No horšie už hrať nemôžeme, potrebujeme ale viac ofenzívnej produkcie od young guns, nech to zas nemusí zachraňovať skúsená čata na čele s Pavlom. A Mrázek potrebuje ďalší silný zápas.Baffy píše:No, nebylo by špatné dnes něco zahrát, ten první zápas byl fakt o hovně z naší strany, tak dnes cejtím zlepšený výkon a snad Mrázka nevypráskají z kasy hned v 1třetině....![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY Lightning vs. DETROIT Red Wings
Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.
no takova nase tradice. Ziskam puk, posunu ho (pozor, je rozdil mezi nahravkou a posouvanim pukuPK píše:V první řadě musíme bruslit. Jestli nás Bolts něćím primárně převyśovali, byl to pohyb. Ale obávám se, že Babs naopak nařídí spíš zatažení — to je jeho styl.
Já jsem z té výhry pořád rozčarovaný. Hokej jsme hráli, spíše "nehráli" a něco tam upadlo a zbytek vychytal Mrazič. Dneska to vidím na střídání Mrázka po první třetině a hlavně masakr doma. Je to v 9 tak bude manželka čumět se mnou. Tampa FansNinety91one píše: no takova nase tradice. Ziskam puk, posunu ho (pozor, je rozdil mezi nahravkou a posouvanim puku) na jineho hrace, ten ho posune na dalsiho hrace, ktery ho nejak vyveze za pulku a pak nahodi do rohu (kde pak nasleduje pretlacovana, ktera konci bud drzenim puku u mantinelu, nebo brejkem soupere)
chce to trosku tvorit..
Paradox, dnes bol ten výkon lepší, ale Mrázek sa vrátil nohami na zem, Bishop sa vrátil na level NHL brankára. Treba rozhodiť lajny, rozdeliť Euro Twins, rozdeliť YG (Tats, Shea, Nyq). Abdelkader nech nevymýšľa a vráti sa, ktovie, čo má s tou rukou, možno aj zlomený prst, ja neviem. A do brány pôjde Howard si myslím osobne.
Dneska se to těžko hodnotí. Doma musíme určitě zlepšit podporu hráče na puku, ale hlavně Bishop nesmí tak v klidu dýchat, když už jsme získali klid na přesilovce, tak jsme nedokázali vyvinout tlak do brány. V důrazu zaostáváme celoplošně. Taky už doufám v návrat Abbyho. Já bych si tipl spíš Mrázka, uvidíme.
Mrázič ať jde s tím fuckbookem už do řiti.Creeper píše:První vyhrání z kapsy vyhání. Mě se naše hra vůbec nelíbila. Navíc jak jsem již psal v topicu Wings Mrázek okamžitě po svém dobrém výkonu sdílí na svůj Fakebook jak byl dobrý a kolik toho pochytal a v dalším zápase pravidelně střídáJKL píše:Esli se Tampa v přesilovkách nezlepší, tak by byl možná dobrý plán hrát celý zápas v oslabení, protože v nich byli poměrně dost bezradní
http://novy.nhl.cz/direkt-pro-howarda-m ... pi/5005415" onclick="window.open(this.href);return false;
Já nevím. Možná bych vsadil na Howieho, ale je pravda že po takových chybách jaké děláme v obraně by nám nepomohli ani kdyby v brance stáli oba
Já nevím. Možná bych vsadil na Howieho, ale je pravda že po takových chybách jaké děláme v obraně by nám nepomohli ani kdyby v brance stáli oba
Můj tip byl 4:2 for Blesky a to jsem byl hodně optimistický. Třeba něco spadne zezačátku. Mě prostě chybí ten absolutní tlak v JLA, kterým jsme se v minulosti prezentovali. Vletět na soupeře donutit ho k chybám a dostat se hned do vedení. Jak prohráváme jsme marní. Ta obrana to je fakt coolJKL píše:Jn, ještě jeden zápas by byl menší zázrak, není z čeho dávat... Uvidíme, třeba se to doma nakopne, ale to by muselo přijít nějaké huge victory, buď je totálně spláchnout, nebo nějak ztrapnit typu otočit to z 0:4 na 5:4. Tampě stačí jinak hrát svůj hokej.
JKL píše:Jn, ještě jeden zápas by byl menší zázrak, není z čeho dávat... Uvidíme, třeba se to doma nakopne, ale to by muselo přijít nějaké huge victory, buď je totálně spláchnout, nebo nějak ztrapnit typu otočit to z 0:4 na 5:4. Tampě stačí jinak hrát svůj hokej.
a to je to, co me nejvice sere. My zadny svuj hokej nemame. Nekdy si pripadam, jak fanousek Chelsea, akorat my nevyhravame.
Detroit fans sa mi naozaj páčia
vy sa pohatujete ako to len ide až nie je čo napísať.
Samozrejme že tá vaša hrá nie je nič extra, a teda hlavne v tom prvom zápase to bolo tragické ale ide sa ku vám a vonku hráme o niečo horšie. šancu stále máte a ak by ste vyhrali doma a následne zopakovali ten fluke game 1 tak to bude o nervy.
Každopádne naša hra má nedostatky stále, bez tej PP proste nemá šancu na nejaký extra výsledok ani omylom a BISH
potrebujeme aby chytal aspoň priemer nie to čo v prvom zápase. Obrana ale zatiaľ spokojnosť, Nesterov hrá úplny luxus to je jasné, Hedman už konečne zabral, Coburn úplne v pohode. Ešte dúfať v skorý návrat Garrisona namiesto Sustra nech sme full.
Samozrejme že tá vaša hrá nie je nič extra, a teda hlavne v tom prvom zápase to bolo tragické ale ide sa ku vám a vonku hráme o niečo horšie. šancu stále máte a ak by ste vyhrali doma a následne zopakovali ten fluke game 1 tak to bude o nervy.
Každopádne naša hra má nedostatky stále, bez tej PP proste nemá šancu na nejaký extra výsledok ani omylom a BISH
Je to hodně expresivní, ale vyslovený hate to zas jako není. Podle mě šance je a každý s tím asi bude souhlasit - doma fakt zatlačit a vnutit Tampě svůj hokej, ne naopak. Ale kdo se dívá na Wings letos, tak prostě ví, že Hokej hráli někdy do TDL a od té doby to šlo dolů.. Vrací se Abby, to je jeden z prvků, který může hodně tým vytáhnout nahoru (je dost tristní očekávat změnu hry zrovna od něj, ale letos hraje fakt dobře). Heh, ..trochu k vzteku je, že máme tři zraněné a všichni ti tři hráči zrovna takoví, kteří konkrétně proti Tampě chybí víc, než proti komukoliv jinému - Abby, Franzén, Cole. Ten první zápas se nebude opakovat, to prostě byl game 1...
Ale jo, nechat se přejet od Tampy, já myslím, že by to většina Wings fans přežila, už jen kvůli Gregorymu (uau!!), že... Jen ať nabere úspěchy, bude je jako budoucí GM Detroitu (
) potřebovat.
Ale jo, nechat se přejet od Tampy, já myslím, že by to většina Wings fans přežila, už jen kvůli Gregorymu (uau!!), že... Jen ať nabere úspěchy, bude je jako budoucí GM Detroitu (
Hell yeah
, ale bylo to se štěstím. Poměrně vyrovnané utkání, kde měla Tampa více gólových příležitostí, ale zápas se hraje na góly. Za Mrázkem 3 x zvonila tyčka a 2 - 3 x střelci Tampy selhali před prázdnou brankou. Chyb v obraně lehce ubylo, ale pořád to není žádná hitparáda. Klíčem dle mne bylo ubránění všech oslabení včetně toho 5/3. Tam se lámal chleba. Stamkos řádně frustrovaný. Abdul v sestavě a hned to bylo poznat. Neříkám, že je rozdílový hráč, ale ta jeho tvrdost a ochota jít před branku tam prostě je. Překvapuje mne množství šarvátek a postrkování, ale je to PO
Boyle zase na našem PP ujel sám na branku
no Mrázek podržel. Gratulace k první 0 v PO.
Go Wings !!! Go !!!
Go Wings !!! Go !!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé