Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

Ten tým tvoří ale hráči a vy máte skvělej kolektiv. Thomase nahradil Rask, Ferenceho Hamilton, Hortona Iginla, Seguina Eriksson, Recchiho Smith. Soderberg a Krug jsou takovou trešničkou. Kdybych si měl vybírat mančaft s velkým M - 90% hráčů bude z Bostonu a to jsem prosím fanda Canucks. Mě osobně se líbil víc Horton se Seguinem, ale to jádro zůstalo. Chia udělal hodně změn rozhodně nebyl pasivní, snažil se o zachování jádra a nahrazení odchozích borců stejnými typy.

Chci tím vším jen říct, že můžeš mít nejlepší mužstvo a hráče, ale když se nedaří neznamená to, že nejlepší nejsou a hned provádět razantní změny. Vy máte hráče v nejlepších letech na vrcholu výkonnosti nesrovnávej vás s námi. Luongo i Schneider jsou pryč, Ehrhoffa nahradil typově odlišnej bek, Sedinovci s Burrowsem zestárli, odešli borci co odváděli černou práci (Lapierre, Malhotra, Torres). A hlavně jsme nepřivedli Keslerovi spoluhráče jaké by si zasloužil.

Pokud by vás měl někdo opustit tak to bude Eriksson. Krejčí ani Marchand rozhodně ne pokud nepůjdou ve stopách večírkářů :wink2:

EDIT: když už jsem nakousl toho Erikssona... odejít by měl právě on, protože mu nesedí Bostonskej systém a pokud přijde do Vancouveru Benning mohl by mu pomoct. Jeho souhra s dvojčaty na MS byla dokonalá a do našeho týmu by zapadl lépe. Otázka je co za něj? :neviem: Pokud podepíšeme Santorelliho a necháme si Burrowse můžeme si dovolit pustit Hansena a možná by se dal obětovat letošní draft, ale samotnej NE v balíčku s Hansenem.
Atlantik píše:Hraje se to v Bostonu, pokud mas tedy tyhle pozadavky, tak se to myslim neslucuje s tvym zajmem o vysledek zapasu. Muze to byt v pohode, ale to by museli Bruins postupovat. Pokud chcete postupovat vy, tak vas zas ceka ta rezba na konci. Nemuzes mit vsechno a ja byt tebou bych po urcite uvaze doufal radsi v tu rezbu :wink2:
Ale vždyť určitě víš, jak jsem to myslel... Mně je jasný, že to nebude nějaký čajíček a taky dobře vidím, jaké jedince má Boston v kádru - ale to všechno snad nemusí zákonitě znamenat, že tam někdo někoho přizabije...? Navíc to bude rozhodující zápas a myslím, že trenéři budou dost apelovat na disciplinovanost.
habs píše: taky dobře vidím, jaké jedince má Boston v kádru
Vasi slusni chlapci sa tiez ukazali vcera... okrem Desharnaisovho slew foot na Marchanda, trippingu a spearingu Charu ste vlastne skoro anjeli... a vasi fanusikovia tiez... tie predmety na lad a smerom na nasich odchadzajucich hracov asi odfukol nejaki vzdusny vir... a mimozemstania asi sposobili aj toto

Obrázek

To by bolo kriku keby niekto 'obesil' Subbana v Bostone...
Kower píše: Vasi slusni chlapci sa tiez ukazali vcera... okrem Desharnaisovho slew foot na Marchanda, trippingu a spearingu Charu ste vlastne skoro anjeli... a vasi fanusikovia tiez... tie predmety na lad a smerom na nasich odchadzajucich hracov asi odfukol nejaki vzdusny vir... a mimozemstania asi sposobili aj toto

Obrázek

To by bolo kriku keby niekto 'obesil' Subbana v Bostone...
Já už jsem tu, myslím, jasně napsal, že píchnutí holí od Markova odsuzuju stejně jako u Lučiče a to házení věcí na vaše hráče také neschvaluju - ale nezlob se na mě, těch věcí na vaší straně je mnohem víc! A jen tak mimochodem - od druhého zápasu tu od tebe marně čekám vysvětlení prasáren od Marchanda a Campbella... :dup: ! Ale jak se jedná o nás, komentuješ to hned - ty jsi fakt dobrák...
habs píše: čekám vysvětlení prasáren od Marchanda a Campbella...
Nevidel som to preto som nepisal... Marchand nepatri k mojim oblubencom a ta jeho nemohucnost v koncovke a straty pukov to len znasobuju... a dufam ze sa nam ho podari vymenit niekde na zapad
Ono se tu resi kdejaky pichnuti, strikani vodou, hazeni odpadku.. A to ze Boychuk chtel Bourqueho zabit, to jaksi ne. Mozna je to recept na to, aby se Habs priste bali hazet do strel, ale on ho fakt skoro trefil primo mezi oci a pochybuji ze to bylo mysleny jen jako vystraha. Proste Bruins podle me nemaj nejmensi zabrany.
Atlantik píše:Ono se tu resi kdejaky pichnuti, strikani vodou, hazeni odpadku.. A to ze Boychuk chtel Bourqueho zabit, to jaksi ne. Mozna je to recept na to, aby se Habs priste bali hazet do strel, ale on ho fakt skoro trefil primo mezi oci a pochybuji ze to bylo mysleny jen jako vystraha. Proste Bruins podle me nemaj nejmensi zabrany.
Nevidel som ani tento moment... moj nazor na lezanie na lade je taky ze ked stale NHL keca o zvyseni poctu golov tak toto by som postavil mimo pravidiel... minimalne by zblokovana strela v lahu alebo lajnutie na lad s umyslom blokovat strelu malo byt posudene ako icing cize buly bez moznosti striedania pre braniaci tim (vratane pocas oslabenia) a pripadne by som to doplnil 'basketbalovym' pocitanim faulov a po tretom takomto bloku v zapase by to boli 2 minuty... pokial take pravidlo nie je tak je myslim dost zvlastne ziadat ci cakat od timu ktory ma supera pod tlakom aby kvoli tomu ze si niekto lahne na lad (tvarou k strelcovi!) namiesto strely (kde je stale sanca ze prejde na branu) zvolil nejaku prihravku ci nahodenie puku.

P.S.:Este raz opakujem ze ten konkretny pripad som nevidel.
Stalo se to 5:15 pred koncem.. Zkusil jsem z toho udelat snimek. Puk je videt asi metr+ za lezicim Bourquem, samozrejme smeruje uplne mimo, ucinkem se dikybohu minul.

Přílohy

Atlantik ako prepáč, ale tvrdiť, že niekto chcel trafiť hráča strelou naschval do hlavy. Ako chápem, že Bruins nenávidíš, no trošku by si sa mohol kľudniť. Toto je už trápne. Chcieť trafiť hráča do hlavy pukom ? To by nebolo so zdravým rozumom.
Pasha píše:Atlantik ako prepáč, ale tvrdiť, že niekto chcel trafiť hráča strelou naschval do hlavy. Ako chápem, že Bruins nenávidíš, no trošku by si sa mohol kľudniť. Toto je už trápne. Chcieť trafiť hráča do hlavy pukom ? To by nebolo so zdravým rozumom.
Prave ze nebylo no.. Ale vidis ten obrazek? Asi odhadnes ten uhel kam a odkud ten puk miril.. Bylo to minimalne hoodne podezrely. Pokud vim Boychuk ma presnou strelu a mijet branku o 4 metry jsem ho v zivote nevidel.
Myslim ze este viac logickejsie vysvetlenie je ze ho chcel obstrelit lebo keby mieril na telo tak ta strela neprejde... a tiez ako Johnnyho poznam on nepatri k tym strelcom ktorych strela ide tam kam by chcel a pri nasom stasti v tejto serii by som sa vobec necudoval ze ten puk proste netrafil ako chcel...

inak touto tvojou logikou Malkin (ci kto to bol) tiez umyselne trafil plnou silou Campbella az mu zlomil nohu minuly rok... ci nie? :|
Tak ako ja si tiez nemyslim, ze by ho chcel trafit...ved taka dobre mierena rana by mohla mat za nasledok aj...ani radsej nechcem hovorit. Respekt k superovym hracom sa sice akosi vytraca, ale toto by uz bolo snad vela :scare:
Atlantik píše:Stalo se to 5:15 pred koncem.. Zkusil jsem z toho udelat snimek. Puk je videt asi metr+ za lezicim Bourquem, samozrejme smeruje uplne mimo, ucinkem se dikybohu minul.
Tak trochu divný to je, kam míří ta střela, to je pravda, ale pořád je to jen dosti odvážná spekulace. Každopádně, pokud by jí Bourque dostal, asi by se nezvedl...
Z mojho pohladu kazdy kto si lahne na lad nesie minimalne taku istu vinu za mozne zranenie pukom ako ten kto ten puk vystreli... a ako som uz pisal, cele to lahanie na lad mi pride chore a malo by to byt zakazane.
Kower píše:Myslim ze este viac logickejsie vysvetlenie je ze ho chcel obstrelit lebo keby mieril na telo tak ta strela neprejde... a tiez ako Johnnyho poznam on nepatri k tym strelcom ktorych strela ide tam kam by chcel a pri nasom stasti v tejto serii by som sa vobec necudoval ze ten puk proste netrafil ako chcel...

inak touto tvojou logikou Malkin (ci kto to bol) tiez umyselne trafil plnou silou Campbella az mu zlomil nohu minuly rok... ci nie? :|
Nevim, jak rikam do hlavy jim nevidim, ale je jina vec strilet nekomu kolem nohy a strilet tesne kolem hlavy tak ze ta strela jde jinak 4 metry vedle. Nebylo to ani neciste trefeny, slo to presne podle smeru kde se natocil a kde naprahl. 100%-ne ho obvinit ale nemuzu a je mozny ze ho chtel obstrelovat, i kdyz to v dany situaci nedavalo skoro zadny smysl :neviem: V takovem pripade bych preklasifikoval "brutal play" na "careless play". I MacGuire byl z toho dost vydesenej.
Taky jsem si toho všiml v zápase a celkem mě to vylekalo, ale nechtěl jsem tady nic psát, protože by to byl jen můj poznatek, ale jak vidím, tak jsem nebyl zdaleka sám. Těžko říct, Boychuk mi nepřijde jako zákeřný hráč na rozdíl od jiných individuí z té sebranky, nicméně tak či tak můžeme být jen rádi, že je Bourky celý.
Obrázek

:giggle: :ninja:
Atlantik píše:
Pasha píše:Atlantik ako prepáč, ale tvrdiť, že niekto chcel trafiť hráča strelou naschval do hlavy. Ako chápem, že Bruins nenávidíš, no trošku by si sa mohol kľudniť. Toto je už trápne. Chcieť trafiť hráča do hlavy pukom ? To by nebolo so zdravým rozumom.
Prave ze nebylo no.. Ale vidis ten obrazek? Asi odhadnes ten uhel kam a odkud ten puk miril.. Bylo to minimalne hoodne podezrely. Pokud vim Boychuk ma presnou strelu a mijet branku o 4 metry jsem ho v zivote nevidel.
a nie je skor podozrele a divne to, ze niekto sa hodi tvarou proti letiecemu puku? Nechcel sa nahodou Bourque zabit sam? :wink:
:slap:
hobiti su znami tym, ze blokuju co to da, to ako klobuk dolu, v tejto serii si na tom uz nasi neraz vylamali zuby, na strane druhej, musia pocitat s tym, ze idu do isteho rizika, navyse JB je znamy tym, ze on sa so svojimi delovkami nemazna, takze ak by to Bourque schytal jeho smola
cepi píše::slap:
hobiti su znami tym, ze blokuju co to da, to ako klobuk dolu, v tejto serii si na tom uz nasi neraz vylamali zuby, na strane druhej, musia pocitat s tym, ze idu do isteho rizika, navyse JB je znamy tym, ze on sa so svojimi delovkami nemazna, takze ak by to Bourque schytal jeho smola
Tak tady je spíš divné to, kam ta střela mířila - šlo to fakt pár metrů mimo bránu, takhle asi Boychuk běžně nestřílí... Ale nechci mu nic podsouvat, mohla to opravdu být jen blbá náhoda.
Dneska to Habs urvete. Nemuzou mit Medvedi takovou kliku porad.
Tak po vypadnuti pens uz mozem fandit habs v klude :petrik:
AndyF píše:Dneska to Habs urvete. Nemuzou mit Medvedi takovou kliku porad.
Myslím, že brzká reakce na tu "kliku Bostonu" od jejich fans přijde... :-D. Ne, vážně - pokud přežijeme předpokládaný úvodní tlak, nemuselo by to vypadat marně. Pokud ale dostaneme brzy góla, bude s námi amen, protože pak oni rozjedou ten svůj kolotoč a to už nezvládneme...
Tak porad mi snad jeste zbyde Anaheim, ale radsi bych fandil vam :jn:
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING