Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. DETROIT Red Wings

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

Bruins
74%
25
Wings[/b]
26%
9

Byl bych posledni kdo by se zastaval hracu Bostonu. Ale vetsinou jsem zdrzenlivejsi. Protoze v mnoha pripadech to neni ojedinely incident a neco tomu vzdycky predchazi. Co uz vetsinou nevidime. To ho ale neomlouva a asi (snad) dostane flastr (IMHO by zapas byl tak akorat).
Tak, je to za nami, cieľ splnený :jupi:

K zápasu: maximálne spokojný, pred sériou som si povedal, keď budem vidieť, že hráči dávajú 120 %, že nechávajú všetko, tak nebudem mať výhrady. Toto víťazstvo je bonus, Pavel :klobuk:

Zajtra očakávam hladné nabudené medvede, ktoré pôjdu do toho po hlave :nervozny: Ale cieľ sme splnili, séria to každopádne bude určite dlhá a ťažká.

Cathy :good:

Atlantik to s nami prežíva akoby bol fanúšik Wings :giggle:
Prva vec....vsetci tu nesharujte video s lucicom lebo to hrozne spomaluje nacitavanie stranky...takze vieme vsecti ze to bol nechutny zakrok.....

Neivem, mne pride tvrdenie ze vieme hrat o nejake levely vyssie dost prehnane(ano viem ako vieme hrat,ale proti wings som si nie tym uplne ista....hlavne v ich rychlostnom nasadeni ;) ),a wings sa teraz psychicky vyrazne posilnili, cize zacinam mat obavy ci vobec zvladneme nejaky match vyhrat, mozno je to nepodstatna obava, ale nesmieme hrat tak ako dnes...bolo to na moj vkus strasne strhane a uspěchane, a tak ako bolo spomenute vyssie, bali sme sa utocit zozadu, resp. tieto kriteria snad splnil len Krug....v najblizsom zapase musime zvysit pocetnost striel, a hlavne vytvarat zavary pred brankou, tlacit to tam, dorazat.....tusim smes mali dva big zavary a furt z tooho hrozil gol a prense tam sa ukazala slabina supera.
Inac s tym dohravanim mam uplne opacny pocit...hralo sa dost tvrdo....tak neivem, asi viac oci viac nazorov.

Zajtra hrame o deviatej vecer, tie skore zapasy mame zmaknute asi lepsie, nemame problem hrat na obed ani poobede...tak snad nam to prinesie iny ucinok a do iontakov im daju dajaky speed
cepi » sob dub 19, 2014 3:13 am píše: uz len cakam kedy sa predvedie March :lol2: :jn:
March premrhal zlatu sancu Orpikovsky odrovnat Datsyka ked zazracne prebral puk pred golom... namiesto hry do tela iba cumel na puk... snad si toto zavahanie nebude kompenzovat nejakým hlúpym ťahom mimo pravidiel v ďalších zápasoch.
Pasha píše:Atlantik to s nami prežíva akoby bol fanúšik Wings :giggle:
Od toho mam nastesti strasne daleko, ale popravde, nevadite mi :wink2: Ten puvod emoci je samozrejme na opacne strane barikady..
AndyF píše:Byl bych posledni kdo by se zastaval hracu Bostonu. Ale vetsinou jsem zdrzenlivejsi. Protoze v mnoha pripadech to neni ojedinely incident a neco tomu vzdycky predchazi. Co uz vetsinou nevidime. To ho ale neomlouva a asi (snad) dostane flastr (IMHO by zapas byl tak akorat).
Mel by.. ale neverim tomu ani trochu. Lucic dalsi zapas hrat bude, posunem vpred bude kdyz mu to priste aspon pisknou na 2 minuty :hroza:
Myslím že suspendacia Lucicovi nehrozí, skôr by mali suspendovat rozhodcov že ten zákrok nevideli. Perry mal podobný ťah včera a dostal 2 minúty tak neverím že by suspendovali oboch a len kvoli zavahaniu rozhodcov si Lucic nezaslúži prísnejší trest ako Perry.

V celej sezóne sme neprehrali viac ako 2 zápasy po sebe tak verím že sa to pravé nestane teraz (mali prehru s Devils v poslednom zápase ZC).

Dúfam že Miller bude čo nedele fit lebo od neho čakám oveľa fyzickejsi prístup ako ukázal Potter...
Ale nezabudajme, ze Potter nas zachranil ked Rask riskantne vysiel mimo branky odohrat puk a vtedy sa hral na brankara Potter, asi vytiahol zazracnou hulku :D
Skvělej hokej na obou stranách, Lucic a Marchand no comment, 3. třetinu jsem prospal :-D Příští zápas by mohl hodně napovědět za stavu 0:2 by to bolo zaujímavé :jn:
No #NHL sup' discipline scheduled regarding #Bruins Lucic as of late this morn. Look for a league fine.
Lucic dostane maximalne pokutu..
Cathy píše: Neivem, mne pride tvrdenie ze vieme hrat o nejake levely vyssie dost prehnane(ano viem ako vieme hrat,ale proti wings som si nie tym uplne ista....hlavne v ich rychlostnom nasadeni ;) ),a wings sa teraz psychicky vyrazne posilnili, cize zacinam mat obavy ci vobec zvladneme nejaky match vyhrat, mozno je to nepodstatna obava, ale nesmieme hrat tak ako dnes..
Urcite si nejaky ten zapas videla v ZC tak musis vediet ze s vcerajsim vykonom by sme len tazko ziskali President's Trophy... neviem o akej rychlosti pises ved si nespominam ani na jeden moment kedy by nam hrozil gol vdaka rychlemu breaku Red Wings.

Po jednom zapase ktory bol viac ako vyrovnany mat obavy ze prehrame vsetky zapasy mi pripada totalne prehnane... s vynimkou par minut v 2.tretine nas Detroit nedostal pod ziaden tlak... mali asi 2 velke sance, Helm ktoreho vychytal Rask a potom ta strela po nahravke Raska ktoru chytil Potter... my sme mali rovnako asi 2-3 sance - Caron, Lucic a Eriksson (ci Lindblad), vsetko ostatne bolo "one and done"... my sme ich napoak par krat drzali v pasme typickym drzanim puku pri mantineloch, hned v uvode 1.tretiny ked to vyzeralo ze sa bude hrat na jednu branu a potom v 3.tretine tesne pred inkasovanym golom.

Uz som spominal ze sme do utoku nezapojili obranu, osobne mam pocit ze ich obranca Smith bol viac krat za urovnou kruhov v nasom obrannom pasme ako vsetci nasi obrancovia dokopy pocas celeho zapasu... co sa tyka nizkeho vytazenia Charu, Boychucka a Hamiltona som dnes cital dobru uvahu ze setrit hracov v play off na mozne predlzenie (ktore sa nekonalo) ci na dalsie zapasy v serii (pripadny 6 a 7 zapas) ktore sa tiez nemusia hrat je velmi riskantne.... osobne si stale myslim ze Zdeno a mozno aj Dougie neboli 100% fit.

Ked pisem ze sme nehrali dost do tela tak moje ocakavania boli minimalne take ako som videl v zapase St. Louis - Chicago... treba pozriet ako sa dohravaju vsetky subaje pri mantineloch.
Cathy píše: wings sa teraz psychicky vyrazne posilnili
V com sa posilnili? Ze s nami dokazali hrat nervak 0-0 a jedna chyba Smitha ked hlupo stratil puk v utocnom pasme znamenala ich jediny gol? Ja som podla niektorych prehany optimista ale zacinam mat obavy ze ty si upadla po jednom tesnom prehratom zapase nie ze do pesimismu ale rovno do depresie.... dufam ze to nebudeme musiet dokazat ale ja tomuto timu (v plnom zlozeni a zdravi) verim proti Detroitu tak ze ich mozme sfuknut aj 4 zapasy po sebe... hoci aj za stavu 0-3 na zapasy. :cinka:

Este dodavam... psychika Detroitu sa ukaze az v situacii ked sa dostanu pod tlak a budu v zapase prehravat... to su momenty ked sa psychicky silny tim zomkne a zacne supera tlacit (ako my vcera) alebo psychicky labilny tim sa zlomi.
Quenneville gets fined $25K for grabbing his junk, Lucic gets fined $5K for hacking away at DeKeyser's junk. Seem fair.....
Obrázek
AndyF » Sob Apr 19, 2014 7:51 pm píše:Quenneville gets fined $25K for grabbing his junk, Lucic gets fined $5K for hacking away at DeKeyser's junk. Seem fair.....

si robíš prdel :slap: toto je fakt že trápne, dokedy budú protežovať Boston :grc:
Joe S. píše:
AndyF » Sob Apr 19, 2014 7:51 pm píše:Quenneville gets fined $25K for grabbing his junk, Lucic gets fined $5K for hacking away at DeKeyser's junk. Seem fair.....

si robíš prdel :slap: toto je fakt že trápne, dokedy budú protežovať Boston :grc:
Tu nejde o Boston ale hraci su chraneni CBA kde je maximalna pokuta $10.000. Treneri ani ini predstavitelia timov podobnu ochranu a teda limity nemaju.

EDIT: Perry dostal za svoje pichanie len napomenutie vraj z dovodu ze protihraca nepichol zo zadu ako Lucic... neviem ci by sef disciplinarky citil pichnutie viac ci menej podla toho ci by prislo zpredu alebo zo zadu :-D
tak je to choré, keď niekto, kto si robí prdel z iných dostane 5x väčší trest ako dostal hráč, ktorý mohol súperovi trvalo poškodiť zdravie :thumbsdown:

v tom prípade mal dostať stopku :thumbsdown:
Joe S. píše:tak je to choré, keď niekto, kto si robí prdel z iných dostane 5x väčší trest ako dostal hráč, ktorý mohol súperovi trvalo poškodiť zdravie :thumbsdown:

v tom prípade mal dostať stopku :thumbsdown:
DeKeyserova girlfriend by měla dostat příležitost to Lucicovi oplatit pak by to fér bylo, protože je to i v jejím zájmu :-D
Cathy píše:Ale nezabudajme, ze Potter nas zachranil ked Rask riskantne vysiel mimo branky odohrat puk a vtedy sa hral na brankara Potter, asi vytiahol zazracnou hulku :D
Ta strela by isla mimo :D
Janci_83 píše:
Cathy píše:Ale nezabudajme, ze Potter nas zachranil ked Rask riskantne vysiel mimo branky odohrat puk a vtedy sa hral na brankara Potter, asi vytiahol zazracnou hulku :D
Ta strela by isla mimo :D
zrejme hej. A este to tam za nim istil dalsi bruin. Ale docela som cumel ked som zapol zapas a videl nasho ex-oilera Pottera na lade :-O . Dokonca odohral solidny zapas :-O :good:
Btw az teraz som sa dozvedel ze Brendan a Reilly Smith su bratia :oops: .
Zapas super :good: nelutujem, ze som ho zapol, napriek absencii golov. Wanic dufam ze si si to nenechal ujst. Suhlasim s Kowerom a ocakavam ze Bruins prepnu na vyssie obratky. Sanca, ze by ich RW v kazdom zapase takto ubranili nie je velka, zato opacne to neplati.
Lucic :thumbsdown:
cepi píše: Jurcov zakrok na Krejciho :hmm:

Obrázek
Atlantik píše:
cepi píše:aj ked v jej priebehu Jurcov zakrok na Krejciho :hmm:
Co hmm..?! Krejci se tam cpal jak najatej, tak dostal co proto. Uplne cista zalezitost. Detroit dominantni v puck possession, ale Bostonu drzi jejich defenzivni struktura. Vypada to byt o jednom golu a z hlediska celkovy serie to ma potencial na obrovskou bitvu.
Mike Babcock admitting that the Red Wings "probably got away with one" on the free hand shove of Krejci by Jurco, but "refs did a good job"
:lol2:
tak o par hodin vele dulezity match
Pie, McQ, Seid korculovali s timom, predpokladam, ze Pie by uz mohol byt coskoro k dispozicii, jeho rychlost sa nam bude hodit
je mozne, ze chripkovi Miller + Bart budu na dnesny zapas k dispozicii :thumbsup:
Kells mimo praxe
Vcera som si opat pozrel Chicago-St. Louis... kazdy nas porovnaval s Blues tak kebyze zahrame len 70% tak ako oni vcera ci v 1.zapase tak Red Wings nemaju sancu... snad po dnesnom zapase to porovnanie bude opat aktualne lebo nas 1.zapas sa ani zdaleka na hru Blues nepodobal
Obrázek :lol: :lol:
249 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA