Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH Penguins vs. NEW YORK Rangers

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

PENS
52%
14
RANGERS[/b]
48%
13

AndyF píše:Tak mas pravdu, byl to on, ale mne to proste nevadi. Nechtej diskutovat tady, ja to repsektuju. Ja zase kopiroval texty od nich sem. :neviem:
To ja taky (asi jednou nebo dvakrat).. Ale(stejne jako ty) nejsem 4 roky registrovanej na jejich foru a netvarim se celou tu dobu jaky jsem s nima kamarad, abych pak pri nejblizsi prilezitosti vynasel. A taky se tu neobvejuju vyhradne jen po vyhrach, nebo na chatu jen kdyz je zapas dobre rozehranej. Tohle je pro mne definice losera. Sorry.

PS: A ano, souhlasim s tebou v tom bodu, ze to striktni objevovani po vyhrach mi vadi vic nez to obcasny vynaseni. Kdyby tu Dean napr. byl i pred 4ma dnama a napsal neco do plena po prohre, tak prisaham ze mu nereknu nic k tomu dalsimu problemu.
:backtotopic:
Atlantik píše: Ja nevim, Bennett sel sice dolu, ale nebyt jeho prispevku v 1.kole, tak mozna koncime uz tam. Vitale ma nejmene IT z teamu, je to 4th liner (dle meho nazoru dobrej 4th liner). Bottom6 neni problem, Sutter je vlastne 3rd liner (ted hraje v roli neco mezi 2nd a 3rd) a je to jeden z nasich nejlepsich hracu v PO.. Dnes jeden z nejlepsich od nas Gibbons, aktivni byl Goc.. Nehrali spatne, ale Lund to vyborne vychytal.

Staci se podivat na Kunitze (co nam uz zblokoval 2 goly v serii) a trapnyho Neala co hrajou oni.. Kde je jejich prispevek? Crosby to ma tezky, furt je na nem nekdo, ale kdyby hru alespon zjednodusil a vychazel z defenzivy a cekal na svou sanci, byl by mnohem vetsim prinosem. Tohle je strasne malo. A pak tu mame nejvetsi fail, nasi presilovku. V serii 1 for 19, ostuda.

Takze je to jasny, s normalni presilovkou a alespon prumernou produktivitou od hracu co dostavaj nejvetsi prostor by jsme ted nebyli v game7, ale cekali by jsme na soupere v ECF. Bottom6 by mohla byt lepsi, ale po tom cim jsme si v sezone prosli jsem rad i za tohle. Zapasy nam neprohravaj, na PK delaj velmi dobrej job a maj i sance. Nejaky goly tam uz taky meli .
S Nealem spíš něco je, ten mi přijde nějak fyzicky handicapovanej. Několikrát jsem si všimnul, že si přibrzdil před střetem, nejde do toho naplno.
Kunitz funguje podle Crosbyho, a když je Crosby obsazovanej tak, že nemůže hrát, je Kunitz prostě nulovej.

Ono to vypadá, že Gibbons, Goc a spol. jsou aktivní, jenže oni jsou aktivní protože jim to Rangers dovolí. Nebojí se jich. Chodí proti nim Moore, Klein, Stralman a elitní obránci se šetří, na Malkina s Crosbym. Zato když na druhý straně naskočí třeba defensivně slabší Niskanen, jde přes něj jakejkoliv ze čtyř útoků a hned to hrozí gólem.
lets go Rangers píše: Ono to vypadá, že Gibbons, Goc a spol. jsou aktivní, jenže oni jsou aktivní protože jim to Rangers dovolí. Nebojí se jich. Chodí proti nim Moore, Klein, Stralman a elitní obránci se šetří, na Malkina s Crosbym. Zato když na druhý straně naskočí třeba defensivně slabší Niskanen, jde přes něj jakejkoliv ze čtyř útoků a hned to hrozí gólem.
Coz je furt lepsi nez nic. Navic jak rikam, jsou velmi platni na PK (kde mimochodem hrajou proti nejlepsim hracum NYR) a nejenomze je dobre branej, ale navic jsme v oslabeni meli nejvetsi sance ten zapas zachranit.

Crosby, Neal, Kunitz a spol. jsou urcite pod vetsim drobnohledem, ale jsou za to placeni a musej produkovat. Zajimave je, ze Malkin to nekdy dokaze i sam. Vysvetleni pro 5%-ni uspesnost na PP v teto serii jednoduse neexistuje a jde to na triko nejvetsich hvezd, ne Vitaleho, Bennetta a spol. Nase hra byla vzdycky zalozena na presilovce, od ktere se pak hodne odvijelo. Ted nas to likviduje a to je nejvetsi problem cele serie.

5 na 5 proti vam delame MNOHEM lepsi job nez Flyers, v oslabeni stejne skvelej job nez Flyers. Kdyby jsme meli aspon priblizne takovou presilovku nez oni proti vam, tak neni co resit. S takovym personalem co tam mame je tohle proste tragedie(stejne jako loni s Bruins, ze jo).
No moment.. Tady je toho víc. Pens šli poslední 2 zápasy strašně dolů. Já si třeba všímám hodně 3. lajny (momentálně 2.) s Brassardem a chtě nechtě. Tam je ta defenzíva nulová. Jenže ať na ně nasadíte koho chete, ten gól jim nedají, i když si o to Rangers přímo říkají. Tím, že jste spojili Malkina a Crosbyho do jedné lajny jste si podle mého pohoršili. Máte prakticky jen jednu nebezpečnou lajnu, protože Sutter momentálně suckuje a Jokinen nehraje nic od první série. už jsem psal, že ty góly si snad zaplatil. Bennett ve třetí taky kulové jak píšeš. Prostě celý ten tým momentálně nepředvádí nic. Crosby s Malkinem mají záblesky geniality ale ve finále z toho nic není. O Nealovi a Kuntzovi netřeba zmiňovat. Takže rozhodně je to TÝMOVÝ výkon, co teď nefunguje. A ne jednotlivců.. Ale v jednom máš sakra pravdu. Všichni jsou to profesionálové a za ty prachy se prostě musí hecnout. :|
Takze vsichni suckuji a presto odehrali celkem vyrovnanej zapas proti dle meho dost dobre hrajicim Rangers.. To zas nesedi. A rikejte si co chcete, kdyby tam byl prispevek od presilovky, tak se na CELEJ VYKON teamu nahlizi uplne jinak. Sutter ma taky od suckovani hodne daleko (dominance jako v 1.kole to neni, ale stejne). Zas nechodme z extremu do extremu, vyhraje se a vsichni jsou Bohove, prohraje se, vsichni suckuji... Tenhle vykon byl az na tech prvnich 8-9 minut akceptovatelnej. Ne uzasnej, ale akceptovatelnej. Co je neakceptovatelny, to jsou ty uvody(pritom musime vedet co prvni gol znamena a co od Rangers cekat) a pak ta presilovka. A hra Neala a Kunitze, ale to bych se opakoval. Jokinen.. He is what he is, ja jsem ho nikdy neprecenoval.
Tak nielen Lucic utoci na plodnost superov...

Obrázek

A ked sa nedari v ofenzive tak aspon vysiel ukazkovy slewfoot.

Obrázek
Co Kunitz, ale Neal, ten je ještě asi 5 levelů pod Kunitzem, to je strašný, za celý PO měl asi 3 světlý momenty. A vážně s*ru na to, že hraje bez Malkina, to prostě není argument, kterej by ho omlouval.
Ad Kower)
Utok na plodnost se s Lucicem vubec neda srovnat (a ty to urcite vis), Moore mu tam klepl taky, normalni vzajemni potycka.

Ten slewfoot no.. ten uz vychazel z frustrace, tesne predtim udelal to same Zuccarello a sel za to ven a tady to Crosbymu proslo. Popravde, tezko k tomu neco dodat, sam za sebe reknu ze kdyby na mne nekdo celej zapas visel a kroscekoval zezadu do hlavy, sekal pri kazdy prilezitosti, tak bych se neovladl uz mnohem driv. Cela liga je v tomhle jeden velkej joke.
------------------------------------------------
Neala bych pratal pryc jako prvniho. Mel jsem ho hrozne rad a verim ze muze (i u nas) mit 40-golovy sezony v zč. Ale k cemu nam to je, kdyz je to tak neskutecne streaky hrac. Nejdriv zacal s tema prasarnama.. A pak kdyz jde do tuhyho, tak je nulovej. V kritickych momentech upada a ztraci se, necha se frustrovat a je vylucovanej. Souperum se v PO z neho stava velmi lehkej terc a urcite se jim proti nemu hraje skvele. Neni to hrac, kolem ktereho by se dala vytvaret zdrava vitezna kultura. Sam nevytvori skoro nic a ani v obrane se neprotrhne. Takze ano, trejdovat dokud ma dobrou hodnotu (samozrejme za wingera/2 wingery, idealne mladeho co je alespon trochu vic kreativni nez Neal sam).
Za stavu 3-1 som nepredpokladal ze Rangers dokazu este nieco vyhrat ale to asi nikto necakal ze Pens im to svojou nemohucnostou znacne ulahcia. Bez ohladu na dalsi vyvoj, myslim ze aj vzhladom k minulym sezonam a prepadaku na Olympiade lezi znacna zodpovednost na Bylsmovi. Neviem ci ma v kabine uplny respekt co je najma v PO absolutne nevyhnutne (myslim ze tu aj niekto dal gif ako Crosby vulgarne reagoval na trenerove pokyny/ komentare na striedacke... dalsi dokaz preco Cindy povazujem za rozmaznane, uplakane decko... neviem si predstavit zeby Zdeno alebo Bergy nieco take predviedli Julienovi).

Neviem preco ale nepriek mojmu velkemu zelaniu na finale konferencie Bruins-Rangers, mam pocit ze to nakoniec predsa Pens nejak doma vyhraju... ale velmi rad by som sa v tomto mylil :)
Kower píše: (myslim ze tu aj niekto dal gif ako Crosby vulgarne reagoval na trenerove pokyny/ komentare na striedacke... dalsi dokaz preco Cindy povazujem za rozmaznane, uplakane decko... neviem si predstavit zeby Zdeno alebo Bergy nieco take predviedli Julienovi).
To je jen dukaz, ze Bylsma to ztraci a jsem jen rad ze to Crosby udelal.. Nic vic, nic min. Radsi se ani nebudu vyjadrovat k Bylsmovym tiskovkam a jak zas hledal excuses a zlehcoval situaci.

Proste Bylsma na to nema (ja osobne ale davam jeste vetsi vinu na Shera, protoze s tim kadrem co mame by mozna jinej trener stacil na NYR ale urcite ne na BOS) a manazment o tom vi. Opet kdyz je nejhur, tak musi do satny nabehnout Lemieux, ktery prej nekolikrat behal dovnitr a ven dverma a delal tam bordel. Pokazdy kdyz tam vlitnul, tak prej rezal Crosbyho pohledem a pak s nim zustal mezi ctyrma ocima.

Stejne, kdyby mel Bylsma duveru, tak nemusi dochazet na zoufale zachranovani situace majitelem (OPĚT!!). Bylsma je totiz asi namotivovat nedokaze.

PS: A Kower.. Fakt nevim ceho se bojis, byt tebou tak s matchupem Bruins vs Pens nemam nejmensi problem. Porazite jak nas, tak Rangers, ale nase slzy vzdycky chutnaj lip.
Atlantik píše: PS: A Kower.. Fakt nevim ceho se bojis, byt tebou tak s matchupem Bruins vs Pens nemam nejmensi problem. Porazite jak nas, tak Rangers, ale nase slzy vzdycky chutnaj lip.
Ja sa nebojim Pens. Rangers chcem z cisto fanusikovskeho 'sebeckeho' pohladu lebo by som chcel ist na zapas v MSG ak by som so stastim zohnal nejaky listok. Minule PO som tiez bol na jeden zapas NYR-BOS. Ale netreba predbiehat udalosti lebo ani Habs sa sami nevzdaju bez boja.
Lundqvist dostal flastr 5000 dolaru.. Fans Rangers jsou z toho na prasky a breci jak Crosby dostava "special treatment". Komedie, mam z toho dost :lol2: . Asi bych mel pristi dny travit mimo twitteru a americkych diskuznich for.
kajo píše:
K serii: je mi uz asi aj jedno, kto postupi. Bruins budu asi konecna pre oba timy.
A kedy stihol Boston postúpiť :eek2: ? #Go Habs :wave:
Atlantik píše:Lundqvist dostal flastr 5000 dolaru.. Fans Rangers jsou z toho na prasky a breci jak Crosby dostava "special treatment". Komedie, mam z toho dost :lol2: . Asi bych mel pristi dny travit mimo twitteru a americkych diskuznich for.
no já zatím jenom čet o tom jak je to nejlíp utracenej pětilitr v Kingově životě. Komedii tady předvádíš akorát ty, když vytáhneš nějakej ojedinělej výkřik a vydáváš ho za názor většiny/všech fanoušků moměntálního soupeře Pens.
lets go Rangers píše: no já zatím jenom čet o tom jak je to nejlíp utracenej pětilitr v Kingově životě. Komedii tady předvádíš akorát ty, když vytáhneš nějakej ojedinělej výkřik a vydáváš ho za názor většiny/všech fanoušků moměntálního soupeře Pens.
Pro informaci, na ceskym NYR foru jsem nebyl.. Na twitteru a na americkych diskuzich bylo kolem toho nablito jedna basen. Jak rikam, dnes uz jsem se podobnym mistem vyhybal, takze nevim jak to pokracovalo.
The Pens did not do any line/rush work. Maybe a trick or two up their sleeve?
Hmm, že by Bylsma mlel z posledního a zkoušel nějaký čáry? :giggle:
Vader píše:
The Pens did not do any line/rush work. Maybe a trick or two up their sleeve?
Hmm, že by Bylsma mlel z posledního a zkoušel nějaký čáry? :giggle:
Mozna si uz pripravuje pozapasovy proslov na rozloucenou.. Jak rikam, obracet se proti tomu teamu nebudu (fandim a zacinam byt nervozni), ale byly doby kdy jsem 7.zapasy prozival mnohem vic (i kdyz samozrejme postaci dobry uvod a snaha a ponorim se do toho naplno, otazka je jestli to vubec prijde). Ted jsem z cele sezony uz dost unavenej a mozna to bude vykoupeni. Kazdopadne, je to jedna z mala situaci kde si na pripadne katastroficke prohre najdu i pozitiva (a ne bezvyznamny). Vsude se pise o tom jak je vedeni na prasky a ze po prohre bude totalni peklo a obrovske zmeny.

Trpelivost je uz u konce a ja jsem taky zastancem celkove zmeny kultury. Neal je pro me konkretne jakymsi symbolem hodne spatnych veci co se tyce cele tehle organizace. Arogance, spatna pracovni moralka, nevyrovnanost vykonu, nedisciplinovanost, sireni spatneho jmena, podprumerna defenziva (a ted da dnes gola :sarcasm: ).

Jsem kazdopadne spise pesimista.
Atlantik píše: Jak rikam, obracet se proti tomu teamu nebudu (fandim a zacinam byt nervozni), ale byly doby kdy jsem 7.zapasy prozival mnohem vic (i kdyz samozrejme postaci dobry uvod a snaha a ponorim se do toho naplno, otazka je jestli to vubec prijde). Ted jsem z cele sezony uz dost unavenej a mozna to bude vykoupeni. Kazdopadne, je to jedna z mala situaci kde si na pripadne katastroficke prohre najdu i pozitiva (a ne bezvyznamny). Vsude se pise o tom jak je vedeni na prasky a ze po prohre bude totalni peklo a obrovske zmeny.
Taky. Nic špatnýho tomu týmu nepřeju. Podvědomě ale prostě už počítám s případným vyhořením ve finále konference, kdybychom postoupili, nicméně napětí cejtim pořád. Možná mám ''strach'' z toho, že by se dál nějak prolezlo, tam bychom se neztrapnili tolik, jako loni, a vedení by po sezoně zase nic nedělalo. Tý slibovaný revoluce se totiž nemůžu dočkat.
Tak aspon ze to Danny vymyslel. Glass in, Bennett out.. Bennett sel dolu, to jsem rikal, ale za Glasse?? Tolik k Bylsmovi, opet nezklamal.
Tak som zvedavy ako to dopadne... skor to tipujem na Pens ale ak dostanu prvy gol asi to bude neprekonatelny psychicky tlak...
Ja nemam slov ty vole. At uz je konec tohohle utrpeni. Prosim.
Obrázek
"Hey, at se ti libi, kamo, strc mi ho tam! Vic uz ti to otevrit nemuzu, tak prosim!" :lol2:

Trvalo to 5 minut, kolaps Niskanena a gol z prvni strely. Jsme uz skoro done, ted uz opet busime do plnych, pokud dostaneme 2.gol, muze to byt festival NYR. A samozrejme, nebyl by to zapas bez stupidniho penalty Neala v utocnem pasmu :grc:

It´s the final countdown, Dan. jeste 40 minut.
Atlantik píše:Obrázek
"Hey, at se ti libi, kamo, strc mi ho tam! Vic uz ti to otevrit nemuzu, tak prosim!" :lol2:
Wow tak to zdokonalil Raskov styl na brejky :D
Zaber na Neala po ty mega sanci byl vserikajici. Jen tam tak stoji, tupe zira, jak kdyby ani netusil, od ceho na tom lede je. :)
206 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES