Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL Canadiens vs. OTTAWA Senators

Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.

Postupujuci :?:

MTL
42%
22
OTT
58%
30

Senatori to urvu v siestom zapase.
Montreal jasně postoupí 4 - 0 :cool:
Fantastickej zapas.. urovni uplne nekde jinde nez ten ve Washingtonu. Interesting.
Atlantik píše:Fantastickej zapas.. urovni uplne nekde jinde nez ten ve Washingtonu. Interesting.
Jj, souhlasím, mělo to šťávu i dost gólů, vypjatý momenty, typické zkraty některých hráčů v PO (Subban) a překvapivé výkony jiných (Mitchell, Flynn). A hlavně první bod pro nás... :-D :clap: .
To teda byl zápas, stalo se toho tolik...
Prvně se opět ukázala genialita Bergevina. Přivedl při TDL Flynna a Mitchella, každý si klepal na čelo proč? Já byl mezi nimi a oni spolu s Prustem v tomto zápase měli 2+3!
Subban 5+KO za sekeru, joke, Gallagher osekáván, nedovoleně bráněn, krosčekován celé utkání a pískli na nej jeden jediný faul, když už nešlo jinak. Joke ze strany sudích, hlavně že nás vylučovali za nesmysly. Stone si zabrečel jakoby mu amputovali ruku a Subby do konce, opakuji, za sekeru! To jsem ještě neviděl...
Ale jinak fantastický zápas, který určitě nenudil.
Go Habs Go! :wave:
Spravne udelenych 5 minut. :good: Jednoznacnym umyslom bol zranit supera.

kuva skoda ze sme sa s tym :censored: Bubbanom nestretli my :-( ale Parda tu pise o nejakom jokeu :lol2:

pome Sens, uz ked ste vyklepali nas, vyklepte aj zabozrutov! hned prvy zapas ukazal, ze by to mohlo klapnut

seria Habs-Sens bude ozdobou 1.kola :box:
cepi píše: kuva skoda ze sme sa s tym :censored: Bubbanom nestretli my :-( ale Parda tu pise o nejakom jokeu :lol2:

pome Sens, uz ked ste vyklepali nas, vyklepte aj zabozrutov! hned prvy zapas ukazal, ze by to mohlo klapnut

seria Habs-Sens bude ozdobou 1.kola :box:
Ale cepi, vas tady vůbec nezmiňuj, vy byste zase s tím komplexem marně bojovali, tak o čem to tady mluvíš...?
Jinak Subbanova sekera byla jasná a vyloučení taktéž, jen zpochybňuju trest do konce zápasu - to jako proč? Ano, byl to nepěkný zákrok a naprosto zbytečný, ale mluvit tu o úmyslu už je zase přitažený za vlasy - kdo to jako posoudí, kdo mu vidí do hlavy...? Podle mě to byl zkrat plynoucí z přemotivovanosti Subbana. Na druhé straně je jasná věc, že rozhodčí se po celý zápas dívali trochu jen jedním směrem... :yes: .
habs píše:Ale cepi, vas tady vůbec nezmiňuj, vy byste zase s tím komplexem marně bojovali, tak o čem to tady mluvíš...?
Jinak Subbanova sekera byla jasná a vyloučení taktéž, jen zpochybňuju trest do konce zápasu - to jako proč? Ano, byl to nepěkný zákrok a naprosto zbytečný, ale mluvit tu o úmyslu už je zase přitažený za vlasy - kdo to jako posoudí, kdo mu vidí do hlavy...? Podle mě to byl zkrat plynoucí z přemotivovanosti Subbana. Na druhé straně je jasná věc, že rozhodčí se po celý zápas dívali trochu jen jedním směrem... :yes: .
Pritiahnute za vlasy? Really? Ved sa mu hokejkou zahnal po ruke ako drevorubac po sekvoji … :dole: co tak tym chcel asi dokazat ak nie zranit ho? Chcel tou hokejkou nebodaj hrat puk ktory videl trepotat sa mu na rukave? Aky cisty, pravidlami povoleny zakrok asi tak mohol mat na mysli ked isiel robit to co urobil? A strasna nahoda ze to bol prave v poslednych tyzdnoch red-hot stone… :dole:
To nie ze DKZ, ja by som milerad videl za takuto prasacinu este aj niekolkozapasovy distanc… ale to predsa hviezdam ligy nehrozi a este k tomu v PO :dole:

Btw vysledok tej serie ako aj oba zucastnene timy su mi u prdele, trufam si povedal ze som tak nestranny ako sa len da :neviem:
Trener Ottawy povedal, ze ten zakrok bud potresta liga alebo rovnaky faul treba ocakavat na hviezdu MTL. Bude to zaujimava seria
petrik píše:Pritiahnute za vlasy? Really? Ved sa mu hokejkou zahnal po ruke ako drevorubac po sekvoji … :dole: co tak tym chcel asi dokazat ak nie zranit ho? Chcel tou hokejkou nebodaj hrat puk ktory videl trepotat sa mu na rukave? Aky cisty, pravidlami povoleny zakrok asi tak mohol mat na mysli ked isiel robit to co urobil? A strasna nahoda ze to bol prave v poslednych tyzdnoch red-hot stone… :dole:
To nie ze DKZ, ja by som milerad videl za takuto prasacinu este aj niekolkozapasovy distanc… ale to predsa hviezdam ligy nehrozi a este k tomu v PO :dole:
Btw vysledok tej serie ako aj oba zucastnene timy su mi u prdele, trufam si povedal ze som tak nestranny ako sa len da :neviem:
Chceš tím tedy říct, že jakýkoliv faul je ze strany faulujícího veden úmyslem zranit protihráče??? To snad ne, co? Zajímavé, když se tu kdysi probíral Chárův zákrok na Paciorettyho, každý druhý tu jasně řekl, že se tam nedá vůbec mluvit o úmyslu zranit Paciorettyho... Znovu opakuju, že ten zákrok neobhajuju, byla to stupidita, která nám navíc mohla prohrát celý zápas - ale tady už každý ví, že když se jednalo zrovna o Stonea, musel to být úmysl ho vyřadit ze hry :hroza: .
Jinak řeči trenéra Ottawy možná trochu chápu, na druhou stranu by si měl ten zápas ještě jednou prohlédnout a podívat se, kolik tam bylo neodpískaných zákroků na hráče Habs...
Po vyhre plakat... :giggle:

Skoda, ze to sens nezvladli, ale Hammond sa tak nejako rozklepal....verim, ze dalsi zapas to uz bude z jeho strany lepsie a do Ottawy sa pojde za stavu 1:1 :yes:

Subbanova sekera prvotriedna prasacina.
kajo píše:Po vyhre plakat... :giggle:

Skoda, ze to sens nezvladli, ale Hammond sa tak nejako rozklepal....verim, ze dalsi zapas to uz bude z jeho strany lepsie a do Ottawy sa pojde za stavu 1:1 :yes:

Subbanova sekera prvotriedna prasacina.
Co to tady plácáš, kdo tady brečí? Jenom si snad vysvětlujeme ten zákrok, ne? Ty máš taky dost :hroza: .
Reagujem na tie predošlé príspevky kamarát :wink2:
Tak Subban bez trestu
Tu sa zas fandovia Montrealu nevedia chovat.....

A Subban teda potrestany nebude, dalsi zapas si nesmiem nechat ujst :box:
Finch182 píše:Tu sa zas fandovia Montrealu nevedia chovat.....

A Subban teda potrestany nebude, dalsi zapas si nesmiem nechat ujst :box:
Kdo se tu neumí chovat? Ukaž mi nějaký můj příspěvek, kde jsem bezdůvodně řekl něco, co by mohlo někoho urazit - podotýkám bezdůvodně! Myslím, že jsem se tu snažil naprosto normálně prezentovat svůj názor na ten inkriminovaný moment, než tu někdo začal nějaké kraviny s brečením, ty teď mě chceš dokonce vychovávat... :hroza: . Asi jsem tedy pochopil slovo diskuse úplně špatně... No nic, nechám toho, nemám potřebu se dohadovat kvůli takové kravině, můj pohled na věc jsem tu již několikrát napsal.
Jednoznačně na suspendaci, zase dvojí metr, takže uvidíme jestli Ottawa dodrží slib a Stona pomstí sami ... Mimochodem docela mě zarazilo když Subban praskl vysokou holi do helmy, prvnílě mel jít ven a pak si to vybrecel, podobnou situaci jsem ještě neviděl. Vysoká neplatí když je do helmy?
Typical Montreal?
To je počteníčko, to se tedy musí uznat. Nad tolika plky najednou jsem se už dlouho nezasmál :giggle:
Všichni mají jasno, že Subban sekl Stonea s úmyslem zranit, aha, a proto se mikroskopicky soustředil na místo, kde tu sekeru dává, aby zamířil přesně mezi chránič lokte a rukavici. Realita, díval se směrem do hry, takže to by musel být jo borec a měl to teda skvěle promyšlené, nebo má někde ještě jedno oko.
5+Ko jasný verdikt, za co? Za sekeru, které se v hokeji běžně dějí? Netrefit ho přesně na nechráněné místo, tak mu zlomí hokejku, jde na dvě ostré ven a jako by se nic nestalo, zcela běžný hokejový přestupek. Trefil ho neštastně a hned je z něj zm*d, co šel po Stoneovi celý zápas s úmyslem zranit jej :rofl:

Podtrženo sečteno, zcela běžný faul, po kterém je bohužel Stone zraněný (tak už to v hokeji bývá) a máme tady opět aféru jednostranně směřující proti Habs. 2013, tvrdý hit Gryby na hlavu, ale demen* byl Diaz, který mu dal suicide pass, Eller se vlastně jen postavil Grybovi do cesty, neměl tam co dělat. 2014, Kreider najíždí do Price, ale chyba Jemelina, podrazil a nasměroval jej na Price, blbý Jemelin a ještě blbější Price, že se nechal zranit.
Rekace vedení organizace a coaching stuff? Vše bez odezvy, blbci jedni, měli podpálit Ottawu a New York. Cameron očividně clasless vyhrožuje, ale zde se mu tleská, se sportovním jednáním to nemá co dělat, ale to přece nevadí!

Ale jo, jste tady kucí nestranní a rozumíte hokeji :thumbsup2:
Sekery jsou běžně, ale v situaci kdy je protihráč u puku a druhy se snaží získat puk, určitě to není normální v této situaci...
Hned to ma stavu jak zacne plejof :petrik:
Montreal fans :rofl: Čekal jsem, že už v prvním kolem zase prokážou svoji (ne)inteligenci. Ale že hned po prvním zápase? Hmm... To jsem nečekal. :lol2:
Snad toho demen*a příští zápas někdo pěkně ručně stručně zpracuje. Ideálně postavit Neila, ten by mu ukázal, co si může dovolit a co ne. :nono:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS