od
Cathy » pát 09. kvě 2014 04:42
Ach to bol zapas, davma hodnotenie v osobitnom prispevku, aby to bolo prehladnejsie,
:05
hned na uvod davam BREAKING NEWS a to, ze dalsi zapas POJDE NA NOVE od 1:05
Tento zapas bol taky zvlastny, v uvode zapasu bolo citit velku chtic z nasej strany, avsak toto nadsenie z nas hrozne ryhclo opadlo a zacali sme kopit velmi vela chyb v rozohravkach, co som u nas nevidela pekne dlho, mozno nejaky ten rok. Predovsetkym to zvouraval Marchand s Charom, no a pridavala sa ktomu prva lajna Lucic, krejci a Iginla, ale aspon neskor v zapase sa prebral Chara s Lucicom a uz boli vacsim prinosom pre team. Bart nepodal spatny vykon, ale aj tak to nebolo to co sa od neho ocakava. V utoku to bolo miestami totalne jalove, a uz take premotane, ze sme sa ponukali do lepsich pozicii a tymto sme velakrat stratili puk a ponukli superovi nejaky brejk abo zarodok utoku. Nad tymto sa treba zamysliet a jednoznacne v prvom rade zjednodusit hru, zobrat priklad od Paiilleho a zacat viac forcekovat a po tretie trosicku ich viac osolit pri dohravke na mantinel....INac dnes mi chybala aj energia v korculovani, ako chapem ze je uz sezona dlha atd, ale napriek tomu sa mi nas vykon dnes nepacil, takpovediac sme utrpeli vyhru, ale som za nu neskutocne rada...pri kazdej vcasej sanci mi zovrelo r*t aj sarco.
Rask dnes podal velmi dobry vykon, pochytal co bolo treba, mal tam asi dva zakroky dakusticko naviac, hoci mu spociatku vypadavali puky, ale potom sa ukludnil, snad nmu nula doda pokoj, lebo je nanho vyvijany poriadny natlak, necudo lebo v doterajsich prvych troch zapasoch nemal ani 90% uspesnost.
Najblizsi zapas v sobotu, ako je spominane vyssie o jednej v noci. A snad dovtedy zlepsime nasu hru a Julien popremysla trosku nad zmenou utokov.
Tak a je cas ist spat, uz vidim dvojmo