Protoze jsme tak slabej souper, ze na nas neztrati zadny sily.Rono píše:Holt, už to tak chodí. Kdo nás vyřadí, ten dojde do finále.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ECF: MONTREAL CANADIES - NEW YORK RANGERS
Súboje o Stanleyho pohár.
no já se zas tak moc předem neraduju, 2009 jsme vedli 2:0 a 3:1 a nestačilo to.
Jako je to lepší než 2:0 prohrávat, ale že bych nás už viděl ve finále to teda ne.
Zranění Price se podle mě přeceňuje, jsme schopní udělat hvězdu z jakýhokoliv druhýho brankáře a nesouhlasím s tím, že by to dneska Price odchytal líp. Montreal prohrál, protože dal jenom jeden gól, ne proto že tři dostal.
Jako je to lepší než 2:0 prohrávat, ale že bych nás už viděl ve finále to teda ne.
Zranění Price se podle mě přeceňuje, jsme schopní udělat hvězdu z jakýhokoliv druhýho brankáře a nesouhlasím s tím, že by to dneska Price odchytal líp. Montreal prohrál, protože dal jenom jeden gól, ne proto že tři dostal.
Je to o celkovém pocitu hráčů před ním, v hlavách určitě mají, že ta jistota tam není, byť navenek to nikdo samozřejmě neřekne. Price je pro nás stavebním kamenem, určitě bys jinak mluvil, kdyby se vám zranil Lundqvist... Ale ano, je to o tom, že my šance neproměnili a vy byli hodně efektivnílets go Rangers píše: Zranění Price se podle mě přeceňuje, jsme schopní udělat hvězdu z jakýhokoliv druhýho brankáře a nesouhlasím s tím, že by to dneska Price odchytal líp. Montreal prohrál, protože dal jenom jeden gól, ne proto že tři dostal.
Kdyby se zranil Lundqvist a prohráli jsme jako Habs dneska, nebudu si myslet, že to má něco společného s Lundqvistem. Kdyby jsme prohráli 3:5 při převaze ve hře, bylo by to jinak.habs píše:
Je to o celkovém pocitu hráčů před ním, v hlavách určitě mají, že ta jistota tam není, byť navenek to nikdo samozřejmě neřekne. Price je pro nás stavebním kamenem, určitě bys jinak mluvil, kdyby se vám zranil Lundqvist... Ale ano, je to o tom, že my šance neproměnili a vy byli hodně efektivní.
Navíc nutno říct, že v prvním zápase Price nijak moc nezářil
Já ti prostě říkám, že hra mužstva s Pricem a bez něj za zády musí být zákonitě jiná, to mi nevymluvíš. Samozřejmě naše koncovka je otázka jiná...lets go Rangers píše: Kdyby se zranil Lundqvist a prohráli jsme jako Habs dneska, nebudu si myslet, že to má něco společného s Lundqvistem. Kdyby jsme prohráli 3:5 při převaze ve hře, bylo by to jinak.
Navíc nutno říct, že v prvním zápase Price nijak moc nezářil
Stejně mi přijde jako nesmysl vůbec uvažovat o tom, že najetí do Price Kreider nějak plánoval. Z jedný strany byl podraženej, z druhý sekanej, k tomu po změně směru v plný rychlosti a při snaze zakončit už by naprosto mimo stabilitu. navíc s tou jednou nohou co se dostala Priceovi mezi betony jsem v přímým přenosu spíš čekal, že se nezvedne Kreider.Parda píše:Z oficiálního facebooku Georgese Laraquea
Bad news for our Habs, they loose Carey Price for the entire serie because of the collision with the Rangers forward Kreider. Whether we think it was an accident or not, Kreider is the only one who truly knows his intention. Of course this frustrates Price's teammates so I'm curious to see how they're gonna respond and especially towards the Rangers goalie Lundqvist who is their back bone. Important fact to mention, while I was playing for the Pittsburgh Penguins, a night we were playing in Philadelphia, the players from the Flyers kept running into our goalie Marc-Andre Fleury. So I got the green light from Michel Therrien to run their goalie at the time who was Martin Biron. I got fined by the league but
It wad obviously covered by our team... They never ran our goalie again! Live by the sword, die by the sword!
![]()
Každopádně očividně do něj jít je blbost a asi ani nikdo nepůjde, dokud budem ve hře. On asi navíc mluví o základní části, pokud se nemýlím, což je jiná.
Price je stavební kámen každého našeho úspěchu a i v G1 jsme měli šanci na výhru, kdyby se to tak celé nepodělalo. On byl navíc u těch posledních dvou gólu už zraněný, ty první dva jaksi neměl šanci, nevím co se ti nezdálets go Rangers píše:Navíc nutno říct, že v prvním zápase Price nijak moc nezářil
Ale o tom jsem nechtěl mluvit. Nevím do jaké míry jsi schopen vnímat kvalitu brankáře komplexně, ale Price je pro nás extrémně důležitý. Já se na golmany zaměřuju hodně a Carey prostě vše dělá tak nějak automaticky. Třeba na rozehrávce bylo vidět, že beci nejsou na Dustina zvyklí, byť on nic špatně neudělal. Od druhém včerejším góle již řeč byla, to by Carey měl a zas by to mohlo být jinak. Ale to jsou kdyby a na ty se nehraje. Dustin odvedl dobrou práci a rozhodně to není jeho vina. On má strašnou smůlu v tom, že je tak malý. Měří jen 180cm a podle mě je přesně tohle důvod, proč se dávno v NHL neprosadil, jelikož jako mlaďoch vyhrál vše, co se dalo. Carey má 190cm a ten rozdíl je obrovský. Bylo to vidět u toho PPG St.Louise, když byl Dustin dole a nahoře bylo mraky místa. Měli jste kliku, my bušíme celý zápas a to Queen rozhodně nebyl jistý v první třetině, měl místy dost štěstí. Ujmeme se vedení a po 17 sekundách vám tam spadne odraz od beka, co na to říct. Galchenyukův "faul" na Hagelina beru jako komické číslo sudích. Bohužel jste z toho zvýšili. Ale nechci se na to vymlouvat, ublíženo nám očividně bylo, nicméně hráli jsme taky dost PP a góla jsme nedali ani 6 na 4 v závěru, takže si za to můžem částečně sami.
Je to všechno k vzteku, jak se to podělalo, ale je to sport
Nikdo netvrdí, že to plánoval, ale nejen podle mě se zrovna nepřetrhl, aby se kontaktu vyhnul. Podražení a sekání tam žádné nebylo, Jemelin se ho tou holí sotva dotýkal. Ale logicky v takové rychlosti nemůžeš jet na branku a bezmyšlenkovitě do ní vrazit. Max má obdobnou rychlost a v únicích je co chvíli a ještě jsem ho neviděl takhle sundat brankáře a sám víš, že Kreider to neudělal rozhodně poprvé. Víc už se k tomu vyjadřovat nechci.lets go Rangers píše:Stejně mi přijde jako nesmysl vůbec uvažovat o tom, že najetí do Price Kreider nějak plánoval. Z jedný strany byl podraženej, z druhý sekanej, k tomu po změně směru v plný rychlosti a při snaze zakončit už by naprosto mimo stabilitu. navíc s tou jednou nohou co se dostala Priceovi mezi betony jsem v přímým přenosu spíš čekal, že se nezvedne Kreider.
Trochu jsem si projel výšky brankářů, kteří za poslední roky chytali jako jedničky: 178cm Halák, 185 Lundqvist, 183 Bernier a Howard, 180 Chudobin a Thomas.
Pár prcků se najde, ale doba jim nepřeje. Nicméně Tokarski mi přijde takový moc subtilní v té bráně, takový pocit jsem u stejně vysokého Thomase nikdy neměl.
to podražení bylo naprosto zřetelný, Kreider stál na levý noze, pravou dával dopředu, tu pravou mu Jemelin zadržel a Kreider pokračoval dál pořád po levý brusli. Proto nemohl vůbec nic dělat se směrem ani rychlostí. Pokud si hrál hokej tak víš jak tě rozhodí zahákování brusle která jde dopředu když stojíš na tý druhý.Parda píše: Nikdo netvrdí, že to plánoval, ale nejen podle mě se zrovna nepřetrhl, aby se kontaktu vyhnul. Podražení a sekání tam žádné nebylo, Jemelin se ho tou holí sotva dotýkal. Ale logicky v takové rychlosti nemůžeš jet na branku a bezmyšlenkovitě do ní vrazit.
.

tohle se nedá rozporovat, představu, že Kreider zvyšuje svou rychlost a stabilitu před střelou tím, že záměrně kličkuje na jedné brusli s tím, že se ho nikdo nedotýká je poněkud absurdní.
Parda píše: Max má obdobnou rychlost a v únicích je co chvíli a ještě jsem ho neviděl takhle sundat brankáře a sám víš, že Kreider to neudělal rozhodně poprvé. Víc už se k tomu vyjadřovat nechci.
.
no zrovna Maxe si pamatuju jak vlítnul do Kinga, a to jiný zápasy Montrealu než s Rangers nesleduju. Takže nevím jak moc běžně to dělá
jsem to vyhrabal
ono to bouchnutí do nestojný nohy bolí o dost míň, ale rozhodí stabilitu daleko víc. prostě ta noha co má příjít na led nepřijde a hráč padá.AndyF píše:No nejdriv jsem chtel napsat neco jako ze po takovem tuknuti prece nespadne, pak jsem ale videl jinej zaber:
A nutno rict, ze tu o podrazeni neni sporu.
Vsimnete si jak se ta hokejka prohnula..
Já to video zkoumal dost pečlivě a prostě mi přišlo, že se vyhnout mohl, byť ten Andyho obrázek zase ukazuje něco jiného... No tak či onak je to jedno, asi se nejde divit našim emocím, když tím Kreider vyřadil našeho nejlepšího hráče, který navíc prožíval svou nejlepší sezonu kariéry a chtěl ji ukončit rozhodně lépe než u doktorů. Kdyby někdo od nás vyřadil Queen, tak tě asi taky moc nebude zajímat, jestli chtěl nebo nechtěl a budeš mít svojí hlavu.lets go Rangers píše:...
To video s Maxem je trochu jiná písnička. Zaprvé i slepý vidí, že jeho původní trajektorie pohybu mířila úplně mimo a na Queen ho narazil bek, zadruhé to bylo na konci akce, žádný bezhlavý průnik alá "našlápnu si na modré a jak to ubrzdím mi je jedno" ve stylu Kreidera.
aha ho pan dokonaly Subban
https://vine.co/v/MHvvJ5FlrEX" onclick="window.open(this.href);return false;
https://vine.co/v/MHvd26aTIPl" onclick="window.open(this.href);return false;
ake to neviniatka ze, game over trpaslici, drzime vam flek na greenoch
https://vine.co/v/MHvvJ5FlrEX" onclick="window.open(this.href);return false;
https://vine.co/v/MHvd26aTIPl" onclick="window.open(this.href);return false;
ake to neviniatka ze, game over trpaslici, drzime vam flek na greenoch
Pořád to bolí, co?
Jinak dost dětinská a ubohá reakce, ale co jiného od tebe čekat. Nic smysluplného jsi tady nenapsal od... no vlastně už ani nevím kdy.
Jinak pro tvou informaci Subbanův amok i ta sekyra Vaneka byly ohodnoceny dvěma minutami, podražení Weavera před bránou tě snad nevzrušuje, to byste vy chodili v naší sérii ven ob jedno buly ve vaší třetině s tím jak jste do nás a hlavně do Gallaghera chodili před Raskem.
Jinak pro tvou informaci Subbanův amok i ta sekyra Vaneka byly ohodnoceny dvěma minutami, podražení Weavera před bránou tě snad nevzrušuje, to byste vy chodili v naší sérii ven ob jedno buly ve vaší třetině s tím jak jste do nás a hlavně do Gallaghera chodili před Raskem.
Az teraz som sa dostal k precitaniu tohto zaujimaveho clanku o Subbanovych slovach po 7.zapase> https://sports.yahoo.com/news/2014-nhl- ... 1-nhl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po dvoch zapasoch v serii tato Subbanova veta vyznieva este vtipnejsie:
Po dvoch zapasoch v serii tato Subbanova veta vyznieva este vtipnejsie:
Author clanku zhrnul uspechy Habs za posledne roky takto:Listen, it comes down to respect. I think we’ve done a lot of great things in this league since I’ve been here. Our team’s done a lot. But we failed to get the respect that I think we deserve, and I think we earned that.
Ja by som len doplnil ze v rocniku 2013/2014 su len 2 zapasy od mozneho sweepu vo Finale konferencie... ako som uz povedal mlcat je zlato.Really? What great things have the Canadiens done in recent years? What respect do they deserve? What have they earned?
They went on a Cinderella run to the Eastern Conference final as an eighth seed in 2010. They took the Bruins to overtime of Game 7 in the first round in 2011 – and lost. They didn’t make the playoffs in 2011-12 and got a general manager and two coaches fired. They went back to the playoffs in 2013 – and lost to the seventh-seeded Ottawa Senators in five games.
Kucí bostonští, očividně tu prohru už berete v kliduKower píše:...
Ten článek, co jsi tady postnul, je dost tendenční a hlavně neskutečně proti nám napsaný.
“That’s just poor,” Weise said. “It’s just a poor way to lose.” It was. But this was a poor way to win, too. Let’s be real... a dále autor vypisuje náš luck, že jsme tu sérii vyhráli? To jako vážně, tohle je seriózní článek? Že už autor jaksi zapomíná pohledět na tři výhry Bostonu v sérii, jenž se zrodili z čeho? První výhru odstartoval šťastný odraz od ledu, dále dali dva góly, kdy Price nic neviděl. Všechen respekt za to, že se takhle v posledních deseti minutách zvedli, ale taky to nebylo jen tak. Druhá výhra lucky crazy bounce v OT, tady snad není o čem. Třetí výhra byla v pořádku, tam jsme byli špatní. Takže když by někdo z Montrealu chtěl napsat podobně mířený článek, ale naopak, tak by tam něco takového mohlo vyznít a to bychom my byli za ty borce, co Boston s Prezidentem v kapse málem sweepnuli.
Ten odstavec, shrnující naše úspěchy za poslední čtyři roky, je taky náramně nestranný. Kupříkladu hned první kolo 2011. Boston tehdy vyhrál hned tři zápasy v OT (!) včetně sedmého, my měli dost smůly v koncovce v té sérii na Boston jsme měli a znehodnocuje někdo tuhle výhru v sérii? Nemyslím si. Ale chybělo opravu málo a SC 2011 jsme mohli vyhrát my nebo někdo jiný a kdoví co by bylo dál. “They went on a Cinderella run to the Eastern Conference final as an eighth seed in 2010". Really? Poražení dvou super hot kandidátů (121 bodoví Caps) v prvních dvou kolech taky nic neznamená, tohle mám brát vážně?
Ty naše řeči o respektu jsou míněny především na Boston. Kdo tu sérii sledoval od začátku, tak ví svoje. Lucic nám v sérii ukazuje bicepsy, ale hlavně, že dal jeden upocený empty netter
A naše povzdechy nad tím, jak se nám nedostává respektu, jsou taky právě kvůli takovým článkům, jaký jsi tady postnul. Protože to je vše, jen ne nestranně napsané a hráči žijící přímo v Montrealu to musí cítit ještě víc.
Kowere, Kowere, tvé plačky mě tady opravdu baví a nejsem asi zde jediný, komu připadáš dost ubohý a trapný. Smiř se s tím, porazili jsme vás, příští rok se třeba potkáme znovu díky novému systému PO. Nechápu jak někomu můžeme tak ležet v žaludku
Nikto tu neplace... debata k serii s NYR stoji lebo to vyzera na hladky priebeh tak aby rec nestala som sa vratil k clanku po nasej serii.
Vidim ze Subban s tebou a ja (a autor clanku) mame o dost ine kriteria na posudenie uspechu... za poslednych 5 sezon (od 2009/10) sa pravom mozu za uspesne povazovat len Chicago, L.A. a Boston a pri prihliadnuti na vysledky v zakladnej casti aj Vancouver a Pittsburgh.
A este k tomu stastiu, zaujimave ze v serii s nami ste 'nemali stastie' a vlastne to 'stastie' mal Boston inak by prehral 4-0 na zapasy
... tak preco po druhom zapase nic ine ako kecy ze Rangers mali stastie, ze Henrik mal stastie od fanusikov aj hracov (kto iny ako Subban) nepocut...a to ked sa nemylim ste v tom zapase netrafili ziadnu tycku... pockaj az zacnete nastrelovat tycky a minat prazdne brany...
Vidim ze Subban s tebou a ja (a autor clanku) mame o dost ine kriteria na posudenie uspechu... za poslednych 5 sezon (od 2009/10) sa pravom mozu za uspesne povazovat len Chicago, L.A. a Boston a pri prihliadnuti na vysledky v zakladnej casti aj Vancouver a Pittsburgh.
A este k tomu stastiu, zaujimave ze v serii s nami ste 'nemali stastie' a vlastne to 'stastie' mal Boston inak by prehral 4-0 na zapasy
Ale pláčeš jak ty tak cepi.Kower píše:Nikto tu neplace... debata k serii s NYR stoji lebo to vyzera na hladky priebeh tak aby rec nestala som sa vratil k clanku po nasej serii.
A este k tomu stastiu, zaujimave ze v serii s nami ste 'nemali stastie' a vlastne to 'stastie' mal Boston inak by prehral 4-0 na zapasy... tak preco po druhom zapase nic ine ako kecy ze Rangers mali stastie, ze Henrik mal stastie od fanusikov aj hracov (kto iny ako Subban) nepocut...a to ked sa nemylim ste v tom zapase netrafili ziadnu tycku... pockaj az zacnete nastrelovat tycky a minat prazdne brany...
Jestli bude hladký průběh série se ještě uvidí a poklidné to tady je, protože fandů Rangers tady na hf moc není.
Já ani P.K. nikde nepíšeme, že by Canadiens byli úspěšná organizace plná trofejí, tedy ne za poslední léta
A vůbec, podle tebe si respekt zaslouží jen úspěšné organizace, které za poslední roky vyhrávaly Prezidenty a SC? Takže třeba mojí oblíbení Devils si respekt nezaslouží, když za poslední čtyři roky 3x chyběli v PO a jednou došli do finále SC? Nemyslím si. Respekt k soupeři přece nemusí být zcela spjat pouze s jeho úspěchy, navíc stále opakuji, že my za poslední čtyři roky žádni nazdárci nebyli, viz. můj minulý post.
Co to zase meleš v tom posledním odstavci, kde já tvrdím, že jsme v sérii s vámi neměli štěstí? Pouze jsem dal příklad, že bych taky uměl napsat podobný žvášt, který jsi tady ty dal jako bernou minci, protože to je článek na yahoo.sport.com. Jen jsem otočil strany a vidíš, co to s tebou dělá. My tady po prvním zápase s Rags určitě nemluvili o štěstí, ale o našem špatném výkonu a zranění Price, nevím co to opět a zase meleš za plky. Po druhém zápase ano, to štěstí měli (nebo ty snad nahození, které skončí v bráně po odrazu od beka šťastné nepovažuješ?), ale šli mu naproti a Queen po první třetině, kde ho to párkrát šťastně trefilo, chytal výborně a na dalších 40 minut to zavřel. Žádný rozbor zápasu jsem tady nepsal, jen jsem se zmínil o tom vyrovnávacím góle a výkonu Henrika, který opravdu nebyl v první třetině jistý. A co jsem viděl rozhovory po zápase, tak tam každý dával Queen kredit a třeba Therrien označil jeho výkon za fenomenální a ostatní mluvili o jeho výkonu jako "steel the game".
No este ze ty nic neprekrucas... cize vlastne islo len o vseobecny respekt k superovi a tie 'lot of great things' co ste dosiahli za posledne roky to bola len taka vsuvka. Ok.Parda píše: o co opravdu šlo, byl respekt a úcta k soupeři, kterou téměř nikdo z organizace Bruins neprojevil před, v průběhu ani po sérii....
A vůbec, podle tebe si respekt zaslouží jen úspěšné organizace
S odstupom casu urcite kazdy hrac aj fanusik Bruins lutuje ze sme vam nepreukazali aspon tolko respektu ako Rangers, hlavne v podobe 2 vyhier po sebe so skore 10-3
Snad dnes to bude dalsia vyhra Rangers a pohlad na sklamanych hracov a fanusikov Habs v Madison Square Garden bude na nezaplatenie... dokonca sa na ten zapas tesim viac ako keby hrali Bruins, aspon nebudem z toho nervozny a tercom 'vtipnych' poznamok od domacich fans. Kedze Habs ide o vsetko a Rangers hraju po dlhom case zapas finale konferencie doma tak by to mal byt velmi kvalitny hokej s maximalnym nasadenim z oboch stran.
Kower píše:...
Už se k tobě nebudu vyjadřovat, mám na práci důležitější věci. Každopádně mi tě je líto, musí v tobě být hodně hořkosti, což jsi v podstatě ukazoval celou sérii. Moc to nechápu a je mi tě spíš líto. Já Vám loni taky ve finále SC nefandil, ale rozhodně jsem nechodil do toho topicu blít nesmysly jako to děláš ty. Ale proti gustu
Dnes opět důležitý zápas. Případná prohra by už situaci hodně znepříjemnila, ale já budu věřit dál. Výkon v druhém zápase byl povzbuzující. Všichni mluví o tom, jak Queen znepříjemnit jeho práci, tak jsem na to zvědav. V bráně bude opět Tokarski. Hodně se mluví o Vanekovi a jeho místu v sestavě a taky o možnosti, že bude HS. Na to jsme ho před TDL nebrali, ale je fakt, že hraje poslední dobou dost špatně.
Go Habs Go!
Kowere, jen si v klidu zarýpej, klidně se těš na své RangersKower píše: Snad dnes to bude dalsia vyhra Rangers a pohlad na sklamanych hracov a fanusikov Habs v Madison Square Garden bude na nezaplatenie... dokonca sa na ten zapas tesim viac ako keby hrali Bruins, aspon nebudem z toho nervozny a tercom 'vtipnych' poznamok od domacich fans. Kedze Habs ide o vsetko a Rangers hraju po dlhom case zapas finale konferencie doma tak by to mal byt velmi kvalitny hokej s maximalnym nasadenim z oboch stran.
A co se té určité úcty týče - i tady na hokejforu jsem se za poslední léta většinou dočítal jen to, že jsme trpaslíci, hobiti, mužstvo bez ambicí apod. A to i po loňské zkrácené základní části, kdy jsme vyhráli naší divizi, letos po prozatimních úspěších v PO to tu slyším od některých opět (nemusím snad jmenovat...). Rozhodně si třeba myslím, že za posledních cca 5 let patříme mezi ta úspěšnější mužstva, takže ty řeči moc nechápu...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé