Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH Penguins vs. NEW YORK Rangers

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

PENS
52%
14
RANGERS[/b]
48%
13

V tom dnešním rozhovoru Kris nemohl dát víc najevo, že se mu s Martinem hraje líp. :lol:

Ještě se vrátim ke dvoum nulám Flowera... Já nečekal, že se toho někdy dožiju. :-D Čtu hodně kritiky, že jmenovat se třeba Brodeur nebo Quick, tak je to toho všude plno a velebí se do všech stran. Je to asi pravda, ale myslim, že hodně z fans Pens se furt drží zpátky i podvědomě kvůli tomu, že ví, co je MAF schopnej vyvíst a já osobně nad nim radši ani moc nepřemejšlim. :-D Ale co, hrozně mu to přeju a snad bude pokračovat. Mimochodem, nehrát proti nám, tak mi je líto na druhý straně Henrika - dělal co může a stejně mu to bylo k ničemu. :yahoo:
Vader píše:V tom dnešním rozhovoru Kris nemohl dát víc najevo, že se mu s Martinem hraje líp. :lol:
Tak od Scuderiho do nebe, ze jo.. Tohle je jeden z nazoru cloveka co vic kritizuje nez chvali:
Josh: Paul Martin and Kris Letang is something I would consider as a long term pairing. Paul Martin simply makes everyone better and when that person's ceiling is as high as Letang's, it can be phenomenal. What do you think? Dejan Kovacevic: They've both been a lot of fun to watch, each in their own way. But I'll place Martin a notch above. The guy is just controlling the rink when he's out there. It's something special

Tak nebo tak.. Par Letang-Martin je naprostej dynamit od momentu co vznikl (po game4 s CBJ a zraneni Orpika).

Fleuryho radsi zatim nehodnotit, neporovnavat, nic. Opatrne. Zaverecnej verdikt az po PO aby se neco nezakriklo. So far, so good :yes:
No jak už jsem psal, i Niskanen - Maatta je boží pár. Teď už jen vyřešit ten poslední.

Jako neprodloužení smlouvy Niskanenovi bych asi nepřežil. :scare:
Vader píše:No jak už jsem psal, i Niskanen - Maatta je boží pár. Teď už jen vyřešit ten poslední.

Jako neprodloužení smlouvy Niskanenovi bych asi nepřežil. :scare:
Navic i Bortuzzo je na 3.par skvelej. Hasit za Scuderiho a jeste stihat bourani Rangeru a k tomu takovej pas na Crosbyho.. Pristi sezonu to bude za skvelej peniz uz nase stabilni soucast obrany, to je jasny uz ted. Ted jde jen o to, aby Orpikuv navrat nic nerozbil. Jedina moznost je ho vymenit za Scuderiho, ale kdo ma tomu verit ze se to fakt stane ?!

Niskanen-Maatta OK, ale co ja vim jestli bozi ?! Niskanen samozrejme vybornej, ale 6 z jeho 8 bodu je z presilovek. Jinak je ten par v ES sice v pohode, ale ani zdaleka nedominuje. Napr. prvni tretinu serie s Rangers dost posrali. Rekl bych ze jde o prumerny 2nd pair, coz je furt velmi solidni na to ze jde o 19-letyho novacka + 2.5milionovyho "nechtenyho" beka. Ale vic bych se unaset nenechal. S tim ze Niskanen>Maatta + Niskanen je nas nejlepsi presilovkovy bek.

Kombinace Letang-Martin je UPLNE jinej level. Ten zakrok Martina ve 3.tretine pri 2 na 1 NYR byl z jine dimenze. Letang od presunu k Martinovi v 5ti zapasech 2+2 a +5. Martin v celym PO 8 bodu a +9 pricemz hraje proti nejvetsim hrozbam soupere. Dokonce i Orpik pri nem hral vyborne. Potrebovali by jsme naklonovat Martina..

Jinak, dnes to bude tezky. Rangers do toho asi od uvodu slapnou jeste vic. Spekuluje se o navratu Kreidera. Sudi nam nic nedaruji. Chce to asi jeste jednu loupez Fleuryho a pak uz jsou Rangers done, ale bude to drsny. Mame momentum a zda se to byt v pohode, vsechno se ovsem muze jeste otocit nebo alespon zkomplikovat.
jeste jedna poznamka.. Nevim jestli si toho nekdo vsiml, ale jsme jedinej team co jeste v PO neprohral po 60-ti minutach (skoda ze nejsou v PO najezdy :jn: ).

Dnes ocekavam opet obligatni 3 presilovky pro Rangers na uvod (bez ohledu na to co se bude na lede dit) a pak pripadne i dalsi pokusy o prolomeni jejich serie 34 presilovek bez golu. PK bude urcite klic k nasemu uspechu. Kdyz se nam podari jejich presilovky ubranit, tak arena zacne na Rangery bucet, protoze te trpelivosti uz tam lidi mnoho nemaj. Vsechno by se pak obratilo proti nim. Ale naopak, pokud jim ty presilovky nahodou klapnou, tak to z nich opadne a muze byt zle. Posledni zapas to vypadalo byt uz na spadnuti :neviem:
Atlantik píše:skoda ze nejsou v PO najezdy
:ban:
Souhlas se vsim, akorat mi prosim neplivej na Maattu s Niskym. :-P

Orpik na rannim treninku, obavam se nejhorsiho = Letang zpatky ke Scuderimu a Bort na tribunu uz dneska v noci. :(

EDIT:
Defenseman Brooks Orpik, who has missed the last 5 games with an undisclosed injury, is on the ice for pregame warmups at MSG. #Pens

:scare: :scare: :|
No jo, stalo se.. Bortuzzo out, Orpik in :? Neskutecne nefer pro Bortse. Orpik do sestavy patri, ale sedel mel nekdo jinej :mad: Aspon Letang-Martin zustali pohromade, ale par Orpik-Scuderi bude asi nightmare.
Absolutně nevěřim tomu, že to bude fungovat a nebudem skrz to hořet. Jako jo, je to asi menší zlo, než roztrhání prvního páru, ale takhle definitivní mě to prostě straší ještě víc. :verysad:
Obrázek
Penalty na Kunitze :lol2: Kdyz uz Girardi tolik simuluje, aspon mohl reagovat trefenou nohou a ne tou druhou.. Sudi jsou proste obecne hruzostrasni. Kdyz uz, tak aspon ze je to dnes na obe strany. Predtim tam byl phantom call na Staala, takze to je jeste to mensi zlo.
Já nevím, obě směšný, aspoň že to píská na obě strany stejně no. :-D

Nechci bejt nijak zasedlej nebo tak, ale Scuderi před tím, než nás zavřeli asi na dvě minuty v pásmu, nedokázal už poslat puk ani po mantinelu, když ho měl na hokejce. On mi připadá, jak kdyby byl pravák a teď se snaží hrát levou. :lol: Naštěstí to ale pak dost vynahradil tim jedním blokem, aspoň...
Koho zajímá, že ten call byl zas směšnej, když sme tam předvedli tohle. Letang, Gibbons a Sutter NESKUTEČNĚ. Gibbons obzvlášť si je tam vodil skoro sám o tý přesilovce. Můžem poděkovat Rangers, ta jejich PP nás vysvobodila. :cool:

Máme zas docela štěstí, místy tam byly pasáže, kdy jsme akorát vzali puk, odvezli ho do útočnýho pásma, tam okamžitě odevzdali a bránili se protiútoku. Na druhou stranu Henrik je zas drží. Fakt se tam ale dostávaj hrozně jednoduše skrz ten střed a na to si musíme dát pozor.
Bylo to hodne otevreny, asi na obe strany stejne. Mohlo z toho vylezt cokoliv, nakonec jsme na svym, skoda Malkinovy sance do satny protoze to mohl byt definitivni killer. Gibbons excelentne.
Yeah, perfektni vykon dnes! Ta 3.tretina, to byla ucebnice.. Zadna pasivita, ale forceking, rychlost a struktura. 15 strel Rangers doma a to prohravali skoro celej zapas, to je dukaz excelence z nasi strany (az na jeden softie MAFa). Malkin s Crosbym dnes celej zapas spolu a totalni dominance, tohle je cesta. Ty utoky jsou skvele poskladany. Letang extratrida, hlavne v defenzive a na rozehravce. Wow. Dnes i Maatta velmi solidni. Zranil se Orpik, asi koleno.. Nevadi, Bortuzzo ted bude jasnej.

Rangers jsou ale strasni.. McDonagh, Nash a dnes i Staal a hlavne traged zapasu St.Louis. Ten byl primo komickej.Posledni 3 minuty zapasu fans Rangers buceli vzdycky kdyz MSL/Nash meli puk :lol2:

Jsme o tridu lepsi, melo by byt hotovo. Jen to nepodcenit. Tak skvelej pocit z toho teamu jsem nemel celej rok.
Jak říkal komentátor, Bylsma tou první řadou vytvořil monstrum, fakt to bylo neskutečný. Dokud bude mít i druhá lajna takovou efektivitu, neměnil bych. Přesně tak, totální dominance. Za dnešek bych pochválil všechny, i Neala aspoň za tu snahu a steal Staalovi(tomu to tak strašně přeju, jak tu ztrátu, tak toho vlastňáka). Crosby ať si klidně žádný góly nedává, když si to bude takhle vodit. :)

Rangers nám to teda dost ulehčili, tolik ztrát a laxnosti jsem snad letos v PO ještě neviděl(ok, neviděl sem toho moc, no :-D ). Henrik je zas držel co mohl a zas jim to bylo k ničemu. McDonagh musí bejt zraněnej...
Je zpatky Malkin z playoff 2009?
Séria probíhá, jak jsem očekával.

No, jen doufám, že se Berube od příští sezóny bude před našimi zápasy se Suckers dívat a analyzovat hru Penguins! :oops: :ninja:
:giggle: .. Přiznám se.. Já už to sleduji jen ze záznamu. Jinak bych z toho měl noční můry. Totální dominance Pens. Není o čem pochybovat. Henrik to držel seč mohl, ale na tohle byl krátký i on. Jak už tu bylo psáno: Lajna Kunitz-Crosby-Malkin krása. Neztratili se ani ostatní. Dobře hrál například Stempniak nebo Gibbons. Sutter taky slušnej.. Naopak Rangers marní na plné čáře. Já to tvrdil už před sérií s flájrs. Pohlídat si lajnu Brassarda a jsou v prdeli. Proti flájrs to ještě dokopali ale teď?

Nash je marnej celou sezónu. Tady není potřeba se rozepisovat. Márty.. No dnes suvereně nejhorší jeho zápas. Ale jinak i tak patří k tomu lepšímu. McDo .. Hlavně Atlantik, že jsi mi říkal, jak se rozehraje! Ty jeden :bitka3: . Obě série totálně mimo. Místo něj má dostat více prostoru Moore. Chybí mi tam i čistě ofenzivní bek, jako byl DelZotto. No hrůza. Kdo z té mizérie zaslouží "malou" pochvalu je Stepan a Zuco. Tady prostě musí být spousta zraněných, jinak to není možný. Ale samozřejmě, ten kdo chce něco uhrát si s tímto problémem poradí. Takový P. Bergeron je myslím dobrý příklad.

BTW: Ten Jokinen je strašnej lucker. Tomu co tam zas padlo. A to radši nechci vidět ty jeho další branky. :jn:
Guddy.44 píše: Nash je marnej celou sezónu. Tady není potřeba se rozepisovat. Márty.. No dnes suvereně nejhorší jeho zápas. Ale jinak i tak patří k tomu lepšímu. McDo .. Hlavně Atlantik, že jsi mi říkal, jak se rozehraje! Ty jeden :bitka3: . Obě série totálně mimo. Místo něj má dostat více prostoru Moore.
Ja nevim, me prijde St.Louis uplne nejhorsi asi poslednich 5 zapasu NYR, Nash ma alespon ty naznaky kdyz drzi puk a zkousi power-moves, mozna mu to nekdy jednou vyjde :giggle: O McDonaghovi jsem ja neco rikal jak se rozehraje?? Fakt o tom nic nevim, ale mozna mi to jen vypadlo :neviem: Mozna to bylo jeste po 1.tr. s Flyers, kdy jeste nebylo jasny ze je odepsanej tim zranenim. Jinak John Moore je slabej, ten by neresil nic..

A ono je to asi jedno co je s Rangers. Faktem proste je, ze i kdyby byli 100%-ni, tak na nas proste neumej a nemaj.. Je to jen a jen o nas a funguje to jako masina. Nebyt 1.tretiny game 1, kde jsme byli vytuhli po delsi pauze a kdyby ten zapas hral Gibbons misto Glasse, resp. Crosby v nem nebyl tak marnej a hral alespon z poloviny jako ted, tak je to sweep jak vysitej.
Redy píše:Je zpatky Malkin z playoff 2009?
Ne celkem. Ale je to ten TOP2 level ligy, jaky se od neho ceka. Rekl bych ze momentalne se mu herne vyrovna red-hot Kopitar (a Subban).
Atlantik píše:O McDonaghovi jsem ja neco rikal jak se rozehraje?? Fakt o tom nic nevim, ale mozna mi to jen vypadlo :neviem: Mozna to bylo jeste po 1.tr. s Flyers, kdy jeste nebylo jasny ze je odepsanej tim zranenim.
[/quote]

jj, to bylo ono. Já ti říkal, že má sedět. On je od začátku PO strůjce soupeřových gólu. Ty jeho chyby v rozehrávkách, to je do očí bijící. Jinak, John Moore se mi celkem líbí. Alespoň na zakládání útoků. Já bych mu větší porci ice-timu klidně dal. Stejně už je nejspíš konec. :neviem: V dalším zápase to vidím na bůra a postup Pens. Vždyť i dnes rangers klidně mohli odejít s 7mi banány ve vlastní bráně. Není co řešit. :neviem:
Beginnings: Off-Season :jn:

Inak McDonagh už posledné týždne v základnej časti predsa nastupoval so zranením. To chce dovolenku, a riadnu.
Getzo5 píše:McDonagh už posledné týždne v základnej časti predsa nastupoval so zranením
Nech zije Burrows :!: A pockat, hraju s pens..tak nic.
Getzo5 píše: Inak McDonagh už posledné týždne v základnej časti predsa nastupoval so zranením. To chce dovolenku, a riadnu.
Samozrejme, ale mel na konci ZČ rest(rikalo se ze je uz pripraven ale setri sily) a tezko bylo odhadovat nakolik se to projevi a nakolik to tedy bude vazne. Tohle vypada byt ze je to az za hranici unosnosti, mame kolem nej volnej parket a v ofenzive jako by ani nebyl. Co se tyce Flyers, je jejich problem ze to nedokazali vic vyuzit a pak by byly ody na Burrowse opodstatneny :wink2:

Jinak Paul Martin Ice-Time 30:05. Robot.
Neviem cim to je ale Rangers dokazu ziskat rozne 'hviezdy' za brutalne vysoke platy a potom ich vykon v klucovych zapasoch je na urovni hraca hodneho minimalneho platu... momentalne St.Louis, Nash, Richards... a z nedalekej historie Redden, Gaborik.

Neviem ci Lundquist nelutuje podpisanie zmluvy na dalsie roky lebo s tymto jadrom Pohar neziskaju v najblizsich rokoch urcite.
206 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING