Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Columbus Blue Jackets - Standik

5. ročník tejto prestížnej HF hry. Kto sa stane najlepším manažérom? :hmm:

Artemi Panarin - Sebastian Aho - Lucas Raymond
Artturi Lehkonen - Brock Nelson - Gustav Nyquist

Dylan Guenther - Dylan Strome - Tyler Toffoli
Brandon Tanev - Jean-Gabriel Pageau - Justin Danforth

Cameron York - Evan Bouchard
Jake McCabe - Brandon Montour
Nick Leddy - Colton Parayoko

Joey Daccord - Connor Ingram 
Ve svém prvním ročníku jsem velmi spokojen se složením mého týmu. Dost jsem šetřil a hledal na začátku top hráče za velmi nízký cap hit. Což mi rozvázalo ruce v dalších výběrech a mohl jsem brát to nejlepší co je právě k dispozici. Nebudu rozepisovat presilovkove formace, protože komise je zkušená a v mém týmu je několik velmi produktivních presilovkovych borců...v podstatě první 3 lajny hrajou ve svých týmech PP. 2 top presilovkovi beci jsou také daní ..k nim se může přidat i Yorke, který zvládá PP také velmi dobře. Při výběru jsem dbal na pozice hráčů, které preferují ve svých týmech. Na výkonnost v poslední sezoně, kdy si myslím, že takový Nyguist byl velmi podhodnocen v našem draftu vzhledem k jeho životní sezoně, kdy předčil řadu drazsich a preferovanejsich křídel. V týmu je také dost leaderů a zkušených borců. Jsem dost hrdý na čtvrtou formaci, která je složena z 2 nejlepších bottom six hráčů pravidelně hodnocených v NHL. Obrana si myslim, že bude taky patřit k nejsilnějším v našem draftu. Kdy u třetího páru jsem využil sehranost nejvytezovanejsiho páru NHL, které by taky mělo přidat na bodech .....jako poslední golmani na kterých jsem ušetřil a nejsou tam top sexy jména, ale z hlediska výkonnosti a vytíženosti poslední sezony patřili oba k užší špičce NHL.
Tohle je za mě jeden ze 2 největších failů komise.

Tenhle tým ROZHODNĚ NEBYL 3. nejhorší v KD.

Panarin je TOP5 LW. Aho legit 1C. Raymond měl skvělou sezonu. Jeden z nejlepších 1. útoků v KD. 2. útok slabší. Nyquist měl sice body, ale byla to jednosezonní haluz. Osobně bych ho nechtěl v týmu vůbec. Lehkonen a Nelson v 2nd line jsou OK. Ale k nim to chtělo ještě TOP line wingera.

3. útok je fantastický! Guenther už dokázal, že je legit TOP9 NHL křídlem s potenciálem být jednou 1st line winger. D. Strome je na 3C velký luxus, stejně tak Toffoli. Jeden z nejlepších 3. útoků v KD.

4th line je za mě, bohužel, shit. Ale asi by si to ještě Tanev s Pageauem odehráli v těch minimum minutách.

Obranu máš lepší jak vítěz letošního KD. Bouchard byl TOP5 bek sezony přinejhorším. Elitní obránce. McCabe-Montour jeden z lepších 2nd D pairs v KD. Škoda jen, že jsi nevzal někoho kvalitnějšího místo Yorka. Mám ho rád, ale do 1st D pairu je to ještě málo.

Parayko ve 3rd pair je luxus, Leddy je fail.

Gólmani nejsou sexy, ale měli dobré sezony. Ingram chytal jako legit 1G. Tady za mě cca průměr. Našli bychom lepší, ale i horší týmy s gólmany.

Komentuju od konce, takže nevím zatím úplně kam bych tě zařadil, ale za mě přinejhorším TOP12 tým, dost možná i TOP10.

Tady by mě strašně moc zajímalo odůvodnění komise, proč tak nízké hodnocení.
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS