Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL Canadiens vs. OTTAWA Senators

Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.

Postupujuci :?:

MTL
42%
22
OTT
58%
30

Strašně se musím smát fandům Habs.. S prominutím, i slepej vidí, co Subban udělal. A pochybovat o úmyslu? Možná nechtěl způsobit to zranění, ale šel do toho s jasným cílem. pro mě hovado. Do této série jsem vstupoval neutrálně, no teď už mám jasno..
Ked si pozriem video so zakrokom, vidno jasny umysel, videl ze sa blizi nakolko niekolko sekund pred tym mali mikrosuboj

https://www.youtube.com/watch?v=xxz4JplU2O4#t=14" onclick="window.open(this.href);return false;

Este sa cuduje :doh:
Cathy píše:Ked si pozriem video so zakrokom, vidno jasny umysel, videl ze sa blizi nakolko niekolko sekund pred tym mali mikrosuboj

https://www.youtube.com/watch?v=xxz4JplU2O4#t=14" onclick="window.open(this.href);return false;

Este sa cuduje :doh:
teda snazim se jak to jen jde, faul je to jasny a hnusny, ale z ceho usuzujes, ze je to JASNY umysl ho zranit?
Snazim sa ako to len ide, ale kde tam vidis, ze by napisala jasny umysel ZRANIT?
kajo píše:Snazim sa ako to len ide, ale kde tam vidis, ze by napisala jasny umysel ZRANIT?
a co teda myslela? takze co je teda mysleno, kdyz nekdo napise "vidno jasny umysel" kdyz i Guddy predtim napise, ze si neni jisty, ze to byl jasny umysl ho zranit :-D
podla mna mu siel po hokejke a netrafil.
:doh: ja som mala namysli JASNY UMYSEL FAULOVAT a teraz je jendo ci po hokejke, alebo po prstoch, jednoducho sekera jak svina, ved napriahol par sekund pred tym :hroza:
Cathy píše::doh: ja som mala namysli JASNY UMYSEL FAULOVAT a teraz je jendo ci po hokejke, alebo po prstoch, jednoducho sekera jak svina, ved napriahol par sekund pred tym :hroza:
:hroza: :hroza: nikdo tady nenapsal, ze to nebyl umysl faulovat, to nikdo nepopira. :-D faul je to jasny
tomasinho píše:Snad toho demen*a příští zápas někdo pěkně ručně stručně zpracuje. Ideálně postavit Neila, ten by mu ukázal, co si může dovolit a co ne. :nono:
:yes: Dneska trénoval ve 4. formaci, když Stone vypadl a má nastoupit do game 2. :petrik:
Tak potom tu zbytocne panikaris z mojho prispevku :giggle:
Rono píše:Montreal fans :rofl: Čekal jsem, že už v prvním kolem zase prokážou svoji (ne)inteligenci. Ale že hned po prvním zápase? Hmm... To jsem nečekal. :lol2:
Tak o tom, kdo tady je nebo není inteligentní bych moc nediskutoval, no ale přejdu to bez povšimnutí. Mě nějaký usmrkanec vážně nerozhodí.
Guddy.44 píše:Strašně se musím smát fandům Habs.. S prominutím, i slepej vidí, co Subban udělal. A pochybovat o úmyslu? Možná nechtěl způsobit to zranění, ale šel do toho s jasným cílem. pro mě hovado. Do této série jsem vstupoval neutrálně, no teď už mám jasno..
Chápaní psaného textu ti dělá asi velký problém. Co jsme tady my (já a Míra) napsali tak směšného? Že to byl faul, tak o tom nikdo nepochybuje, že to byla blbost Subbyho taky ne a nikdo ten zákrok nebrání, jen jsme se rozhodně podivovali nad trestem a já osobně mám docela problém s tím, jak se k tomuto faulu staví hokejová veřejnost, vzhledem k tomu, jak bylo ublíženo v minulých play-ofs nám (snad ani netřeba zminovat, jak byla ztráta jedničky ve finále konference důležitá a kolik je důležitější, než v případě Stonea, který se klidně ještě může vrátit). Tot vše.
Že ty tam vidíš cíl a úmysl je čistě jen tvoje domněnka, závěr si vyvod sám, ale nepouštěj se do nás, když očividně nevíš, o čem mluvíš.
arek píše:podla mna mu siel po hokejke a netrafil.
Ano, aspon někdo normální. Hokejová situace nebojím se říct zcela běžná, jak jsem už řekl, kdyby ho trefil o pár cm níž, zlomí hůl, jde na dvě minuty a nic se neděje. Zlomených prstů po sekerách jsem už tedy v hokeji viděl několik, nikdy za to nikdo nedostal 5+ dokonce... :hroza:

Už se k tomu ale vyjadřovat nebudu, druhý zápas bude hodně zajímavý. Jestli classless Cameron opravdu chce štvát své hráče s úmyslem zranit někoho od nás, tak to je chudák, který si nezaslouží nic jiného než opovržení. Doufám, že se to vyřídí na ledě a čistě.
Parda píše:jen jsme se rozhodně podivovali nad trestem a já osobně mám docela problém s tím, jak se k tomuto faulu staví hokejová veřejnost, vzhledem k tomu, jak bylo ublíženo v minulých play-ofs nám
Ano, přesně tomuto se směji. Já jsem nestranný fanoušek. Nebospíše, do tohoto okamžiku jsem byl. Ale to, co jsi napsal tady b tom úryvku prostě mi přijde.. hodně úsměvné. Já na nikoho neútočím, ač to tak může vypadat. :) Já jsem spíše naštvaný, co za trest za tohle vyfasoval. Ale radši se více zdržím komentáře. už tak je tu dosti napjatá atmosféra..
Parda píše:jen jsme se rozhodně podivovali nad trestem a já osobně mám docela problém s tím, jak se k tomuto faulu staví hokejová veřejnost, vzhledem k tomu, jak bylo ublíženo v minulých play-ofs nám
Ano, přesně tomuto se směji. Já jsem nestranný fanoušek. Nebospíše, do tohoto okamžiku jsem byl. Ale to, co jsi napsal tady b tom úryvku prostě mi přijde.. hodně úsměvné. Já na nikoho neútočím, ač to tak může vypadat. :) Já jsem spíše naštvaný, co za trest za tohle vyfasoval. Ale radši se více zdržím komentáře. už tak je tu dosti napjatá atmosféra..
Rono píše:Montreal fans :rofl: Čekal jsem, že už v prvním kolem zase prokážou svoji (ne)inteligenci. Ale že hned po prvním zápase? Hmm... To jsem nečekal. :lol2:
Jako sorry, už jsem nechtěl reagovat, ale ty ses pasoval do role toho nejchytřejšího, který tu bude posuzovat inteligenci druhých :sok: ? Už jen to mi tu scházelo... Když tedy používáš množné číslo, doufám, že sis alespoň ráčil přečíst mé příspěvky na dané téma - dle tohoto blábolu to tak nevypadá.
Guddy.44 píše:Strašně se musím smát fandům Habs.. S prominutím, i slepej vidí, co Subban udělal. A pochybovat o úmyslu? Možná nechtěl způsobit to zranění, ale šel do toho s jasným cílem. pro mě hovado. Do této série jsem vstupoval neutrálně, no teď už mám jasno..
De facto to popisuješ stejně jako já (až tedy na to hovado...) - tak čemu se směješ...? Od počátku tvrdím, že to byla stupidita, ale že si rozhodně neodvážím tvrdit, že do toho šel s úmyslem ho zranit, jak tady mají někteří experti naprosto jasno! Nechápu potom, proč tu musím tenhle svůj názor pořád opakovat, když ty to vidíš stejně a přesto se podivuješ... :? ? Panebože, každé sekání je přece vedeno vědomě, neříkej mi, že když hráč zlomí seknutím hokejku soupeři, že to nechtěl a byla to náhoda...? Jágrovi ten Němec zlomil malíček taky vědomým seknutím, ale že by na ten malíček mířil, to si snad nikdo ani nikdy myslet nemohl!
Parda píše: Hokejová situace nebojím se říct zcela běžná, jak jsem už řekl, kdyby ho trefil o pár cm níž, zlomí hůl, jde na dvě minuty a nic se neděje. Zlomených prstů po sekerách jsem už tedy v hokeji viděl několik, nikdy za to nikdo nedostal 5+ dokonce... :hroza:
Hmm... tak se divaj na tuhle sekeru, kamo -- 01:15 čas:

Ten k***t zk****nej Graves sice dostal za sekeru jen 2 minuty(nonsens, samozrejme mel jit okamzite ven) ale aspon prisel 4-zapasovej distanc. Sekera do ruky, jen ho trafil trosku vedle hokejky no jo :scare: Branil bys i tohle? Navic Mario tu mel aspon puk..

Jako sorry, ale tohle je hnus. Cela serie mi je ukradena a rad se na ni podivam kvuli dobremu hokeji, ale Subbana bych ani nezkousel branit. Fakt, at je rad ze nema distanc.
Nechtel jsem se do toho michat. Nejdriv me napadlo, kdyz Parda pise o normalni sekere, at najde nejakou normalni podobnou beznou sekeru, ale zcela samozrejme normalni sekera se tezko hleda (protoze neco takovyho si nikdo nezaznamena), proto jsme od toho upustil, prestoze by me to seriozne zajimalo.

Nicmene me take zajima, co je tedy podle obhajcu z rad Habs ten umysl, kdyz to teda neni zranit?

Z ronovym prispevkem btw nesouhlasim. Svym zpusobem je hodno obdivu, ze se to fandove Habs snazi tady obhajit (a ztraci tim defacto cas) a neni duvod, proc je urazet, at si clovek o tom mysli cokoli.

Uplne na zaver citace pravidel z blogu byvaleho sudiho NHL.
Rule 61.3: A major penalty, at the discretion of the Referee based on the severity of the contact, shall be imposed on a player who slashes an opponent. When injury occurs, a major penalty must be assessed under this rule (see 61.5).

Rule 61.5: Whenever a major penalty is assessed for slashing, a game misconduct penalty must also be imposed.
no ak by mal Stone puk a Subban ho sekol ok ale takto? no neviem ale nedokazem jednoznacne povedat ci to bolo aj na 5+DKZ pravidla natolko nastudovane nemam
Obrázek

ku*va ku*va preco nehrame proti nim a toto sa nestane niekomu z nasich :x
prave pre tieto aferky zerem PO a nenavidim Bubbana a spol. (snad pristi rok)

a pozrime sa dalej na Bubbanove predstavenie a este sa ten mrdko cuduje :rofl: :grc:

http://gfycat.com/DistinctIllfatedDiplodocus" onclick="window.open(this.href);return false;

jaaaaaaaaaj dostat ho pod Bruins ruky....snad sa u Sens niekto taky najde :sad2: Neil? :petrik:
AndyF píše:Nechtel jsem se do toho michat. Nejdriv me napadlo, kdyz Parda pise o normalni sekere, at najde nejakou normalni podobnou beznou sekeru, ale zcela samozrejme normalni sekera se tezko hleda (protoze neco takovyho si nikdo nezaznamena), proto jsme od toho upustil, prestoze by me to seriozne zajimalo.

Nicmene me take zajima, co je tedy podle obhajcu z rad Habs ten umysl, kdyz to teda neni zranit?

Z ronovym prispevkem btw nesouhlasim. Svym zpusobem je hodno obdivu, ze se to fandove Habs snazi tady obhajit (a ztraci tim defacto cas) a neni duvod, proc je urazet, at si clovek o tom mysli cokoli.
Ale no tak, zrovna od tebe bych tohle nečekal... Proč musím pořád dokola opakovat, že žádný Subbanův zákrok neobhajuji? To tady neumí nikdo číst? A jak můžeš prostě s klidem říct, že ho chtěl zranit? Tohle fakt nechápu - opravdu si vzpomeňte, co jste tu většina tvrdila o zákroku Cháry na Maxe...(že to v žádném případě nebyl úmysl ho zranit - najednou je to jinak?)
Ja nepisu, ze obhajujete zakrok. Obhajujete Subbana..
A mimochodem, kdyz tvrdite, proc by mel byt vyssi trest, tak proste ten zakrok obhajujete, jinak se to opravdu nazvat neda..

A znova opakuju, co je teda ten umysl?

Jinak umysl Chary byl zastavit Maxe ktery se dostaval do sance hitem. Tohle je situace uplne jina.
Já fakt nechápu obhájce MTL, kteří nevidí rozdíl mezi hráčem s pukem a bez puku ... Kdyby ho sekl v momentě kdy měl Stone puk, tak by mu každý věřil, že v tom nebyl úmysl, že šlo o pouhou smůlu, dostal by 5 min vyloučení a tečka. Ale co mu chtěl jako udělat jiného než zranit? To ho chtěl pošimrat, nebo se spletl ? Kdyby do něj jen lehce drbnul ok, ale tohle prostě bylo evidetní a velmi razantní. Prostě Subbanovi hráblo a měl být suspendován.Subban jen potvrzuje, že je neřízenou střelou a teďka fakt lituji, že s MTL nehraje s Bostonem, ten by všechny ty Subbany srovnal do latě... V zápalu boje je možné vše, ale tam žádný boj nebyl a to je velký rozdíl !
No nic, už to rozebírat asi nebudeme, nikam to nevede. Jenom ještě k tomu úmyslu - teď je to jenom můj pohled (aby tu zase někdo nevystartoval s nějakou obhajobou nebo co...), ale když jsem se ještě jednou podíval na pohled zpoza brány, tak v momentě, kdy projížděl před bránu Stone a Subban ho seknul, měl u modré čáry v tom směru puk jeden z obránců Sens, takže se dalo předpokládat nahození na bránu a Stone ho, podle mě, očekával a jel tam na teč - pak by to opravdu bylo tak, že mu chtěl vyseknout hokejku. Ale jak říkám, je to jenom moje domněnka, ať mě tu nikdo nebere za slovo...
Jinak Andy, podle mě je to u Cháry i tady úplně stejné - Paci byl v té době od puku tak daleko, že ten hit byl úplně o ničem (navíc za dávno rozhodnutého stavu). Ale to nic, to už vůbec nechci otevírat :wink2: .
Ale jinak dávám 9,5/10 za efekt... za takového obouručáka by se ani William Wallace nestyděl...
wallace.jpg
habs píše:když jsem se ještě jednou podíval na pohled zpoza brány, tak v momentě, kdy projížděl před bránu Stone a Subban ho seknul, měl u modré čáry v tom směru puk jeden z obránců Sens, takže se dalo předpokládat nahození na bránu a Stone ho, podle mě, očekával a jel tam na teč - pak by to opravdu bylo tak, že mu chtěl vyseknout hokejku.
No ale nebylo by "pohlednější", "lepší" mu jednoduše nadzvednout hokejku? Jako ono, tohle se opravdu těžko posuzuje a na jednu stranu ti (vám MTL fans) dávám i za pravdu v tom, že když tu Gryba nebo Chára sestřelil vaše hráče, tak se to bralo tak nějak za "jejich" chyby. Já myslím, že tu se ani jedna ze stran (fans MTL a ti druzí) prostě ani shodnout nemohou. Můžeme jen doufat, že z toho nebudou zase ta stejná jatka, jak tomu bylo poslední PO, kdy po hitu na Ellera začali habs dělat prasárny jak... Aby teď nezačala podobně Ottawa. To by této (pro mě jinak velmi pohledné sérii) uškodilo. :|
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG