Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK Rangers vs. PHILADELPHIA Flyers

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

Rangers
55%
24
Flyers[/b]
45%
20

Philly píše:
lets go Rangers píše:
Philly píše:Tak domů holt za stavu 1:1, nedá se svítit, 4:0 to už nebude :cup:
4:0 to pořád být může :good:
Na Tebe jsem fakt čekal až mi zacinkáš, jsem zvědav co mi zahlásíš po game 2, kde si Vás rozvěsíme po manťákách jak Dlouhý kabát v S čerty nejsou žerty. Doufám že ti Vaši Kozojebové už mají připraveny kýbly, aby Vás bylo do čeho nahrnout :cup:
na co kýbly když nás čeká celej velkej pohár? :cup:
Rono píše:A samozřejmě, že Mase se vrátí ve své nejlepší formě, ale i ten jeho standard, kdy chytí dva, tři góly v zápase, by (snad měl) stačil... :pray:
to mu bude prd platný, když útok vystřelí na bránu 15x za zápas. tak holt místo 4:1 vyhrajeme 2:1
lets go Rangers píše:
Philly píše:
4:0 to pořád být může :good:
Na Tebe jsem fakt čekal až mi zacinkáš, jsem zvědav co mi zahlásíš po game 2, kde si Vás rozvěsíme po manťákách jak Dlouhý kabát v S čerty nejsou žerty. Doufám že ti Vaši Kozojebové už mají připraveny kýbly, aby Vás bylo do čeho nahrnout :cup: na co kýbly když nás čeká celej velkej pohár? :cup:
Hele to jsi tady ze sebe chrlil už vloni, kdy jsem Vám to při naší absenci docela i přál. Ale Rangers mají vždycky jenom hubu plnou keců a skutek utek. Minulé PO Vám to prý pohnojil Richards, to jsem zvědav, co ze sebe budete sypat po této sérii. Sám dobře víš, že Game 2 bude vypadat úplně, ale úplně jinak a věř mi, že ten komu bude hořet prdel bude Lun, nikoliv Mason. Jestli ovšem žiješ v tom bludu, že všechny zápasy této série budou vypadat jako včera nebo tak nějak podobně, taky dobře, ještě aby se v tom utvrzovali i Vaše Hokejky :hehe: :cosi: :cup:
Philly píše:
Hele to jsi tady ze sebe chrlil už vloni, kdy jsem Vám to při naší absenci docela i přál. Ale Rangers mají vždycky jenom hubu plnou keců a skutek utek. Minulé PO Vám to prý pohnojil Richards, to jsem zvědav, co ze sebe budete sypat po této sérii.
Letos ta hra vypadá daleko líp než pod Tortsem. Pod Tortsem jsme vyhrávali s odřenýma ušima, pod Alainem dokážeme soupeře i přehrát. Navíc Rangers mají slušnou formu, za poslední měsíc 10-2-2 skóre 45:24 a to ty dvě prohry byly v podceněných zápasech s Ottawou a Calgary. Řekni mi důvod pro neočekávat lepší playoff než loni?
Je fakt ze tahle verze Rangers je o necem jinem nez Tortsova druzina, ktera jeste predtim nez prijela do Pittsburghu tak uz byla posrana.. Zacinam byt v rozpacich jestli si tim pranim postupu NYR nepletu na sebe bic, ale neda se to jinak. NYR jsou proste podle vseho OBJEKTIVNE LEPSI team (ted nemyslim jen tenhle zapas, ale oni proste hrajou fakt vyborne celej kalendarni rok) a postup Flyers by byl i podle obecnych nazoru povazovan za urcity prekvapeni. Flyers mame sice v hlavach, ale kvalita NYR se zas zda byt vyssi na kazde pozici. Golman, obrana (a to jeste McD hral houby).. a ani v tom utoku mozna neni ten rozdil tak drastickej.

Ale asi by to chtelo jeste pockat nez Philla predvede alespon trochu relevantni vykon a predevsim na to az to 2.kolo fakt nastane.. Kdyz uz, at to je aspon 6 zapasu a at Simmonds naplni sva slova aspon z poloviny. Lehky postup by Rangerum daval vyhodu do dalsich boju a to zas ne :nono: (a to se jim jeste nekdy vrati Kreider :hroza: )
Je to tady. Už se to sype na první lajnu.
Voráček i Giroux za celej zápas 0 střel!
Celej elitní útok vyslal jen dvě střely (obě logicky Harts).
G v MSG nejen, že tři zápasy v řadě neskóroval, ale on nevyslal ani JEDNU(!!) střelu.
„Nevystřelili, nepředvedli žádný útok.“ - Berube na první lajnu.
Holt, zatím se to vyvíjí, jak jsem předpokládal (a jistě ne jen já), že pokud máme postoupit, tak G s Vorasem prostě musej chytit fakt formu, a né toto. :hroza:

UPDATE:
„New York is a good team at home and we’re aware of that, We have to do what we used to do and we’ll be fine. It’s not time to hit the panic button. Only one game.
We didn’t support each other as well as we wanted to. It’s the first game. We will build on it. We did a lot of good things and a lot of wrong things, too. We’ll be ready for Game 2.” - Giroux
Tak pokud si pamatuju strely 36:15 pro Rangers to je hodne silny kafe.Vam rikam ze pujdem hodne brzo na golf.Rangers jsou tym co nam nesedi uplne nejvic z cely nhl.
Jáj ako ja vám ticho závidím (teda všetkým, nie len vašej sérií) tú playoff, to hecovanie, tie reči pred a po zápasoch. Playoff to je proste iná liga! Už nikdy bez playoff devs prosím :crybaby:
Konečně východ a dobrej zápas... Obrany pracovaly na obou stranách dobře, hrálo se v tempu... oproti Montreal - Tampa příjemné zlepšení... Rangers po celý zápas lepší, zasloužená výhra...

Co se Emeryho týče, tak mě moc mile překvapil. Žádnej, especially ten první, se mu nedá vyčítat, působil jistě... :cool:
Wanic píše:Obrany pracovaly na obou stranách dobře, hrálo se v tempu... oproti Montreal - Tampa příjemné zlepšení...
??? Asi jsi si spletl topic.. :giggle:
? ... oba soupeři měli značně komplikovanou cestu k vytvoření šance a celkově těch loženejch gólovejch tolik nebylo... což se o druhym souboji říct nedá.. tam měli golmani (hlavně Lindback) mnohem víc práce a útočníci se prosazovali snáz.. no jako na rybníku, tam se taky tolik nebrání :scare:
Wanic píše:? ... oba soupeři měli značně komplikovanou cestu k vytvoření šance a celkově těch loženejch gólovejch tolik nebylo... což se o druhym souboji říct nedá.. tam měli golmani (hlavně Lindback) mnohem víc práce a útočníci se prosazovali snáz.. no jako na rybníku, tam se taky tolik nebrání :scare:
Aha, takže s tvojí logikou byl souboj Hawks s Blues, který skončil na střely 42:52 taky rybník, když se tam podle tebe hráči dostávali lehce do střeleckých příležitostí :hroza: ? Ty jsi vážně klaun, běž raději sledovat handicap hráčů Yotes :bee:
No za 100 minut sa tych striel nazbiera vsak
nevim, souboj Hawks a Blues jsem neviděl ... ale neboj, v nejbližších dnech se plánuju na nějakej zápas kouknout, takže tě o kvalitní analýzu z této série nepřipravim :klobuk:
Ad Wanic) - ja jsem tech zapasu videl zatim vetsinu a prave myslim, ze tenhle byl asi ten nejslabsi :neviem: Mozna vec vkusu ze se ti libi vic takticka bitva, ale bylo to proste o polovinu pomalejsi nez napr. Pens-Jackets nebo Blues-Hawks a na hru Habs to taky nemelo.
lets go Rangers píše:Řekni mi důvod pro neočekávat lepší playoff než loni?
To je to, o čem mluvím - Vy si vždy najdete důvod proč bude právě probíhající PO lepší než to minulé, ale vždycky dopadnete držkama tvrdě na dlažbu - jako letos :cup:
Tak zaplatpanbu, Berube ma rozum a nechava Akesona byt, dokonce trenuje v 1. presilovce :-O

Ale i kdyz Mason uz trenoval, zitra chytat nebude.

Tak prosim pany z Columbusu o zlomeni Malkinovy nohy.
Steve Mason still out, Ray Emery in for Game 2. Vela stastia dnes Pens :salute:
Fuck yeaaah! :wave:

Obrázek

Naprosto klíčové vítězství, ve které jsem fakt poté, co mi AndyF napsal, že tečeme už 0:2, vůbec nevěřil. Navíc s Razorem v bráně. :scare: Ale tímto se chci Rayovi omluvit, v obou zápasech zatím fakt dost dobře zastoupil Maseho. Ale každopádně doufám, že v dalším zápase už uvidíme Masona mezi třemi tyčemi...

Zápas jsem viděl až od 38. minuty, takže mám co napsat jen ke třetí třetině, no. Tu během ní jsem fakt zestárl o pár let... Naštěstí jsme Rags dovolili nakonec jen jednu vážnější šanci, kdy to ale díkybohu Zucca narval do vyrážečky Razora.

Naopak mě celkem štvalo, kolik brejků jsme zazdili. Hlavně ten 3-on-1. Ale naštěstí to teď vůbec nemrzí.

Jo, jet domů za stavu série 1:1 a hlavně s tím, že jsme konečně vyhráli v Madison Square Garden po více jak třech letech :!: Ano, opravdu, třech letech! Konečně se zbavili té nálepky budou v MSG už hrát jen a jen lépe..

LET'S GO FLYERS! :fan:
#CLUTCHTIME!
dokonale odvolanie brankara :lol:

Obrázek
cepi » Ned Apr 20, 2014 9:11 pm píše:dokonale odvolanie brankara :lol:

Obrázek
keď som to videl v telke, tak mi to pripomenulo našu repre :lol2:
Mozem sa spytat, ako hrali Nash a Brassard?
mt-svk píše:Mozem sa spytat, ako hral Nash?
Nash delal pro vyhru vsechno!

Obrázek
Nash především aktivní při rozchytávání Razora, což byl i v prvním zápase, ale jinak nijak nedominuje, akorát si všímám hlavně toho, že kolikrát zbytečně zpomaluje akce Suckers.

Brassard pak se Zuccem jasně nejnebezpečnější hráči Rags. A spolu s Pouliotem (jenž se jen veze na těch dvou) jsou nejlepší útok Suckers.
Dobra vyhra. Ted 2 doma, a v 6. to ukoncit :ciga:
273 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA