Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PODPISOVANIE ZMLUV V TIME BRUCE BOUDREAU QUALITY
Zaprvé bych chtěl poděkovat GM Tomasinhovi, který mě konečně vysvobodil z toho ledového pekla zvaného Ice Cats. Už jsem pomalu začínal ztrácet naději.
Jako lifelong příznivce BBQ určitě nikoho z mých fanoušků nepřekvapí, že smlouvu u této organizace se vzrušením přijímám, navíc mě ani trošku nemrzí, že k tomu muselo dojít touto cestou. I to maličké váhání v mé hlavě navíc naprosto zneškodnilo zjištění, že z mého nového působiště mizí Washingtonsko-Východní hloupá Palice a díky všem možným bohům se s ní v týmu nepotkám.
Smlouvu tedy s nadšením oficiálně přijímám. #BBQFOR4 #ONCEAQALWAYSAQ
Jako lifelong příznivce BBQ určitě nikoho z mých fanoušků nepřekvapí, že smlouvu u této organizace se vzrušením přijímám, navíc mě ani trošku nemrzí, že k tomu muselo dojít touto cestou. I to maličké váhání v mé hlavě navíc naprosto zneškodnilo zjištění, že z mého nového působiště mizí Washingtonsko-Východní hloupá Palice a díky všem možným bohům se s ní v týmu nepotkám.
Smlouvu tedy s nadšením oficiálně přijímám. #BBQFOR4 #ONCEAQALWAYSAQ
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé