Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK RANGERS vs. TAMPA BAY LIGHTNING

Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.

Postupujúci :?:

Rangers
65%
15
Tampa
35%
8

Tak je vidět, že Tampě s každým dalším kolem v PO roste sebevědomí a z toho pak pramení ta celkem odvážná útočná hra. Přitom v sérii s námi nebyli herně vůbec lepší a rozhodující krok jim dělal dva zápasy velké problémy. Měli a mají však velmi efektivní útočníky, což nyní v kombinaci s ještě lepší ofenzivní hrou bude velikou zbraní! Jsem rád, že tuhle sérii svým útočným pojetím hodně rozsvítili a ještě rozsvítí... :thumbsup: .
kajo píše:To uz budete na :golf:
no tak možný to je, ale bude to pak proti vám nespravedlivá hra když už trénujete pomalu dva měsíce.
habs píše:.......a rozhodující krok jim dělal dva zápasy velké problémy. .
cha..s týmy co mají problémy s rozhodujícím krokem máme bohaté zkušenosti :wink:
Atlantik píše:Tampa ma proste lepsi utok nez Rangers a je to asi jediny team na vychode co si muze dovolit hrat proti nim otevrenou partii. Ty grind zapasy co hrali NY doposud jsou mozna vycerpavajici, ale Rangers to v nich umi, prave tohle by mozna mohla byt cesta. Tampa takhle nicila Rangers i v zakladni casti a ja jsem to rikal uz behem 2.kola v serii TB-MTL ze tu lajnu Bolts neubrani ani NYR a proto by byl lepsi postup TB. Tohle bude tvrdej test pro Lundqvista a rozhodne to neni o tom ze by si to Rangers komplikovali sami. Tampa ma firepower na to je porazit legitimne.
Lip jsem to prognozovat ani nemohl, zda se.. Bishop sice deravej ale nevadi to, protoze obrana Rangers absolutne nestiha tu hyperlajnu Bolts a Lundqvist najednou HORI.. Svete div se, obrana mu nepomaha a on kolabuje :kajo: A to tu bylo ochrancu co tvrdili, ze Lund byl, je a bude famozni bez ohledu na obranu..
Duo Palát s Johnsonem snad v každém highlightu jsou jen ke slintání. :slintac: Jinak výborně Tampa, jen tak dál. Jen snad tam Vigneault nedá Talbota, to by mohl být problém, ten taková díra jak Lund nebude.
Super Tampa :good: ! Zápas jsem musel zabalit asi za stavu 3-2 pro Tampu, protože jsem dnes dřív vstával, takže mě trochu mrzí, že jsem tu přestřelku nesledoval až do konce. Když jsem ale teď viděl ten sestřih a vítězný gól Kučerova, docela mi to zvedlo náladu - tohle si Lundqvist za rámeček rozhodně nedá... :-D . Palát skvělý!
Obrázek

:ninja:
King je samozrejme porad v pohode bez ohledu na to kolik zavistivcu ceka na kazdou jeho chybu. Ten viteznej byl jeho, ale v ty porci strel to tam holt jednou padlo. Jinak zase super zapas a snad uz nikdo nemuze tvrdit, ze zapasy rangers nejsou hezky na koukani.
Zapasy Tampy su pekne na pozeranie, vnucuju Vam svoju hru a vy ste v prdeli. Na finale konferencie solidny rybnik. It s Talbot time
:rofl: Tady se někteří chovají jak notorický lhář a ožrala Zeman s poskokem Ovčáčkem.
Tak jen pro vás: Ani ze stokrát opakované lži se nestane pravda.
dejf píše::rofl: Tady se někteří chovají jak notorický lhář a ožrala Zeman s poskokem Ovčáčkem.
Tak jen pro vás: Ani ze stokrát opakované lži se nestane pravda.
to jsou fanoušci Pens a Philly. Prostě záviděj. jeden má úspěšnost z pomalu sta zápasů v playoff slabých 90,6% a druhý maj brankáře co za celou kariéru vychytal v playoff dvě výhry. Kdyby se jim podařilo dostat do týmu kinga tak se rozplynou blahem a na jakýkoliv útok na něj budou podrážděne reagovat.
Těch fandů je více. Nevidí si na nos přes ten hejt na Lundqvista. Strašně se mi líbí, jak když se golmanu daří (minulé PO), tak se drží huby. Ale jakmile udělá jenom jednu chybu, tak se tu snese hejt. Hlavně fandové Flyers a Pens by měli být potichu s těma jejich dírama (jedna sezóna na tom nic nedělá)..

Trochu respektu pánové. Ani Hašek či Brodeur s Royem si chybku neodpustili. A to všichni chytali za mnohem lepšími obranami. Ta letošní obrana Rangers se přeceňuje. Yandle v zadu není jistota, Boyle už vůbec ne. A Staal v Po taky žádný zázrak. Však série není konec. Uvidíme, kdo postoupí.
Guddy.44 píše: Hlavně fandové Flyers a Pens by měli být potichu s těma jejich dírama (jedna sezóna na tom nic nedělá).. .
na druhou stranu kdo zná díru v bráně líp než fandové Flyers a Pens? :)
Guddy.44 píše: Ta letošní obrana Rangers se přeceňuje. Yandle v zadu není jistota, Boyle už vůbec ne. A Staal v Po taky žádný zázrak. Však série není konec. Uvidíme, kdo postoupí.
Takze chapu to spravne ze ta obrana Rangers se precenuje a ty strely jsou vlastne vsechny nechytatelny?

PS: Mimochodem, Lundqvista respektuji za to co dokazal, ale jde mi o vyrazeni Rangers. A na to je potreba provetrat Lundqvista, low-scoring games proste proti NYR nejsou cesta. A vyslovil jsem prani, ze bych rad videl nekdy Lundqvista za takovou obranou jakou meli letos Flyers nebo Pens v PO (pricemz jak Mason, tak Fleury se drzeli vic nez statecne). Ale OK, kdyz nebude zdecimovana obrana, tak postaci i talentovany souper a serie s otevrenym hokejem. Tahle serie je proste test pro Lundqvista, rikejte si co chcete.
lets go Rangers píše:
Guddy.44 píše: Hlavně fandové Flyers a Pens by měli být potichu s těma jejich dírama (jedna sezóna na tom nic nedělá).. .
Fleury uz prece vychytal :cup: coz je, jak jsem pochopil, to podstatny.
AndyF píše:
lets go Rangers píše:
Fleury uz prece vychytal :cup: coz je, jak jsem pochopil, to podstatny.
To i Niemi a presto ho za stabilne skvelyho brankare povazuje malokdo
Atlantik píše:Tahle serie je proste test pro Lundqvista, rikejte si co chcete.
Otazkou je zda brankar co odchytal vic nez sto zapasu playoff s nejlepsim sv% ze vsech brankaru historie, ma byt testovan jednou serii.
Atlantik píše:Takze chapu to spravne ze ta obrana Rangers se precenuje a ty strely jsou vlastne vsechny nechytatelny?
To první jo, to druhé z části.. Zrovna u Tebe jsem si myslel, že zápasy Rangers v PO sleduješ. Pak tedy mi musíš dát za pravdu, že Dan Boyle je sice dopředu platný, nicméně na modré dělá chybu za chybou. V prvním kole byl navíc mizernej i dopředu. Yandle byl označován jako tturnover machine, no u Rangers to je mnohem lepší (nwm jak na tom byl ve skutečnosti dřív). Pořád je to ale v předbrankovém prostoru mizernej hráč (jako Boyle). Staal je kuželka, strašně nemotornej. V PO pro mě zklamání.. Jinak je fajn, o tom žádná. Zbejvá ti Klein, kterej v základní části hrál neskutečně. No v PO to je spíš průměr. Ale pořád OK. Stálice Girardi a McDonagh, tam problém není. Sečteno podtrženo, papírově je obrana Rangers senzace, no při pohledu na tu jejich hru to není nic světoborného. Tím netvrdím, že před ním není lepší obrana jak před Masonem či Fleurym. Ale za ty zápasy Rangers, co jsme letos viděl v PO musím říct, že Lundqvist prostě tým podrží. To, že občas pustí lacinou branku je snad normální. Každý si vybere horší chvilku. U brankáře snad není třeba pochybovat..

To s tím testem Lundqvista beru jako vtip z tvé strany. myslím, že po minulém PO už dokazovat nic nemusí. Proti Tampě neobstál ani nejlepší gólman (hráč?) základní části, Price..
Samozrejme ze zapasy Rangers sleduji, ale o to tu nejde. Boyle a Yandle jsou furt na 3.par nadprumerni beci, rozhodne to neobstoji jako omluva. jeste jednou, my jsme hrali s obranou Martin-Lovejoy.. Scuderi-Cole.. Dumoulin-Chorney.. to je rozdil jak mraky kdyz se to veme celkove. Kdyz je nekdo kolektivne povazovan za nejlepsiho golmana soucasnosti (nejen minulosti), tak musi svou reputaci furt obhajovat.. To jako sorry. No excuses. A mimochodem, Lundqvist horel proti Tampe uz celou zakladni cast letos, s prumerem 4.47 GAA.

Tak jako nebudu branit napr. Malkina ze ma prece Conn Smythe atd atd a ze nemusi nic dokazovat.. kdyz v serii playoffs neboduje, je kritika opravnena a reputace tim trpi. Stejne tak je uplne normalni brat tuhle serii jako test Lundqvista. Penguins a Caps to predevsim betonovali, tohle je uplne o necem jinym a vysledek vidime.
To už ale pleteš páté přes deváté. Dáváš tu ku příkladu jména obrany Pens, no zapomínáš, že jména nejsou předvedené výkony na ledě. Jak jsem psal, Boyle, Yandle a i ten Staal letos v PO nepodávají bůhví jaké výkony. A i tak má Lundqvist v PO snad jeden nepovedený zápas a čísla velice solidní.. Podívej se, jak dopadl Price proti Tampě. Jaká měl zázračná čísla. A to byl v základní části nejlepším gólmanem ligy.

Ještě jednou a snad už naposledy. Jména nedělají nic. Jasným příkladem je pár Dumoulin a Chorney. Celou sezónu prakticky hrají AHL a pak jdou hrát PO do NHL a jak hráli? Netřeba tu zmiňovat. I No-name hráči dokáží zahrát dobře. Stačí mít systém a hráče, co jej umí zahrát. Toho jsem svědkem za ty roky na Floridě až až (Garrison, Weaver, Allen..). Fakt se jen usmívám, když pořád slyším, jak je Lundqvist přeceňován. Jakoby minulá sezóna byla málo. Jen pro připomenutí, v té prakticky sám dotáhl Rangers do finále. Jenom závěrem. Lundqvista nijak neprožívám. Ale respekt k němu mám a narozdíl od většiny nejsem ten, že když jednou pustí laciný gól v OT, už rejpou, co je a co není. Navíc, svoje kvality dokazuje už dlouho. není jeho chyba, že Rangers nemají vážnější úspěch v posledních letech.
Guddy.44 píše:Jen pro připomenutí, v té prakticky sám dotáhl Rangers do finále.
Mel by sis to pripomenout jeste jednou..
To co pises je IMHO strasna kravina.
AndyF píše:
Guddy.44 píše:Jen pro připomenutí, v té prakticky sám dotáhl Rangers do finále.
Mel by sis to pripomenout jeste jednou..
To co pises je IMHO strasna kravina.
Jo já zapomenul. To Márty a jeho osobní problémy.
Takze zaver je takovy, ze Rangers vlastne maj spatnou a precenovanou obranu a Lundqvist za nic nemuze.. Oukej. Tak to je pak s Rangerama jeste horsi nez by se zdalo.. To jsem pak zvedavej jak to bude vypadat kdyz mu nejaky ten zapas za tou precenovanou obranou nahodou nevyjde :hmm:
Muj zaver je takovej, ze je dostatecne dobrej golman na to, aby s nim Rangers i vyhrali :cup:, urcite nadprumernej a velmi spolehlivej. Ale rozhodne neni na takovy urovni, aby jim ho vychytal.
Co si vzpominam, v kazde serii proti 1 ho golmansky protejsek zastinil.
Je to takovej golmanskej Coburn :lol3: (dobra, o neco lepsi)
Atlantik píše:Samozrejme ze zapasy Rangers sleduji, ale o to tu nejde. Boyle a Yandle jsou furt na 3.par nadprumerni beci, rozhodne to neobstoji jako omluva. jeste jednou, my jsme hrali s obranou Martin-Lovejoy.. Scuderi-Cole.. Dumoulin-Chorney.. to je rozdil jak mraky kdyz se to veme celkove. Kdyz je nekdo kolektivne povazovan za nejlepsiho golmana soucasnosti (nejen minulosti), tak musi svou reputaci furt obhajovat.. To jako sorry. No excuses. A mimochodem, Lundqvist horel proti Tampe uz celou zakladni cast letos, s prumerem 4.47 GAA.

Tak jako nebudu branit napr. Malkina ze ma prece Conn Smythe atd atd a ze nemusi nic dokazovat.. kdyz v serii playoffs neboduje, je kritika opravnena a reputace tim trpi. Stejne tak je uplne normalni brat tuhle serii jako test Lundqvista. Penguins a Caps to predevsim betonovali, tohle je uplne o necem jinym a vysledek vidime.

Jo ale rozdil je mezi serii, celym playoff a dvema zapasama. jeste mame pred sebou 4 zapasy, tak se uvidi
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO