Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY Lightning vs. DETROIT Red Wings

Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.

Postupujuci :?:

TBL
66%
35
DET
34%
18

Wings in 6.
Creeper píše:V brance začne Mrázič. :!:
Tak tohle jsem fakt nečekal :shock: Bab boří mýty.
Uau, super zprávy do play-off!
Dal jsem na Tampu, ale jisty si tim nejsem, myslim ze ta serie bude napinavejsi nez si tu mnozi mysli
Red Wings v sedmi. V prvním kole umíme překvapit, dech nám dochází ve druhém. Bolts nejsou zase takový zázrak a v bráně nemají velkou jistotu.
Tampa - Detroit 4:3... :yes: To bude dlouhá série... :yes:
Tipovať netipujem, rozum a srdce sa spolu bijú a nedokážu ani jeden ustúpiť. Bude to podľa mňa séria bohatá na góly, to je vše. Už aby bol štvrtok :oslava:
mame sanci, pokud je uprudime tim nasim "hokejem" a i kdyz moc neverim, nebudu prece psat, nebo klikat na Tampu :-D

Obrázek
As per twitter, Abby zpět, tož.. hrát má taky Ferraro. Kdo ještě je out?
Wings in 7 :pray: (cisto z pragmatickych dovodov, kvoli vyssiemu picku ak vypadne Tampa v prvom kole).
Tampa 4-2
JKL píše:As per twitter, Abby zpět, tož.. hrát má taky Ferraro. Kdo ještě je out?
Tak asi Jurčo furt a Ferrara odnesl Pulky,který vypadl.
Babs tedy dává karty na tělo a defenzivu, což zní jako plán (to samé Smith-Marčenko). Pulka škoda, ale tak dalo se čekat, že asi půjde ještě dolů. Příští sezonu snad už naplno up.
Je to tak.Ale toho Jurča jsem nikde nečetl,tak nevím,jestli je pořád zraněný.Možná bude hrát.Vypadá to,že vypadně někdo z dvojice Jurčo/Andy.Osobně bych viděl radši Jurča.Ferraro ke Glendovi a Jurčo do třetí lajny.
A já bych zkusil Z+D spolu a mladé spolu N+S+T.Helmut pak s Jurčem a Štefanem.
No já teda doufám, že Abdul hrát bude, to je dost klíčový hráč.
Však Abdul se Z+D,to je přece tutovka.
Tak Helm zatím v první lajně místo Abdula.A v třetí pak Andy.Pokud nastoupí Abdul,tak to bude,jak jsem tipoval.
Marchstantinov s DeKesem a Q s Židlou.
J, teď sem na to koukal. Druhá řada super, ale ta třetí Weiss-Andy-Jurčo, no nevím.. to je takové .. nic.

47/65, tyjo, to bude před brankou solidní zavíračka..
Tak Babcock hodně překvapil. Už to, že dal do brány Mrázka. Ale, že vytáhne Marchenka a dá ho k Dekemu, Qčko k židlovi? Celou sezónu zkouší různé varianty v útoku, obrana je stabilní a 1. zápas PO to takhle rozmíchá. Mně se to složení v této podobě líbí, ale spíš narážím na to, že toto není úplně styl Babse, jít takhle do rizika buď to bude fungovat nebo ne. Většinou mně přijde, že hledá vazby mezi hráčema a dává tomu dost času, i když to zrovna nefunguje a naopak fungující vazby kolikrát pro mě nepochopitelně rozbije. Jinak 3. lajna je dle mě sestavená docela nesourodě na úkor 4. lajny. Řekl bych, že se bude snažit Babcock nasazovat co nejvíc 4. lajnu proti 2. lajně Tampy (i když venku to bude samozřejmě těžký). Jinak hodně věřím v Helma, který měl super sezónu a hlavně ke konci po boku Datsyuka herně vyrostl. A věřím, že 2. lajna bude mít obrovskou motivaci vést tým a vymáčknou ze sebe to nejlepší, co v nich je.
Židla :hroza:
mno..takze nase presilovka nas poslala do kolen :hroza:
To je ofenzivní masakr z naší strany 3 střely na branku za 1. třetinu. :cool:
my hrajeme hokej v hokeji, proti tomu se tezko hraje :-D :-D
Je třeba dát třetí a je klid.
Jirik19 píše:Je třeba dát třetí a je klid.
Z čeho ? Vždyť je to na jednu branku :scare:
277 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS