Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KD 2015

Tradičná hra nesmie chýbať ani počas tohto leta. Modem: AndyF. Všetky prosby smerujte na ňho, je tu furt.

Anty píše:
AndyF píše:
Heny píše:Ve hře je zakázáno provádět jakékoliv trejdy
Trejdy picku bych povolil..
po minulom roku ...radsej nie
Nepamatuju se, co bylo minuly rok..
U picku se prakticky neda s nikym vy*ebat. vzdycky musi jit o kombinaci ktera bude vyvazena.
Heny píše:PRAVIDLA KRÁL DRAFTU 6.0
co je myslene tym autopickom? to ako organizator by mu vybral hraca akeho by chcel? (pokial by nemal od neho zoznam) :-D

moj navrh je aby v pripade prepasnutia picku mohol hrac draftovat presne o x miest neskor ako mal byt povodny pick (x=pocet zapojenych managerov)
AndyF píše: Nepamatuju se, co bylo minuly rok..
U picku se prakticky neda s nikym vy*ebat. vzdycky musi jit o kombinaci ktera bude vyvazena.
no problem bol prave s tym ze takto Rono ziskal velku vyhodu oproti ostatnym lebo spravil maximalne nevyvazene vymeny
Anty píše:
AndyF píše: Nepamatuju se, co bylo minuly rok..
no problem bol prave s tym ze takto Rono ziskal velku vyhodu oproti ostatnym lebo spravil maximalne nevyvazene vymeny
No dobre, proto mluvim jen o picku. Nikdo ti nevymeni horsi za lepsi, takze dycky to musi by kombinace.
a tak mi napadlo, že urobiť ešte možnosť waiveru, ak dakto pickne hráča, ktorý sa mu ale neskôr nehodí do koncepcie, by ho mohol dať na waiver (na 24 hodín) a mohol by si ho zobrať ktorýkoľvek z iných hráčov (protihodnotou by bol pick v najbližšom kole). v prípade, ak by ten hráč z waiveru zobratý nebol, mohol by byť kicknutý a súťažiaci by mal pri najbližšom svojom výbere dva picky
Anty píše:co je myslene tym autopickom? to ako organizator by mu vybral hraca akeho by chcel? (pokial by nemal od neho zoznam) :-D
Ano, organizátor by dle svého uvážení vybral vhodného hráče za něj (a pokud by měl onen organizátor v tomto směru choutky někoho výrazně poškozovat, no tak hold by neměl dělat organizátora). Chaotického přeskočení fanda teda nejsem. Navíc, pokud si to četl čelé, měl bys obdržet SMS: Hej Anty, kde vězíš? Si na řadě v KD. Autopickům by se snažilo předcházet.
Joe S. píše:možnosť waiveru
:hmm: To není špatný nápad. Z toho kicknutého hráče, by sis ale musel např. ponechat 50% platu. Jinak by to bylo moc jednoduché.
Heny píše: Z toho kicknutého hráče, by sis ale musel např. ponechat 50% platu. Jinak by to bylo moc jednoduché.
To by naopak bylo moc slozite.
Ja myslim, ze promarneny pick uz je dostatecny trest.
Heny píše: Navíc, pokud si to četl čelé, měl bys obdržet SMS: Hej Anty, kde vězíš? Si na řadě v KD. Autopickům by se snažilo předcházet.
to aby organizator zacal setrit na kredit :D
Anty píše:to aby organizator zacal setrit na kredit :D
No, hlavně co se týče mezinárodních zpráv na zahraniční číslo - jedna stojí 5Kč. Alespoň v CZ. Nesmělo by se to moc zneužívat. Takový člověk by pak nebyl notifikován vůbec nebo by se jen prozvonil.
Heny píše:Pokud si představím, že bych takovou hru organizoval já, nastavil bych to následovně...
Já jsem ty pravidla psal tak, že jsem je vztahoval na sebe. A já v tomto problém nemám. Valí se mi doma nevyužité Twist karty. Samozřejmě si můžete vymyslet úplně jiné pravidla. :wink:
Pokud by jste chtěli tak bych si zahrál. :wink2: Minulý ročník je doufám zapomenut z obou stran (mé i vaší). :wink2:
Jdu do toho ..
tak čo, kedy štartujeme?
Viacerí bojkotujú štart, dokiaľ nebude porota (zatiaľ petrik, andy).
Ja sa tento rok napokon nezúčastním. Veľa šťastia súťažiacim :good:
Souhlasím s tím, že nebudeme brát McEichely, Plotnikovi atp., ale zase se chci zeptat, vztahuje se to i na Sobotku, Fastha atp. Respektive na ty hráče, kteří v NHL hráli, ale teď hrají mimo NHL?

A že by admin měl autopickovat za člověka, který propásne svoji lhůtu, s tím taky nesouhlasím ještě, vůbec ne. Prostě se ten pick přeskočí a až daný hráč dorazí, tak si ho dopickuje. A nebo příp. si ho dopickuje při jeho picku v dalším kole, kdy by tedy bral vlastně 2x za sebou. Ale autopick se mi nelíbí. :ee:

Jinak souhlas asi se vším. Trejdy, tam se vyjadřovat nebudu, těch diskuzí o tom proběhlo dost, to nechám na vás. Já se bez nich obejdu, i když to dle mě ztratí takovou tu šťávu, když budem jen vlastně čekat až budem na řadě, pick, čekat, pick a furt takhle a nemohli bychom si to třeba zpříjemnit alespoň diskuzema u stolu s coca-colou a chlebíčky o možné výměně, a pak je přímo i vykonávat. Ale jak říkám, to nechám na vás.

Jinak kajo, i když bys hrál, nechal bys mi letos už Philly? :jn: Tenkrát jsem ti ji nechal, a věř, že jednou chci taky být :flyer: .
Ja dekuju za nabidku ale hrat nebudu, nemam na to vubec cas.
Rono píše:Souhlasím s tím, že nebudeme brát McEichely, Plotnikovi atp., ale zase se chci zeptat, vztahuje se to i na Sobotku, Fastha atp. Respektive na ty hráče, kteří v NHL hráli, ale teď hrají mimo NHL?
Tak Sobotky, Fasthy atd. ty bych já osobně normálně povolil. :yes:
Rono píše:A že by admin měl autopickovat za člověka, který propásne svoji lhůtu, s tím taky nesouhlasím ještě, vůbec ne. Prostě se ten pick přeskočí a až daný hráč dorazí, tak si ho dopickuje. A nebo příp. si ho dopickuje při jeho picku v dalším kole, kdy by tedy bral vlastně 2x za sebou. Ale autopick se mi nelíbí. :ee:
Naprostý souhlas. :yes:
Rono píše:Jinak souhlas asi se vším. Trejdy, tam se vyjadřovat nebudu, těch diskuzí o tom proběhlo dost, to nechám na vás. Já se bez nich obejdu, i když to dle mě ztratí takovou tu šťávu, když budem jen vlastně čekat až budem na řadě, pick, čekat, pick a furt takhle a nemohli bychom si to třeba zpříjemnit alespoň diskuzema u stolu s coca-colou a chlebíčky o možné výměně, a pak je přímo i vykonávat. Ale jak říkám, to nechám na vás.
Ano, tady též souhlas. :yes: Co se dělo minulý rok, bych nezmiňoval, ale zakázat úplně trady je dle mého blbost. :wink2: Měnit jen picky s tím též nesouhlasím. Já jsem pro výměny.
Dawe4 píše:Ano, tady též souhlas. :yes: Co se dělo minulý rok, bych nezmiňoval, ale zakázat úplně trady je dle mého blbost. :wink2: Měnit jen picky s tím též nesouhlasím. Já jsem pro výměny.
Neviem no, nechcem vám do toho kecať, ale ono to všetko vyzerá pekne, kým nedôjde na lámanie chleba. V yahoo to už ťaháme nejaký rok, každému sú pravidlá ohľadom trejdov jasné, všetci sa poznáme, máme aj komisiu ktorá to má riešiť a aj tak každý rok prebehnú nejaké WTF trejdy po ktorých sa všetci zhodnú, že o rok už to tak nebude. A o rok sa deje presne to isté. :lol: Vždy sa nájde niekto, kto sa na to po nejakej dobe v podstate vykašle a niekto kto to naplno využije (zneužije?), aby sa nabalil.
Já taky děkuji za nabídku, ale raději se nezúčastním. Přeci jen jsem to schopen brzdit velice kvalitně :ninja:
In Rev (a jeho máslo) we trust
takze v tejto chvili mame iba 13 hracov a dvoch v komisii
1. Počet tímov 15 (momentálne je nás 14)

2. Draftuje sa 22 hráčov: 2 brankári, 7 obrancov, 13 útočníkov

3. V hre je stanovený platový strop na úrovni 71,4 mil. dolárov, započítavať sa bude plat pre sezónu 2015/16 vrátane bonusov. Pre hráčov, ktorí budú v čase výberu RFA alebo UFA sa berie do úvahy plat zo sezóny 2014/15 taktiež vrátane bonusov. Hráčov bez zmluvy v NHL, pre nováčikov (Eichel, McDavid), alebo pre tých čo nehrali v minulej sezone profiligu (platí to aj pre zranených hráčov pod zmluvou, ktorí neodohrali minulý ročník) nebude možné draftovať.

4. Tím, ktorý po 22. kole presiahe cap hit nad úrovňou 71,4 miliónov, sa bude musieť vzdať svojho výberu z 1.kola a zobrať lacnejšieho hráča, aby sa pod platový strop dostal.

5. V hre nieje povolené tradeovať!

6. Poradie draftu je klasický had. Počiatočné poradie vylosuje generator.

7. Výber hráča (Poradie výberu/logo draftujúceho tímu/Meno a Priezvisko/Pozícia/a plat v sezone) 1. Shea WEBER Obrázek - D ( $14,000,000 )

8. Čakacia doba na jednotlivých hráčov bude max. 6 hodín, po uplynutí tohto času, ostane výber voľný a pokračuje sa v drafte ďalej. Hráč, ktorý bol takto preskočený, môže dodraftovať, keď to vopred oznámi vo svojej najbližšej prítomnosti po preskočení (aby nedošlo k zmätkom, že toho istého hráča vezmú 2 tímy po sebe). Preto sa odporúča že ak dotyčný vie že by tu byť nemal, nech prenechá svoj wishlist niekomu z HF, alebo organizátorovi súťaže.

9. Bližšie informácie budú prístupné čo najskor ako sa nás nazbiera 15, a ja zapomoci areka vytvorím topicy.

10. Hodnotiaca komisia by mala byť v zložení (petrik, AndyF, Atlantik)

11. V hre bude tiež fungovať aj waivers listina, takže ak nekomu niekto nebude zapadať do koncepcie tak ho dá na listinu - odkiaľ si ho po dobu 24 hodín može stiahnuť hocikto (platí pravidlo kto skor príde ten skor melie). Ak si ho nestiahne nikto tak hráč bude prepustený z tímu, a GM teda premrhal svoj pick - to ako trest stačí v tom súhlasím v Andym.

//////////////// Ak ešte viete o niečom tak to píšte, aby sme zhodnotili aj ďalšie veci. Ja toľko kreditu na SMS nemám, ale ak sa Heny do toho pustí budiž :) .
16h :?: No to zase bude. Tohle určitě omezit. Max. 10 hodin (samozřejmě, noc by se nepočítala).

"Hráči bez zmluvy v NHL" ... Jak tohle platí pro Sobotku? Teoreticky smlouvu v NHL totiž má. A zrušil bych i Plotnikovi, Panariny atp.
Rono píše:16h :?: No to zase bude. Tohle určitě omezit. Max. 10 hodin (samozřejmě, noc by se nepočítala).

"Hráči bez zmluvy v NHL" ... Jak tohle platí pro Sobotku? Teoreticky smlouvu v NHL totiž má. A zrušil bych i Plotnikovi, Panariny atp.
Hráči ktorí v minulej sezone nehrali, tzn. Sobotka, Plotnikov, Panarin, McDavid, Pronger,.. atď. Ja teda ani za toho Sobotku niesom.

A s tým časom som sa sekol, dobre že si napísal. Ja som za 6 hodín, to som tam dal zatiaľ - 10 mi príde detto veľa.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG