Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KRÁL DRAFTU 14.0 - VYHODNOCENÍ

5. ročník tejto prestížnej HF hry. Kto sa stane najlepším manažérom? :hmm:

Jak správně poznamenal petrik, blíží se konec výběrů v KD.

Proto nahazuji anketu, jak proběhne hodnocení týmů.

Vyhlášení je stanovené na 4. 8. V komisi jsou potvrzeni Hapy, Redy, Streetman a tomasinho. Za mě velká kvalita. :good:

Do ankety dávám 2 možnosti, které mě napadají, jak hodnotit. Pokud máte jiný návrh ještě, můžete ho nahodit v tomto topiku. :yes:

Za mě osobně preferuji nechat vyhodnotit pouze 3 komisaře. Jsou to odborníci a bude to víc neutrální, než když budou GMs hodnotit mezi sebou imo.
vy lenivci, chceli by ste sa zbavit povinnosti :D

ale ked uz teda nechcete vsetci hodnotit vsetkych, napadlo ma ze by ste si vy manazeri kazdy za seba urcili aspon top 3 podla vas najlepsie timy (okrem vasho samozrejme :giggle:). Podla toho kolkokrat by sa ktory tim objavil v tychto top3 by sa potom mohli prenasobit body od komisie este nejakym bonusovym koeficientom

Priklad:

Arizona Coyotes (ktora sa hry nezucastni :giggle: ) dostane od komisie 22,4 bodu
Okrem toho sa v top3 rebrickoch manazerov umiestnila 3x na 1. mieste, 2x na 2. mieste a 4x na 3. mieste

Za 1.miesto dostane 1% bonus
Za 2. miesto 0,5% bonus
Za 3. miesto 0,2% bonus

To dava dokopy 3x 1% + 2x 0,5% + 4x 0,2% = 4,8%

Vysledne body teda Arizona bude mat: 22,4 od komisie x 1,048 bonus = 23,475b

moc komplikovane? :D
podla mna by ste aspon nejako mali byt do toho vyhodnotenia zapojeni aj vy co ste to hrali no :neviem:
Já hlasoval pro komisaře, aby se to zjednodušilo, ale svoje soukromé hodnocení si taky udělám. Chtělo by to teda ale přibrat ještě aspoň 1 komisaře a taky nevim, jestli nepřijdeme o to kouzlo, že tě ocení (nebo natřou) právě hlavně tví protihráči ...

myšlenka Petrikova systému se mi líbí (top 3 / top 5 se snáz řadí), ale do konkrétních výpočtů jsem radši nezabrušoval ...
Hapy dalším členem komise. :good:
A už vieme, kedy a ako sa dozvieme výsledky?
Redy se k tomu má dostat dnes odpoledne a měl by i vyhodnotit. Jestli to bude dnes večer, to jen záleží, zda to stihne i hapy. Streetman i tomasinho by už měli prý mít pořadí hotové.
VYHODNOCENÍ DNES VE 20:00!
VYHODNOCENÍ KD 2024

komise ve složení: Redy, tomasinho, Streetman, Hapy
20. SuperNovák - OTT - 3,0 b
19. Cathy - BOS - 4,5 b
18. Standik - CBJ - 8,0 b
Teď nás čeká velmi vyrovnaná skupina na 12.-17. místě a začneme ji bodovou shodou:

16-17. Selly - ANA - 12,5 b
16-17. jakubsnake - DAL - 12,5 b
15. envy - NJD - 13,0 b
Přestože u jednoho z komisařů obsadil 6. místo, tak to na lepší celkové umístění nestačilo...

14. Ringo - SJS - 14,0 b
13. Winsdorf - VAN - 15 b
Vyrovnanou skupinu uzavírá zkušený veterán:

12. danny - COL - 15,5 b
Stejně jako loni na 11. příčce se nachází...

11. Hynajisz - TBL - 21,5 b
A přehnoupneme se do druhé poloviny... Nejlépe postaveným nováčkem je:

10. Shejby - TOR - 22,5 b
9. MinonkySK - NYR - 24,0 b
Dunim si bude na návrat mezi elitu ještě minimálně rok počkat...

8. dunim - NYI - 26,0 b
Zkušení mazáci se podělí o 6. a 7. místo, očekávaný návrat Joea S. na medailové umístění se nekoná:

6.-7. Connor McDavid - UTA - 26,5 b
6.-7. Joe S. - CAR - 26,5 b
5. Rethon - DET - 29,5 b
4. Anty + petrik - VGK - 31,5 b

A jdeme na výrazně odskočenou TOP3!
Historicky nejúspěšnější účastník, co se medailových umístění týče, se ani letos vytouženého titulu nedočká... Končí s minimálním odstupem na...

3. Heny - ATL - 39,3 b
Prozradím, že vítěz získal prvenství hned u 3 komisařů ze 4....
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO