Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

co chceli Habs viac ako riesit v OT 2x presilovku...........tym netvrdim, ze neopravene
stastkovia :censored: vyhrat takyto zapas :lolo:
karma je proste pi*a :lol2:
ale u mna dobry, sobota je jasna, smer stavkova, za vyssi vklad (+LIV,MNC) a k liliputanom sa ide za stavu 1:1 :yes:

Bart si to podla mna pekne odsral, ale odsrali sme si to v prvom rade sami vid.
Kower píše:Shots 50-29 Boston after 80 minutes, 14-6 in OT... a to tam nie su zaratene asi 3 tycky a par minuti poloprazdnej brany (Bergy, Iginla ci Krejci)
tento zapas mal skoncit 7:3
Ach nemam silu tu hodnotit zapas, ale urcite by mal v sobotu nasutpit Mesz, dnes Bart spravil niekolko hrubic a hlavne v zavere zapasu, a tym vylucenim to zaklincoval.

Niektori ukamenuju Kruga ale ten prvy gol nebol IBA jeho..ano spravil chybu ale dalej tomu dopomohol Boychuk a Rask to mohol chytit, nic nechytatelne...skoda,....ale kompenzoval to jeho golom, jemu typickym sposbom....v predlzeni hral dobre, naopak Bart nehral istotne a parkrat tusim vpredlzeni sposobil zavary pred Raskom...

Snad sme si dnes uz vycerpali smolu...Marchy aj Krejci si dnes vylamali zuby ale Krejcimu to zacne padat ;)

Hrozne sa mi paci Florekova hra....nenapadny ale robi ciernu robotu.
:oslava: Je jedno jak, ale vyhralo se a to je klic :hehe: . Neverim ze Habs se ted poserou jak Detroit, tohle presne potrebovali aby i nadale zustala psychologicka vyhoda na jejich strane. V dalsich zapasech se snad zacne vic projevovat frustrace Bruinu.

To ze Boston byl lepsi a prohral bych jako nahodu neoznacil, lepsi byvaj tradicne, ale Habs jsou zas tradicne efektivni. Rask dnes tedy vubec neni cistej, Price ho prehral na cely care. Navic konecne se projevila i obrana Bruins, Krug dnes v defenzive horel (2.gol bez debat, ale jeho turnover predchazel i 3.golu, kde navic nezvladal ani tu sekvenci braneni). A Bartkowski je proste slabej, to neni nic novyho pod sluncem. Zajimavy bude do kdy bude Krejci jeste zahazovat sance, tady mam trochu obavy, ze uz dlouho asi ne..

Habs to rozbehli paradne, ted jeste prispevek od Paciorettyho a Vaneka, protoze ti jako by tam ani nebyli..
Nasim v sobotu naordinovat na obed

Obrázek
ja som aspon pred 2 zapasom rozhodne optimista, pred tymto zapasom som mal iste obavy, ze nas Habs dostanu do uzkych, prdlajs, to co sme s nimi stvarali nemalo obdoby
zaciname ako v serii s DET, nic sa nedeje, na vykone sa stavat da a neexistuje, aby sme boli opät tak jalovi, to co sme dnes nepremenili, silene, mensie korekcie v D, navsteva nike:D a vybavene

no a jezis este skoroval ten :jn: to cloveka vytoci 2nasobne
a nehovoriac o tom, ze stale mame v zalohe Seidenberga.... ;)
Tuukka: "I was shit tonight. I need to be better. From a goaltending standpoint Price outplayed me tonight" Tuukka Rask on his play: "If you suck, you suck."

Presne to vystihol... uz moze byt len lepsi.
Cathy píše:a nehovoriac o tom, ze stale mame v zalohe Seidenberga.... ;)
Neviem ci na tuto seriu ho budeme 'riskovat' ale dnes som pocul optimisticky nazor novinara (Kevin Paul Dupont z Boston Globe) ze v treningoch ide takmer naplno a vyzera byt blizko navratu... pokial nebude mat nejake komplikacie.
nepodrzal tak ako Kery, ale jeho by som za prehru urcite nevynil
ak nie sme schopni premenit take tutovky, pocnuc tymi v OT, co viac chceme
a liliputani jednoducho a ucelne vytazili z minima maximum
O Bartkowskom pisat viac netreba... otrasny zapas z jeho strany v obrane a v utoku ked mohol nieco spravit tak vyslal trapne propagacne strely bez clonenie ktore Price chyti aj so zatvorenymi ocami.

Krug ma 'zasluhu' na 2 goloch: ten 2.gol zla prihravka Boychucka ale Krug nemusel ten puk zrovna nahrat priamo na hokejku supera... pri tretom gole mu pripisujem este vacsiu vinu... totalne sebecky- solisticky drzal puk na hokejke ked mal pri sebe Lucica v streleckej pozicii (pisem o momente ked sme boli v utoku)... puk stratil a potom sme zo zavaru dostali gol (tam tiez za branou Krejci nemusel prihrat puk superovi).
jj hodil som to este do chatu
cepi « 02 Máj 2014, 02:59 » Krug kuva, co neprihraval ale siel sam a hned z toho kontra
mal stastie, ze to zachranil JB
potom to uz bolo ok, ale aj toho Barta by som nejako prekusol (je jasne, ze bude HS na 2 match), ak by to neposrali dnes utocnici, jasne, spoza PC je lahke skorovat, preto to beriem s rezervou, ale takyto zapas sa jednoducho neprehrava :ee:
a toto je omg co za nazor
@ Atlantik « 02 Máj 2014, 04:29 » Subby to bral jako samozrejmost, zadne prehnany reakce :cool: Ne jako ty bostonsky drzky Krug a Boychuk. Suck it Boston.

ze je to mulo je jeho problem
dostal za odmenu
http://i.instagram.com/p/netNIcve6_/" onclick="window.open(this.href);return false; :giggle:

ano presne takto to ma vyzerat :fucker2:
Obrázek
Bruins finished with 98 shots -- 51 on net, 30 blocked, 17 misfires. Five of Lucic's 7 shots did not make it to net.

Myslim ze po tomto zapase viac optimizmu do serie mozme mat my... nemyslim si ze Habs mozu podobnym stylom vyhrat dalsie 3 zapasy a takisto si nemyslim ze nasi polavia na tempe.

Druhy zapas nas caka uz na obed v sobotu takze tam sa tiez ukaze kto ma lepsiu kondiciu a vzhladom na prekrytie ladu a promociu v TD Garden v piatok kvalita ladu nebude asi vysoka takze musime veci zjednodusit... ved aj dnes sme viac krat volili zbytocnu 'peknu' prihravku (ktora neviedla k nicomu) namiesto strely na branu s moznostou dorazania. S Habs by za stavu 0-2 nebola sranda (hlavne ked v ich arene zvyknu uradovat rozhodcovia) takze v sobotu je MUST WIN zapas.
ja mam v tom jasno, smer stavkova len rozmyslam, ci vitaz zapasu ci riadny hraci cas
skoda, ze habs zachranili akurat PP....z 3 premenili 2....pricom v 1 serii im to neslo....ponaucenie, zaostrit pri nich viac na Bubbana :frajer2:
How can Bruins fans call PK Subban a "nigger" when A) They have Jarome Iginla and B) They drafted PK's brother. Logic.
vyhrali sme , zase, v PO bilance 5-0. Pekne se na to pozera, ale deme dal.
Dnes byli bruins lepši, čo se samozrejme čekalo, hrali doma 1. zapas.
Jdeme dal, další zapas je v sobotu, může bejt uplně jinej , mužemne je přestřílet mi 50-20 a prohrat..
Fandime slusne.
Tak jsem si tu přečetl příspěvky fans Bruins za celé utkání a mám k tomu jen jednu poznámku - 0-1 na zápasy... :wink2: . Jejich frustraci se nedivím, taky bych byl na.ranej po tolika neproměněných šancích. Ale Carey prostě zachytal a většina ostatních se přidala s bojovností a tentokrát i velice solidní produktivitou. Nikdo nemohl čekat, že budeme s Bruins lítat nahoru dolů po celý zápas - z tohoto pohledu zápas zvládnutý více než dobře. Já jsem dominanci Bostonu čekal, takže mě to nepřekvapilo. Jeden bodík máme, takže ten venkovní základ je splněný, případný druhý by byl krásný bonus, ale moc tomu nevěřím...
Jinak ke Kowerovi a jeho neustálým komentářům směrem k rozhodčím a Habs se nemá cenu ani vyjadřovat, protože ty nářky snad ani nemůže myslet vážně... :hroza: .
Vydrzal som dve tretiny, potom ma sklatila unava. Dovtedy podla videneho mali Habs viac stastia ako rozumu, pri druhom inkasovanom ani Boychuk, Krug a Rask sa rozhodne neblysli. No a ako vidim, tak som prespal to najpodstatnejsie, kazdopadne predlzenie by som uz neuniesol, tak idem pozriet highlights :-D

Prvy zapas nic neznamena, o ziadnej psychologickej vyhode nemoze byt ani rec, to su len rozpravky bratov Grimmovcov, ktori chcu vidiet Bruins na kolenach.

Lec gov madvade! :wave:
cepi píše: ano presne takto to ma vyzerat :fucker2:
Obrázek
Ty vole, ja bych tu jeho malou hlavu rezal a rezal.. :scare: The most punchable face in the NHL, jeste spolu s Marchandem (coz je jinej typ, ale stejne).
Jak bych to rekl. Je videt, ze protrpet tu zakladni cast s Dannym se vyplati :lol3:
cepi píše:ja mam v tom jasno, smer stavkova len rozmyslam, ci vitaz zapasu ci riadny hraci cas
skoda, ze habs zachranili akurat PP....z 3 premenili 2....pricom v 1 serii im to neslo....ponaucenie, zaostrit pri nich viac na Bubbana :frajer2:
Presne to som si povedal rano, ze musim ist do stavkovej. Ja dam asi vitaz zapasu :) .... Nechapem, ako moze niekomu vadit takato oslava golu :thumbsdown:
Janci_83 píše: Presne to som si povedal rano, ze musim ist do stavkovej. Ja dam asi vitaz zapasu :) .... Nechapem, ako moze niekomu vadit takato oslava golu :thumbsdown:
To je i pro cepiho.. Rask v TD Garden jeste nikdy proti Habs nevyhral. Ma to 0-9 :wink2: (celkove proti Habs 3-14)
Najvyssi cas zmenit to. :neviem:
Tak je pravdou, že podruhé už takové štěstí mít asi nebudeme, pokud ještě nepřidáme směrem dopředu. Ale jinak zase nemůžu proti výkonu mužstva jako takového říct ani popel... :thumbsup: . Jenom snad jediné - měla by se konečně probrat první lajna a hlavně její asi největší hvězda Vanek - na hřišti je téměř neviditelný! Ani Paci s DD nejsou bůhvíco, ale alespoň se snaží.
Jako vy ted jsme hrali s vama serii 2008. Tenkrat jste meli vizuelne vic ze hry, ale bylo to tim, ze my jsme se nikam hnat nemuseli.
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG