Tak tohle jsem fakt nečekalCreeper píše:V brance začne Mrázič.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY Lightning vs. DETROIT Red Wings
Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.
Je to tak.Ale toho Jurča jsem nikde nečetl,tak nevím,jestli je pořád zraněný.Možná bude hrát.Vypadá to,že vypadně někdo z dvojice Jurčo/Andy.Osobně bych viděl radši Jurča.Ferraro ke Glendovi a Jurčo do třetí lajny.
A já bych zkusil Z+D spolu a mladé spolu N+S+T.Helmut pak s Jurčem a Štefanem.
A já bych zkusil Z+D spolu a mladé spolu N+S+T.Helmut pak s Jurčem a Štefanem.
Tak Babcock hodně překvapil. Už to, že dal do brány Mrázka. Ale, že vytáhne Marchenka a dá ho k Dekemu, Qčko k židlovi? Celou sezónu zkouší různé varianty v útoku, obrana je stabilní a 1. zápas PO to takhle rozmíchá. Mně se to složení v této podobě líbí, ale spíš narážím na to, že toto není úplně styl Babse, jít takhle do rizika buď to bude fungovat nebo ne. Většinou mně přijde, že hledá vazby mezi hráčema a dává tomu dost času, i když to zrovna nefunguje a naopak fungující vazby kolikrát pro mě nepochopitelně rozbije. Jinak 3. lajna je dle mě sestavená docela nesourodě na úkor 4. lajny. Řekl bych, že se bude snažit Babcock nasazovat co nejvíc 4. lajnu proti 2. lajně Tampy (i když venku to bude samozřejmě těžký). Jinak hodně věřím v Helma, který měl super sezónu a hlavně ke konci po boku Datsyuka herně vyrostl. A věřím, že 2. lajna bude mít obrovskou motivaci vést tým a vymáčknou ze sebe to nejlepší, co v nich je.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé