Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

[#2] TAMPA BAY LIGHTNING vs. DETROIT RED WINGS [#3]

Vyvrcholenie sezóny 2015/2016.

Kdo postoupí?

Tampa Bay Lightning
67%
30
Detroit Red Wings
33%
15

Pánové, Smith… to byl nějaký třetí brácha? Hrál suprově.

Líbil se mi týmový výkon. Bylo to něco jiného, všichni chtěli (jen Zelenáč občas zase vypadal, že má bránění v paži). Mrazík na konci vytáhl pár zákroků navíc. AA je jednoduše bourák. Škoda, že nehraje Mantha, před brankou by byl užitečný.

Byla to příjemná změna, nehráli jsme holomajznu. Jsem rád, že jsem mohl být rád :)
Absenci Smitha jsem nedovedl rozdýchat. Byla to hloupost, Q či E hrají hluboko pod jeho možnostmi. Letos ukázal bez Babse, že na to má, ok, nevyšlo mu pár zápasů, ale to je standard u všech, on to akorát odežral (asi skrz kontrakt) jako hs. Zajímavé, když se podíváte na jeho hru, tak v pěti metrech od brány hraje sto padesát procenty fyzické hry o hlavu většino Errora. To je prostě velký rozdíl.

Uvidíme, dneska sme je mázli, ale stále to nevidím..
Včera v noci jsem viděl akorát 1. třetinu, dneska dokoukám zbytek, ale vidím, že se asi v tom zbytku nic nezměnilo. Deitroit diktoval game flow, byli rychlejší (což je fakt smutný, když si vezmu, že rychlost by měla být naše přednost) a prostě byli celkově lepší.

Vypíchnu lajnu Sheahan-Glendening-Abdelkader, která předvedla kompletní shut down Johnsonovi lajny. Johnson Corsi differencial -10, Killer -6, Kuch taky. Přesně čeho jsem se bál, jakmile se zavře tahle lajna, tak žádná jiná nedokáže poskytnout secondary scoring. I když ta lajna s Drouinem na tom není zas tak špatně, dokážou střílet, ale zatím z toho nedokážou udělat body. To se musí změnit, protože jestli ne, tak Blash v úterý na Johnsona zase nasadí Glendeninga a ten zápas dopadne stejně jako dneska.

Celkově zasloužená výhra Deitroitu (snad už poslední :jn: ).
PK píše:Pánové, Smith… to byl nějaký třetí brácha? Hrál suprově.
Mě se Smith líbil hodně. Vypadal nabuzeně. Jednou před Mrázkem zblokoval gólovku. Na konci šel do Hedmana :box: Tak to má být. Tak se hraje PO a ne jak někteří páni E a Zelený :nono:
JKL píše: Uvidíme, dneska sme je mázli, ale stále to nevidím..
Já se obávám toho, že nezopakujeme to co dneska. :neviem:
Creeper píše:Já se obávám toho, že nezopakujeme to co dneska.
Je to náš velký problém, 2x po sobě zahrát dobrý zápas? Kdo z nás to pamatuje? :neviem:

Ale nic jiného nám nezbývá, pokud prohrajeme je konec. Tak hlavně žádné vracení Bin Ládina do sestavy a podobné hovadiny pane Blash :!:
imp píše:Blash v úterý na Johnsona zase nasadí Glendeninga
Luke je v podstatě - ne náhodou jako vloni v tom samém match-upu - náš možná nejdůležitější hráč. Jeho schopnost naprosto rozorávat soupeře svou hrou je učebnicová. A ta lajna to zvládá dobře, i bez ltir Millera (což je prostě důvod, proč ho nepodepisovat).
JKL píše:i bez ltir Millera (což je prostě důvod, proč ho nepodepisovat)
Tak + 4mil. Fusáma na tribuně a taky to "překvapivě" jde. Doufám, že to dědek vidí a udělal si směrem k létu poznámky.
HAHA.Ha.. ha... h.. a... :lol2:

´Re-sign Quincey. Just offer him 5M per year in way of religion correctness´
´Don´t let Andy go.. just don´t let.. what a player!´
´Consider new contract for Cleary.. meet him on the airport´
´Wow! AA!!! Less he gets time on ice, better he plays. Speak to Blash - give him just two minutes per match´
´Ask Jonathan how... no... IF it´s going´
Mrázek zase sdílí ko*otiny na Fejkbooku. Kuwa však nic moc nepředvedl. Jeho nejlepší zákrok byl na konci, kdy chytil Smitha, aby neoplacel, potom co byl sražený v brankovišti tuším Coburnem. :scare: Já to zítra nechci vidět :hroza:
Creeper píše:Mrázek zase sdílí ko*otiny na Fejkbooku.
A je ta stránka, o které píšeš, vůbec jeho? Popř. nemá na takovéto činnosti člověka, který hledá jakékoliv články o něm a sdílí? Se mi nechce věřit, že by se profesionální hráč zabýval takovými blbostmi. :jn:
Myslím, že ne, že si to tam píše sám. Jde jen o tu srandu, že kdykoliv začne postovat tyhle věci, tak většinou následně bouchne.
Error píše:
A je ta stránka, o které píšeš, vůbec jeho?
Je tam napsáno, že to je oficiální. Jestli to sdílí on to,netuším ale jak píše JKL.
JKL píše:Myslím, že ne, že si to tam píše sám. Jde jen o tu srandu, že kdykoliv začne postovat tyhle věci, tak většinou následně bouchne.

Zatím to bylo vždy pravidlem. :evil:
Creeper píše:
Error píše:
A je ta stránka, o které píšeš, vůbec jeho?
Je tam napsáno, že to je oficiální. Jestli to sdílí on to,netuším ale jak píše JKL.

on to spis myslel, ze mu ten ucet nekdo spravuje, tak jako vetsine hracu. Moc neverim, ze by byl Mrazek takovy maniak a mel by fb pouze na postovani kravin.
Když Mrázek nestíhá, tak mu účet obstarává Kuba Štěpánků :wink:
Jirik19 píše:Když Mrázek nestíhá, tak mu účet obstarává Kuba Štěpánků :wink:
Ať je to ten nebo ten oba praštit koštětem :bac:
Taky je možné, že to Mrazíkovi píše jeho slečna. Zvlášť, když líčíte tu formu (sám neposoudím, já používám jen Twitter a tam píše minimálně, avšak normálně).
Obrázek
Byť nerad, gratuluji DET k výhře. Vrabejka správně předpokládal, že Mrázek v sestave je může nakopnout. Ja si to nemyslel. Zápas jsem nevidel, ale z toho co jsem videl a četl, tak DET hrál opravdu dobře. Nebyla to výhra Mrázka, ale celkově celý tým podal dobrý výkon. U TBL tomu mělo být naopak. Mrázek má sice nulu, což mě překvapuje, stala se podle mě málo pravděpodobná možnost, nutno podotknout, že se na ni nenadřel. Ani ja nečekam, že z každé těžší střely na konci zápasu dostane gól, ale chybu neudělal. Navíc až na Mrázkovu nulu je zatím vše podle předpokladů. S nějakou výhrou u DET se počítá. Víc mě štve FLO, především nejužitečnější hráč NYI Petrovic...
Čuměl sem na ten g3 včera ještě dvakrát (z nudy), imo Bolts už tohle nezopakujou, že by se nechal Cooper takhle easy přechcat. Pozitivně mě překvapil Blash, zdálo se, že držel hráče na uzdě, všichni poslouchali. Smith doufám zopakuje svůj výkon, to byla jazda v jeho podání.
JKL píše:Bolts už tohle nezopakujou, že by se nechal Cooper takhle easy přechcat
Tohle bude pravda. Nesmíme v první inkasovat a pak se uvidí. Moc nečekám, takže se nechám případně příjemně překvapit. Proto akceptuji i porážku, ale po odhodlaném a zodpovědném výkonu jako minule. A chci AA v top lajně!
PK píše:A chci AA v top lajně!
A ja chci nového pana generálního :jn:

Změny v sestavě neočekávám, akorát na přesilovce. Blash už nad tím dumá :giggle:
Jirik19 píše:chci nového pana generálního
Jsi krutý! Bylo by jednodušší najít někoho, kdo ho nechce :)

Ale co už — playoffs je pro tenhle tým v aktuální formě nad plán, takže nám třeba bude chtít ještě něco ukázat.

Jen mě mrzí, že Blash nedá Larkina s Toníčkem k Pashovi. Fakt bych to chtěl vidět — Pashovi začíná scházet rychlost a ti kluci by to dohnali jak tím, tak nasazením. Mohla by to být nová Legie zkázy a pro jejich budoucnost by to tutově hodně znamenalo.
Jirik19 píše:Změny v sestavě neočekávám, akorát na přesilovce. Blash už nad tím dumá :giggle:
Tak nic, jdeme beze změn i v PP, však šlapou ne? :giggle:
Sice to tu bude zase vypadat pro někoho, že tu dělám zbytečnej hype kolem AA, ale on by se mi v jedný z těch PP unit líbil. :ninja: Rozhodně by to nebylo horší než co předvádíme v PP teď. Pro příklad mě napadlo složení Pasha-Larkin-Nesqik-AA, u beků nevim tam je to hledat jednookého mezi slepýma třeba Smith.
Že děkujem do Ericssonova. Být trouba, nechat se dvakrát vytáhnout k modré, chybět vzadu a stupidně faulovat pár minut před koncem regularu za nerozhodného stavu… A na EN vytáhneme vyčichlé starce, zatímco šikovná křídlata trčí na střídačce… Škoda, náramná škoda.
246 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE