Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECF: MONTREAL CANADIES - NEW YORK RANGERS

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

CANADIENS
57%
17
RANGERS
43%
13

Suckers in 4 :ciga:
Atlantik píše: A Bruins ted taky asi nechapou, ze s kym to prohrali.
Na takyto zapas v podani Bruins som marne cakal celu seriu hoci my tu kazdy vypisoval ze nasa neschopnost bola sposobena kvalitnou hrou Habs a nie na nemohucnosti Bruins... no dnes NYR kazdemu ukazali v plnej nahote 'kvality' Habs. Podobny tlak sme mali my v 1.zapase no bez golov... Let's Go Rangers! Este ten moj listok na 4. zapas moze vyrazne ziskat na cene :)
Atlantik píše:Boze, kdyz si pomyslim, ze jsme tu ted mohli byt misto NYR my.. Takova zahozena sance, to je proste skandal, a to i presto ze Rags jsou evidentne v laufu. A Bruins ted taky asi nechapou, ze s kym to prohrali. No nic, nastesti je to jen jeden zapas, ale neskutecne ze neco takoveho se vubec muze stat ve finale konference (i kdyz ja bych mel drzet hubu o tom co se muze stat ve finale konference, see 2013). Hruza, des.
Zas z toho nedělejme kovbojku. První třetina trestuhodné chyby, které jsme vůbec proti Ruins nedělali. V druhé výborný výkon krom té podělané poslední minuty, která rozhodla zápas. Pak už to byla křeč a využité PP 5on3 kvůli stupidním faulům. Jde se dál, příště na ně vlítnem od první minuty, tím si jsem jistý. My takové facky sem tam potřebujem, no :neviem:
Kower píše:Na takyto zapas v podani Bruins som marne cakal celu seriu hoci my tu kazdy vypisoval ze nasa neschopnost bola sposobena kvalitnou hrou Habs a nie na nemohucnosti Bruins... no dnes NYR kazdemu ukazali v plnej nahote 'kvality' Habs. Podobny tlak sme mali my v 1.zapase no bez golov... Let's Go Rangers! Este ten moj listok na 4. zapas moze vyrazne ziskat na cene :)
Ty jsi fakt šašek :lol: Řekls to správně, nemohoucnost ruins, kdybyste neslavili empty netter jako výhru v SC a soustředili se na svůj výkon, tak se dnes možná díváš na své medvídky, ale udělali jste pravý opak a proto teď :golf: To ti ale nedává právo shazovat naše kvality na základě jednoho zápasu. A ještě mi řekni jaký tlak měli dnes Rangers, že jsem si nevšiml. Myslíš tu první třetinu, kde byli lepší? Tohle je tlak podle tebe?
tak prvni zapas. Vzpominam kdyz mi vyhrali prvni zapas ve finale v roce 2000 asi tak 7:3 a pak to myslim bylo jen jednou o gol a nikdy nepadlo vic nez 5 golu dohromady. dela se z toho veda. Go Habs Go
:grc:
go rags go!
Derick Brassard (upper body/back) said he is "not sure" if he will be OK to play in Game 2 of the Eastern Conference final.

Snad bude OK.Jeho góly ještě budou setsakra potřeba..
hruuza des , hanba,
zatim biiida biiida :bitka3: :bitka3: :bitka3:
cepi píše::grc:
go rags go!
To je všechno, cos dokázal od vašeho vypadnutí tady vyprodukovat...??? Nejdřív plná huba keců a pak ani nedokážeš napsat svoje k celé sérii - a teď jenom tohle :hroza: . Neříkám, že jsme si ten výprask nezasloužili, ten přístup k tomu zápasu byl totálně špatný, bez bojovnosti a zápalu, co jsme předváděli právě proti vám - prostě úplně všechno špatně. Ale kecat tu, jako Kower (i když - proč mě to překvapuje), s kým že to vypadli a podobné žvásty, to si nechte pro vaše mužstvo.
Mně teď dělá starost úplně jiná věc a to je zdravotní stav Priceho - vůbec to s ním nevypadalo dobře a pokud on nebude schopen na 100% nastoupit, je tahle série pro nás ztracená... :-( .
Sem uz to tak moc nepatri ale tri duvody proc nefandit Bruins.
1:Lucic
2:Marchand
3:Kower

Jinak je to divny ale ja to celkem preju Rangers.Neni tam nikdo kdo by mi vylozene vadil.
Mne vadi MSL, MZA, Carcillo, Boyle, Dorsett, MSG a fans,...takze dost :D
Parda píše: A ještě mi řekni jaký tlak měli dnes Rangers, že jsem si nevšiml. Myslíš tu první třetinu, kde byli lepší? Tohle je tlak podle tebe?
Mozme sa tu chytat na slovicka ci to bol tlak ci boli lepsi v kazdej cinnosti pocas prvej tretiny a potom pohodlne kontrolovali vasu snahu o zvrat v 2.tretine kde Carey pustil 2 lacne goly (vyzeral najme pri tom 4. komicky ako Rask pri niektorych najazdoch v nasej serii) a z 3. tretiny si Rangers spravili mensiu exhibiciu... ci podla teba tento zapas bol vyrovnany? :lol:

Je to prvy zapas a este sa to moze rozne skoncit ale myslim ze osud serie sa rozhodne uz zajtra- bud z toho vyrobite dramu a dlhu seriu alebo si moze Lucic s Weisem a Emelinom dohodnut golf uz o 10 dni.
Anger píše:Sem uz to tak moc nepatri ale tri duvody proc nefandit Bruins.

Jinak je to divny ale ja to celkem preju Rangers.Neni tam nikdo kdo by mi vylozene vadil.
Hmmm... najradsej by som bol keby som bol v tejto top 3 na zaklade prijmov ale aj tak ma celkom tesi byt v tejto spolocnosti :klobuk:

Let's Go Rangers!
Canadiens goalie Carey Price's Game 2 status still uncertain
Price je pravdepodobne mimo. Ak sa to potvrdí, tak pre habs to je jasny konec... rada by som verila v zázrak, že by to Buddy ubranil (mám ho veľmi rada a je to super dvojka), ale som realistka... game over :crybaby:
a co je tomu Kerymu vobec?
arek píše:a co je tomu Kerymu vobec?
Spekuluje sa ze koleno... Kreider na neho 'nechtiac' spadol pocas druhej tretiny ktoru este dochytal ale v zavere dostal 2 goly ktore boli chytatelne.
cina píše:Price je pravdepodobne mimo.
Habs nemam rad ale uprimne dufam ze Carey bude fit. A samozrejme moje dalsie zelanie je aby ste vypadli co najpotupnejsim sposobom v plnej sile bez moznosti vyhovoriek na zranenie brankara.
Kower píše:
Anger píše:Sem uz to tak moc nepatri ale tri duvody proc nefandit Bruins.

Hmmm... najradsej by som bol keby som bol v tejto top 3 na zaklade prijmov ale aj tak ma celkom tesi byt v tejto spolocnosti :klobuk:

Let's Go Rangers!
Kower, ako to, ze nie si na prvom mieste :nono2: :-D

K serii: Habs fandit nemozem a nechcem, Rangers ma moc nezaujimaju, takze v tejto serii fandim Chicagu :)

Rangers in 6
Kower píše: A samozrejme moje dalsie zelanie je aby ste vypadli co najpotupnejsim sposobom v plnej sile bez moznosti vyhovoriek na zranenie brankara.
To je fair :yes:
Zaujimave, Pens nam odpalili Masona, aby potom ich odpalili Rangers a Rangers teraz odpalili Pricea.
Kower píše:
Parda píše: A ještě mi řekni jaký tlak měli dnes Rangers, že jsem si nevšiml. Myslíš tu první třetinu, kde byli lepší? Tohle je tlak podle tebe?
Mozme sa tu chytat na slovicka ci to bol tlak ci boli lepsi v kazdej cinnosti pocas prvej tretiny a potom pohodlne kontrolovali vasu snahu o zvrat v 2.tretine kde Carey pustil 2 lacne goly (vyzeral najme pri tom 4. komicky ako Rask pri niektorych najazdoch v nasej serii) a z 3. tretiny si Rangers spravili mensiu exhibiciu... ci podla teba tento zapas bol vyrovnany? :lol:

Je to prvy zapas a este sa to moze rozne skoncit ale myslim ze osud serie sa rozhodne uz zajtra- bud z toho vyrobite dramu a dlhu seriu alebo si moze Lucic s Weisem a Emelinom dohodnut golf uz o 10 dni.
První třetina byla špatná, ale nikde nebyl žádný lock v třetině ani stálý tlak, že bychom sme si neškrtli. V druhé třetině do bylo mnohem lepší, dotáhli jsme se a kormidlo zápasu převzali my, bohužel přišla poslední minuta plná chyb a bad lucku a bylo po zápase. Lacinými bych ty dva góly z pohledu Caryho nenazval, to beru jako zcestný plk, pro tebe tak typický. Třetí třetina byla ovlivněná těmi PPG a bylo po zápase, tomu si říkej jak chceš. Za mě je tento zápas v pohodě, vadí mi míň prohrát takhle (ještě když navíc vím, že výsledek neodpovídá obrazu hry a soupeř hratelný je), než třeba ta prohra s Ruins v G2 po ztrátě vedení 3:1.
Ovšem obrovská kaňka na zápase je zranění Caryho, to pokud je v háji, tak nazdar. Nevzdávám se, ale bez top brankáře finále konference vyhrát nejde (fans Phily ať mlčí :lol2: ), v našem případě už vůbec ne, když na Carym stojí a padá výkon celého týmu. To můžu mít Budaje rád jak chci, ale důvěru mít nebude a budu trnout. No, nezbývá než doufat v zázrak :pray:
FLYERS FAN píše:Zaujimave, Pens nam odpalili Masona, aby potom ich odpalili Rangers a Rangers teraz odpalili Pricea.
Price :salute: Therrien potvrdil.

Habs :bye2: Hádam Tokarski aspoň Rangers unaví.
FLYERS FAN píše:Zaujimave, Pens nam odpalili Masona, aby potom ich odpalili Rangers a Rangers teraz odpalili Pricea.
Zaujímavé je, že doteraz najlepší brankár, ktorému budú Rangers čeliť AŽ vo finále pokojne môže byť Crawford :scare: Šťastkovia. :censored:
Getzo5 píše:Price :salute: Therrien potvrdil.

Habs :bye2: Hádam Tokarski aspoň Rangers unaví.
kurna akurat som to sem siel hodit. :evil:

Bomben!
Montreals tränare Michel Therrien meddelade precis att målvakten Carey Price är skadad och missar resten av Conference-finalen mot Rangers.
Vilken smäll för Canadiens!
198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS