Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Vseobecne

Tajné fórum vyhodnocovatelů.

caute, vytvoril som vam toto subforum.
Aktualne sem mam pristup ja, chrto, Ohlund a adrislovakia. Ak viete este o niekom, kto by chcel vyhodnocovat, dajte vediet a ja ho sem pridam.

Chcel by som, aby ste si opat zdielali subory na cloude ako tomu bolo v minulej sezone. Je to lepsie riesenie ako posielat subory sem na forum, pretoze by nam to len zaplnalo miesto.

Preto sa pytam, chcete to na dropboxe alebo na Google disku? Ja preferujem dropbox, ale viem, ze adri s nim mala naposledy nejake problemy, tak...ze co teda.
:)
Google disk, to vidím prvý krát.. S dropboxom som bol spokojný :thumbsup:
ja tiez ked som sa do toho dostal nemal som s dropboxom problem :-D
Ja mam stale problem s nacitavanim suboru ale tusim kde moze byt problem . Ak toto nebude fungovat tak potom uz naozaj neviem co robit . Ale ak Dropbox vyhovuje chalanom tak to nechaj v tom . Mne to tiez vyhovovalo kym to slo .
adrislovakia píše:Ja mam stale problem s nacitavanim suboru ale tusim kde moze byt problem . Ak toto nebude fungovat tak potom uz naozaj neviem co robit . Ale ak Dropbox vyhovuje chalanom tak to nechaj v tom . Mne to tiez vyhovovalo kym to slo .
:matika:
Súbory už sú v dropboxe ale s vyhodnoteniami by som nemal mať problém až do utorka, vlastne v pondelok sa hrá len 1 zápas tak v utorok nebude čo vyhodnocovať :-D , ale o týždeň v stredu by bolo dobré keby vyhodnotí niekto iný, ja budem do večera mimo.
lol, andy i ostatni useri sem mali pristup, este ze sme nikoho neohovarali :lol:
uz som to upravil a je to skutocne tajne forum :-D
:D
A ja už som si myslel že :andy: bude vyhodnocovať tiež :-D .
Súbory sú v dropboxe, v stredu môže vyhodnotiť niekto iný, dnes je volno tak máte kopu času si to poriadne vyskúšať. :wink2:
Díky arek, čakal som že sa toho ujme chrto alebo adri :-/ , no nič, teraz další týždeň vkuse nebudem mať problemy...
Sorry , stale mi to nejde .
Chrto v stredu a vo štvrtok by si mohol spraviť ty? Ja to už asi nestihnem, možno keby je v poslednom zápase rozhodnuté o výsledku už dávno pred koncom by som to stihol, ale je to stále risk.
Pokud nemá chrto námitky, dneska se toho ujmu já, abych si to zkusil. Jinak zdravím :-D

Tak hotovo, chvilku to trvalo, snad jsem nic nepodělal. :jn:
Vyzera to byt v poriadku, diky
To je rychlost, kde jsou ty časy, kdy jsem každé ráno přes hodinu počítal ručně každého tipéra a dělal tabulky tady na fóru :giggle:
Wow super práca :thumbsup:
Dnešek nechám na někom jiném, nevím jak chcete vyhodnocovat play off :)
uz som doma tak to urobim.
inak tie vyhodnotenia boli pekne skoro, to je super :cool:
myslis, ze budes moct robit aj pocas sezony?
Ve všední dny pokud budou zápasy končit před půl osmou ano. Víkendy nezaručju. :)
Chlape cos to tam připravil za soubory? Já to do nich naházel, hodil jsem to na web a najednou koukám, jedna stížnost za druhou :-D
sorry...nemal som vcera cas na skontrolovanie.
Kludne kasli na to a ja to poopravujem po praci :)
V pohodě, opravil jsem to, snad už mi nic neuniklo :-D
chrto, tt: do tabuliek jednotlivcov by som vedel pridat aj percentualnu uspesnost tiperov, ale kazdy den by ste museli ratat max. mozny pocet bodov a zadat ho do excelu. (co vam predlzi pracu o par sekund :-D ). Mozem to tam pridat?
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES