HOŠI DO TOHO!!!!!!
Súboje o Stanleyho pohár.
Dikybohu. Asi neni 100%, ale stejne.. Az ted muzu klidne spat..Dejan Kovacevic @Dejan_Kovacevic · 14m
Sutter tells me he’s ‘good’ as he passes by. Didn’t look/sound concerned at all. Moving a bit gingerly.
Ano.. A ted to beru zpetVader píše:Koukam, ze jsem udelal dobre, ze jsem sel po druhy tretine spat... Do druhy tretiny podle me excelentni vykon. Aspon ze Malkin to prolomil.Letang navazal na minulej zapas, plus pridal svoji klasiku v utoku, snad bude i tak pokracovat. Mimochodem, Maatta - Niskanen je naprosto genialni sparovani.
Vzpominas Atlantiku, jak jsi mi rozmlouval Sutteruv velkej prinos i do utoku a nutnost si ho nechat a netrejdovat ho?![]()
Dneska LET´S GO RANGERS!!!

Mozna by jste mohli, ale radsi to zkousejte na nekym jinymDawe4 píše:Gratuluji Tučňákům k zaslouženému postupu.Byli jste lepší.
Ale jsem rád, že jsme ukázali potenciál a se zdravým Hortonem bychom příští rok mohli dojít možná i o kousíček dále. :frajer2:
Skoda ze neni backup, pral bych mu jeste aspon nejakou tu minutu v nasem dresu. (a at ma jeho jmeno teoretickou sanci byt vyryty na tom Cupu..Vader píše: No a viděls i ten popisek od Gena na instagramu? ''za Metallurg!!! verim v pobedu..P.S. Tomas Vokoun s nami)))))'' Z toho Vokyho pohledu to uplně čiší.
#CBJ D James Wisniewski fought back tears talking about his playoff performance, how he suffered "tough bounces" on biggest stage..