Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. DETROIT Red Wings

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

Bruins
74%
25
Wings[/b]
26%
9

Tak Bart aj Miller maju nadalej chripku cize Meszaros a Potter hraju... snad nas milo prekvapia... hlavne Andrej by mohol byt ofenzivna zbran.
po uvodnej tretine 0:0, co cervenym urcite vyhovuje, celkom svizny hokej, kridla sa nas snazia ocividne ukorculovat, obaja brankari zatial pozorni, uvodnu oslabovku sme zvladli, aj ked v jej priebehu Jurcov zakrok na Krejciho :hmm:

Obrázek

uvidime co prinesie tr.II. budem to ale asi nuteny odsledovat zajtra rano relive
cepi píše:aj ked v jej priebehu Jurcov zakrok na Krejciho :hmm:
Co hmm..?! Krejci se tam cpal jak najatej, tak dostal co proto. Uplne cista zalezitost. Detroit dominantni v puck possession, ale Bostonu drzi jejich defenzivni struktura. Vypada to byt o jednom golu a z hlediska celkovy serie to ma potencial na obrovskou bitvu.
Detroit je zatim lepsi, ale pokud z toho neco nevytezi, tak uplne zbytecne

jinak Boston nas pekne reze

Obrázek
Hokej, aky sa na PO patri :thumbsup: Uz sa tesim na dalsi zapas.
Pasha :klobuk:
YES !!!
Ach jaj...bol to fakt strrhujuci zapas...ale co mi chybalo z nasejs trany bola vacsia pocetnost striel, niektore akcie sme riesili zbytocnymi nahravkami, ktore k nicomu neviedli....neviem ako keby sme privelmi chceli, pricom sme sance mali...ale aj tak...daco mi k nasmu vykonu chybalo, pricom rychlostne sme stihali, tam nevidim problem. Uz po prvje tretine som rozymslala nad tym, ze svoje veci prilis unahlujeme, ze sa tlacime hlava nehlava dopredu z coho pramenili aj viacere nepresnosti. Raskov vyjazd v tretej tretine mi rozpumpoval tep :D a tota sanca nedas dostanes :cry: skoda, ale Datsyukovi :klobuk: uz jak si prebral tu prihravku som vedela ze je zle....

Viac nedokazem zo seba vymacknut....snad rano s cerstvejsou hlavou....

A este jdna vec KOWY....skos si ten hrebienok co Ti narastol...nechapem ten tvoj brutalny optimizmus
Ninety91one píše:Detroit je zatim lepsi, ale pokud z toho neco nevytezi, tak uplne zbytecne

Obrázek

Tak vidím, že to prase Lučič má tyhle "píchance" hokejkou hodně v oblibě, přesně to samé předvedl proti nám na Jemelina... :nechutne: .
A jinak Detroit SUPER!!!
YEAAH!! :klobuk: Uplne vyrovnana a neskutecna bitva a hlavne se skvelym koncem! Je to tam. Rozhodlo trosku stesti a genialita Datsyuka. Kdo cekal ze Boston to bude mit v pohode pod kontrolou byl tezce v omylu (jmenovat neni potreba :wink2: ). Obrana Detroitu pro me nejvetsi prekvapeni, hlavne jejich prace ve vlastnim pasmu. To ze drzeli krok co se tyce puck possession se tak nejak cekat i dalo. Boston to bude mit strasne tezky a tenhle zapas naznacil proc.

Lucic ubohej, ale dobre mu tak.. Nakonec to byla jeho golovka po ktere platilo nedas-dostanes :yahoo:
Prvy zapas je za nami... tak ako sme ho prehrali mohli sme aj vyhrat. Dufam ze nasa hra pojde uz len hore... potom co som videl cast zapasu St. Louis Blues tak nas dnesny styl bol ako v rukavickach... az na par hitov sme vobec neotestovali mladikov v drese Red Wings. Neviem ci mal dnes Howard antimagnet alebo aky bol dovod ze sme sa vobec netlacili pred branku. Chapem ze to bola z oboch stran sachova partia ale troska sme mohli zapojit obranu v utocnej faze lebo prave z toho sme v ZC tazili a skorovali dost golov.

K jednotlivcom:
Smith- neukazal nic, jeho strata puku viedla k rozhodujucemu golu. Julien je extremne trpezlivy trener ale s touto hrou Smith dlho v 2.utoku neostane
Iginla- neviem ci na neho Potter pouzil kuzlo neviditelnosti lebo az na moment ked sa mu zlomila hokejka pri strele v presilovke Iginlu nebolo v zapase vobec vidiet.
Lucic- snazil sa, mal par dobrych momentov v utoku aj defenzive... avsak namiesto primitivneho pichania na citlive miesta (za co by mal dostat pokutu) by si mal radsej vybit frustraciu a energiu pri mantineloch a cistymi hitmi
Zdeno- podal standardny vykon, nic extra... pohlad na jeho minuty u mna otvara otazku ci aj na neho neutoci chripkovy virus... aj ked 'oficialna' verzia Juliena bola ze ho nechcel pretazovat aby mal energiu pre pripad predlzenia... no Julien tiez povedal ze dnes bol rad ze mohol postavit 20 clenny kader
Potter/ Meszaros - vzhladom k okolnostiam hrali solidne, u Andreja bolo vidno ze zapajanie sa do ofenzivy dnes bolo asi 'zakazane'
Eriksson- myslim ze patril k nasim najlepsim hracom... chcelo by to nasadit ho k Bergymu na viac ako len 1 striedanie ako to bolo dnes... ale na druhej strane chapem Juliena ze sa mu velmi nechce postavit utok Lindblad-Soderberg-Smith
Caron- ako tradicne nic neukazal... toto je exemplarny pripad premrhaneho vyberu v 1.kole draftu

Do dalsich zapasov potrebujeme hlavne porazit zaludocnu chripku (alebo nakupit hracom pampersky), a nejak nakopnut Kellyho chrbat... a ako som uz pisal hrat viac do tela, tlacit sa pred branku a sem tam zapojit v utoku obrancov... stale si myslim ze sme jasny favorit... nevidel som vela zapasov Detroitu ale myslim ze toto bolo blizko maxima ich moznosti ale u nas este mame par vyssich levelov... otazka je ci ich nakopneme vcas a ci budeme fit.
Lucic ubohej, ale dobre mu tak.. Nakonec to byla jeho golovka po ktere platilo nedas-dostanes
Lucic :grc: Čekal jsem že nás budou věšet po mantinelech a ono nic .... podali jsme vcelku zodpovědný výkon a platilo nedáš dostaneš. Pasha :klobuk: Další zápas ukáže více, ale pokud budeme hrát svoji "dnešní" hru nejsme bez šance. :wink2:
Go Wings Go !!!!
Neni mezi majiteli Red Wings nejaka farmaceuticka firma?? To by pak totiz chripka, radici mezi hraci Bruins, nebyla urcite jen takova nahodna zalezitost! :andy:
Kower píše:nevidel som vela zapasov Detroitu ale myslim ze toto bolo blizko maxima ich moznosti ale u nas este mame par vyssich levelov...
toto si vystihol
musim uznat, ze DET u nas odohral vyborny match, klobuk dolu, najmä ta IItr. v ich podani ti hadam dala jasnu odpoved, ze akekolvek papierove dristy su len obycajnym zdrapom papiera a potvrdilo sa, ze na nas necaka ziadna prechadzka ruzovym sadom

ocividne si na nas veria, ich rychlost na nasich platila, cerveni sa len utvrdili v tom, ze sme v pohode hratelni, tento ich triumf im len doda o to väcsie sebavedomie a hned s uvodnym vitazstvom musia byt nadmieru spokojni

nedas dostanes, Howard uz pomaly vytahoval puk z branky, protiutok a matrioska opät ukazala svoju velkost
ukazalo sa, ze Kelly a Pie chybaju viac ako sme si mysleli, Mesz odohral slusny defenzive part
nic sa nedeje, treba to z nasej strany prehodit na iny level a do DET ideme za stavu 1:1
Ninety91one » Sob Apr 19, 2014 3:25 am píše:Detroit je zatim lepsi, ale pokud z toho neco nevytezi, tak uplne zbytecne

Obrázek
čo iné čakať od vygumovaného Lucica, takéto zákernosti a navyše odzadu :grc:
Babs je fakt machr,nemám za dnešní výborný vstup do série moc co vytknout, snad krom Muleho,jak jsem psal v
chatu, ten mi přišlo, že hrál bez šťávy, ale jinak opravdu :klobuk: . Dovolili jsme si z toho jediného utkání co můžeme
soudě dle "odborných predzvěstí"v téhle sérii uhrát, vybrat hned ten první zápas,takže pojďme se radovat,odteď už si
tedy asi ani neprdnem... :nervozny: :jn:
Krásná práce RW, jinak ten Lucic to je vážně hovado, jako hráč může v zápalu boje udělat různé blbosti, ale takhle loupnout někoho zezadu přes koule, to může udělat fakt jen čůráčí hlava, ten to má v té své duté palici solidně vydlabáno :ho*no: :ho*no: !!
Hele, bostonští, Lucic, on je retardovaný, nebo ho v dětství mladší bratr znásilňoval, nebo je za jeho chováním nějaká pohlavní choroba?
Jinak fajn, LGRW!
je to balkanec tym je povedane vsetko :D
samozrejme zakrok dovi dopo co tam o tom debatovat, ak sa sustredi na hru, je to pan hracik, ak riesi pikacoviny, takto to potom aj vyzera :thumbsdown:
uz len cakam kedy sa predvedie March :lol2: :jn:
Ninety91one píše: Obrázek
Ať ještě zkusí mít nějaké kecy na Jemelina. Tohle není poprvé. Rány rozdávat umí, ale neumí je přijímat a ještě přidává takové zákeřnosti. Pro mě to není nic jiného než Lucic= :ho*no: .
Detroit paráda, jen tak dál :good:
Lucic ma zrejme zalubu v guliach :hmm: Ma zenu?
FLYERS FAN píše:Lucic ma zrejme zalubu v guliach :hmm: Ma zenu?
Obrázek
Obrázek
To stahnuti puku je z jine dimenze. Na Datsyuka jsem mel v minulosti par otravenych kecu, ale nikdy jsem nebyl stastnejsi z jeho kouzla jako tomu bylo prave dnes. A ti padajici Bruini :lol2:

Game 2 bude pro Red Wings bonus, ale proc to nezkusit jeste jednou.. Killer´s instinct, you know. Taky je skvely ze cim min hrozi pohodova serie pro Bruins, tim vic hrozi comeback Zetterberga :cert:
cepi píše: aj ked v jej priebehu Jurcov zakrok na Krejciho :hmm:
A žes sem taky nehodil ten Tatarův brutální faul v třetí třetině :giggle:

Haluzová výhra,ale počítá se.Šlo vidět,že to bude o jednom gólu,které mohla dát obě mužstva.Počítám,že druhý zápas už bude otevřenější.
Paradoxně rozhodla první lajna,která moc vidět nešla(až na šanci Pashi+Mezka).Mezek by se už mohl zase probrat,potřebujeme od něj daleko více.Druhá lajna super,Ti se určitě prosadí.Překvápko je dobrá hra třetí lajny i když se v posl.třetině dostávali pod tlak.Hlavně Helmut je tam větral.Akorát mám obavy,že ho někdo brzo sejme.A škoda,že už je Alffie vyčichlý.
A největší překvápko naše obrana.Super zahrál DeKes a také se mi líbil Smith,ač se opětovně nevyvaroval svých klasických kiksů(tuším 2 tam měl).Při závěrečné PP jsem kolaboval,na ledě nebyl Kroner,ale Qvéčko s DeKesem.Asi nová doba.

Zítra hrajeme brzo,to nevěští nic dobrého.Ale vracet se za stavu 2:0 by nebylo vůbec marné :wave:
Cathy píše:Ach jaj...bol to fakt strrhujuci zapas...ale co mi chybalo z nasejs trany bola vacsia pocetnost striel, niektore akcie sme riesili zbytocnymi nahravkami, ktore k nicomu neviedli....
Ja som mal presne opacny pocit :D
249 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS