Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK Rangers vs. PHILADELPHIA Flyers

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

Rangers
55%
24
Flyers[/b]
45%
20

tipujem postup šmecarov, ale čo čakať od tej série, môže to byť 5 zápasov ale aj 7 :neviem:

hlavne veľa bitiek :bitka: trestov a tak :good:
oznacil som ako postupujucu Philku, ale to som nevedel o Masonovi.....takze NYR in 7
Tak zatim to nevypada, ze by se v PO vubec nepiskalo, jak si Rangers malujou.. :lol2:
AndyF píše:Tak zatim to nevypada, ze by se v PO vubec nepiskalo, jak si Rangers malujou.. :lol2:
no to doufáme, že bude. doufejme že ty prasata z Filadelfie ani neslezou z trestný. Simmons veřejně prohlásil, že jeho cílem pro první zápas je zranit McDonagha, ale od hráčů Flyers se nic moc jinýho čekat nedá.
Na angličtině by to asi ještě chtělo zapracovat. Alespoň Google Translator by mohl v počátcích pomoci. :yes:

UPDATE: Aha, už chápu! Vy se točíte na nějakym obskurnim českym překladu :lol3:

Obrázek

Pro pořádek:
“I’d hit him if I’m out there,” Simmonds replied. “He’s a defenseman who is going to play a lot of minutes in this series ... You want to put pucks in his corner. You want to punish him physically.

“Anyone who is going to play that amount of time, if you start to punish them physically, they will wear down over time.”
Mna tesi to, ze rags uz nemaju v time Callahana (flyers killer) a po tom co som videl, co robil Dubinsky Crosbymu aj jeho. Skvely hrac. Co tam po Nashovi a MSL, ti prvi dvaja su presne hraci na PO....
Rags fans :rofl: A teď k pointě:
The Flyers are 3-0 at Madison Square Garden when Giroux scores a goal; they are 1-12 when he does not. - @DNFlyers
Wau. Výkony Gho a jeho protějška McDonagha bude zřejmě klíčem celé série. Fakt si myslím, že to rozhodne jeden z těchto dvou. U nás snad doufejme, že Gmu to tam padat bude a s Vorasem budou tu obranu točit při každým shiftu. :pray:

Ale taky čekám hodně od Simmera, body od ostatních lajn tady budou dost (logicky) potřeba a hodně fans si myslí, že jestli postoupíme, tak právě Simmer na tom bude mít jeden z největší podílů...
No predevsim je dobre, ze si kluci mohli trochu dachnout. Bylo videt, ze ten hektickej kolotoc po olympiade, kdy nebylo vic jak den na oddych a to vcetne dvou b2b, uz na nich nechava stopu. Ted budou mit vsichni stejny podminky.
Rono píše:Rags fans :rofl: A teď k pointě:
The Flyers are 3-0 at Madison Square Garden when Giroux scores a goal; they are 1-12 when he does not. - @DNFlyers
:thumbsup: Jen bych klidně přiložil celej článek, odkud tahle věta pochází - pěkně se totiž zaobírá nadcházejícim soubojem titánů McDonagh-Giroux. Snad to na místní veterány nebude moc statistický, protože si z toho jde vyzobat pár opravdu nosných poznatků.

:arrow: http://www.philly.com/philly/sports/fly ... ngers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A ještě něco k Razorovi...
Emery has a 1.87 GAA in the playoffs.
He has 7-2-0 versus Rangers.
Tak snad doufat, že bude tak dobrej ak nedávno proti St. Louis! :nervozny:

Obrázek

GAMEDAY :!:
No, je na čase už nechat předpovědí, přání, očekávání... ale se pořádně naladit na dnešní noc!
Nejsem si jistej, ze vykecavat nejaky taktiky je ten nejlepsi zpusob.. :-/
‪#‎Flyers‬ say Steve Mason will join the team in New York tomorrow. :wave:
Tak jsem si jeste jednou prohledl posledni vysledky Rangers a fakt by me zajimalo, z ceho vychazi to jejich hrozny presvedcecni o neporazitelnosti, kdyz za posledni mesic porazili PO team jen 2x a za celej brezen a duben jen 3x :-O ??
Obrázek
Mase :yahoo:

TO Voras&Harts: Tipoval jsem, že jestli někoho Voras dokáže přemluvit, tak to bude jedině Harts. :giggle: No, snad to přinese to "štěstí"..
AndyF píše:Tak jsem si jeste jednou prohledl posledni vysledky Rangers a fakt by me zajimalo, z ceho vychazi to jejich hrozny presvedcecni o neporazitelnosti, kdyz za posledni mesic porazili PO team jen 2x a za celej brezen a duben jen 3x :-O ??
No, protože máme v MSG bilanci 0-8-0 a Henk proti nám pravidelně chytá, jak nejlíp umí.
Rono píše:Mase :yahoo:

TO Voras&Harts: Tipoval jsem, že jestli někoho Voras dokáže přemluvit, tak to bude jedině Harts. :giggle: No, snad to přinese to "štěstí"..
AndyF píše:Tak jsem si jeste jednou prohledl posledni vysledky Rangers a fakt by me zajimalo, z ceho vychazi to jejich hrozny presvedcecni o neporazitelnosti, kdyz za posledni mesic porazili PO team jen 2x a za celej brezen a duben jen 3x :-O ??
No, protože máme v MSG bilanci 0-8-0 a Henk proti nám pravidelně chytá, jak nejlíp umí.
No dobre, ale oni se asi celkem realne vidi jako vitezi :cup: :neviem:

Teda vis, ze ja pisu taky obcas takovy sra*ky, ale oni tomu opravdu veri!
AndyF píše:No dobre, ale oni se asi celkem realne vidi jako vitezi :cup: :neviem:

Teda vis, ze ja pisu taky obcas takovy sra*ky, ale oni tomu opravdu veri!
Já teda navštěvuju jen jejich fórum. Jak z americkejch apod. to nevím.

Ale je fakt, že i na tom CZ fóru je tam pár userů, co věří min. finále konference, ale ono to není lehký, když čtou některý "prognózy" např. na bleacherreport (což je sra*ka na entou :giggle:), kde tipují Rags na výhru :cup: no..

Uvidíme, ale podle mě příp. vyletěj s Pittsburghem ve druhým kole.
Uvidime jsem zvedavej jak to dopadne :) Samozrejme doufam ze dobre pro nas.Rangers bych se vylozene utokem asi nesnasil porazit.Zabezpecna obrana a rychle protiutoky , nechat je at se snazi tvorit a pak se pokusit trestat nejakym tim unikem.

Jinak jsem rad ze tam nemaj Calahana a Dubinskyho to bych se pridal k predeslemu postu ze to jsou dobri play off hraci.

Snad se Emery posnazi a neco chyti :)
Docela vtipné.. Takže fandové Rangers si nemohou myslet, že by dokázali zvítězit ve SC? :| Zdravé sebevědomí je dobrá věc. Pomáhá to ve výkonech. Proti vám se jim daří, věří si na vás.. Já chápu, že je mezi vámi rivalita ale.. trošku to tu začíná smrdět "flájrsismem". Rangers ten tým na ty nejvyšší příčky mají. Jó, jestli vás podcení a vy je přejedete, to už je něco jiného. Ale je tu zbytečně moc keců před prvním vhozením puku z vaší strany a už to začíná bejt trapný.
Jakejch zbytečnejch keců? Tohle je play-off! A tento topic je od toho, aby se tu tato séria řešila ve velkým. A tím, že je nás tu víc (fans Philly), je logické, že tu bude i více příspěvků. Když se ti to nelíbí, tak to nečti a jdi radši zkoumat prospekty letošního draftu. :roll:
Jen říkám, že se tu točí o ničem. Ještě nepadl ani puk na led a už se tu dělají všelijaké závěry. :|

Prospekty bych si studoval, kdybych si na draftu volil já. Ale jelikož tomu tak není, tak si prospekty nastuduji až po draftu. :bee:
Holt, už se nemůžem dočkat. :nervozny:
Guddy.44 » Štv Apr 17, 2014 8:44 pm píše:Docela vtipné.. Takže fandové Rangers si nemohou myslet, že by dokázali zvítězit ve SC? :| Zdravé sebevědomí je dobrá věc. Pomáhá to ve výkonech. Proti vám se jim daří, věří si na vás.. Já chápu, že je mezi vámi rivalita ale.. trošku to tu začíná smrdět "flájrsismem". Rangers ten tým na ty nejvyšší příčky mají. Jó, jestli vás podcení a vy je přejedete, to už je něco jiného. Ale je tu zbytečně moc keců před prvním vhozením puku z vaší strany a už to začíná bejt trapný.
ako pomôže prehnané sebavedomie fans Rangers vo výkonoch hráčov? :matika:
Ale tak.. :evil: Víš jak jsem to myslel ne? První část je jeden celek, týkajíce se fanoušků Rangers a druhá část se zase týká hráčů Rangers. A oba tyto celky patří k sobě ne? Fanoušci ženou svůj tým kupředu a ti, když vidí podporu předvádí lepší výkony hm?
Sestavy potvrzeny:
Hartnell - Giroux - Voracek
Raffl - Schenn - Simmonds
Read - Couturier - Akeson
Rinaldo - Lecavalier - Hall

Rounding out the backend are:
Timonen - Coburn
Streit - Grossmann
MacDonald - L. Schenn

Emery
(Heeter)
Nash - Stepan - St. Louis
Pouliot - Brassard - Zuccarello
Hagelin - Richards - Fast
Boyle - Moore - Dorsett

McDonagh - Girardi
Staal - Stralman
Moore - Klein

Lundqvist
(Talbot)
273 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA