout a ten druhej osel zase kdyz chceme vyrovnat. Nemam slov nad temahle nasema nemehlama. Oba dva at uz otehotni a jdou doprdele
Ze se nestydíš takhle hejtovat vaši legendu Detroitu Kronwalla :thumbsdown:
:-O :lol2:
vrabejka píše:Ze se nestydíš takhle hejtovat vaši legendu Detroitu Kronwalla :thumbsdown:
jak uz tady nekdo zminil .. byt ted v hospode, uz mas celo. Neurazej Detroit a radeji si res svoje :hroza:
Záverečný pohľad na Kena ma vytočil a v podstate tak nejak všetko krásne sumarizuje. Davsvidania v budúcej sezóne, JLA :ahoj:
Ninety91one píše:
vrabejka píše:Ze se nestydíš takhle hejtovat vaši legendu Detroitu Kronwalla :thumbsdown:
jak uz tady nekdo zminil .. byt ted v hospode, uz mas celo. Neurazej Detroit a radeji si res svoje :hroza:
Sorry, ale tohle mě vadí. Určitě si zaslouží kritiku jestli opravdu hraje tak špatně (což pochybuju). Ale člověk co mu sprostě nadává nemá pro mě úroven. Kronwall byl jeden z vašich nejdůležitějších hráčů při vítězném SC tak si zaslouží trochu úcty.
246 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS