Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK Rangers vs. PHILADELPHIA Flyers
Súboje o Stanleyho pohár.
Je jednoduche zvalovat vinu za prehru na jednotlivcov, ale...Emery
Akeson
Prvu tretinu som nevidel, ale Ray nechytal zle az na to "chytanie" na PK. to je katasrofa, on je proste pomaly od tycky k tycke a na PK je to vidiet najviac. Resp. najviac to boli. Akeson zas hitoval cisto, len ta hokejka mu musela vyletiet rovno do papule Hagelina!
Po Couturierovi. Jinak bida na n-tou, s takovou to bude vysledek jak rikal Lets go Rangers.. Giroux, Voras, Simmonds, Lecavalier nic. A Grossmann=Scuderi. To je jako pres kopirak ti dva..AndyF píše:Vsichni to ted budou svalovat na Akesona, ale ze to byl mozna nas nejlepsi hrac..
Grossmann 20:48
Timonen 16:58
--------------------
Giroux 17:08
Voracek 14:22
Hall 13:09
Akeson 13:07
Lecavalier 7:42
Co to je? To Berube tolik spekuloval s line-matchingem ze pak ice-timy vubec nedavaj smysl, nebo co?
EDIT: co mam k tomu krosceku dodat? Jasnej jak facka, ale mozna se nechali unest golem. Cim se nechali unest u slewfootu ty krysy z CBJ to nevim.. O procentach pro domaci jsem psal o prvni prestavce, to ze se piska zvlastne je proste fakt. Delali si z vas sudi trosku prdel, tak jako i z nas, ale zapas vam to neprohralo. Vic by mi byt tebou vadilo, ze se Rangerum toleroval i interference..
Timonen 16:58
--------------------
Giroux 17:08
Voracek 14:22
Hall 13:09
Akeson 13:07
Lecavalier 7:42
Co to je? To Berube tolik spekuloval s line-matchingem ze pak ice-timy vubec nedavaj smysl, nebo co?
EDIT: co mam k tomu krosceku dodat? Jasnej jak facka, ale mozna se nechali unest golem. Cim se nechali unest u slewfootu ty krysy z CBJ to nevim.. O procentach pro domaci jsem psal o prvni prestavce, to ze se piska zvlastne je proste fakt. Delali si z vas sudi trosku prdel, tak jako i z nas, ale zapas vam to neprohralo. Vic by mi byt tebou vadilo, ze se Rangerum toleroval i interference..
No me to ani neprislo, jen musim rict, ze uz ty svoje hacky dovedli do dokonalosti. Uz jim staci jen jemne potahnout, ani to neni poradne videt.Atlantik píše:Vic by mi byt tebou vadilo, ze se Rangerum toleroval i interference..
A me hlavne drasa ta jejich silena "moralni prevaha". To se snad nevidi poradne ani u vas
Ale Berube proste nevymyslel nic. Ja si nemuzu pomoct, sezone nesezona, jeste me nepresvedcil.
Ono je to vlastne vsechno irelevantni.. Akeson, Emery, hacky, interference, kroscek.. pokud nezacnete hrat jako o zivot coz by si situace tak nejak vyzadovala. Nevim jestli je to matchupu ze jste z ty haly tak posrani, nebo vam tam vadi ten spatnej led, nebo to nezvladl Berube.. Ale tohle byl vykon kterej zatim nepredvedl v PO nikdo.
EDIT: My vas v hlavach mame (hlavne MAF), ale presto jsou useky a i cely zapasy kde tu prevahu mame (casto nekorunovanou). Tohle je jeste neco jinyho.
EDIT: My vas v hlavach mame (hlavne MAF), ale presto jsou useky a i cely zapasy kde tu prevahu mame (casto nekorunovanou). Tohle je jeste neco jinyho.
... jsou hodně silní a především doma si velký tlak budou vytvářet. Nepovedlo se, po velkých chybách ... a ..., kteří nedokázali pokrýt protihráče před brankou, otevřel ... skóre. A pak už to šlo s ... dole kopcom. Pomalejší, nesoustředění, o krok všude pozdě, nedůslední, měkcí... Když se pak ... dostali např. v přesilovce na delší dobu do útočného pásma, nedokázali vůbec kontrolovat puk, z toho pak plynuly následné protiúky a přečíslení. ... byli jednoznačně lepší, přímočařejší, hladovější, důraznější a v ... dvěma slepenými góly v podstatě zápas rozhodli.
Sem si z dovolenim vypujcil
Sem si z dovolenim vypujcil
Tak já viděl jen celou první třetinu a kousek druhé a i když v tomhle úseku Rangers byli o něco lepší, tak to nebylo nic strašného a ten zápas byl otevřený. Škoda, tenhle výsledek mě fakt mrzí a to nejsem žádný fanda Flyers (to se tu o mně určitě ví
), ale v tomhle souboji jim fakt postup přeju - Rangers nesnáším...
Tak samozrejme byl otevreny a kdyby nedostali tu presilovku, museli by si gol vic zaslouzit.
A nejaka smudla nam tam teoreticky spadnout mohla.
Ale jinak tvrdim, ze by vyhrali stejne.
Jestli neco nezmenime, bude to dost tezky.
Ale protoze na zmenu meli asi tejden a nevymysleli nic, jsem zvedavej co vymysli za jeden den.
Hlavne me bavi ty kecy Simmondse, jak bude trestat a pak ma za zapas 2 hity
A nejaka smudla nam tam teoreticky spadnout mohla.
Ale jinak tvrdim, ze by vyhrali stejne.
Jestli neco nezmenime, bude to dost tezky.
Ale protoze na zmenu meli asi tejden a nevymysleli nic, jsem zvedavej co vymysli za jeden den.
Hlavne me bavi ty kecy Simmondse, jak bude trestat a pak ma za zapas 2 hity
AndyF píše:Vsichni to ted budou svalovat na Akesona, ale ze to byl mozna nas nejlepsi hrac..
Blbost, beriem to cele na seba. Budik sa na mna v noci vysral a zobudil som sa niekedy na zaciatku tretej tretiny a bolo krasnych 1:1 . Do 3 min to bolo 3:1 a siel som sa na to radsej vysrat. Vratil som sa a akurat som stihol stvrty kus a siel som spat. Blues este presierali 3:2, nemal som odvahu to zapnut a evidentne som dobre urobil aspon tam.Atlantik píše:Nevim jestli je to matchupu ze jste z ty haly tak posrani, nebo vam tam vadi ten spatnej led, nebo to nezvladl Berube
Atlantik píše:Samozrejme, podle me to vubec neni zanedbatelny a mozna to castecne s tou serii v MSG souvisi. Staci se podivat co to dela s Grossmanem a jeho rozehravkou. To je pak tezky se dostat vubec do pasma.AndyF píše:Taky sis vsiml??
Jenže to by se projevovalo i s ostatníma soupeřema. A Rangers mají v MSG horší bilanci než venku.
Kdyby to tak vadilo Phile, proč jsme už šest zápasů v MSG nedokázali například porazit Boston v základní hrací době?
Tak přidám i svůj názor do chumlu. Rangers Nerangers, byli lepší. Flyers nepředvedli takřka nic a nedokázali si vytvořit žádný pořádný tlak. Zápas začal typickou "rangerovskou" desetiminutovkou, kdy je soupeř přehrával, z čehož nakonec padl gól KačeraDonalda. Pak se ale začali dostávat jezdci do tempa a v druhé třetině už měli ve svých rukách inciativu. Nejprve po souhře Zuca-Brassarda trefil druhý jmenovaný tyč. Následně měl dobrou šanci Stepan.. Soupeř se dostával do šancí hlavně tehdy, když byla na ledě lajna Zuco-Brass-Pouli. Jejich defenzíva je prostě celý rok špatná a tady vede cesta Flájrs k úspěchu. Nerozehrátý byl také MacDo, který soupeři darovali pár krásných nahrávek. No třetí třetina i už patřila jednoznačně jezdcům. I díky faulu jinak velmi dobře působícího/hrajícího Akesona to měli lehčí. PP zahráli obě (2+2 Akesona) perfektně a Emeryho bych z ničeho nevinil. Největší šanci flájrs pak zazdil neposedný ktouč, který Read po krásné přihrávce Couturiera nezpracoval. Avšak nemohu si pomoc.. Ale Rangers nepůsobili dominantním dojmem tak, jako jsem je viděl v ZC. Hlavně forčeking a fyzická hra (které jsem však čekal ze strany flájrs více) jim dělala problémy. Navíc, bez té čtyřminutové PP by ten výsledek tak jasný nebyl. Ale stejně jak AndyF i já bych věřil, že by to urvali stejně. Ze hry měli prostě víc. Jsem zvědav na další zápas. 
BTW: Pardon chlapi, že se vám tu motám do debaty.
BTW: Pardon chlapi, že se vám tu motám do debaty.
Na Tebe jsem fakt čekal až mi zacinkáš, jsem zvědav co mi zahlásíš po game 2, kde si Vás rozvěsíme po manťákách jak Dlouhý kabát v S čerty nejsou žerty. Doufám že ti Vaši Kozojebové už mají připraveny kýbly, aby Vás bylo do čeho nahrnoutlets go Rangers píše:4:0 to pořád být můžePhilly píše:Tak domů holt za stavu 1:1, nedá se svítit, 4:0 to už nebude
Hrůza. Děs. Nejprve začnu tím, že házet vinu na Akesona nebo Emeryho mi přijde jako totální hovadina. Jo, Razor je při přesouvání pomalej, ale kdyby dokázal chytit Richardsův nebo Stepanův gól, tak by při přesunu ještě musel vytáhnout lapačku, z čehož by byli jedny z nejlepších sejvů sezóny. Ne, to na něj fakt neházím. Jestli za některej mohl, tak za ten první.
K zápasu? Do PO náš výkon měl hoodně, hoodně daleko.
Rangers ovládali celou dobu hru a když jenom za první třetinu měli asi 4 turnovery v obranným pásmu, tak jsem z toho vytěžili akorát leda ho*no. Je to fakt bída, holt s jedním útokem (Read-Coots-Akeson) se vyhrát nedá.
Jinak Simmer totálně nulovej. Jeho výkon mě doslova nasral. Neviděl jsem snad jedinej rozjezd od modrý k mantinelu, aby to do někoho napražil, jako to dělal v sezóně v každým zápasu. Žádnej zápal, no a o jeho
bránění ani radši nebudu mluvit. Ale v něm plave celej druhej útok. 
Hodně špatnej výkon podalo samozřejmě víc hráčů, ale Simmer a pak ještě Voras tomu "dominovali". G jistě nezahrál to nejlepší, co umí, ale měl tam dost úseků, kdy to prostě podržel a v útočným pásmu rozdal, ale když Harts s pukem nic nevymyslí a Voras byl tak vygumovanej, tak je to těžký i pro něj. Nechci ho hájit, umím ho kritizovat, ale včera byl fakt lepší než třeba na začátku regular season.
No nic, pokud ty zápasy budou vypadat jako ten první, fakt budem rádi když uhrajem jednu, dvě výhry. Z naší strany mi to fakt připadalo jako zápas, ve kterým o nic nešlo... Vlastně si říkám, kéž by to tak opravdu pojali, protože by to znamenalo, že v dalších zápasech vyjede na led jinej tým.
Holt, nezbývá než doufat a věřit, že se seberou, pochopěj, že jsou v play-off a že by to do toho měli dát všechno. Proti Rags prostě jiná cesta není. A samozřejmě, že Mase se vrátí ve své nejlepší formě, ale i ten jeho standard, kdy chytí dva, tři góly v zápase, by (snad měl) stačil...
LET'S GO FLYERS!
K zápasu? Do PO náš výkon měl hoodně, hoodně daleko.
Jinak Simmer totálně nulovej. Jeho výkon mě doslova nasral. Neviděl jsem snad jedinej rozjezd od modrý k mantinelu, aby to do někoho napražil, jako to dělal v sezóně v každým zápasu. Žádnej zápal, no a o jeho
Hodně špatnej výkon podalo samozřejmě víc hráčů, ale Simmer a pak ještě Voras tomu "dominovali". G jistě nezahrál to nejlepší, co umí, ale měl tam dost úseků, kdy to prostě podržel a v útočným pásmu rozdal, ale když Harts s pukem nic nevymyslí a Voras byl tak vygumovanej, tak je to těžký i pro něj. Nechci ho hájit, umím ho kritizovat, ale včera byl fakt lepší než třeba na začátku regular season.
No nic, pokud ty zápasy budou vypadat jako ten první, fakt budem rádi když uhrajem jednu, dvě výhry. Z naší strany mi to fakt připadalo jako zápas, ve kterým o nic nešlo... Vlastně si říkám, kéž by to tak opravdu pojali, protože by to znamenalo, že v dalších zápasech vyjede na led jinej tým.
Holt, nezbývá než doufat a věřit, že se seberou, pochopěj, že jsou v play-off a že by to do toho měli dát všechno. Proti Rags prostě jiná cesta není. A samozřejmě, že Mase se vrátí ve své nejlepší formě, ale i ten jeho standard, kdy chytí dva, tři góly v zápase, by (snad měl) stačil...
LET'S GO FLYERS!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé