Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kráľ draftu 2014

5. ročník tejto prestížnej HF hry. Kto sa stane najlepším manažérom? :hmm:

no aby to tu nestálo za predpokladu, že chceme absolvovať tento ročník KD, by bolo fajn sa do toho pustiť.

v prvom rade by som chcel požiadať, aby arek vytvoril pre KD subfórum.

V druhom rade by to chcelo stanoviť nejaký deadline pre prihlasovanie. Osobne by som navrhol najskôr do stredy popoludnia.

V treťom rade navrhujem, nech si už prihlásení hráči zvolia svoje tímy, za ktoré budú v KD hrať.

Nakoľko tu je veľa fans AVS a naposledy som uspel s Blues, vyberám si St. Louis Blues aj tentokrát, vy ostatní si môžete zvoliť hociktorý z 29 zostávajúcich tímov, samozrejme každý tím môže byť len raz.
Vybírám si Dallas Stars :yes: .... Philly přenechám kajovi :moj:

Jinak to přihlašování... Když bude třeba už zítra večer nás přihlášených 20, tak bych to uzavřel po tom 20. přihlášeném. Pokud ne, tak pak bych nechal tu středu poledne a pokud by nás těch 20 nebylo, tak snížit počet na těch 15, jak se navrhovalo. :neviem:
ako 20 je maximum, to treba uzavrieť z vrchu, daj do ďalšieho príspevku aj tých, ktorí sa ti nahlásili cez pm a fb.

Keďže už nás je nad 15 by som to na 15 neznižoval, to by bolo blbé sekať
Tak přihlásili se dále:

• Nightwolf
• kisin
Anty :arrow: Chicago Blackhawks
Joe S. píše:Keďže už nás je nad 15 by som to na 15 neznižoval, to by bolo blbé sekať
Tak já s tím problém jako nemám. Sám jsem psal, že to klidně odehraju v 17ti, 18ti.. Jen někdo pak psal, že je to lepší když nás je buď 15 nebo 20, kvůli draftu nebo tak nějak.. :neviem: To už nechám na tobě. :) Ale tak věřím, že nás 20 bude..
Rono :good:

Beriem Philadelphiu
Redy :arrow: Colorado Avalanche
Já asi nemusím hlásit koho si beru ne? :-D
Leo píše:Já asi nemusím hlásit koho si beru ne? :-D
Edmonton alebo Calgary?
Joe S. píše:
Leo píše:Já asi nemusím hlásit koho si beru ne? :-D
Edmonton alebo Calgary?
Canucks :butt:
Zahrám tiež, pokiaľ vás je málo :thumbsup:

A keďže kisin chce Montreal zoberiem Tampu

Přílohy

Jak uz jsem psal dannymu, i bych si zahral, ale pres vikendy bych to brzdil a jelikoz nejsem sobec tak se radsi nezucastim bo vim ze minule tu bylo nekolik nadrzenych useru co u toho sedeli skoro nonstop :lol2:
Selly8 píše:Jak uz jsem psal dannymu, i bych si zahral, ale pres vikendy bych to brzdil a jelikoz nejsem sobec tak se radsi nezucastim bo vim ze minule tu bylo nekolik nadrzenych useru co u toho sedeli skoro nonstop :lol2:
Tak ale jestli víš, že se v sobotu dostaneš aspon jednou na HF a v neděli nápodobně, tak to stačí... :)
Selly8 píše:Jak uz jsem psal dannymu, i bych si zahral, ale pres vikendy bych to brzdil a jelikoz nejsem sobec tak se radsi nezucastim bo vim ze minule tu bylo nekolik nadrzenych useru co u toho sedeli skoro nonstop :lol2:
Vzhladom na zdravie Rona a spol. skvele rozhodnutie :thumbsup:

Ak by bolo na mne, kludne to ten cely vikend tankuj.
Martin 27 :arrow: NJ Devils
Navrhuju aby nás hrálo co nejvíc neřešil bych jestli 15 nebo 20 ať je to co nejobtížnější.
Berem Boston :wub:
kisin píše:Tak vezmu Anaheim Ducks.
Ja bych do toho sel klidne taky :) vzal bych Winipeg a az prijdu z prace jeste okouknu detaily.
Columbus... :wink2:
nakoľko sme sa dostali k neoficiálnemu číslu 20, by som poprosil hráčov pod číslami 13 až 20 http://www.hokejforum.com/post378810.html#p378810" onclick="window.open(this.href);return false; , aby sa definitívne vyjadrili a ak sa do toho pustia, nech nahlásila klub, za ktorý budú hrať.

Ostatní sa, ktorí sa prihlásia od teraz sa dostávajú do pozície náhradníkov pre prípad, že sa niektorý z vyššie uvedených rozhodne hry nezúčastniť
Anaheim už nie je voľný .. beriem NY Islanders :)
Oilers!!!!!!
Pasha :arrow: Detroit Red Wings :thumbsup:
185 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS