Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

Parda píše: Tady nejsme v nějaké fotbalové žumpě (Baník Ostrava)
Nech Baník Baníkem a věnuj se laskavě trpaslíkům! Žumpu máš tak akorát na dvorku.
habs píše: Já se tu snad uchyluju k nějakým osobním útokům...? Já tady už dopředu brečím nad rozhodčími...? Tobě už prostě není pomoci.
podla mna toto je osobny utok :D ... Subban je fakt frajer. :thumbsup:
Jirik19 píše:
Parda píše: Tady nejsme v nějaké fotbalové žumpě (Baník Ostrava)
Nech Baník Baníkem a věnuj se laskavě trpaslíkům! Žumpu máš tak akorát na dvorku.
Ááá bydliště Ostrava Poruba, to mluví za vše, trefil jsem se přímo do slabiny každého pomateného ostraváka :giggle: Běž raději dál mlátit pořadatele a ničit si svůj stadion, to ti jde líp, než brblat :hehe: No tohle nebudem rozebírat, ať nejsme OT.

Z kabiny Habs jdou vesměs ty samé fráze- regroup, no panic, short memory... V této situaci už tým byl, kdy dostal naloženo nebo utrpěl těžkou porážku a v dalším zápase byl jako vyměněný, takže není důvod nevěřit, že by tomu nemohlo být i teď. Možná by bylo lepší hrát zase za dva dny a ne za tři, ale s tím nic nenaděláme. Doma to bude peklo. Jinak naše PP efektivita je zarážející, v ZČ jsme na konci sezony trhli franchise record a PPG nedali nějakých 11 zápasů, pokud se nemýlím, ale v sérii s Bruins to vychází, což je dobře.
http://www.nhl.com/gamecenter/en/recap? ... l:topheads" onclick="window.open(this.href);return false;

zaverecny zaber na striedacku...ta radost, ale Julien chladny jak seversky ladovy ocean :lol2:

len mi nejde do hlavy 5 plusiek Zdena :doh:
Janci_83 píše:
habs píše: Já se tu snad uchyluju k nějakým osobním útokům...? Já tady už dopředu brečím nad rozhodčími...? Tobě už prostě není pomoci.
podla mna toto je osobny utok :D ... Subban je fakt frajer. :thumbsup:
Tak doufám, že jsem to správně pochopil jako ironii, jinak... :neviem:
Parda » 04 kvě 2014, 11:09 píše:
Ááá bydliště Ostrava Poruba, to mluví za vše, trefil jsem se přímo do slabiny každého pomateného ostraváka :giggle: Běž raději dál mlátit pořadatele a ničit si svůj stadion, to ti jde líp, než brblat :hehe:

[ot] Ste tam ve Slavkově všichni takoví... nebo jen ty? [/ot]
Cathy píše:len mi nejde do hlavy 5 plusiek Zdena :doh:
Zdeno hra zatial vynikajuco, takmer bezchybne tak ze bol pri kazdom nasom gole na lade pre mna nie je prekvapujuce... snad mu nejaky ten golik padne aj v presilovke.
ano, ale bol pri dvoch goloch supera :!:
Pekne Montreal, sice oba tymy moc nemusim, ale Montreal mam radeji. A JKL,, fakt neres narazky na Banik, jsou proste lide, kteri si mysli, ze je pouze a Banik a to je fajn( neznalost a nevedomost ho omlouva) :-D (viz vcera Sralta)

A Subban by mohl pritvrdit
To vypadá na nějakého zakomplexovaného maníka.Tahat na hokejové stránky Baníček už fakt musí být velká krize :hroza:
Věnuj se radši Vašemu TJ JZD Slavkov,uděláš mnohem lépe.
Já to pouze zmínil jako příklad odpadu ve sportu. Ty ses ozval jako ta potrefená husa, tak kdo má tady komplex, ty baníčku? :giggle:
Cathy píše:ano, ale bol pri dvoch goloch supera :!:
Presilovky a oslabenia sa nerataju do plus/minus statistiky. Len hra 5 na 5 resp. 4 na 4 ci 3 na 3.
Podla neoficialnych sprav je Adam McQ. v podstate odstaveny do konca sezony... vraj ma nohu v sadre... myslim ze aj vzhladom k jeho smole so zraneniami v poslednych sezonach Adam u nas po sezone skonci... no kto ho ziska nebude lutovat (teda ak bude mat stastie a vyhnu sa mu zranenia).
Serie 1:1 je dostatecna. 2:0, to uz by bylo moc. I kdyz k tomu byl kousek, ale to stesticko holt stalo pri Medvedech. Staci udrzet domaci vitezstvi, a bude to OK.
AndyF píše: to stesticko holt stalo pri Medvedech.
Keby pri nas stalo stastie tak ako pri Habs tak je 2-0 na zapasy pre Bruins a najma v tom prvom by Habs dostali nakladacku o 4-5 golov.
Kower píše:
Keby pri nas stalo stastie tak ako pri Habs tak je 2-0 na zapasy pre Bruins a najma v tom prvom by Habs dostali nakladacku o 4-5 golov.
Jasně, bla bla, dali byste nám 8:0 v každém zápase a liga by vám ze strachu rovnou dala SC.
McQuaid je mimo, co Seidenberg, vidíš možnost, že se vrátí? Jeho defenzivní přínos by pro nás byl určitě překážkou, Mesz a Krug se s ním nedají srovnat.
Kower píše:
Ano takovy otaceni z 1:3 na 4:3 behem par minut, to je docela bezne. To delate dnes a denne.
Parda píše:co Seidenberg, vidíš možnost, že se vrátí? Jeho defenzivní přínos by pro nás byl určitě překážkou, Mesz a Krug se s ním nedají srovnat.
Stale trenuje, aj dnes bol na lade s hracmi co vcera nehrali... ale este nebol v treningu s plnym kontaktom tak myslim ze start v tejto serii nebudeme riskovat (ale na druhej strane aj Zetterberg nastupil do zapasov bez plneho kontoktneho treningu).

Kellyho stav sa tiez zlepsuje ale ten ani nekorculuje takze ja skor pripustam start Seidenberga ako Kellyho. Myslim ze v krizovom pripade uz teraz je v hernej kondicii len ide o to ci existuje specialny chranic na jeho operovane koleno resp. ci by ho to velmi neobmedzovalo v korculovani.

Je PO takze vsetky informacie ohladne zraneni su top secret a Julien ani GM su v tomto naozaj prefikany.
Cathy píše:zaverecny zaber na striedacku...ta radost, ale Julien chladny jak seversky ladovy ocean
parada :good: Julien :lol:

2 dni volna a jdem na to!
Obrázek
AndyF píše:Ano takovy otaceni z 1:3 na 4:3 behem par minut, to je docela bezne. To delate dnes a denne.
Stastie sme mali najma pri Bergyho gole... nevidi sa casto ze puk sa odrazi od diery v lade takymto stylom... ale nemozes napisat ze celkovo sme mali viac stastia ako Habs. Dalo by sa povedat ze my sme na svoje stastie makali tvrdsie... uvidime na koho stranu sa prikloni v utorok. Tak ako s Red Wings toto bude dolezity zapas... ak ho vyhrame tak sa z toho uz Habs nepozdvihnu... nikto nema taku vnutornu silu a kvalitu ako my, Kings ci Hawks na zvratenie zapasu ci celej serie z nepriazniveho stavu.
Oficialne Adam je mimo
Bruins announce Adam McQuaid had successful arthroscopic surgery on his right ankle on Thursday. Expected recovery time is 8 weeks.
pred nasim timom kalap dolu

- v prvom zapase z 0:2 na 2:2, ci z 2:3 na 3:3
- v druhom zapase z 1:3 na 3:3 resp. 5:3

:cinka:
cepi píše:pred nasim timom kalap dolu

- v prvom zapase z 0:2 na 2:2, ci z 2:3 na 3:3
- v druhom zapase z 1:3 na 3:3 resp. 5:3

:cinka:
Snad sa bude hrat co najviac 5 na 5 lebo v serii sme dali 7 golov (neratam ten do prazdnej) a Habs len 3 cize cim menej nasich oslabeni a presiloviek tym bude vsetko viac v nasej kontrole.
Obrázek
cepi píše:Obrázek
Asi niekto otvoril dvere a bol silny prievan :-D

P.S.: NHL by rychlo tieti simulacie odstranila keby za kazde taketo video dostal hrac aspon $5000 pokutu a po druhom ci tretom automaticky stop na 1 zapas.
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES