Edit: A je to. Kdo chce kam pomozme mu tam. Přestali jsme hrát a vrátili se výkonem v poslední třetině do druhého zápasu. Tampa je ma koni.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY Lightning vs. DETROIT Red Wings
Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.
takto prist v zavere o vedenie v serii 3:1 a dovolim si tvrdit postup do dalsieho kola....takto

Bishop lol https://vine.co/v/eaEdZQ0dvTl" onclick="window.open(this.href);return false;

Bishop lol https://vine.co/v/eaEdZQ0dvTl" onclick="window.open(this.href);return false;
V tom měl snad slivku potom co viděl.cepi píše:takto prist v zavere o vedenie v serii 3:1 a dovolim si tvrdit postup do dalsieho kola....takto
To bude fajn den teď v práci
jo, presne. Dostaneme jeden gol a sesype se cely tym, jak parta malych decek. Typicky Detroit poslednich let. Fakt, dnes bude den na grcani..a nasi obranu ani nema smysl komentovat. Vsechno bylo super a parada a koncim kvetinkouPK píše:No ne — já vidím skoro ten klasický Detroit!
Jirik19 » 24 dub 2015, 08:20 píše:kuwa stojí to za to?Člověk je pak akorát celý den nasraný a nevyspalý
Jo, tohle je ten zápas, který člověku vezme chuť na to čumět (když se prohraje)
Tak ono dle statistik hrálo vše proti nám. Mrázek opět na fuckbooku sdílel ko*otiny
.... nevyhrajem 2 zápasy po sobě.... další mě nic teď nenapadá, protože jsem pořád nasraný.
A jednu jsme opět obrátili proti sobě. Kdo dal první gól v zápase v této sérii vyhrál. A zase obráceně.
Já to sledoval jen díky komentářům na NHL.cz. No a jak se objevil koment,že Mrázek nedostal gól už 115 minut,tak jsem tušil,že bude zle. Hned dostal jeden a vzápětí druhý. A v ten moment bylo po zápase. Tohle je celý Detroit a předvedl to několikrát v sezóně,jak umí hezky posrat zápas.Ale nebudeme házet flintu do žita. Třeba se stane zázrak a my vyhrajeme ještě jeden zápas v Tampě.
presne. Pro me je to naprosty sok a pripadam si jak ve zlem snu (v tom nejhorsim). Snad to nebude stejne pusobit na hrace, bo ja jsem uplne na dnePK píše:Nejvíc jsem zklamaný z toho, že jsme jinak hráli fakt pěkně, dalo se na to koukat. Takže radost veliká a najednou taková ťafka.
btw s Glendeningem je co?
Zdieľam rovnaké pocity, všetko išlo in our way, zrazu z ničoho nič, Glendening odišiel do šatne, Ericsson klasicky každý zápas je pri nejakom inkasovanom góle, pričom má na ňom podiel. Taktiež som už rozmýšľal o Montreale, ale na to možno nakoniec ani nepríde, snáď sa mýlim. Ešteže je vonku tak krásne
No nič, v sobotu sa ukáže, aký je charakter nášho tímu.
Dalši soft a vlastňák. Ani neviem kedy som si pri ňom povedal naposledy "wtf, toto ako chytil?". S bishom sa Ďalej ako do 2round proste nedostanemecepi píše:Bishop lol https://vine.co/v/eaEdZQ0dvTl" onclick="window.open(this.href);return false;
Pasha píše:Zdieľam rovnaké pocity, všetko išlo in our way, zrazu z ničoho nič, Glendening odišiel do šatne, Ericsson klasicky každý zápas je pri nejakom inkasovanom góle, pričom má na ňom podiel. Taktiež som už rozmýšľal o Montreale, ale na to možno nakoniec ani nepríde, snáď sa mýlim. Ešteže je vonku tak krásne![]()
uz to vypadalo, ze bude mit Mrazek 2SO v rade a nakonec prohra. Mohli sme mit Tampu na lopatkach, protoze 2x 0 by uz je asi dost nabourala. Takhle ted zase vi, ze goly davat lze a misto nasi vyhody, jsou na koni tedka oni
Já sledoval smrdutý Nova Sport z důvodu abych nemusel hledat stream a ty komentáře jak bude mít Mrázek 2 čisté konta za sebou začaly smrdět a pak další příprc jako že nejsme schopni vyhrát 2 zápasy po sobě. Pak ten první gól a já se nervózně zvedl a u hokeje v noci stál a chodil po obýváku. Po vyrovnání jsem věděl, že je po všem. Jak bylo psáno. Po gólu se sesypem jak malé děti co jim ukradnou hračky. Kronner doplací na toho idiota, kreténa Big Kužela Patníka, který je prostě nedotknutelný, nepostradatelný a náš number big one obránce. Smith je přemotivovaný. Pořád potřebujeme větší podporu obrany a DeKe s Q nejsou zrovna žádní ofenzívní obránci. Židla má malý IT a když je na ledě taky nepůsobí zrovna jistě. Škoda že mu to tam nepadá. 2 tyčky po sobě jsou smůla.Ninety91one píše: uz to vypadalo, ze bude mit Mrazek 2SO v rade a nakonec prohra. Mohli sme mit Tampu na lopatkach, protoze 2x 0 by uz je asi dost nabourala. Takhle ted zase vi, ze goly davat lze a misto nasi vyhody, jsou na koni tedka oniZitra na to Tampa asi poradne vleti. Jenom doufam, ze Ericsson to pociti na IT..i kdyz u nas je to spis o celku..Kronner casto pada, Ericsson dela chyby, Smith porad sedi - nejlepe mi vychazi DeKe a Q
taky jsem hned vedel, ze v prodlouzeni to bude fakt rychle a bohuzel se tak stalo. Pokud jde o obrance - myslel jsem to co se tyce spolehlivosti. Ofenzivni beky ani snad nemame...no a Zidla je v PO doslova nulovy. Je videt, ze v PO toho nema moc odehrano a mam pocit, ze je i trosku posranej aby neco nepokazil. Uplne jiny hrac oproti zakladni casti, pokud nepujde nahoru, tak nevim jestli se bude vubec podepisovat. Osobne jeho ofenzivni schopnosti v PO vubec nepocituju. Jako kdyby nebyl. Zitra ocekavam obrovsky nastup Datsyuka, protoze dnes byl u vsech trech golu. Ten bude zitra litat jak bleskCreeper píše:Já sledoval smrdutý Nova Sport z důvodu abych nemusel hledat stream a ty komentáře jak bude mít Mrázek 2 čisté konta za sebou začaly smrdět a pak další příprc jako že nejsme schopni vyhrát 2 zápasy po sobě. Pak ten první gól a já se nervózně zvedl a u hokeje v noci stál a chodil po obýváku. Po vyrovnání jsem věděl, že je po všem. Jak bylo psáno. Po gólu se sesypem jak malé děti co jim ukradnou hračky. Kronner doplací na toho idiota, kreténa Big Kužela Patníka, který je prostě nedotknutelný, nepostradatelný a náš number big one obránce. Smith je přemotivovaný. Pořád potřebujeme větší podporu obrany a DeKe s Q nejsou zrovna žádní ofenzívní obránci. Židla má malý IT a když je na ledě taky nepůsobí zrovna jistě. Škoda že mu to tam nepadá. 2 tyčky po sobě jsou smůla.Ninety91one píše: uz to vypadalo, ze bude mit Mrazek 2SO v rade a nakonec prohra. Mohli sme mit Tampu na lopatkach, protoze 2x 0 by uz je asi dost nabourala. Takhle ted zase vi, ze goly davat lze a misto nasi vyhody, jsou na koni tedka oniZitra na to Tampa asi poradne vleti. Jenom doufam, ze Ericsson to pociti na IT..i kdyz u nas je to spis o celku..Kronner casto pada, Ericsson dela chyby, Smith porad sedi - nejlepe mi vychazi DeKe a Q
Včera už ta naše hra snesla přísnější měřítko. 4. lajna hraje na hodně vysoký úrovni. Tampa změnila taktiku držela střední pásmo a nedokázali se výrazně prosazovat v útočným pásmu. Samozřejmě hodně vyloučení z naší strany, ale slušně zahraný oslabení. Ani bych netvrdil, že jsme poslední třetinu hráli špatně a vyloženě defenzivně. Oni si ty šance nevytvářeli, naopak my jsme tam byli v přečísleních. Bohužel přišli ty 2 momenty, kde Ericsson nejdřív špatně vyhodnotil situaci a potom nedokázal pokrýt svýho hráče. Jsou to dost zásadní chyby v takové fázi sezóny a fázi zápasu. Na přesilovkách jsme se nedokázali dopracovat k finálním přihrávkám, hráli jsme dost pasivně. Musíme tento výkon podržet do 5. zápasu, tak jak se dá litovat tohoto zápasu, může Tampa litovat prvního. Podle mě je to otevřený (před sérií bych byl 2:2 spokojen). Mimochodem nějaký info o Glendovi? To by byla dost citelná ztráta. Jinak škoda, že se Tatar zatím hledá. Nemá prostě seběvedomí to brát na sebe, věřím že se zvedne.
Souhlasím, to byly individuální chyby. U prvního vepředu propadl Helm a pak nezvládl napadat, když se vracel. Při druhém klasicky Ericsson řídil dopravu místo obrany před Mrazíkem.Novis44 píše:Ani bych netvrdil, že jsme poslední třetinu hráli špatně
Ale asi by pomohly změny. Hank má náznaky dobré hry, zkusil bych ho poslat na led s Pashou a Gusem. A nebál bych se postavit Howieho, ten by se o to teď IMHO porval.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé