Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Vseobecne

Tajné fórum vyhodnocovatelů.

Za mě není problém :)
ok, v tom pripade prosim vyplnuj na karte jednotlivci aj ten max pocet bodov. Je to na 3. riadku.
Okej
Jen technická, když uvidím že už někdo uložil výsledky zápasů, můžu to brát jako že pracuje na vyhodnocení a nemusím to řešit? Já jen aby to půl dne nestálo jen proto, že tam někdo hodil výsledky a pak musel jít. :-D
TT1905 píše:Jen technická, když uvidím že už někdo uložil výsledky zápasů, můžu to brát jako že pracuje na vyhodnocení a nemusím to řešit? Já jen aby to půl dne nestálo jen proto, že tam někdo hodil výsledky a pak musel jít. :-D
asi nemozes...popravde neviem, kto tam dnes tie vysledky dal, ale predpokladam ze ohlund alebo janik. A oni momentalne nevyhodnocuju.
Myslim ze z vyhodnocovatelov tam prvy byvas ty, ja vstavam tak o pol 8 a chrto tusim vravel, ze on az poobede moze vyhodnocovat. Takze aj ked tam budu zadane vysledky, urob vyhodnotenie.
Tak potom, jestli to čtou, prosím aby tam ty výsledky nedávali, ať je to naprosto jasný :jn:
chrto: do jednotlivcov si nezadal tu novinku a teda max pocet moznych bodov (dnes 6). Ta % usp. je preto nespravne vypocitana. Ja to opravim.
Dodělal jsem i sobotu, když jste na to nikdo neměl čas... Doplnil bych i zápasy do druhýho kola, ale na to očividně nemám práva :-D
Pospíchám, takže jsem body z nicku Sunbeam šoupnul k Dadovi, i když se mi to osobně příčí a radši bych mu dal tu nulu. :jn: Kdybyste se rozhodli že je dostat nemá, tak to vyhodnocení upravte, dík.
cez vikend budem mimo, tak je to len na vas :)
Sorry, poslední dobou vůbec nestíhám, snad bude po příštím týdnu čas zase.
Chápu správně, že letos už nebude potřeba vyhodnocovat?
TT1905 píše:Chápu správně, že letos už nebude potřeba vyhodnocovat?
ano...este to neni uplna istota aj na zapasove kola, ale snad to do prveho zapasove kola stihnem doprogramovat. Vysledky kazde rano ale treba zadat...aj robit rozpisy zapasov na jednotlive dni.
pridal som sem Chrisa a hapyho, ktori maju zaujem o vyhodnocovanie. Doplnim im este navod do noveho topicu.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS