Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KD 2015

Tradičná hra nesmie chýbať ani počas tohto leta. Modem: AndyF. Všetky prosby smerujte na ňho, je tu furt.

Ty trejdy zrus, nechal bych jen trade picku.
danny111 píše:Hráči ktorí v minulej sezone nehrali, tzn. Sobotka, Plotnikov, Panarin, McDavid, Pronger,.. atď. Ja teda ani za toho Sobotku niesom.

A s tým časom som sa sekol, dobre že si napísal. Ja som za 6 hodín, to som tam dal zatiaľ - 10 mi príde detto veľa.
..nehrali profiligu tam máš (měl jsi), proto jsem to zmínil. Ono i KHL je totiž profiliga, že jo. :giggle: Dobře, sem rád, že tyhle budou mimo.

Jo, 6h je ideál. :yes:

A s Andym souhlas. Spíš trejdy picků jsou o dost zajímavější než hráči. :neviem:
Nejde ani o zajimavost ale z taktickyho duvodu se nekomu muze vymena hodit.
Trady picků rozhodně nejsou zajímavější. To radši ty hráče nebo oboje. :wink2:
Trady picků rozhodně nejsou zajímavější. To radši ty hráče nebo oboje. :wink2:
Vypada to, ze mezi 25.7.-2.8. budu na dovolene v cizine. Muzu teda hrat jen pokud zacneme v nejblizsich dnech, pripadne az zacatkem srpna.
Redy píše:Vypada to, ze mezi 25.7.-2.8. budu na dovolene v cizine. Muzu teda hrat jen pokud zacneme v nejblizsich dnech, pripadne az zacatkem srpna.
Kde budes? Ja budu taky na dovoleny v cizine..
Kdyz uz vam chybi jen jeden hrac, tak me tam tedy napiste jako hrace. Od 1.8. muze byt se mnou trochu problem, ale snad by se i to dalo pri trochu shovivavosti resit.. O duvod vic zacit driv.
takze 15. hracom je marman..navrhujem aby sme si vybrali timy

chcel by som pokracovat v tradicii :arrow: Chicago Blackhawks
:arrow: Philadelphia Flyers
Upustim od Bruins a zkusim nejakej Pittsburgh Penguins.
Jeden Edmonton Oilers,prosím :cinka:
AndyF píše:
Redy píše:Vypada to, ze mezi 25.7.-2.8. budu na dovolene v cizine. Muzu teda hrat jen pokud zacneme v nejblizsich dnech, pripadne az zacatkem srpna.
Kde budes? Ja budu taky na dovoleny v cizine..
jeste nevime presne, priatelka me chce vytahnout po x letech k mori. Zkusime chytit nejakej last minute. Kam se chystas ty?

Henymu zdvorile prenecham NYI, Joeovi STL a na me teda vychazi COL. :neviem:
Redy píše:Kam se chystas ty?
Ja jedu autem do Italie, na to last minute nepotrebuju.
Canucks
1. dawe4 - CBJ
2. Rono - PHI
3. Anty - CHI
4. Heny - NYI
5. Leo - VAN
6. Joe S. - STL
7. Redy - COL
8. Guddy.44 - FLA
9. Martin #27 - NJD
10. danny111 - TOR
11. Atlantik - PIT
12. Kisin - TBL
13. Logan - DAL
14. Esem -
15. Marman - EDM
16. tomasinho - ANA

Zaznam losovani: https://www.youtube.com/watch?v=Ev56M9p5dmM" onclick="window.open(this.href);return false;
Dostal som sice ponuku od dannyho byt v komisii a zaroven aj ako hrac, len mi to nepride velmi fer voci ostatnym. Resp. ostatni by si to mohli mysliet. Ale v hodnotiacej komisii mozem byt...
ja ostanem verný Blues, nechám ucháčkovi avs :jn:

btw. jutre začneme, či ako:
Pánové, jestli mohu poprosit, zítra ještě nezačínat prosím.. Nejsem celý den doma a nemám namyšlený pick..
Jaj - trochu zmatené celkově. Danny, musíš zabrat.

Ty jo, já se vlastně ani nepřihlásil a už jste mi i vybrali tým. :-D Co kdybych chtěl třeba Vancouver? ...no, ale nechci.

Obrázek

Do pravidel také ideálně zakomponujte něco, ohledně draftování již draftovaných hráčů. To tam chybí. Něco na způsob mého bodu 12. a Joeova doplňku.
Další věcí je ta čekací doba. Vážně 6h? To ani jako nesmím spát nebo co? Noční mrazák, prosím. Např. od 0:49 do 6:03 ranního času.
danny111 píše:Ja toľko kreditu na SMS nemám, ale ak sa Heny do toho pustí budiž.
Nepustím, bohužel. Musel bych to mít pod svou taktovkou od prvopočátku. Už je to rozjeté, lidé přihlášení atd.

Sehnal jsem ale dva členy do komise. Jupí. V sobotu se mi totiž zdálo, že to krapet drhne, a tak jsem začal jednat. :arrow: Selly8 & JKL in
Selly - dovolená v první polovině srpna. To je nutné brát v potaz. Poté a před je k dispozici.
Chlapi, jdu spát po noční.

Ihned jak se dostanu k internetu můžu pickovat. Ale nevím kdy chcete začít. :neviem:

Každopádně je to nějaké zmatené jak píše Heny. Celkově prosím o nějaký souhrn pravidel, abych poté nebyl za blbce. :)
myslim ze ked budu spravene subfora tak vsetko sa sprehladni
Nevybíral dawe jako první loni?? :hmm:
Leo píše:Nevybíral dawe jako první loni?? :hmm:
Po trejdu s semnou :yes: .
Heny píše:Do pravidel také ideálně zakomponujte něco, ohledně draftování již draftovaných hráčů. To tam chybí. Něco na způsob mého bodu 12. a Joeova doplňku.
Další věcí je ta čekací doba. Vážně 6h? To ani jako nesmím spát nebo co? Noční mrazák, prosím. Např. od 0:49 do 6:03 ranního času.
s tymto suhlasim toto tam musi byt ... 1:00-6:00 navrhujem
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG