To už ale pleteš páté přes deváté. Dáváš tu ku příkladu jména obrany Pens, no zapomínáš, že jména nejsou předvedené výkony na ledě. Jak jsem psal, Boyle, Yandle a i ten Staal letos v PO nepodávají bůhví jaké výkony. A i tak má Lundqvist v PO snad jeden nepovedený zápas a čísla velice solidní.. Podívej se, jak dopadl Price proti Tampě. Jaká měl zázračná čísla. A to byl v základní části nejlepším gólmanem ligy.
Ještě jednou a snad už naposledy. Jména nedělají nic. Jasným příkladem je pár Dumoulin a Chorney. Celou sezónu prakticky hrají AHL a pak jdou hrát PO do NHL a jak hráli? Netřeba tu zmiňovat. I No-name hráči dokáží zahrát dobře. Stačí mít systém a hráče, co jej umí zahrát. Toho jsem svědkem za ty roky na Floridě až až (Garrison, Weaver, Allen..). Fakt se jen usmívám, když pořád slyším, jak je Lundqvist přeceňován. Jakoby minulá sezóna byla málo. Jen pro připomenutí, v té prakticky sám dotáhl Rangers do finále. Jenom závěrem. Lundqvista nijak neprožívám. Ale respekt k němu mám a narozdíl od většiny nejsem ten, že když jednou pustí laciný gól v OT, už rejpou, co je a co není. Navíc, svoje kvality dokazuje už dlouho. není jeho chyba, že Rangers nemají vážnější úspěch v posledních letech.