Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kráľ draftu 2014

5. ročník tejto prestížnej HF hry. Kto sa stane najlepším manažérom? :hmm:

Bono píše:Ahoj hoši na tomhle fóre sem novej :-D...dneska sem ho našel...ostalo ešte nejaké voľné miesto??...
No ja si myslim, ze pridat by si sa mohol..nikde nie je pisane, ze musime mat presny pocet 20. Aspon myslim :)
kajo píše:
Bono píše:Ahoj hoši na tomhle fóre sem novej :-D...dneska sem ho našel...ostalo ešte nejaké voľné miesto??...
No ja si myslim, ze pridat by si sa mohol..nikde nie je pisane, ze musime mat presny pocet 20. Aspon myslim :)
podla mna hej ale Joe nechce
Anty píše:podla mna hej ale Joe nechce
zabanujem ho?
Není třeba. Danny stejně imo nedorazí a Bono bude 20. účastníkem. :jn:
Bono je klon Rono? :giggle:
:D Asi se mu holt líbí moje praktiky a chce mě napodobit... :ciga: :sarcasm:
:-D Spíš bych se bál, kdyby jsi náhodou vyhrál, aby si nepřivlastnil onu trofej pro vítěze. Ono, jedno písmenko se snadno přehlédne. :jn:
:giggle: Uvidíme, uvidíme... Ale Dallas po :cup: pošilhává, to je fakt... :psst:
Guddy.44 píše:Bono je klon Rono? :giggle:
To ne..to je moje prezývka zo školy, mám dlhé priezvisko a Tomášov je veľa :lol2:
:!: :!: VE STŘEDU MEZI 11:00-11:30 BUDE SPUŠTĚN LOSOVACÍ STREAM! :!: :!:

Losovat pořadí draftu bude dlouholetý uživatel tohoto fóra - ThrashersFan!

Link bude přidán těsně před začátkem losu na mChatu i zde v topicu! :wink2:
Když budu v práci nebudu mít čas a nebudu chtít zdržovat draft bude stačit napsat jen jméno s tím, že zbytek doplním později?
Leo píše:Když budu v práci nebudu mít čas a nebudu chtít zdržovat draft bude stačit napsat jen jméno s tím, že zbytek doplním později?
jj alebo ak budem mať čas, tak by som to poupravoval
Dalymu narostly vlasy! :-D
Zlatej stred , jsem spokojen :good:
Mám otázku - mohl by někdo vést updatovaný sheet s picky?

V tom topicu to jakože je, ale bude to mít víc stran a nebude tolik přehledný posléze.
JKL píše:Mám otázku - mohl by někdo vést updatovaný sheet s picky?

V tom topicu to jakože je, ale bude to mít víc stran a nebude tolik přehledný posléze.
Naposledy to dělal Joe, takže záleží na něm, jestli to bude dělat i teďka. Ale myslím si, že jo. :)
Taky jsem měl Toewse jako prvního na seznamu, ale to asi nejsem sám.
Nechci do toho kecat,ale Dave napsal ze Toews bere 6,5M přitom uz podepsal smlouvu za 10.. :neviem:
Marman píše:Nechci do toho kecat,ale Dave napsal ze Toews bere 6,5M přitom uz podepsal smlouvu za 10.. :neviem:
No, podepsal, ale ta mu běží až od sezony 15/16. :D V sezoně 14/15 dostane 6,5 mega. :)
Rono píše:
Marman píše:Nechci do toho kecat,ale Dave napsal ze Toews bere 6,5M přitom uz podepsal smlouvu za 10.. :neviem:
No, podepsal, ale ta mu běží od sezony 15/16. :D
:oops: sorry
poriadne precitaj pravidla :wink:
Anty píše:
poriadne precitaj pravidla :wink:
Jojo,pardon :oops:
tie trejdy :rofl:
kajo píše:tie trejdy :rofl:
?? :jn:
185 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE