Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECF: MONTREAL CANADIES - NEW YORK RANGERS

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

CANADIENS
57%
17
RANGERS
43%
13

habs píše: Samozřejmě, že tahle série mrzí, hlavně tedy kvůli Pricemu, ale to je prostě sport.
Neviem ci tomu uveris ale mna tiez mrzi ze sa Vam zranil Price. Viac ako 23 hracov plus realizacny tim maka cely rok a jedno zranenie zrazu zmenilo pomery a sance na postup. A to vzhladom k novemu systemu PO postup z divizie (Red Wings, Boston, Tampa plus mozny cierny kon Ottawa atd.) do finale konferencie bude kazdy rok mozno ta najnarocnejsia cast v play off. Prave preto nase vypadnutie bolo o to krutejsie ze sme boli relativne zdravi plus Seidenberga delili od navratu uz len dni... ktovie ako to bude o rok.
habs píše:A co se té určité úcty týče - i tady na hokejforu jsem se za poslední léta většinou dočítal jen to, že jsme trpaslíci, hobiti, mužstvo bez ambicí apod.
Ved mate nepomerne vela nizsich hracov tak preto som vas sem-tam oslovil trpaslici... Krug a Marchand su nimi v tomto zmysle tiez...
habs píše: za posledních cca 5 let patříme mezi ta úspěšnější mužstva, takže ty řeči moc nechápu...
Ano ak sa vezme celkovo 30 timov tak urcite patrite k tym lepsim a spravnymi krokmi by ste v dalsich rokoch mohli (resp. mali) byt este nebezpecnejsi... mne len proste to vyjadrenie od Subbana prislo ze hovori o velkych veciach ktore ste dosiahli za posledne roky... ja za "great things" dosiahnute v NHL povazujem len Pohar, resp. minimalne finale, pripadne opakovana ucast vo finale konferencie a byt top 2 team po zakladnej casti.

A este k 'mojim' Rangers... okrem serie s Boston by som im drzal palce s kazdym kedze je to 'moj lokalny team' lebo som v NYC skoro kazdy den cize to nie je ze za kazdu cenu teraz fandim proti Habs.
Tak to bylo utrápené a hlavně ubojované vítězství, v tom zápase snad nepadnul normální gól (až asi na ten Markovův...). Vděčíme za to hlavně Tokarskimu, který dnes Lundqvista zastínil :thumbsup: ! Jinak naše hra špatná, Rangers nehrají nic moc, přesto to na nás po většinu času stačilo... :-( . Pokud tu hru nezměníme, není absolutně žádná šance v téhle sérii - Tokarski takovéhle výkony i s kusem štěstí nebude předvádět věčně, to je jasné!
Ale zase - série se určitě vrací do Bell Centre a to rozhodně potěší :) .
Obrázek

ešte tri :ciga:
Jak říká Míra, tak výkon opravdu nic moc. Zejména v první třetině jsme byli naprosto všude poslední, nestíhali jsme ji a když už jsme se dostali do pásma, tak jsme se obratem po akci, která vyšumela na první přihrávce, vraceli zpět. Pak se to zlepšovalo a zas taková hrůza to nebyla, třetí třetina už byla celkem v pohodě. Rangers asi v sérii neumí dávat moc normálních gólů a asi to je nakažlivé, když se člověk podívá na náš 2. a 3. gól, z pr*ele štěstí, ale konečně i u nás.
Prustův late hit na začátku zápasu pěkně rozjel emoce. Někdo mi tady psal, že Prust do Lundqvista chodit nebude, protože je former Rangers. Tak do Queen sice nechodí, ale na nějaké bratříčkování si teda rozhodně nehraje :giggle: Ale určitě máme štěstí, že to sudí neviděli, protože to na minimálně dvě minuty bylo. Carcillo pak krosčekováním čárového dost pobavil, on je fakt vylízaný :hehe:
Musíme se určitě zlepšit a víc bruslit, o ničem jiném tahle série není. Tokarski byl opravdu výborný, tenhle tah Therrienovi vyšel na 100%. Hra Rags není žádné terno, takže šance v sérii tu pro nás je.
Go Habs Go!
Parda píše: Někdo mi tady psal, že Prust do Lundqvista chodit nebude, protože je former Rangers.
Podivej na Carcilla. To je taky former Flyer a co s nama provadel.
Nebo Asham, to je former.... kazdej..
Písal som to ja a v kontexte zranenia (!) Lundqvista. Samozrejme, že snežiť mu do masky a pichať do lapačky bude každý Hab bez rozdielu! :noway:
Obrázek :hroza:

3:1 a bude snad defiinitivne odgolfovane ta stastena nemôze stat pri jednom time vecne :sarcasm:
Zdá sa to len mne alebo je Tokarski naozaj tak malý brankár? Oproti Lunqvistovi vyzerá naozaj ako trpaslík. Ale včera dobrý výkon, škoda tých smolných gólov :klobuk:
cina píše: Ale včera dobrý výkon, škoda tých smolných gólov :klobuk:
no na smolný góly si nemáme co vyčítat.

ale chytá dobře, já vám to řikal, že Rangers umí udělat hvězdu z jakéhokoliv brankáře
AndyF píše:
Parda píše: Někdo mi tady psal, že Prust do Lundqvista chodit nebude, protože je former Rangers.
Podivej na Carcilla. To je taky former Flyer a co s nama provadel.
Nebo Asham, to je former.... kazdej..
V pořádku, to byla jen reakce na Getza (teď už vím, že to byl on). Já si taky myslím, že ve finále konference se na nic takového nehraje.
Getzo5 píše:Písal som to ja a v kontexte zranenia (!) Lundqvista. Samozrejme, že snežiť mu do masky a pichať do lapačky bude každý Hab bez rozdielu! :noway:
V pohodě, já si na to jen vzpomněl v tom kontextu. Prusty za svůj tým dýchá, tak proto mi bylo jasné, že mu to je úplně jedno, kdo proti němu stojí.
cina píše:Zdá sa to len mne alebo je Tokarski naozaj tak malý brankár? Oproti Lunqvistovi vyzerá naozaj ako trpaslík. Ale včera dobrý výkon, škoda tých smolných gólov :klobuk:
Můj post po druhém zápase, měl jsem stejný pocit.
Parda píše:Trochu jsem si projel výšky brankářů, kteří za poslední roky chytali jako jedničky: 178cm Halák, 185 Lundqvist, 183 Bernier a Howard, 180 Chudobin a Thomas.
Pár prcků se najde, ale doba jim nepřeje. Nicméně Tokarski mi přijde takový moc subtilní v té bráně, takový pocit jsem u stejně vysokého Thomase nikdy neměl.
lets go Rangers píše:ale chytá dobře, já vám to řikal, že Rangers umí udělat hvězdu z jakéhokoliv brankáře
:nono: žádné Rangers udělali hvězdu, tohle byl výborný individuální výkon na úrovni Lundqvista. U něj se opět ukázalo to, že žádný brankář nemá rád, když není v zápřahu střel.
Ako to tu viaceri zhodnotili, Montreal hral slabo, prva tretina bola v kontrole Rangers a moze ich riadne mrziet ze nedali viac golov. 2.tretina bola viac-menej vyrovnana, a 3. tretina sa hrala az prilis opatrne s dvoma nahodnymi golmi. Stastnejsi team vyhral dalsim nahodnym golom v predlzeni.

Pruhovane krysy Marc Joannette, Kevin Pollock hlavne v 1.tretine nastupili vo farbach Montrealu ale to sa dalo cakat. V podstate ich neschopnost viedla k skratu Carcilla - tym ho neospravedlnujem za uder rozhodcu a zasluzene dostane suspendaciu... som zvedavy co povie slepa spravodlivost na Prustov pokus o likvidacny zakrok na Stepana... a cakam ze tato dvojica rozhodcov namiesto suspendacie za nezvladnutie zapasu dostane za odmenu rozhodovanie v pripadnom 6. ci 7. rozhodujucom zapase tejto serie.

Inak az na par zakrokov hlavne St. Louisove nastrelenie jeho lapacky ;) Tokarski (alebo ako hovori moj kamarat Poliak v brane Montrealu) nic extra neukazal... v NHL su 2 typy brankarov- ti co chytaju (ako Price, Rask, Lundquist) a potom ti co vyrazaju... vcera skoro po kazdej strele mali Rangers sancu na dorazanie... len im chybal 'detail' ze nikdy nemali svojho hraca v blizkosti branky. Niektore momenty mi pripomenuli nasu hru ked aspon 4-5 striel NYR slo hore nad branu pritom mozno stacilo strielat na betony a dorazat... myslim ze po videoanalyze toto bude hlavna priorita v zapase v nedelu.

Ak bude tato seria pokracovat tymto stylom hry tak sa Rangers o postup nemusia obavat... ale to si hovorili aj Bruins az do chvile ked prisiel vypadok v 6. zapase a potom nervozita v 7.zapase ktora vsetky plany ukoncila.
tokarski :poklona:
fucale , budas mit co dělat dostat se do 1. timu...

Obrázek
guillaume píše:tokarski :poklona:
fucale , budas mit co dělat dostat se do 1. timu...

Obrázek
Ktovie ako by to dopadlo keby ten puk nesklzol z cepele hokejky... ale uznavam ze toto bol jeden z par dobrych zakrokov... dufam si si vsimol aj tie strely ked nemal ani ponatia kde vyrazil puk takze myslim ze tu mate predcasne oslavy mladika... Gibson tiez bol podla niektorych 'hviezda' ... ale len do 7. zapasu.
Stepan ma nakoniec zlomenu sanku a dnes ho operuju takze uz ste im odrovnali 2 centrov... uvidime ako sa toto vazne zranenie odzkadli na treste pre Prusta a potom na style hry v nedelu a v dalsich zapasoch serie...
Kower píše:Stastnejsi team vyhral dalsim nahodnym golom v predlzeni.

Pruhovane krysy Marc Joannette, Kevin Pollock hlavne v 1.tretine nastupili vo farbach Montrealu ale to sa dalo cakat. V podstate ich neschopnost viedla k skratu Carcilla - tym ho neospravedlnujem za uder rozhodcu a zasluzene dostane suspendaciu... som zvedavy co povie slepa spravodlivost na Prustov pokus o likvidacny zakrok na Stepana... a cakam ze tato dvojica rozhodcov namiesto suspendacie za nezvladnutie zapasu dostane za odmenu rozhodovanie v pripadnom 6. ci 7. rozhodujucom zapase tejto serie.

Inak az na par zakrokov hlavne St. Louisove nastrelenie jeho lapacky ;) Tokarski (alebo ako hovori moj kamarat Poliak v brane Montrealu) nic extra neukazal... v NHL su 2 typy brankarov- ti co chytaju (ako Price, Rask, Lundquist) a potom ti co vyrazaju...
Ak bude tato seria pokracovat tymto stylom hry tak sa Rangers o postup nemusia obavat... ale to si hovorili aj Bruins az do chvile ked prisiel vypadok v 6. zapase a potom nervozita v 7.zapase ktora vsetky plany ukoncila.
O náhodných gólech ty něco musíš vědět, viď... :giggle: ? S rozhodčími v tvém podání pořád stejná písnička, takže bez komentáře (až na toho Prusta), to u tebe nemá smysl... A jinak - asi ty sám jsi nastřelená lapačka :hehe: . Slovní spojení "brankáři, co chytají" a "Rask" mě po naší poslední sérii dost pobavilo :-D .
jo to vim, mladej brankar a 7 yapas to nejde k sob2, proto urcite nechceme dojit do 7 zapasu. Je tu ale jeste moznost nasadit Budaje do game 7. Kazdopadne Peta Budaj asi vlete bude vyměnen.
Alejeste mame Big "Fuu" . Fucale.
O náhodných gólech ty něco musíš vědět, viď... :giggle: ? S rozhodčími v tvém podání pořád stejná písnička, takže bez komentáře (až na toho Prusta), to u tebe nemá smysl... A jinak - asi ty sám jsi nastřelená lapačka :hehe: . Slovní spojení "brankáři, co chytají" a "Rask" mě po naší poslední sérii dost pobavilo :-D .[/quote]

vubec nechapu, ze na takoveho cloveka (?) jeste reagujes. Pro me je tento clovek (?) takovy maly Rimmer, za vse muze nekdo jiny, napr. rodice :-D
habs píše: O náhodných gólech ty něco musíš vědět, viď... :giggle: ? S rozhodčími v tvém podání pořád stejná písnička, takže bez komentáře (až na toho Prusta),
Ak vas gol na 2-1, gol Rangers na 2-2 a ten vas vitazny v predlzeni neboli nahodne goly tak potom :klobuk: pred tym kto tieto 'pripravene' akcie vymyslel, natrenoval a ze ich hraci v zapase dokazali zrealizovat je naozaj :cool:

az na toho Prusta tak to potom mame rovnaky nazor, ja som pisal o 1.tretine kde namiesto 5 min. presilovky Rangers tato fatalna chyba rozhodcov viedla k naslednemu skratu Carcilla a vasej presilovky... ktovie ako by ste z toho vyliezli keby rozhodcovia neboli slepi :neviem:
Ninety91one píše:...
Ked nemas co napisat k zapasu tak sa radsej zdrz komentara :offtopic: ja tu neriesim kto je aky clovek a ani ma to v podstate nezaujima... pisem tu moj (ne)objektivny pohlad, nazor na zapasy a momenty v zapasoch ktore som videl... ak ta to nezaujima tak to necitaj.

:backtotopic:
letos je nase posledni sance ziskat SC pred uplnou generacni vymenou, + ocekavam v lete velke zemětřesení v tímu. Po sezoně končí Gionta, Markov, Budaj, Bouilon, dale skonci zřejme i Bourque, Vanek, White, Muray, Weaver, Parros a Subban je nejistý.
guillaume píše: Subban je nejistý.
To je tvoj pohlad ci su take nazory aj zo zakulisia? Podla mna GM bude 'musiet' Subbana udrzat za kazdu cenu. To urcite ovplyvni aj jeho poziadavky na plat. Kolko sa spekuluje ze chce plat? viac ako 5-6 mil?
Carcillo can and probably will appeal the NHL's automatic 10 game suspension.
Carcillo :hehe:

Najdete 10 rozdilu.. :jn:
guillaume píše:letos je nase posledni sance ziskat SC pred uplnou generacni vymenou, + ocekavam v lete velke zemětřesení v tímu. Po sezoně končí Gionta, Markov, Budaj, Bouilon, dale skonci zřejme i Bourque, Vanek, White, Muray, Weaver, Parros a Subban je nejistý.
:hahano: když o tom očividně víš kulové, tak nemystifikuj :hroza: Vůbec není jisté, jestli Gio skončí, to samé Markov. Budaj má smlouvu, ale tady souhlasím. V prvním týmu místo asi nebude a asi ani jinde v NHL, bohužel. Frankie Boo se vyjádřil, že kariéru nemíní ukončit, ale místo by snad on ani Murray mít neměli, oba jsou UFA. Tinordimu a Paterynovi je farma k ničemu, do toho by za rok dva mohl ze Švédska přijít Nygren :slintac: . Bourky a jeho konec také vůbec není jistý, má smlouvu a po letošním PO možná dostane ještě poslední šanci. Zas není tolik hráčů, kteří by ho nahradili z farmy a někoho přivádět asi moc nebudem. Vanek je také s otazníkem celkově, White podle mě čanci dostane. Weaver se určitě prodlouží, hraje skvěle. Parros nazdar a Subban a nejistý? :giggle: tím si to zabil, prostě tě nejde moc brát vážně.

Ke Kowerovi a jeho místním plkům se já už nemíním vyjadřovat a ostatním doporučuji to samé.

Jinak Carcillových deset zápasů je teda mazec :giggle: Prust dostal dva, bude chybět, ale s naší depth to není problém. Bournival bude dobrá zbraň proti rychlým Rags :yes:
guillaume píše:letos je nase posledni sance ziskat SC pred uplnou generacni vymenou, + ocekavam v lete velke zemětřesení v tímu. Po sezoně končí Gionta, Markov, Budaj, Bouilon, dale skonci zřejme i Bourque, Vanek, White, Muray, Weaver, Parros a Subban je nejistý.
:?: Co to plácáš?
198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG