To je furt máloLeo píše:Zkusím mitchovo kouzloPokud sérii s Flames otočíme přestanu nadobro kouřit a do konce PO se neoholím ať už skončíme kdekoliv (připomínám, že už teď mám delší vousy než většina hráčů Canucks
).
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER Canucks vs. CALGARY Flames
Vyraďovacie boje aktuálnej sezóny.
Vést 3:0 a do*ebat zápas? Pro Canucks žádnej problém
Přijde mi, že si naši hráči pořád neuvědomují, že hrají PO - žádné bloky, žádné hity prostě po fyzické stránce absolutní pasivita 
EDIT: Konečně to skončilo nemohl jsem se dál dívat na to jak nás Plameňáci řežou a mi jim za to ještě děkujem
Hokej jsme hráli pěknej, ale bojovnost na nule
Flames blahopřeji vybojovali si to
EDIT: Konečně to skončilo nemohl jsem se dál dívat na to jak nás Plameňáci řežou a mi jim za to ještě děkujem
Rafa Diaz korculoval ale to este nemusi znamenat navrat. Lance nevypada na navrat. Minimalne Diaza by sme velmi potrebovali, ved tam hral z farmy wotherspoon ale s velmi malym icetimom. Ja tiez giordana nevylucujem ale mal natrhnuty biceps a operaciu, bez fungujuceho bicepsu si ani neprdne, to nie je malicek alebo narazene rebra.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé