Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY Lightning vs. DETROIT Red Wings

Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.

Postupujuci :?:

TBL
66%
35
DET
34%
18

PK píše:
Novis44 píše:Ani bych netvrdil, že jsme poslední třetinu hráli špatně
Souhlasím, to byly individuální chyby. U prvního vepředu propadl Helm a pak nezvládl napadat, když se vracel. Při druhém klasicky Ericsson řídil dopravu místo obrany před Mrazíkem.

Ale asi by pomohly změny. Hank má náznaky dobré hry, zkusil bych ho poslat na led s Pashou a Gusem. A nebál bych se postavit Howieho, ten by se o to teď IMHO porval.
:-D :-D :-D :lol2: jinak dneska velke vitezstvi, vecer budeme mohutne slavit :good:
(nepíšu nic)
Tvl, raději budeme držet huby. Mám půlky u sebe a nedýchám
:ejha: :ejha: :ejha:
Máme na to. Teď to jen neposrat
Bez komentáře :clap:
Všimli jste si neskutečného zlepšení u Hanka? VÝRAZNĚ lepší pohyb.
Nevím, ale teda čekal sem, že se Tampa tím závěrem g4 odpíchne, ale teda co dneska předvedli.. resp nepředvedli...protože nepředvedli vůbec nic jako, z jejich strany total nuda, ukousaný výkon bez jiskry.

A my máme teda nejlepší grindery široko daleko, Glend s Millerem nejvyšší ice time ze všech forwardů...

Mrázek +++ , nejen nula, ale prostě chytá v totální pohodě, i když dneska ho fakt moc netestli.
:clap: :jupi: :wave: Mrázek :ciga:
Z prohrané série 2:2, je rázem vyrovnaná 2:3. Ale stejně bych řekl, že to má v rukách pořád Tampa, co vy na to? :wink2:
...Já na to, že Tampa hraje překvapivou tužku...pět zápasů hrajou furt ten samý, neinventivní hokej, kdy stačí jejich lajny jednoduše grindovat a oni sou z toho komplet marní.. PK tragické, oni mají na přesilovky JEDNO schéma, které prostě mlátí tvrdošijně dokola, i když zjevně absolutně nefunguje, nic, even to samé, stačí pokrýt Stamkose, Johnsona... a jejich hra se hroutí. Tampa je pro mě zklamání, jasně, že bych chěl postup Wings, ale Bolts teda nevypadají jako p-o tým a pokud se tu něco kritizuje tak to, že druhý domácí zápas zkomplikovaly chyby jednotlivců a to, že první zápas musel ukrást Mrázek, protože se nechali tampou komplet rozjezdit...A ne, nekritizovala se většina minulého zápasu a tenhle se taky nebude kritizovat, protože tam nebylo moc kritizovat co, snad jen to, že to mělo být 4:0 na konci druhé třetiny.. :))
JKL píše:...Já na to, že Tampa hraje překvapivou tužku...pět zápasů hrajou furt ten samý, neinventivní hokej, kdy stačí jejich lajny jednoduše grindovat a oni sou z toho komplet marní.. PK tragické, oni mají na přesilovky JEDNO schéma, které prostě mlátí tvrdošijně dokola, i když zjevně absolutně nefunguje, nic, even to samé, stačí pokrýt Stamkose, Johnsona... a jejich hra se hroutí. Tampa je pro mě zklamání, jasně, že bych chěl postup Wings, ale Bolts teda nevypadají jako p-o tým a pokud se tu něco kritizuje tak to, že druhý domácí zápas zkomplikovaly chyby jednotlivců a to, že první zápas musel ukrást Mrázek, protože se nechali tampou komplet rozjezdit...A ne, nekritizovala se většina minulého zápasu a tenhle se taky nebude kritizovat, protože tam nebylo moc kritizovat co, snad jen to, že to mělo být 4:0 na konci druhé třetiny.. :))
V klidu, já to takhle viděl před PO, a proto jsem tipoval Wings in 6, což si myslím, že se nakonec splní. Jen jsem opět musel po tom, co tady bylo po 4. zápase, něco přidat. Jeden kolaps a série pomalu zabalená. Dost už ale, nebo tady pro místní Wings fan začnu být trnem v oku :-D
To můžeš být v klidu, zlost má letos číslo 52 :lol2:
Tomashino je určite človek, ktorý sa hokeju nepochybne rozumie a som rád, že aspoň niektorí z tunajších vedia, čo je Tampa zač. V tejto sérii zisťujem, že oni vlastne nič špeciálne nie sú (zatiaľ). Stammer je najzúfalejšia postavička série (snáď som to nezakríkol), nebyť nášho dvojminútového kolapsu, mohlo byť už po sérii. K ich presilovke je škoda sa vyjadrovať, ale tak, keď máte proti sebe niekoho ako Glendening a Miller :klobuk: :klobuk:

Prekvapuje ma však aj to, že všetci beat writeri pre nhl.com dávali Tampu Bay. Niektorí in 5, niektorí in 6. Iste, ešte nie je po sérii, ale nevyužiť takúto šancu by bolo trestuhodné.

Včera veľký zápas od kapitána, najmä smerom dozadu, fakt príkladný výkon. A celkovo complete team effort, tak, ako to má vyzerať. Pondelok musí byť full house a Tampu treba uvariť, upiecť. Cmon Wings !!! Believe !!! :clap:
No jen to nezakřiknout :pray:
Btw.dva zápasy po sobě výhra naposled na přelomu únor/březen....tohle už je taky potřeba zlomit :!:
Jako fans Detroitu měli by jste se fakt stydět. Nechápu proč nepodporujete svůj klub více. At už jste vedli 1:0 nebojste prováhali zvyšení serie na 3:1 tak svůj klub stale odepisujete. Jasně kdyby jste zvládli 4 zápas už byste byli v 2.kole ale to je prostě NHL. Já jako fans Floridy jsem věřil v Play Off až do te doby dokud jsme měli nějakou šanci postoupit. Snad vám tenhle koment něco řekne a začnete svému klubu více věřit.
Díky za lekci morálky k nedělnímu dopoledni,. Co konkrétně představuje víc podporovat ´svůj´ klub na internetovém fóru na druhé straně zeměkoule? Ano, kritika BYLA na místě, na stavu 1:0 (protože ten zápas vypadal i přes výhru jak vypadal), tak 2:2, kdy ztratili vedení během dvou minut po dost tragických chybách, navíc jedinců, kteří takové chyby dělají celou sezonu pravidelně. Sis´ prostě přečetl pár postů tady a víš, že jim to nepřejem, či je odepisujem, to prostě není pravda.
JKL píše:Sis´ prostě přečetl pár postů tady a víš, že jim to nepřejem, či je odepisujem, to prostě není pravda.
Vážně to není pravda? :-O :lol2:
Pokial tampa vyhra tuto seriu bude to najvacsi fail PO.

Proste nie, hrame zufalo a nic sa na nasej hre nemeni. Ako sa pise hore tie PP hrame rovnako katastrofalne, hraci nehraju vobec PO mod a nedokazeme hrat do tela. Stamkos zufali, uplne mimo. Kazdopadne vinu nesie hlavne Cooper, det ma uzavrete stredne pasmo nedokazeme sa cez to dostat a to ze 3mesiace nevie vyriesit PP s takou ofens ako mame :hroza:

Mozno dako dokopeme game 6 zvlast ked:
Jirik19 píše:Dva zápasy po sobě výhra naposled na přelomu únor/březen
Ale po game7 letime a zasluzene.
Btw.4x z 5zapasov sme nedali gol v 1st+2nd.... :slap:
Naštěstí hráči samotní včera nepodlehli falešnému sebeuspokojení, které někteří předepisují jejich zdejším fanouškům, a dotáhli to do vítězného konce. Je vidět, že Game-4 by obrovskou lekcí. Dobře! Ale začátkem třetí periody mi lepilo, to Bolts naposledy zatlačili.

Ale také přiznávám, že je Tampa velkým zklamáním. My nejsme tak dobří (pamatujeme si komec základní části), to Bolts hrají děsně, naivně, předvídatelně; hlavně jejich PP jsou učiněná marnost.

A abychom neměli růžové brýle, o to se stará náš oblíbený Jonatán s numerem 52 — teda řeknu vám, že kdykoliv je na ledě, mám stažené půlky. Je horší než Quincey minulý rok, a to je co říci. Přesto zakončím pozitivně — Qčko se přes léto ohromně zlepšil.
D&M píše:Ale po game7 letime a zasluzene.
Tady něco hapruje. Oba týmy letět nemůžou :neviem:
Nejen Hank, ale celá první lajna včera hrála výborně (bruslili, dohrávali souboje, vraceli se). To oni to nastartovali po těch prvních 10 vlažných minutách, kde to vypadalo všelijak. 4. lajna zase super výkon (Ferraro tam zapadl. Zlepšený výkon i 3. lajny, kteří se nedostávali, tak často pod tlak. Trochu teď nefunguje ta druhá, těžko říct, čím to je, přes střední pásmo se vždycky protáhnou individuálně, ale v útočným už to tolik nefunguje. Hodně mě překvapuje ten poměr těch hitů v nás prospěch, to je správná cesta k úspěchu. Oslabení hrajeme hodně dole, necháme je hrát a úspěšně blokujeme střely od modré. Je pravda, že nejsou kreativní a hrají dokola ten stejný vzorec. Škoda, že nedokážeme proměnit ty brejky, ale Bishop je face to face hodně kvalitní, tím jak je obrovskej. Jinak je zatím hodně nejistý. Překvapením bylo i to, jak včera obránci vystupovali a zavírali útočnou třetinu. Pochvala pro Qéčko, včera toho tam zas inkasoval víc než dost. Mrázič, co vidí chytá, hlavně se to od něj neodráží. Slabina včera akorát vhazování.
no..snad to doma ukoncime. Fakt se mi uz nechce do Tampy, bo jejich fans jsou skutecne k smichu. Jejich buceni pri jakemkoliv padu je opravdu trapne a transparenty, ze Datsyuk je komunista radeji ani neresim.
Rono » 26 dub 2015, 09:57 píše:
JKL píše:Sis´ prostě přečetl pár postů tady a víš, že jim to nepřejem, či je odepisujem, to prostě není pravda.
Vážně to není pravda? :-O :lol2:
Úhel pohledu, zas nemusíme dle mého pohledu potupně pitvat, kdo na nás zbyde v draftu.
277 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS