Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

Tak dnes to bude test nasho timu a jeho lidrov... zaklad je aby si nastavili budik na 7.30pm lebo hrat od polovice 2.tretiny ci zaciatku 3.tretiny sa nam nemusi vyplatit. Lucic-Krejci-Iginla by mali pre istotu dostat kofeionovu infuziu lebo hlavne oni maju uvodne tretiny v polospanku.

Ak (toto je velke AK) sa nam start vydari tak tento zapas mozme vyhrat o 2-3 goly a zmenit celkove momentum serie. A ked budeme branit jednogolove vedenie v zavere tak by niekto mohol tiez pouzit Subbanovske 'nahodne' posunutie branky.
Julien zapol psychologicku hru na vyssie obratky... dnes rano zlozil taketo utoky:

Lucic-Bergeron-Eriksson,
Paille-Krejci-Smith,
Marchand-Campbell-Iginla,
Fraser-Caron-Thornton

Soderberg rano ako jediny nekorculoval.
Hm novy mix v utoku moze doniest novu stavu do nasej hry.

Ako som vcera Atlantikovi v noci na chate pisala.....dnes je klucovy zapas....ak vyhrame, bude to este otvorene, ak prehrame...bude to hrozne tazke, nie ze by som im neverila, ale jednoducho ja som vo vyjadreniach opatrna.

Julien je velkym psychologom, takisto urcite Zdeno timu pomoze, avsak musime hrat od zaciatku zapasu na plne gule....

Dnes budem pozerat :!:

ZAPAS VYSIELA NOVA SPORT :!: :!: :!:
Cathy píše:Hm novy mix v utoku moze doniest novu stavu do nasej hry.
Urcite tieto utoky takto nenecha ale ja by som minimalne posunul Erikssona namiesto Iginlu lebo ked Iggy chybal v ZC tak Lucic-Krejci-Eriksson hrali velmi dobre... no ako poznam Juliena top 6 nezmeni minimalne do konca prvej tretiny.

Tiez sme povolali Frasera namiesto Floreka tak mozno dostane prilezitost, zrejme namiesto Carona (moj nazor na neho asi nemusim opakovat). V obrane opat dilema ci pojde opat Meszaros alebo Bartkowski.

Moje 'skromne' zelanie je vidiet Bruins hockey celych 60 minut od prvej sekundy do poslednej... myslim ze zatial sme plnych 60 minut neodohrali v ziadnom zapase PO a toto bol najvacsi problem v zakladnej casti no tam tam zvycajne na vyhru stacilo 30 minut plneho nasadenia... ale toto uz nie je cas na experimenty ale treba naskocit naplno hned.

V utorok to nevyslo tak dnes davam druhu sancu pre velky zapas v podani Krejciho a Marchanda.
ja mam este dilemu, ci to omrknem live, ci zo zaznamu a ci vôbec, myslou som este stale inde :unsure: kuva akurat teraz ked vrcholi PO a startuju MS :%):

ak to dnes dame, verim, ze to uz nejako doma doklepeme, ak nie, Habs to uz s nami asi neposeru, tak, ako v nedavnej minulosti.....no aj za pripadneho stavu 1:3 by sa museli mat na pozore

iste zmeny nevyhnutne su a potrebujeme skorovat ako prvi....

Tuukka si je dobre vedomy, ze musi pridat pre neho len dobre, ze Vezina sa riesi podla vykonov zo zakl.casti :giggle: za tie inkasovane golovky v najazdoch ho nejako nekritizujem, sice pri nich vyzeral ako saso pocmarany, ale vyzdvihujem sikovne prevedenie, zakoncenie hracov Habs....my potrebujeme najst v sebe faktor Subban, ktory svojou hrou poblaznil cely tim od kustoda az po upratovacku
Fraser excited for chance: "idk if words can really explain it. as a kid you play for the Stanley Cup a thousand times on the street..." ^CS

Seidenberg urobil zaujimave vyhlasenie, udajne sa vyjadril, ze by mohol dnes hrat... kua preco ja mam uz odvcera citak, ze hrat bude? :doh:
Co k prvej tretine? Zacali sme sice s vervou ale hrozne ryhclo nas opustila, kopime hrozne vela chyb v rozohravkach, napriklad taky Marchand tam asi 2x nabiol do cistej sance superovi, a takisto Chara prvu polku tretiny hral strasne, vraj ma nejake zranenie na ruke, ale to ho vobec neospravedlnuje, no vykompenzoval to s obrannymi zakrokmi.

Hrame dost kostrbato a uz by som najradsej vydela roztrhnutu lajnu Krejci Iggy Lucic, nakoľko sa hrozne trapia, jednoduchco chce to novu stavu...a ta uz musi prist, lebo takto to nikam nevedie.

Jednoducho povedane vykons a mi nepaci, ani zdaleka to nepripomina big bad bruins, ale aspon Rask tam predviedol par povzbudivych zakrokov.
Len aby nas nemrzela Soderbergova sanca... poloprazdna brana a on to streli do brvna.

Osobne som cakal trocha viac energie z nasej strany, najma v uvode sme robili zbytocne chyby- Marchand, Lucic, Bergy atd. Ak nepridame na vyssie obratky tak toto spolu s nasou streleckou nemohucnostou nebude na vyhru stacit.
Bruins attempted 22 shots. Lucic + Iginla + Krejci = 1 attempt. Toto ani nestoji za dalsi komentar... ale Julien bude trpezlivo cakat asi az do training campu...
Dnes pri kazdom pobyte nasho tzv. prveho utoku mam strach... clovek by myslel ze Krejci Lucic a Iginla uz dosiahli dno svojej neschopnosti tohtorocneho play off ale este sa tak nestalo.

Soderberg-Eriksson su daleko najlepsi hraci Bruins na lade ale Julien bude rotovat 4 utoky aj s novacikom na ich lavom kridle... asi by sa mu zrutil svet keby tam najma po icingu Habs poslal inu kombinaciu, napr. Soderberg-Bergeron-Eriksson alebo Lucic-Soderberg-Eriksson

Otazka do 3.tretiny je ci sa Krejci a Iginla zmozu aspon na 1 strelu na branu... zatial pri ich menach svieti velka 0!
No a ideme do predlzenia.....a tutok uz vobec netusim, komu to tam prvemu padne.

Sme nejaki bez energie, beznejakeho vacsieho nasadenia..cyhba mi tam trochu ta nasa bostonska dusa.....snad znich teraz cez prestavku nieco Julien vytrieska.

Prva lajna hra hrozne...David tam jak mohol strielat riesi prihravku a rovno ponukne kolacik na podnose pre supera :panika:

Zaspavam, ale nejak vydrzim....
Tak ak toto mal byt nas zapas do ktoreho dame vsetko tak si nic viac ako hladke vypadnutie nezasluzime. Krejci sa zmohol na 1 strelu na branu a Iginla sa bratsky rozhodol drzat Thortona, Campbella a Pialleho bez jedinej strely na branu. Pokial nehra s vyraznym zranenim tak neverim ze ho GM bude v time aj dalsiu sezonu.

Samozrejme opat sme mali tradicne "stastie" ked Soderberga napodobnil Smith s tykou namiesto gola do poloprazdnej brany.

Snad sa tato smola obrati v predlzeni a nejakym zazrakom to prebudi nas "prvy" utok lebo na ich hru sa neda pozerat.
Ja by urobila netradicny tah, k Soymu a Louimu by som dala Lucica....proste risk moze byt aj zisk..lebo Milan sa hrozne snazi, ma tam 4 strely...a hra asi naj z toho prveho utoku...
Cathy píše:Prva lajna hra hrozne...
Ja nechapem preco neda Lucica k Soderbergovi a Erikssonovi ked jasne vidno ze Fraser nema silu vyhrat suboj o miesto pred Priceom- stale ho obranca odstavi.

Inak Bartkowski je zase stroj na giveways... ma zatial 3 v statistike ale par dalsich chyb tam bolo...

Please trocha stastia :pray:
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

TAK TO BOLO BLESKOVE :sok:

a...FRASER!!! a my sme tam chceli dat Lucica :giggle:
Wow tak Fraser to rozhodol... :clap:

ak toto nenakopne Krejciho, Lucica a Iginlu tak potom uz nic. Seria vyrovnana, doma musime vyhrat a potom vyuzit matchball (idealne hned v Montreale).
Ach to bol zapas, davma hodnotenie v osobitnom prispevku, aby to bolo prehladnejsie,
:05
hned na uvod davam BREAKING NEWS a to, ze dalsi zapas POJDE NA NOVE od 1:05 :!: :!: :!:

Tento zapas bol taky zvlastny, v uvode zapasu bolo citit velku chtic z nasej strany, avsak toto nadsenie z nas hrozne ryhclo opadlo a zacali sme kopit velmi vela chyb v rozohravkach, co som u nas nevidela pekne dlho, mozno nejaky ten rok. Predovsetkym to zvouraval Marchand s Charom, no a pridavala sa ktomu prva lajna Lucic, krejci a Iginla, ale aspon neskor v zapase sa prebral Chara s Lucicom a uz boli vacsim prinosom pre team. Bart nepodal spatny vykon, ale aj tak to nebolo to co sa od neho ocakava. V utoku to bolo miestami totalne jalove, a uz take premotane, ze sme sa ponukali do lepsich pozicii a tymto sme velakrat stratili puk a ponukli superovi nejaky brejk abo zarodok utoku. Nad tymto sa treba zamysliet a jednoznacne v prvom rade zjednodusit hru, zobrat priklad od Paiilleho a zacat viac forcekovat a po tretie trosicku ich viac osolit pri dohravke na mantinel....INac dnes mi chybala aj energia v korculovani, ako chapem ze je uz sezona dlha atd, ale napriek tomu sa mi nas vykon dnes nepacil, takpovediac sme utrpeli vyhru, ale som za nu neskutocne rada...pri kazdej vcasej sanci mi zovrelo r*t aj sarco.

Rask dnes podal velmi dobry vykon, pochytal co bolo treba, mal tam asi dva zakroky dakusticko naviac, hoci mu spociatku vypadavali puky, ale potom sa ukludnil, snad nmu nula doda pokoj, lebo je nanho vyvijany poriadny natlak, necudo lebo v doterajsich prvych troch zapasoch nemal ani 90% uspesnost.

Najblizsi zapas v sobotu, ako je spominane vyssie o jednej v noci. A snad dovtedy zlepsime nasu hru a Julien popremysla trosku nad zmenou utokov.

Tak a je cas ist spat, uz vidim dvojmo :lol2: :lol2:
Takovej posranej gól... :evil: ! Teď to budeme mít hodně těžký, hodně - velká škoda toho druhého zápasu... :-( .
Pekne Bruins :thumbsup: Teraz vyhrat doma, zakoncit to v Montreale a hor sa na pens :!:
:DDDD je nieco lepsie ako vyhrat 1:0 takymto golom? :D Zapas som chvalabohu, alebo zialbohu nevidel, ale z golu nemam slov, ked uz to nejde do prazdnej aspon taketo goly nam idu.
Obrázek

yop momentum opät na nasej strane.....vzali sme si pozicane a vyhoda domaceho ladu opät na nasej strane
Vezina Rask takto nejako si to predstavujeme
ak pocujem tie tycky na Priceovej brane ide ma *ebnut, dnes pre zmenu 3....preto winner od jokera Frasera, ktory mal doposial u nas na svojom konte 14 zapasov a toto bol jeho vôbec 1 PO zapas :cool:

„Nedokážem opísať to, ako sa teraz cítim. Ani sa o to to nechcem pokúšať. Doprial by som to každému dieťaťu, ktoré začína s hokejom. Dúfam, že na tieto pocity dlho nezabudnem“

here we go
kajo píše:
kajo píše:Ja dufam, ze nejako v druhom kole dostanete habs :modlenie:
Tak som to trosku upravil. Preco by nemohli mat habs v 7zapasovej serii sancu?
kajo píše:Pekne Bruins :thumbsup: Teraz vyhrat doma, zakoncit to v Montreale a hor sa na pens :!:
Hehe, samozrejme ze vim jak k tomuhle doslo, ale stejne je to usmevny. jeste tyden dozadu bych cekal ze nas Boston sweepne, no ale pockejme si co bude. Ja myslim, ze to muze byt jeste zajimavy jak ted ve 2.kole a pak i kdyby na to ECF doslo.

Dnes to Bruins zdaleka tak nehrotili v utoku jak v predchozich zapasech a predevsim se snazili eliminovat diry v obrane z predchozich zapasu a hrat trpelive. Tezko rict jestli je to lepsi cesta, protoze mi prijde ze takhle zas nevyuzivaj svou schopnost v ofenzive ale nakonec jim to vyslo. Zapas to byl takovej, ze jsem vydrzel asi do poloviny a pak jsem uz vicemene u toho spal a nepamatuji si z toho nic.
Vůbec by se nikdo nemohl divit kdyby tahle série po dnešním zápase skončila. Montreal ve všech čtyřech zápasech lepší a Bostonu se štěstí drží za prdel. Tyčky jsou sice pěkná věc, ale jak už tu někdo řekl - znamená to VEDLE. Obrana Bostonu je děravá jak ementál viz nájezdy trpaslíků (Gionta, Gallagher) jak je fandové Bostonu rádi uráží :thumbsdown: Montreál se sympaticky rve s papírově mnohem silnějším soupeřem a proto věřím, že nakonec postoupí.
4:0 pro Habs zas ne, ta prvni vyhra byl skoro zazrak. Ale jinak ano, vsechny dalsi zapasy se daly vyhrat a Boston tezce balansuje nad propasti.

Prvni formace opet marna, Krejci nema sebevedomi a Iginla upadl do stejnyho (mozna jeste horsiho) levelu nez kdyz jsem na nej kydal u nas (mozna jsem krutej, ale ja nemam rad hrace co jsou slabi u mantinelu a na puku, duvod proc mi napr. nesedi Jokinen i kdyz ted treba bodoval 8krat v rade). To je on, Jarome "Winitforme" Iginla jakeho znam ja od nas. I od toho bude zalezet dalsi vyvoj serie.

Marchanda uz ani v uvahu neberu, ale kdyz se nahodou trefi Krejci, muze se to definitivne naklonit pro Bruins. Ja jsem i pred serii tipoval 7 zapasu s nejasnym koncem (s tim ze jsem nikoho neoznacil) a furt nejsem moudrejsi :neviem:
Atlantik píše:Hehe, samozrejme ze vim jak k tomuhle doslo, ale stejne je to usmevny.
Dovod tych citacii? Boston je moj druhy najneoblubenejsi tim v NHL, ale zdaleka nema na prveho. Snad vies o kom hovorim. V case ked som to pisal sme este mali sancu postupit cez rags (co by som to bol za fanusik, keby som neveril) a v druhom kole proti vam by som jednoznacne veril v postup. Bez ohladu na to ako tu teraz onanujes nad Flérym, Letang-Martin parom a ktovie este na kom.
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS