Ostatni at si preplaceji, kolik chteji.. My mame srdcare Scuderiho za 3.375M (13.5M/4 years), coz je minimalne o 1M na cap hitu mene nez by dostal na tom blaznivem trhu od jinych. Chtel se vratit a tak jsme ho uprednostnili pred MacArthurem, ktery byl nas plan B.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH Penguins vs. COLUMBUS Blue Jackets
Súboje o Stanleyho pohár.
A to tu bolo v lete vytesovania nad Scuderim
Mne sa to páčilo, super že sa trafil aspoň Stempniak, už v prvej tretine sa mi nechcelo ísť spať lebo z toho tlaku niečo padnúť muselo. Že sa rozpadnú za 3 minúty, to som necakal, o to väčšia radosť v noci. Kika išla spať, tak jej treba
Presilovky na nič, pred zápasom písali, že sa bude hrať na dvoch obrancov, tak už viem čo to v PIT znamená. A čudujem sa, že tu nikto nevytahuje rozhodcov a hlavne to nešportové správanie.
Veľmi som zvedavý na game 4, a upokojil by som sa, keby sa vyhrá, plus čakám kedy sa trafí niekto zo štvorice M K C N.
Presilovky na nič, pred zápasom písali, že sa bude hrať na dvoch obrancov, tak už viem čo to v PIT znamená. A čudujem sa, že tu nikto nevytahuje rozhodcov a hlavne to nešportové správanie.
Veľmi som zvedavý na game 4, a upokojil by som sa, keby sa vyhrá, plus čakám kedy sa trafí niekto zo štvorice M K C N.
MacArthur misto toho lemplakajo píše:A to tu bolo v lete vytesovania nad Scuderim
Ostatni at si preplaceji, kolik chteji.. My mame srdcare Scuderiho za 3.375M (13.5M/4 years), coz je minimalne o 1M na cap hitu mene nez by dostal na tom blaznivem trhu od jinych. Chtel se vratit a tak jsme ho uprednostnili pred MacArthurem, ktery byl nas plan B.
Prave proto nechci hazet Shera pres palubu, Scuderiho chteli po lonskym PO skoro vsichni. Prvnich 10 zapasu byl snad nas nejlepsi bek. Pak se to prudce zmenilo a problem je ze si nechceme priznat chybu a realitu. Limitovani ice-timu na 13 minut je prvni malej krok na spravnou cestu.
Tak ze bude Scuderi tak extremne suckovat sa cakat nedalo, podla mne nebyt toho zranenia tak je vsetko ok. Niekto sa ale po zraneni nevie vratit na spravnu vlnu.
To ze ho ale Bylsma stavia s turnover machine Letangom je vec druha, aspon ze TOI mu dal uz dole. Ten Bylsma je divny, zakladne casti dokaze viest muzstvo suverenne aj ked je zdecimovane a pride play off a je to v riti
To ze ho ale Bylsma stavia s turnover machine Letangom je vec druha, aspon ze TOI mu dal uz dole. Ten Bylsma je divny, zakladne casti dokaze viest muzstvo suverenne aj ked je zdecimovane a pride play off a je to v riti
Zas take ruzove to nebolo, je to tam takmer 50:50 pricom porazali vacsinou muzstva ktore nepostupili alebo boli na hrane play off a s tymi lepsimi tam mali velmi spatnu bilanciu, snad 3 vyhrane od ZOHAtlantik píše:Jinak ale Isles sli loni do PO s tim ze to meli snad 14-3-1 z poslednich 18 zapasu a to same plati pro druhou polovinu ZČ Columbusu.
Vim ze meli snad 39 bodu po 40 zapasech, takze z dalsich 42 zapasu to musi byt 54 bodu, coz je dost solidni.Finch182 píše: Zas take ruzove to nebolo, je to tam takmer 50:50 pricom porazali vacsinou muzstva ktore nepostupili alebo boli na hrane play off a s tymi lepsimi tam mali velmi spatnu bilanciu, snad 3 vyhrane od ZOH
Johnson je v ty serii skvelej, ale tohle jsou silna slova.."Game 4 can't come fast enough. We're pretty anxious to play them again. They're nothing special. We're a pretty damn good hockey team too. We're not shying away from anything. We're in this series to win the Stanley Cup, and they're in our way to win it." - Jack Johnson
Ja som na to nemala nervy. Keď pozerám, tak nie a nie dať gól a keď idem spať, tak im nasúkajú štyri....to aby som už nepozerala
Ale myslím, že sa na to dalo aj pozerať, nie ako na druhú polku toho zápasu predtým. Mali sme aj šance, len efektivita bola nanič. Crosbymu by podľa mňa pomohlo, keby sa chytil strelecky alebo aspoň keby tie jeho, niekedy úplne zbytočné prihrávky, aspoň boli zúžitkované. Ten obrat by nám mohol psychicky nakopnúť, tak uvidíme, čo z toho bude.
1)Fandis ty vubec Pens?martin83 píše:parta nahodaku v cele s fleurym vyhrala bylsma zase statstne unikl kritice..
2)Videl si ten zapas?
Bylsma vzal za stavu 2:0 timeout ve stylu Laviolettea kteryho si vynasel za to do nebe.. Prej tam udelal bordel, jaky neni u neho zvykem. Od timeoutu jsme jim nedali dychat az do konce (poslednich 5 minut jsme se zatahli, ale to je jasny)..

Clanek o suckujicim Scuderim. MORE OF THIS PLEASE
http://www.sbnation.com/nhl/2014/4/21/5 ... p-playoffs" onclick="window.open(this.href);return false;
Haha, tak prej se Bennett o 2.prestavce nalogoval na Twitter a zacal cist nenavistny kecy a komentare do kabiny a prej to mel byt jeden z impulzu pro ten valec ve 3.tretine
The Pittsburgh Penguins roared back from a two-goal deficit in the third period last night to beat the Columbus Blue Jackets and take a 2-1 lead in their best-of-seven first round series. The team says their third period play was due entirely to checking social media at the end of the second period.
“We were just hanging out in the locker room, not really caring at all as we often do,” said team captain Sidney Crosby. “But then Beau Bennett was scrolling through Twitter on his phone and he said people were saying really bad stuff about us. That we were losers and that we didn’t care. Many even contained profanity. It was then we vowed to turn things around.”
Head coach Dan Bylsma asked his players to see if anything negative was being said about him on Twitter and, sure enough, there was.
“One guy said that I should be fired,” he said. “Lose my job! I have a wife and kids! I thought that was rather harsh. But, boy, did it ever make my hunker down and get coaching.”
Defenseman Rob Scuderi said he was proud of how his team responded to the criticism on social media.
“A lot of players might look at that stuff and say: ‘PenzNut66 thinks I’m a ‘shitty embarrassment for a hockey player. I hope he dies’ and give up. But we didn’t give up,” said Scuderi. “We responded. Although I’m not going to say that PenzNut66′s words didn’t sting. I don’t we’ve ever even met, yet he has such negative feelings towards me. It’s a bit unsettling.”
The team said they will now make it a policy to check social media during games more often.
“I’m signing up for Twitter today and I will look at it during games,” said Bylsma. “A lot of people on there have coaching tips. It’s a great source of knowledge.”
Tak to je kotol toto
, placem
I’m a ‘shitty embarrassment for a hockey player.
“I’m signing up for Twitter today and I will look at it during games,” said Bylsma. “A lot of people on there have coaching tips. It’s a great source of knowledge.”
Teraz bude demen* zneuzivat vedomosti ludi a zisti konecne jak ma robit matchupy a rozdavat ice timy a kto ma vlastne hrat a kto sediet v pressboxe
, placem “I’m signing up for Twitter today and I will look at it during games,” said Bylsma. “A lot of people on there have coaching tips. It’s a great source of knowledge.”
Teraz bude demen* zneuzivat vedomosti ludi a zisti konecne jak ma robit matchupy a rozdavat ice timy a kto ma vlastne hrat a kto sediet v pressboxe
jeste pred tou zasekavackou na beka tam udelal spin-o-rama pri zpracovaniJoe S. píše:ja som stále nepochopil tento gól![]()
ako to ten chlap spravil?
sv*ne hnusny pruhovany... Dnes Columbus vratili do zapasu a ve 2.tretine jim to sefovali. Tohle jsem letos jeste nevidel. Jackets PP, nas bek dostane do tvare a nic. Kunitzovi piskli tenhle dive a sebrali nam tim 5 na 3. Crosbymu Johansen presekne hokejku v tutovce a nic.. Jackets 2 minutova 5 na 3. Jdu blejt.
A co to je vubec za trend piskat diving v tomhle PO?? Je to vsude, dokonce si to i vymyslej.. sv*ne O´HALLORAN
A co to je vubec za trend piskat diving v tomhle PO?? Je to vsude, dokonce si to i vymyslej.. sv*ne O´HALLORAN
Columbus dostal vsechno darovany.. Sudi je hnusne vratili do hry a pak to jeste rezirovali celou 2.tretinu . Kdyz uz bylo jasny ze meze prekrocili a ve 3.tretine v zarezu nemohli pokracovat (branili jsme sice pasivne ale dost dobre), tak to vzal na sebe do ty doby vyborny Fleury a potopil nas nejdriv v posledni minute a pak v OT. Neskutecny veci..
Columbus byl dnes 45 minut lepsi, ale vsechno to zacalo u sudich, kteri kompletne zmenili momentum zapasu. Neni to plna omluva, musime hrat lip a furt nebyl duvod prestat hrat, ale stalo se, i pod vlivem dalsich verdiktu. Crosby uz musi neco navic ukazat, protoze tady uz konci legrace. Ted bude zalezet na tom jestli se Fleury totalne sesype nebo ne..
Columbus byl dnes 45 minut lepsi, ale vsechno to zacalo u sudich, kteri kompletne zmenili momentum zapasu. Neni to plna omluva, musime hrat lip a furt nebyl duvod prestat hrat, ale stalo se, i pod vlivem dalsich verdiktu. Crosby uz musi neco navic ukazat, protoze tady uz konci legrace. Ted bude zalezet na tom jestli se Fleury totalne sesype nebo ne..
Už 4. krát posebe obrat z 1:3 (dnes dokonca 0:3), ten kto chce vyhrať v dalšom zápase by mal nazačiatku odvolať brankára a prvé 3 goly pustiť
.
Po historicky prvej výhre CBJ v PO som vedel že kým nevyhrajú aj doma tak to nebude ono, už sa im splnilo aj to, srandy stačilo a teraz von! Pens in 6
Po historicky prvej výhre CBJ v PO som vedel že kým nevyhrajú aj doma tak to nebude ono, už sa im splnilo aj to, srandy stačilo a teraz von! Pens in 6
kvetina nezostala svojej povesti nic dlzna
(gifka na seba nenechaju dlho cakat 
par sekund pred koncom spravit taku minelu dovi dopo

a v OT to uz bola len otazka casu, psychiku mal po vyrovnavajucom gole v gacu

za toto co predvadza kabat v serii s Pens
(dnes mozno kus prace odviedli aj sudi ale i tak respect)
par sekund pred koncom spravit taku minelu dovi dopo

a v OT to uz bola len otazka casu, psychiku mal po vyrovnavajucom gole v gacu

za toto co predvadza kabat v serii s Pens
Sudi si uz sve splnili a neverim, ze tohle co predvedli dnes, si dovoli i u nas. Tam musime na ne vlitnout a nepolevit, byl by tim chraneny i Fleury. Pokud se totiz hraje podle nasich not, tak Columbus nema na to odpoved. Problem je, jak dlouho nam to vydrzi, 60-minutova iniciativa je zda se pro nas problem.
Jackets nedali jedinej normalni gol..
Prvni ze skandalozne vymysleneho dajvu Kunitze (kteri jeste sudi doprovodili prisnym vyloucenim Neala a kdyz uz Neal tak mohl jit ven i Wisniewski za dive, kdyz uz). Kdyby nepiskli ten dive, tak mame pres minutu 5 na 3 a v rozpolozeni v jakem byli Jackets by to bylo 0-4 a adios. Navic Jenner to tecoval ani nevi jak, snad od ruky oblouckem ponad Fleuryho. Haluz a jeste darovana.
Druhej ze 2-minutovy PP 5 na 3, pricemz nechapu proc Stempniak dostal 2+2 (krev to jeste explicitne nezarucuje a kdyz dostal v nasem oslabeni hokejkou do krve Glass, tak se zahadne nevylucovalo vubec). Behem Stempniakova trestu sel ven jeste Sutter za vyhozeni puku, ktere se mozna dotklo ve svy trajektorii o hrace Jackets (bylo to tesny a nebylo to jasne videt, protestovali jsme vehementne, tezko rict). Cili gol z 5 na 3, ktere nepredchazel rovnej metr.
Ve 3.tretine meli Jackets neco na zacatku, ale nic extra. Jedina jejich opravdova sance byla po solu Calverta, ktery trefil brevno. Sudi uz nas nechteli vic vylucovat(resp. nemeli za co?!) a tak se zdalo ze uz si to pohlidame. Jackets tam od 47.minuty do 58.minuty nemeli ani strelu. Vsechno bylo pod kontrolou az jim vyrovnani daroval Fleury.
Na OT nemel Fleury vubec jit, mel tam jit Zatkoff, protoze Fleury byl uz v tu chvili na prasky. Jackets si v kabine rekli ze to budou na neho hazet z kazdy pozice a to jim stacilo. Je dost mozny, ze by to ale vyhrali i kdyby jsme meli v brane kohokoliv, iniciativa uz byla (pochopitelne a definitivne) na strane Jackets. Gol ale opet uplne darovanej, cili jak rikam, nedali jediny normalni.
Doma je musime rozdupat a nenechat nic na nahodu. Psychika je sv*ne, tak jsem si neni uplne jistej i kdyz teoreticky by to vsechno melo byt o tom jak zahrajeme my. Protoze pokud to bude maximalni vykon, tak Jackets odpoved nemaj.
Jackets nedali jedinej normalni gol..
Prvni ze skandalozne vymysleneho dajvu Kunitze (kteri jeste sudi doprovodili prisnym vyloucenim Neala a kdyz uz Neal tak mohl jit ven i Wisniewski za dive, kdyz uz). Kdyby nepiskli ten dive, tak mame pres minutu 5 na 3 a v rozpolozeni v jakem byli Jackets by to bylo 0-4 a adios. Navic Jenner to tecoval ani nevi jak, snad od ruky oblouckem ponad Fleuryho. Haluz a jeste darovana.
Druhej ze 2-minutovy PP 5 na 3, pricemz nechapu proc Stempniak dostal 2+2 (krev to jeste explicitne nezarucuje a kdyz dostal v nasem oslabeni hokejkou do krve Glass, tak se zahadne nevylucovalo vubec). Behem Stempniakova trestu sel ven jeste Sutter za vyhozeni puku, ktere se mozna dotklo ve svy trajektorii o hrace Jackets (bylo to tesny a nebylo to jasne videt, protestovali jsme vehementne, tezko rict). Cili gol z 5 na 3, ktere nepredchazel rovnej metr.
Ve 3.tretine meli Jackets neco na zacatku, ale nic extra. Jedina jejich opravdova sance byla po solu Calverta, ktery trefil brevno. Sudi uz nas nechteli vic vylucovat(resp. nemeli za co?!) a tak se zdalo ze uz si to pohlidame. Jackets tam od 47.minuty do 58.minuty nemeli ani strelu. Vsechno bylo pod kontrolou az jim vyrovnani daroval Fleury.
Na OT nemel Fleury vubec jit, mel tam jit Zatkoff, protoze Fleury byl uz v tu chvili na prasky. Jackets si v kabine rekli ze to budou na neho hazet z kazdy pozice a to jim stacilo. Je dost mozny, ze by to ale vyhrali i kdyby jsme meli v brane kohokoliv, iniciativa uz byla (pochopitelne a definitivne) na strane Jackets. Gol ale opet uplne darovanej, cili jak rikam, nedali jediny normalni.
Doma je musime rozdupat a nenechat nic na nahodu. Psychika je sv*ne, tak jsem si neni uplne jistej i kdyz teoreticky by to vsechno melo byt o tom jak zahrajeme my. Protoze pokud to bude maximalni vykon, tak Jackets odpoved nemaj.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé