Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. DETROIT Red Wings

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

Bruins
74%
25
Wings[/b]
26%
9

Vyzerá to na návrat Bartkowskeho na ukor Meszároša... osobne s tým nesúhlasím a dúfam že nás Bart nebude stáť nejaký gól v našej bráne... jeho nepísané pravidlo je 2-3 fatalne chyby na zápas
kdyz pominu priserny vykon, tak opet oba goly na rucnik. Prvni gol tradicni paradicka ala Howie a druhy spatne stridani. Takhle se v play off asi nehraje. Celkove zatim hraje cely tym kulove a napr Nyquist uz 9 zapasu v rade nedal gol. Zetterberg musi nastoupit i kdyby mel hrat na 40% - porad to bude lepsi nez vetsina nasich hracu, i pri te nejlepsi forme
Oljlalaaa zda sa ze vonku sa nam hra o nieco jednoduchsie, nie je tu az taky brutalny tlak... ale waw konecne som videla nasich dobrych mackov ...jent ak dale...
Dougiemu to doda sebavedomie a dufam ze aj Caronovi.

TAK PODME DALEJ POKRACOVAT V ROVNAKYCH VYKONOCH ....
Obrázek

Obrázek

to je komik :rofl:
:klobuk: dnes smekám před Bostonem, to byl koncert, kde my jsme vypadali jak uplní ocasi.... :oops: :eek2:
RED WINGS - BRUINS, GAME 3 (0-3) Boston leads 2-1

Do zápasu kvôli problémom s chrbtom nenastúpil Daniel Alfredsson, nahradil ho Joakim Andersson.

Začali sme presne tak, ako by som chcel. Rýchlosťou, teda to, čo ne naša devíza, ako bolo už niekoľkokrát spomínané. Bruins skúšali od začiatku provokácie a šťuchance, Iginla pri odchode na striedačku sekol mierne do stehna Glendeninga, ten sa ale nenechal vyprovokovať. Prvá fantastická šanca prišla pre Boston po turnoveri Datsyuka, Hamilton trafil tyč a vznikla mela, po ktorej si išli sadnúť Caron s Abdelkaderom. Prvý problém nastal pri zlom striedaní, Bruins dostali presilovku. Po icingu rozohral Hamilton, vzal si puk a z pravej strany švihom prestrelil Howarda. (PP 3 for 6 pre Boston v sérií). Ďalšia nepríjemná situácia prišla po tom, čo Marchand vystihol na svojej obrannej modrej puk a rútil sa na Howarda, neporadil si s Kronwallom. Zápas sme síce začali rýchlo, ale nechali sme sa prehrávať Bostonom, ktorý trávil väčšinu času v našom pásme, Hamilton zanedlho spálil ďalšiu veľkú šancu. Zlé striedanie, Thorntonova šanca zmarená, ale Caron dorazil bez problémov – 0:2.

Prvá tretina bez komentára, Bruins hrali s nami hru mačky s myšou, nepustili nás vôbec k ničomu a tak to aj vyzerá, stav 0:2 z nášho pohľadu je priaznivý, mohlo byť aj viac.

Druhá tretina začala tak, ako skončila prvá. Bruins zase aktívnejší, z našej strany žiadne prebudenie. Všetko to povzbudilo vylúčenie Tatara za držanie, ten trávi zatiaľ až príliš veľa času na trestnej a za svojimi výkonmi v ZČ riadne zaostáva. Oslabenie sme však prežili a podľa skóre sme stále ako tak zostávali v hre. Jedna presilovka skončila a Bruins išli do ďalšej po podrazení Smitha, skôr síce faul kolenom, po ňom musel Marchand odísť do šatne. V polovici zápasu strely 6:19, šance 2:13 totálna dominancia Medveďov, my sme boli absolútne vypojení z hry, akoby sme ani neboli na zápase. Šanca na vrátenie sa do zápasu po vylúčení Marchanda, kedy využiť PP ak nie teraz ? Ale to by sme chceli asi veľa, naopak Krejčí nepríjemne 1 na 1 ohrozil Howarda. Zlé striedanie Bostonu, Florek sa skôr dotkol puku ako Iginla zišiel z ľadu a 35 sekundová presilovka 5 na 3. Po PP mal veľmi dobrú príležitosť Franzen, trafil vedľa. Uf, no začínam mať zlý pocit, že zviera, ktoré driemalo v Johanitovi počas PO 2007-2010 sa definitívne vytratilo. V tomto čase by takúto šancu 100 % premenil. Zápas teda jasne v rukách Bostonu. Ku koncu tretiny sme sa trošku začali zobúdzať, 4th line urobila zmätok, potom to skúšal spoza brány Nyquist. Na konci tretiny mohol prísť definitívny klinec, Marchandovu strelu vytesnil Howard mimo.

V druhej sme už boli viac prítomní, ale stále slabá aktivita, netlačili sme sa do brány, takto to nejde, s týmto nemáme ani čo i len najmenšiu šancu uspieť.

Nedáš-dostaneš sa mohlo potvrdiť hneď po dvcoh minútach. Quincey zbytočne čakal a prihrával, hoci mohol strieľať, vznikol odd-man rush 3 on 1, no Marchand trafil len tyč cez ležiaceho Howarda. Chvíľu nato, spálil tutovku Abdelkader, Rask mu skazil radosť po zásahu lapačkou. Snaha bola na našich hráčoch vidieť počas celej tretej časti, ale žiadny kontaktný gól neprichádzal. Kevan Miller nám ale daroval šancu zbytočným vyhodením puku. Pýtam sa znova, kedy ak nie teraz ? 10 minút do konca...Výbornú šancu nevyužil Legwand, ale z presilovky nič nebolo. A to Soderberg ďalší odd man rush, ale minimálna nádej furt blikala. Na záver sme to skúšali pri empty net, ale hovorím nebola cesta, Bergeron cez celé uzavrel stav na 3:0 gólom do prázdnej brány.

Hodnotenie: 2 góly v troch zápasoch, je jasné čo nám chýba. Bruins hrali dnes tak dominantne, tak som už dávno nevidel, regroup, niečo zmeniť, ďalší game bude zlomový, ak to dáme, tak ešte máme akú takú nádej niečo urobiť, ak nie, tak adios amigos. No nič, ideme bojovať, čo iné nám ostáva ?

LGRW :wave:
2 fatální chyby v obraně a bylo po zápase. :verysad: Medvědi hráli svoji hru a za to my jsme nehráli zejména v první třetině NIC. Howie ten první gól taky mohl mít. Pouhé 4 střely na branku. 2 góly za 2 zápasy je opravdu mizérie a těžko můžeme hrát na výsledek 1:0 jako v prvním zápase. Hráči jako Nyquist, Tatar musí přidat. Pokud oni ne, tak už mne nikdo nenapadá. Hrají daleko za svými možnostmi. S Pashou je bůh ví co a Franzen ten je zcela mimo. Máme poslední šanci něco udělat, ale nevím co :neviem: Za stavu 3:1 pro Bruins je po sérii.
Možnost tady stále je, ale kdo ještě věří po takovém výkonu :?:
smekam pred nasim vykonom :klobuk:
najmä ta uvodna tretina :scare: sa obcas pytam, kde su nase hranice vykonnosti :)
nerad by som nejako znehodnocoval vykon domacich, ale asi nie nadarmo sa vravi, ze hras tolko, kolko ti dovoli super a dnes sme im na domacom lade nedovolili prakticky nic, sam som z toho zostal zaskoceny
good job :serus:
teraz to prinajhorsom staci uz len dokopat doma :)
hobiti hobiti pls

Obrázek :-D
Je na čase zamíchat s útokama,tohle složení prostě nefunguje.Nyquistovi to šlapalo s Franzenem,tak nechápu,proč ho furt cpe k Sheahanovi,kde mu to viditelně nejde a nejde to celému útoku.
Abby ven z první lajny,po boku Helma by mohl být užitečnější.Pasha by taky potřeboval nakopnout.Jeden zápas zahraje a druhý je hotový.Hodně by mu pomohl návrat Hanka.
Každopádně směrem dopředu je to velká bída.Těžko říct,zda můžeme být vůbec lepší,zda nám Boston něco dovolí.Vypracujeme si minimum šancí.Přesilovky škoda mluvit,to už by bylo nošení dříví do lesa.

Btw.Mezek si nahlas říká o letní výměnu.Je rok od roku horší a už ani PO na něj nezabírá.Nehledě na to,že více jak půlku sezóny hraje bez zájmu.Kdo jiný by nás měl gólově táhnout?

Čeká nás zlomový zápas,snad se dočkáme zázraku.
Je na čase zamíchat s útokama,tohle složení prostě nefunguje.
Nefunguje vůbec nic. Od brankáře po zmatky v obraně a jalového útoku. Boston je holt jiný level. :scare:
Teď je otázka,jestli vůbec máme na víc.Vypadá to,že jsme je tím prvním zápasem pěkně nasrali :-D

Když to nevyjde,tak aspoň seřežem Cháru :giggle:
Getzo5 píše:Obrázek

Obrázek

Si spíš myslím že při tom dopadu si něco udělal s tou druhou hnátou :D
red wings podme eee zabojujteeejeste otocte toooo
Ja osobne neverim striktne na neco takoveho jako jsou PO zkusenosti.. Alespon u nekterych typu forwardu ne (staci se podivat na Hertla, Granlunda, loni na mlade Isles, columbuskyho Jennera, u nas Gibbonse atd atd). Proste bud jses dobrej nebo ne. Prave proto jsem hrozne zklamanej hrou Nyquista, Tatara a spol., cekal jsem od nich mnohem vic. Samozrejme ze rezervy a problemy jsou i vsude jinde, ale tady me to mrzi nevic. Asi jsme ten game1 trosku precenili a ted uz se na to pomalu neda divat. Stav serie je ale momentalne co se tyce nejakych prognoz pro Detroit ten nejmensi problem, s tim by se teroreticky jeste neco dalo delat, ale to by to muselo vypadat diametralne jinak.
PO je jina soutez. To se snad shodneme. A samozrejme "nikdy nevime, co jak na hrace zapusobi, pravdou zustava, ze i ty nejhorsi veci, muzou zapusobit spatne".
Na nekoho ta nervozita proste sedne a boji se zahrat to, co by normalne zahral a navic to ma i fyzicky vliv na vykon.
Jsou hraci, kteri zakladni cast odbrusli a pak proste prepnouj na jinej level, protoze se jich nervozita netyka, vedi co to obnasi a proste na to maj. (koukam na tebe Danny!)
No a pak jsou hraci, na ktere to sedne a nedaj ze sebe vsechno.
ono by to chtělo nějaký impuls pro ty naše ušáky, naši (zkušení hráči), by je měli svými výkony strhnout a zase nakopnout,ale Mule hraje tužku,Abdul v 1.útoku taky není dobrý příklad,Legwand jako by odešel,Helm
tam lítá od ničeho k ničemu a Pavs nevím jestli je úplně ready(nevypadá tak),takže je naši (veteráni) tak akorát stahují do ještě větších sra*ek ... pořád si ale myslím,že šance ještě žije .... :cinka: :wave: :cinka:
V poklidu.. hrajou to, co hrát můžou, o moc lepší než to, co se hrálo poslední dobou v z.č. to být už nemůže. Tým má letos už dost. Divná sezóna tohle.
Nechcem vyzerat jak obhajca nenavideneho, ale podlamna Marchandovi sa s kolenom nic nestalo, ale skor mu usla viac noha pri dopade, ked opakovane spozorujete tu nohu, ako keby neprirodzene dopadal resp. mu mozno mohlo puknut v kýčli, tym padom to skor isiel rozchodit..lebo tym kolenom sa stretu viac nez vyhol.

Prva tretina bola neskutocna, po vlaznom uvode sme ich zavrelia nepustili k nicomu- hlavne k aktivnemu korculovaniu a pridali sme nas tradicny cykling v utocnom pasme.
Nasa aktivita jenom zacinala a presilovka nam dodala neskutocne sebavedomie, ked som najprv pikacuovala, ze Dougie sposobil zakazaneuvolnenie ale vzapati to neskutocne odcinil, co som sa smiala, lebo som napisala aj post do chatu, no ten gol :klobuk:. Dougie to pre svoje vykony potreboval, potreboval tam hodit nejaky krasny soft ktory si vypracuje a bolo vidno ze mu to dodalo chut hrat, strielat a celkovo podal paradny vykon, uz davnejsie maval vypady k branke, take utocne chutky, hoci v pare s Krugom je to mimoriadn enebezpecne, lebo aj Krug ma neskutocne utocne vypady, ale chlapci vcera hrali jak z ucebnice a tych dvoch som pekne davno nevidela takto synchronne a symbiozne hrat, fakt smekam :klobuk:, vzapati tam bola dalsia sancaa a sa mi mari ze pred golom trafil dakto tycku. Po presilovke sme mali ovela viac hry, detroitu prepadvala obrana a bolo stranse vela precislenni, ku ktoym sa vyjadrim nizsie.
Cakala som kedy pride druhy gol, a ten aj prisiel a tym padom smme si vytvoirli psychicku pohodu.
Druha tretina bola najme v rezii Wings, pretoze sme im umoznili hrat niekolko rpesiloviek, co sa odrzkadlilo aj na drzani puku aj pobytom v ich utocnej tretine, vsetky skrumaze a statky zmatky vyriesil vynikajuci Rask a obrana. Hoci to tam fakt parkrat horelo, poraidlo sa nam to pekne eliminovat,a le stale som si hovorila, pozor na obranu pozor na nejake blbe chyby, lebo jednym golom by sa mohla spustit ina lavina.

Tretiu tretinu sme sa vratili ku hre v prvej tretine a v podstate sme mali z hry viac, boli tam neskutocne sance hlavne tie precislenia, ktore sme riesili tak troskus ebecky pocas celej hry, hoci uznavam asi v dvoch pripadcoh unikajuci hrac nevidel ze ma za sebou resp. vedla seba dvojicku, co sice nevadi ale v dalsich zapasoch im snad Julien da medicinku na precislenia, lebo ich bolo v noci prilis vela, ale nabuduce ich musime vyuzit - aspon dve :D

Celkovo velka spokojnost s vykonom, zrejme s nam vonku hra ovela ovela lepsie, nie je taky tlak, su uvolnenejsi,a bodaj by to platilo aj vo stvrtok, teraz oddychnut, zregenerovat a snad zahrame rovnako vo stvrtok.

Este sa vratim na slovicko k obrane, vcera ma dost hneval Miller, neviem cim to je ale asi par chyb spravil on, a cuduj sa nie Bart - vcera soms i ho vsimala a neurobil ziadnu chybu, posobil cerstvo oddychnuto , nech len takto pokracuje, preto by som bola radsej keby miesto MIllera hral Mesz.....uvidime co bude vos tvrtok, ale aspon nam moze dakto rotovat v obrane a nemame ju taku pretazenu.
Konecne sme hrali zhruba tak, ako si to predstavujem, nase utoky mi pripadali silnejsie a celkova hra ofenzivnejsia. Dokonca dal gol aj Caron, co je v mojich ociach nadbytocny hrac v zostave. Miller mozno nie je tip-top obranca, ale zboznujem jeho agresivitu.

Co sa tyka Marchanda, neviem co je na nom komicke, pri dopade si zranil druhu nohu, preto mal pokrcenu pravu a nie faulovanu lavu.

Zvladol som pozriet cez stream len prve dve tretiny, ale podla vysledku vidim, ze som o nic neprisiel :cool:

Este dva zapasy a potom pridu hobbiti (snad). :yahoo:
Ano Kevin je agresivny - to je fakt, ktory mu neberiem a snazi sa byt big bad bruinom, ale jednoducho vcera bola najhorsi vzadu v mojich ociach.
Cathy » stř dub 23, 2014 5:43 am píše:Ano Kevin je agresivny - to je fakt, ktory mu neberiem a snazi sa byt big bad bruinom, ale jednoducho vcera bola najhorsi vzadu v mojich ociach.
Kevan spravil par chyb ale treba si uvedomiť že často hrá s Charom proti top útoku a ešte sme neinkasovali gól počas jeho pobytu na ľade. Meszároš sa mu v defenzíve ani z ďaleka nevyrovná a pre útočníkov pred našou bránou by nebol vôbec odstrasujuci.. možný hit od Kevana a Andreja sa nedá ani porovnať.
Inak zápas opäť v našej totálnej kontrole (až na pár momentov). Howard možno dostal prvý gól ktorý bol chytatelny ale nebyt jeho zákrokov po chybach obrany a 2 tyciek (Hamilton, Marchand) tak sme kľudne mohli vyhrať aj 5-0 či viac.

Po prvom zápase sa tu písalo o posilnení psychiky Red Wings... myslím že teraz sú tak dole že ak dáme prvý gól aj vo štvrtok tak sa úplne zložia.
Getzo5 píše:Obrázek

Obrázek

u tohodle jsem se vcera smal na cele kolo. Tradicne simuloval, akorat se u toho zranil. Dobre mu tak :-D

jinak Detroit strasna bida, tzv jsme navazali na priserne vykony ze zakladni casti. Pokud Detroit nezacne neco hrat, tak je uplne jedno jak souper hraje. S takovym vykonem by neporazili ani Havirov
Ja by som sa na tvojom mieste nesmiala, jemmu ta druha noha neprirodzene sa vychylila aj pocas toho premetu na lade....vid ten pohyb nohy.....budme radi ze mu neodislo koelno alebo stehenny klb...lebo koleno o koleno sa velmi nestretli tam sa mi zda ako keby Marchand podvedome preniesol vahu na druhu nohu....

a teraz ma ukamenujte, ja ho neospravedlnujem, len jednoducho vidim, ze ta druha noha ho MOHLA boliet.....navyse si uvedomte, ze to bolo v rychlostia nie kaskadersky spomaleny kusok.
Chápem že Marchand nepatrí k obľúbencom našich súperov ale veď to bol jasný tripping a pri tom dopade si zle vytočil druhé koleno. Našťastie to nebolo nič vážne ale pri týchto veciach sa to ešte môže ozvať po zápase tak snáď všetko bude ok a zajtra nastúpi v plnej sile.

Neviem či to bolo spomínané ale s tímom sú v Detroite okrem zranených Pailleho a Kellyho aj.McQuaid a Seidenberg, ktorý vraj zvýšil tempo svojho tréningu čo je vynikajúci znak že zatiaľ nemá žiadne problémy.
249 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES