Na takyto zapas v podani Bruins som marne cakal celu seriu hoci my tu kazdy vypisoval ze nasa neschopnost bola sposobena kvalitnou hrou Habs a nie na nemohucnosti Bruins... no dnes NYR kazdemu ukazali v plnej nahote 'kvality' Habs. Podobny tlak sme mali my v 1.zapase no bez golov... Let's Go Rangers! Este ten moj listok na 4. zapas moze vyrazne ziskat na ceneAtlantik píše: A Bruins ted taky asi nechapou, ze s kym to prohrali.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ECF: MONTREAL CANADIES - NEW YORK RANGERS
Súboje o Stanleyho pohár.
Zas z toho nedělejme kovbojku. První třetina trestuhodné chyby, které jsme vůbec proti Ruins nedělali. V druhé výborný výkon krom té podělané poslední minuty, která rozhodla zápas. Pak už to byla křeč a využité PP 5on3 kvůli stupidním faulům. Jde se dál, příště na ně vlítnem od první minuty, tím si jsem jistý. My takové facky sem tam potřebujem, noAtlantik píše:Boze, kdyz si pomyslim, ze jsme tu ted mohli byt misto NYR my.. Takova zahozena sance, to je proste skandal, a to i presto ze Rags jsou evidentne v laufu. A Bruins ted taky asi nechapou, ze s kym to prohrali. No nic, nastesti je to jen jeden zapas, ale neskutecne ze neco takoveho se vubec muze stat ve finale konference (i kdyz ja bych mel drzet hubu o tom co se muze stat ve finale konference, see 2013). Hruza, des.
Ty jsi fakt šašekKower píše:Na takyto zapas v podani Bruins som marne cakal celu seriu hoci my tu kazdy vypisoval ze nasa neschopnost bola sposobena kvalitnou hrou Habs a nie na nemohucnosti Bruins... no dnes NYR kazdemu ukazali v plnej nahote 'kvality' Habs. Podobny tlak sme mali my v 1.zapase no bez golov... Let's Go Rangers! Este ten moj listok na 4. zapas moze vyrazne ziskat na cene
To je všechno, cos dokázal od vašeho vypadnutí tady vyprodukovat...??? Nejdřív plná huba keců a pak ani nedokážeš napsat svoje k celé sérii - a teď jenom tohlecepi píše:
go rags go!
Mně teď dělá starost úplně jiná věc a to je zdravotní stav Priceho - vůbec to s ním nevypadalo dobře a pokud on nebude schopen na 100% nastoupit, je tahle série pro nás ztracená...
Mozme sa tu chytat na slovicka ci to bol tlak ci boli lepsi v kazdej cinnosti pocas prvej tretiny a potom pohodlne kontrolovali vasu snahu o zvrat v 2.tretine kde Carey pustil 2 lacne goly (vyzeral najme pri tom 4. komicky ako Rask pri niektorych najazdoch v nasej serii) a z 3. tretiny si Rangers spravili mensiu exhibiciu... ci podla teba tento zapas bol vyrovnany?Parda píše: A ještě mi řekni jaký tlak měli dnes Rangers, že jsem si nevšiml. Myslíš tu první třetinu, kde byli lepší? Tohle je tlak podle tebe?
Je to prvy zapas a este sa to moze rozne skoncit ale myslim ze osud serie sa rozhodne uz zajtra- bud z toho vyrobite dramu a dlhu seriu alebo si moze Lucic s Weisem a Emelinom dohodnut golf uz o 10 dni.
Hmmm... najradsej by som bol keby som bol v tejto top 3 na zaklade prijmov ale aj tak ma celkom tesi byt v tejto spolocnostiAnger píše:Sem uz to tak moc nepatri ale tri duvody proc nefandit Bruins.
1:Lucic
2:Marchand
3:Kower
Jinak je to divny ale ja to celkem preju Rangers.Neni tam nikdo kdo by mi vylozene vadil.
Let's Go Rangers!
Kower, ako to, ze nie si na prvom miesteKower píše:Hmmm... najradsej by som bol keby som bol v tejto top 3 na zaklade prijmov ale aj tak ma celkom tesi byt v tejto spolocnostiAnger píše:Sem uz to tak moc nepatri ale tri duvody proc nefandit Bruins.
1:Lucic
2:Marchand
3:Kower
Jinak je to divny ale ja to celkem preju Rangers.Neni tam nikdo kdo by mi vylozene vadil.![]()
Let's Go Rangers!
K serii: Habs fandit nemozem a nechcem, Rangers ma moc nezaujimaju, takze v tejto serii fandim Chicagu
Rangers in 6
První třetina byla špatná, ale nikde nebyl žádný lock v třetině ani stálý tlak, že bychom sme si neškrtli. V druhé třetině do bylo mnohem lepší, dotáhli jsme se a kormidlo zápasu převzali my, bohužel přišla poslední minuta plná chyb a bad lucku a bylo po zápase. Lacinými bych ty dva góly z pohledu Caryho nenazval, to beru jako zcestný plk, pro tebe tak typický. Třetí třetina byla ovlivněná těmi PPG a bylo po zápase, tomu si říkej jak chceš. Za mě je tento zápas v pohodě, vadí mi míň prohrát takhle (ještě když navíc vím, že výsledek neodpovídá obrazu hry a soupeř hratelný je), než třeba ta prohra s Ruins v G2 po ztrátě vedení 3:1.Kower píše:Mozme sa tu chytat na slovicka ci to bol tlak ci boli lepsi v kazdej cinnosti pocas prvej tretiny a potom pohodlne kontrolovali vasu snahu o zvrat v 2.tretine kde Carey pustil 2 lacne goly (vyzeral najme pri tom 4. komicky ako Rask pri niektorych najazdoch v nasej serii) a z 3. tretiny si Rangers spravili mensiu exhibiciu... ci podla teba tento zapas bol vyrovnany?Parda píše: A ještě mi řekni jaký tlak měli dnes Rangers, že jsem si nevšiml. Myslíš tu první třetinu, kde byli lepší? Tohle je tlak podle tebe?![]()
Je to prvy zapas a este sa to moze rozne skoncit ale myslim ze osud serie sa rozhodne uz zajtra- bud z toho vyrobite dramu a dlhu seriu alebo si moze Lucic s Weisem a Emelinom dohodnut golf uz o 10 dni.
Ovšem obrovská kaňka na zápase je zranění Caryho, to pokud je v háji, tak nazdar. Nevzdávám se, ale bez top brankáře finále konference vyhrát nejde (fans Phily ať mlčí
Price
Therrien potvrdil.
Habs
Hádam Tokarski aspoň Rangers unaví.
Šťastkovia.
Habs
Zaujímavé je, že doteraz najlepší brankár, ktorému budú Rangers čeliť AŽ vo finále pokojne môže byť CrawfordFLYERS FAN píše:Zaujimave, Pens nam odpalili Masona, aby potom ich odpalili Rangers a Rangers teraz odpalili Pricea.
kurna akurat som to sem siel hodit.Getzo5 píše:PriceTherrien potvrdil.
HabsHádam Tokarski aspoň Rangers unaví.
Bomben!
Montreals tränare Michel Therrien meddelade precis att målvakten Carey Price är skadad och missar resten av Conference-finalen mot Rangers.
Vilken smäll för Canadiens!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé