Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

kajo píše:
Atlantik píše:Hehe, samozrejme ze vim jak k tomuhle doslo, ale stejne je to usmevny.
Dovod tych citacii? Boston je moj druhy najneoblubenejsi tim v NHL, ale zdaleka nema na prveho. Snad vies o kom hovorim. V case ked som to pisal sme este mali sancu postupit cez rags (co by som to bol za fanusik, keby som neveril) a v druhom kole proti vam by som jednoznacne veril v postup. Bez ohladu na to ako tu teraz onanujes nad Flérym, Letang-Martin parom a ktovie este na kom.
Klidek, rikam ze vim jak k tomu obratu doslo a ze to chapu.. Dal jsem to tu jako dukaz toho, ze nas musis asi strasne nenavidet a asi i mas realny obavy ze kdyby jsme se vyhli Bruins tak muzeme jit az na Cup.. A mimochodem, neni to tak davno co si na chatu psal jak bys videl sance pensylvanske serie 50-50 (bylo to presne pred vasim game7) a ted zas rikas neco jinyho, tak nevim co se od ty doby zmenilo.. (krom toho ze vy jste vyhoreli a my sli herne nahoru).

Silny reci od vas jak by jste nas rozdupali ted uz nikoho nezajimaj. Jednak jste o level horsi nez my (minimalne pokud jde o zapasy proti skoro vsem ostatnim teamum ligy) a navic pri tomhle diviznim formatu budete mit problem se k serii s nama vubec dostat. A i kdyby na tu serii doslo, tak je to jen o nas aby jsme nepodlehli vyssi moci a hrali si svou hru jako ted a v zaveru serie s Busem(coz by mozna nebylo lehky, ale verim ze ten team by mel na to aby to dokazal - jsou tam jasny znaky pouceni se z minulosti a spravne kroky v pritomnosti). V takovem pripade by se proste musela projevit kvalita.
Atlantik píše:Dal jsem to tu jako dukaz toho, ze nas musis asi strasne nenavidet a asi i mas realny obavy ze kdyby jsme se vyhli Bruins tak muzeme jit az na Cup.. A mimochodem, neni to tak davno co si na chatu psal jak bys videl sance pensylvanske serie 50-50
K tomuto sa este vyjadrim a koncim, lebo to nema zmysel...

Samozrejme, ze vas nenavidim, cakal si nieco ine? :D Predpokladam, ze ty flyers tiez nemas v oblube...
K tym obavam...vobec to tak nie je. Proste len chcem, aby ste vypadli co najskor a Bruins to zvladnut mozu, habs neverim. Za inych okolnosti by som samozrejme prial prave Montrealu. Ale keby ste aj nahodou do toho finale postupili, Kings/Hawks si to nepustia. Som o tom presvedceny na 100% a kludne sa aj stavim. Dlho som uz s nikym nedaval stavku, tak ides do toho? :giggle:
kajo píše:
Atlantik píše:Dal jsem to tu jako dukaz toho, ze nas musis asi strasne nenavidet a asi i mas realny obavy ze kdyby jsme se vyhli Bruins tak muzeme jit az na Cup.. A mimochodem, neni to tak davno co si na chatu psal jak bys videl sance pensylvanske serie 50-50
K tomuto sa este vyjadrim a koncim, lebo to nema zmysel...

Samozrejme, ze vas nenavidim, cakal si nieco ine? :D Predpokladam, ze ty flyers tiez nemas v oblube...
K tym obavam...vobec to tak nie je. Proste len chcem, aby ste vypadli co najskor a Bruins to zvladnut mozu, habs neverim. Za inych okolnosti by som samozrejme prial prave Montrealu. Ale keby ste aj nahodou do toho finale postupili, Kings/Hawks si to nepustia. Som o tom presvedceny na 100% a kludne sa aj stavim. Dlho som uz s nikym nedaval stavku, tak ides do toho? :giggle:
Proti Bruins neverim asi jeste furt ani ja, i kdyz uz zdaleka to nevidim tak beznadejne. Dali by jsme jim zabrat, ale faktor Rask vs Fleury (btw nevim kdo tu nad Fleurym onanuje, jsme jen radi ze nam to nesere jak vzdycky a urcitej kredit si zaslouzi) by nakonec asi rozhodl. Herne se jim ale myslim vyrovname. Jedina vec do ktere jsem ochoten s tebou jit je sazka o eventuelni serii Pens vs Kings. Proti Hawks budu radsi zdrzenlivej. Takze je to na tobe..

A jinak, byli jste to vy (team Flyers) kdo rikal ze se chcete za kazdou cenu vyhnout Pens a Bruins a jit na Rags. Mozna vi Berube a Voras neco co vy ne :neviem: . Z nasi strany zadny kalkulace nebyly (sam si videl, ze ten posledni zapas jsme proti vam byli lepsi a nechybelo mnoho a skoro jsme si vas na 1.kolo sami nahrali - a to dost hracu pauzovalo).
:rofl: Musim sa smiat, ked ide Atlantik hovorit o zmenach v nazore. Ved vy ked prehravate, alebo hrate s Busom 2:2 na zapasy tak vyhadzujes pol obrany, pol utoku, vsetkych brankarov, cely realizacny tim, GM a ked vyhravate s Rags, ktory vam vzdy sedia, tak uz pomaly beries :cup: Nedaj sa vysmiat
Leo » 09 Máj 2014, 12:03 píše:Vůbec by se nikdo nemohl divit kdyby tahle série po dnešním zápase skončila. Montreal ve všech čtyřech zápasech lepší a Bostonu se štěstí drží za prdel. Tyčky jsou sice pěkná věc, ale jak už tu někdo řekl - znamená to VEDLE. Obrana Bostonu je děravá jak ementál viz nájezdy trpaslíků (Gionta, Gallagher) jak je fandové Bostonu rádi uráží :thumbsdown: Montreál se sympaticky rve s papírově mnohem silnějším soupeřem a proto věřím, že nakonec postoupí.
Obrázek
Pasha píše:
Leo » 09 Máj 2014, 12:03 píše:Vůbec by se nikdo nemohl divit kdyby tahle série po dnešním zápase skončila. Montreal ve všech čtyřech zápasech lepší a Bostonu se štěstí drží za prdel. Tyčky jsou sice pěkná věc, ale jak už tu někdo řekl - znamená to VEDLE. Obrana Bostonu je děravá jak ementál viz nájezdy trpaslíků (Gionta, Gallagher) jak je fandové Bostonu rádi uráží :thumbsdown: Montreál se sympaticky rve s papírově mnohem silnějším soupeřem a proto věřím, že nakonec postoupí.
Obrázek
Tato veta od Lea je najvacsi vtip na tomto fore od kedy som sa tu registroval. :lol:
FLYERS FAN píše::rofl: Musim sa smiat, ked ide Atlantik hovorit o zmenach v nazore. Ved vy ked prehravate, alebo hrate s Busom 2:2 na zapasy tak vyhadzujes pol obrany, pol utoku, vsetkych brankarov, cely realizacny tim, GM a ked vyhravate s Rags, ktory vam vzdy sedia, tak uz pomaly beries :cup: Nedaj sa vysmiat
Kde beru SC?? :scare: Se podivej alespon na posledni muj prispevek. Vyhazuju jen Scuderiho, pokud vim. Glass uz vyhozenej je. Na Shera nazor nezmenim. Takze co tu meles?

Faktem je ze celou sezonu me bolela hlava z naseho hokeje. Celou sezonu a vy o tom vite.. Ted se udelaly temer vsechny zmeny v sestave, ktere jsem Bylsmovi podsouval (+ i neco navic) a konecne se na ten hokej da divat. Prisla zmena v hernim projevu celeho teamu, tak je na miste ze si po vic nez roku zacnu hokej uzivat, s dovolenim... Stacit nam to asi nebude, ale je to urcite lepsi nez byt na golfu nebo na MS :wink2: Sorry za OT, dalsi reseni komplexu oranzovych bratru budu respektovat, ale jen v jinym topicu.
Vcerajsi zapas bola sachova partia. Po troch zapasoch sa zacali ozyvat hlasy ze Therrien poraza v koucingu Juliena tak ten vcera vytiahol 1-2-2 defenzivu cim odstavil rychlost Habs.

Sam som zvedavy ako na tuto prehru zareaguju hraci, najma ci to u nas prebudi spiaci 1.utok a ci to pripadne nalomi sebadoveru hracov Habs a najma tretej obrannej dvojice Weaver-Murray ktory mali plne ruky prace s nasim vcera najlepsim utokom Fraser-Soderberg-Eriksson ale inkasovali len jeden gol po skrumazi pred brankou.

Momentum je na nasej strane tak ho dufam vyuzijeme v sobotu a dostaneme Habs pod tlak z vyradenia... este stale sa drzim mojho tipu pred zaciatkom serie ze postupime 4-2 na zapasy.
Kower píše:Vcerajsi zapas bola sachova partia. Po troch zapasoch sa zacali ozyvat hlasy ze Therrien poraza v koucingu Juliena tak ten vcera vytiahol 1-2-2 defenzivu cim odstavil rychlost Habs.
Slovo odstavil má asi jiný význam u tebe než u mě, jinak bysme totiž nemohli mít další asi tři brejky, že jsme je neproměnili je věc druhá.
Lépe jste bránili, Rask chytil i něco navíc, což rozhodlo a bezbrankovém stavu. Pro tvou ješitnost musí být nemalá rána, když třeba v třetí třetině jste byli jako beránci, jaká to změna oproti předchozím zápasům. :giggle: Měníte kvůli nám svůj styl, což je fakt, který ať si přebere každý po svém. Rozhodla vyloženě haluz, to snad nikdo nezpochybní. Fraser ten puk našel, nikdo od nás ne. Crazy bounce. Každopádně pro nás opět potvrzení, že na vás prostě umíme a dá se s váma v pohodě hrát. Teď bude záležet, jak doma na to momentum odpovíte, jestli zase budete hrát odzadu nebo to otevřete :petrik: My určitě budem hrát pořád to své, jako celou sérii.
Parda píše: třeba v třetí třetině jste byli jako beránci, jaká to změna oproti předchozím zápasům.... Měníte kvůli nám svůj styl..
Nemyslim ze by sme zmenili styl kvoli Vam resp. ze vy ste nas donutili k zmene, ale ked nam to nejde v koncovke (zase 3 tycky) tak bolo vysoko strategicke hrat pozorne v zadu a cakat na ten jeden nahodny/ stastny puk ktory nakoniec prisiel az v predlzeni.

Prave toto je ten paradox celej serie ze hra a sance boli v tomto zapase najvyrovnanejsie a pritom sme Vas udrzali na nule a my sme dali gol po stastnom odrazeni puku po strele Boychucka a naslednom chaose pred brankou.

Zajtra sa uvidi ako zahrate vy v dalsom klucovom zapase serie lebo akokolvek to moze zniet bez respektu k superovi ak to vyhrame tak Habs uz nebudu mat sancu na postup kdezto aj v pripade nasej prehry vidim nasu sancu na postup stale realne. Myslim ze toto si velmi dobre budu uvedomovat aj Vasi hraci a to im moze zviazat ruky a viest k nervozite a chybam.... a ktovie mozno sa konecne vrati z dovolenky aj Krejci s Iginlom.
Kower, ved uz konecne priznaj superovu silu. Ty to tu stale tak prezentujes, ze cela seria zavisi len od Bruins. Ak budu hrat to svoje a :blabla: tak habs nemaju sancu...a stav serie je 2:2. Mne je to vlastne fuk, ale trosku pokory nezaskodi.
kajo píše:Kower, ved uz konecne priznaj superovu silu. Ty to tu stale tak prezentujes, ze cela seria zavisi len od Bruins. Ak budu hrat to svoje a :blabla: tak habs nemaju sancu...a stav serie je 2:2. Mne je to vlastne fuk, ale trosku pokory nezaskodi.
Zatial sme okrem casti 1.zapasu nehrali nas plny vykon kdezto aj fanusik Habs pise ze oni budu hrat to iste
Parda píše: My určitě budem hrát pořád to své, jako celou sérii.
Cize super na nas doterajsi vykon spolu so stastim a nasou streleckou nemohucnostou stacil... uvidime ako sa budu vyvijat dalsie zapasy a ci konecne Bruins zapnu na plne obratky- doteraz hrame na 2 utoky lebo Krejciho aj Campbellov utok sa ledva zmohli na nejaku strelu na branu supera.
Inak povedane ja stale cakam na Big Bad Bruins hockey najma v podani 1.utoku... zatial sa to nekonalo a mozno sa ani nebude konat ale ako sa hovori nadej zomiera posledna, preto sa najma venujem nasmu timu a hlavne toho ako nedosahujeme nas potencial najma v ofenzive... zatial to je len v teoretickej rovine ale myslim ze na tento styl Habs nenajdu protizbrane... ved uvidime zajtra.
Kower píše:
Parda píše: My určitě budem hrát pořád to své, jako celou sérii.
Cize super na nas doterajsi vykon spolu so stastim a nasou streleckou nemohucnostou stacil... uvidime ako sa budu vyvijat dalsie zapasy a ci konecne Bruins zapnu na plne obratky- doteraz hrame na 2 utoky lebo Krejciho aj Campbellov utok sa ledva zmohli na nejaku strelu na branu supera.
Ty jsi maník fakt :lol: Jasně, vy hrajete ani ne na půl plynu a v pohodě to na nás stačí, však vy vlastně nemáte žádné problémy a ty dvě výhry jste nám dali naschvál, aby to nebyl trapný sweep, že? :sisi:
Nechápu, proč se vymlouváš, že vám nehraje první útok, když už nás to je de facto to samé. A že my hrajeme pořád to samé není vychloubačný plk ve tvém stylu, ale fakt, to by sis mohl všimnout, pokud sleduješ mimo Boston i soupeře.
Kower píše:Inak povedane ja stale cakam na Big Bad Bruins hockey
http://video.canadiens.nhl.com/videocen ... 1&catid=66 :giggle: Big Bad Douglas
Kower píše: Zatial sme okrem casti 1.zapasu nehrali nas plny vykon kdezto aj fanusik Habs pise ze oni budu hrat to iste
Ty "plný výkone", pochopíš už konečně někdy, že na tom ledě nejste sami a že můžeš hrát pouze to, co ti ten soupeř dovolí a ne to, co si usmyslíš...? Když vy teď vyhrajete, soupeř už na výhru v sérii nemá, když prohrajete, fajn, stejně tam je šance pořád velká - co k tomuhle dodat... :hroza: ? Já sílu Bostonu uznávám, a proto jsem i se současným stavem spokojený (byť stav 3-1 v náš prospěch byl velice reálný) - od tebe něco podobného očekávat nemůžu, ale to mě nepřekvapuje!
habs píše: Já sílu Bostonu uznávám, a proto jsem i se současným stavem spokojený (byť stav 3-1 v náš prospěch byl velice reálný) - od tebe něco podobného očekávat nemůžu, ale to mě nepřekvapuje!
Tak ako som pisal pri Detroite, zakladna cast sa nehra len tak a pohlad na statistiky jasne hovori ze sa tu nestretavaju uplne rovnaki superi... sme favorit a vas postup by bol prekvapenim a nasim velkym sklamanim tak neviem preco by som mal pisat inak a byt spokojny so stavom 2-2 resp. vidiet sance oboch timov po pripadnej prehre uplne rovnako...

FYI- zakladna cast:
Boston: 54 vyhier - Habs: 46
Boston: 261 skorovanych golov - Habs: 215
Boston: 177 inkasovanych golov - Habs: 204
Boston: rozdiel v goloch +84 - Habs: +11

Samozrejme od toho sa hra seria na 4 vyhry a vsetky tieto statistiky maju len tolko sily na kolko sa pretavia do zapasov... zatial sa najma tie nase ofenzivne statistiky zdaleka nenaplnaju. Ano na Krejciho upadku ma podiel viny aj dobre branenie supera ale tie jeho nevynutene straty pukov ci nepresnosti pocas presiloviek nie su nicim inym ako jeho slabym vykonom, a ci to je sposobene zranenim, unavou z dlhej olympijskej sezony ci frustraciou z vasej obrany to teraz nedokazem posudit ale nic ine ako jeho zasadne zlepsenie (a takisto Iginlu) ako fanusik Bruins nemozem cakat.

Vas prvy utok tiez je utlmeny ale tam aspon vidno ako pri kazdej prilezitosti hitujeme ci uz Vaneka (toho hitol aj Subban) alebo Paciorettiho a nemyslim ze az takto vy zneprijemnujete zivot Krejcimu.

Pred seriou by som nikdy nepovedal ze po 4 zapasoch nebudeme mat ani jednu tretinu kde by sme v zapase viedli (myslim ze nase celkove vedenie bolo len nieco cez 10 minut) a tak ja stale cakam na to ako sa Habs dokazu vysporiadat s dotahovanim skore bez toho aby im Marchand odovzdal puk do brejku ako to bolo minule. Mozno to pride uz zajtra, prave v zapase ktory asi nebudem moct sledovat live.
Kower: Základní část mě v tuhle chvíli nezajímá, já ti jen říkám, že po prozatimním průběhu série a po tom, jak se vždy vyvíjelo skóre jednotlivých zápasů, bys měl být za současný remízový stav rád! A určitě má tenhle stav nějaký důvod a na tom důvodu se podílejí obě mužstva, nejenom ti tvoji "neporazitelní"... To je celé, ostatní už jsem napsal.
Play-off je o tom, kto si ako načasuje formu a tímy, ktoré hrajú do posledných dní o postup môžu mať v konečnom dôsledku veľkú výhodu (to nie je prípad tejto série), keďže narazia na tímy, ktoré si postup zaručili už skôr. Ale čo cchcem povedať. V play-off idú nejaké čísielka a štatistiky do hája, matchups a to, čo dáš v daných zápasoch na ľade zo seba, jak moc do toho pôjdeš a sila kolektívu. Na Kowerove príspevky ste si už za ten čas mohli zvyknúť, proti nám vravel o sklamaní v prípade, že vyhráme viac ako zápas, tu vraví o obrovskom sklamaní ak nepostúpia. To sa dúfam nestane, ale povedať aj že obrovské prekvapenie by bol postup MTL...hm, to určite nie, nech ich akokoľvek nemám rád, oni to na Boston skutočne vedia, nech hrajú s kýmkoľvek v zostave, problémy im robia často. Ale každopádne, GO BRUINS !
dnes 5. zapas , kdo ziska mečbal?
Naprv som nadavala prec hrame tak neskoro, ale koniec koncov sa mi to hodi :D

pridem domov o poldvanastej a o jednej dalsi hokej :cool:
Tak nakoniec som si zmenil plán a zápas uvidím live v TV... dúfam že sa konečne prebudí spiaci 1.utok a všetko ostatné bude ísť podľa plánu k výhre 5:2.

Let's Go Bruins!
Kower píše:dúfam že sa konečne prebudí spiaci 1.utok a všetko ostatné bude ísť podľa plánu k výhre 5:2.
Let's Go Bruins!
Tvé sebevědomí a namyšlenost nemají meze :slap:
Ja tvrdim, ze zas budete horkotezko zachranovat OT.
Leo píše:
Kower píše:dúfam že sa konečne prebudí spiaci 1.utok a všetko ostatné bude ísť podľa plánu k výhre 5:2.
Let's Go Bruins!
Tvé sebevědomí a namyšlenost nemají meze :slap:
A co tu mam pisat ze cakam 1-0 po 2. predlzeni? Therrien nam dava sancu, nechal Murray a namiesto Briera ide Prust... dnes to asi bude fyzicky hokej... teda aj Therrien to asi ocakava... :box:
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS