Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM Ducks vs. LOS ANGELES Kings

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

DUCKS
21%
6
KINGS[/b]
79%
23

Kings ztratili výhodu, kterou si vytvořili po prvních dvou venkovních zápasech a začíná se odznovu.

Nějak se mi zdá, že Kings chybí motivace, respektive mají problém se motivovat a nabudit ihned od začátku zápasu. Jakoby se dokázali vybičovat k velkým výkonům až ve chvíli, kdy jim teče do bot. Tentokrát začali sice aktivně, ale rozdíl byl v důrazu před brankou, ten měli Ducks a dokázali jít do dvougólovéno vedení. Sutter si to nějspíš dobře uvědomoval, a tak do druhé třetiny poslal coby budíček pro všechny do branky Jonese místo Quicka. Zjevně to pomohlo, Kings se dostali do velkého tlaku a tempa a Gibons v brance Ducks předváděl divy. Nicméně 12 střel na branku za celou třetinu při takovém tlaku zase není moc, spoustu střel Ducks zblokovali, spousta střel šla mimo branku. Váhání u střel od modré bylo opět hodně znát, ta chvilka vždy stačila, aby se nějaký protihráč dostal přesně do dráhy střely.

V poslední třetině už Kings nedokázali na předchozí část navázat, brzdili je nepřesnosti, asi nervozita a také Kopitarovo vyloučení na 4 minuty. Před Gibsona se pořádně znovu podívali až v posledních pěti minutách zápasu, ale nestačilo to ani na zkorigování stavu.

Kritický pátý zápas je před námi, kdo vyhraje, nakonec postoupí.
Kluci prede mnou uz vlastne napsali vse co se dalo, tak uz se nebudu opakovat. Musim jen smeknout pred Johnym a vlastne pred defenzivni cinnosti nasich hracu :klobuk: Me se povedla dalsi sellynovina, budik natahly na 4, ale nez jsem vylezl z postele bylo 4:45 a akorat bezela prestavka takze jsem nevidel ani jeden gol :hehe: tudiz nejakou ofenzivni cinnost jsem od nasich ani nezaregistrovall a Jones si zachytal asi tak jako rybar bez prutu :giggle:

Ted to chce doma vyhrat a naklonit tak postupove sance na nasi stranu :)

:yahoo:
Ta druhá třetina to co bylo? Nastoupili Ducks vůbec? :-D
Obrázek

Mohli sme ho mať, trejdli sme Halischuka a 2nd za Arnotta, ktorý nám bol na dve veci. :slap:

Zahreje aspoň to, že Toronto ten pick Anaheimu trejdlo aby dostalo Biggsa, z ktorého je druhý Beach. :lol2:
Zle nedobře :?

Psal jsem to už do začátku série, Kings jsou v této sérii horší tým a byli jím i navzdory prvním dvěma výhrám na ledě Ducks. A bohužel se to začíná projevovat čím dál víc. Getzlafův útok ovládl led a jednoznačně přehrává Kopitarův útok, v prvních zápasech hrál z celé první lajny právě jen Getzlaf, proto byl Kopitarův útok lepší, jakmile se přidali i Perry a kdokoliv třetí, vymazávají soupeře téměř při každém střídání.

A Kings jsou bohužel se svou hrou zpět tam, kde byli v loňském playoff, na začátku této sezóny, od poloviny prosince do poloviny února a naposledy v úvodních zápasech 1. série na ledě Sharks. Že Muzzin upadne na špatném ledě a je z toho první gól domácích, to se stane, je ovšem neodpustitelné, když Williams opět musí hákovat v útočné třetině (tohle někdo z Králů musí udělat snad v každém zápase), Martinez neomylně rozehraje puk na hokejku soupeře a po několika minutách jen společně s Greenem přihlížejí, jak Kačeři dorážejí za Quicka vyražený puk. A to jsou jen gólové situace. Druhá část první a téměř celá druhá třetina se nesla v podobném duchu.

Prudké mentální výkyvy, které nějak hromadně a často Kings postihují, se z pohledu diváka opravdu hodně těžko snášejí. Jelikož v podstatě sleduju jen Kings, tak netuším, jak jsou na tom jiné týmy, ale těch vrcholů a propastí je ve hře Kings nějak příliš mnoho.

Gáborík ještě stačil dvěma góly špatný dojem poněkud umazat, ale jako obvykle i tady platí "too little too late."

Můžu si do zítřka jen házet korunou a tipovat, jací Kings se zítra ukáží v 6. zápase.
Aspoň že Sutter neztrácí svůj sarkasmus :-D
On what has “most impressed” him about John Gibson:
He’s the best goalie I’ve ever seen. I can’t believe we got one by him tonight. A lot of pressure on him now. A lot of pressure on him.
Paráda, i když nervy až do konce. Naštěstí jsem odcházel do školy po gólu Gáboríka, takže jsem nedostal infarkt. Třetí třetina byla zase moc defenzivní, přitom nástup do druhé byl stejně jako do první parádní. Šance, góly, ke konci druhé smůla, že DSP zvedl hokejku moc vysoko a Gáborík gól. Jinak ale docela zodpovědný výkon, a jak píše Sydney, byli jsme zase lepším týmem. V první třetině to bylo sice trošku divoké a měli jsme dost turnoverů, ale zlepšilo se to. Gibbo zase skvěle podržel, ani za jeden gól nemohl, šlo na něj dost střel, byl klidný, fakt super výkon zase.

A hlavně týmový výkon, otočili jsme a jako první jsme vyhráli doma. Jako hlavní plus vidím to, že oproti prvním dvěma zápasům se změnil náš přístup okolo obou branek a naprosto jsme v tomhle Kings v posledních zápasech zastínili. Doufám, že to bude klíčový zápas a vyhrajeme už v LA, což by bylo skvělé. Sedmý zápas je riziko už. I tak to ale bude úspěch, Kings chtě nechtě byli favority a my je přehráváme a máme blíž k postupu a momentum na svojí straně.
Parada, ted jsem dokoukal zaznam a jsem rad ze jsem to nemusel zas sledovat na zivo :-D Ale vypada to ze ten game 6 si live zrejme dam, mam peknou zaminku jak jit do prace pozdeji. Co jinak vice rici k zapasu, snad a tudiz opakovane asi zase nic, tedy jen par postrehu k hracum.
Gibson opet vynikajici, v pulce zapasu tam mel pri presilovce Kralu snad 5 zakroku behem nekolika sekund a to zadnych jednoduchych, behem celeho zapasu takrka bezchybny :good:
Quick... jeho cisla 4/24 vypadaji zle, ale ono minimalne polovina strel byla golovych z vybornych pozic a myslim ze nekolikrat Kings podrzel, nepomohli mu spoluhraci.
Gaborik je v Anaheimu nebezpecny jak ptaci chripka, delal tam zas poradny pruvan, z utocniku Kings se mu priblizil snad jen Carter, Kopitar tam mel peknych momentu, no na druhou stranu toho i dost zkazil.
Taky jsem zvedavy jaci Kings nastoupi na 6.zapasu, rozhodne je nesmime podcenit, protoze kazdy musi videt jak jsou v poslednich letech v plejof vyborni, forcekovat jak dnes, vyuzivat pripadne chyby a postup jeste pred vikendem by byl grandiozni :good:
tomasinho píše: Nechceš koukat aspoň na západní verzi Pens, která se rozehrála? :-D
Koukat ne, ale muzu se za vas pomodlit :giggle: Tedy hlavne pokud dokoncite tohle dílo (Kings mi jako takovi az tak nevadej - tedy vubec.. jen to jejich obecny glorifikovani), tak proti haluzarum z Hawks jednoznacne! Mladici to davaj, drzte se :cool:
Zatím to vypadá, že jsme se možnosti postoupit spíše zalekli, stejně jako v 6. zápase v Dallasu (dneska bude těžší otočit ale) a loni v Detroitu. Otřesná první třetina, Kings si nás namazali na chleba, konečně hrajou doma to, co chtěli nejspíše. A vedení jen tak nepustí.
Dnes hrali Kings mnohem lepe a obetaveji dozadu a do cistych sanci nas pousteli jen zridka, tech zblokovanych strel hlavne ve 2.tretine bylo fakt hodne. Sice jsme 2/3 prostredni casti meli vetsinu casu puk na hokejkach, ale skorovali domaci po dvojitych houslickach :slap: Kdyz Koivu s pomoci Quicka trfil tyc uz jsem myslel ze gola nedame, ale Palms ukazkove objel branu a zasunul :good: Od te doby pribylo sanci na obou stranach, ale skore uz se nemenilo, pri odvolani Gibsona slusny tlak, bohuzel vyrovnat se nam nepodarilo :-( Moc se mi nechce rozepisovat, v sobotu rano tu mame game 7, ktere zatim vyhravaji nize nasazene tymy tak snad to prolomime :modlenie: A jeste si neodpustim kririku na Lovejoye...co tam nacvicuje 4 minuty pred koncem to nema obdoby :bitka3:
Hm, je tady to, co jsem co čekal před začátkem série a co je zřejmě nejlepší pro neutrálního fanouška. Tahle super série si zřejmě zasloužila 7. zápas, i když z něho mám obavy už teď dva dny dopředu. Ztratili jsme veškerou psychickou výhodu, Kings opět dokázali odvrátit matchball a do 7. zápasu prostě půjdou ve větší pohodě (navíc s bilancí Richardse s Carterem). My to budeme mít v hlavách, navíc myslím, že tam furt někde vzadu mají ten loňský Detroit.

Navíc trochu opadla Gibsonova aura, dneska bohužel pustil laciný gól, jinak si vedl dobře, rozhodně bych ho nějak nevinil, především jsme hráli prd. Prohra naprosto zasloužená. Jak už jsem psal, první třetina byla fakt katastrofální, Kings byli všude dříve, byli rychlejší, důraznější, skvělě napadli a my jsme byli úplně jaloví. Druhá třetina byla trošku lepší, ale pořád jsme neměli moc šancí, i když OZT byl lepší, tak jsme nemohli dostat před bránu Kings, takové opáčko 2. zápasu. Kdo by čekal, že 3. třetinu na ně po kontaktním góle vletíme, tak se mýlil, víc jak půl třetiny jsme nedokázali udělat absolutně nic, Kings si to hlídali parádně, místo bránění nás prostě zatlačili a drželi se od svojí branky dále. Takhle se brání výsledek. Šanci jsme dostali jenom z přesilovek a to...

Už je nošení dříví do lesa. Tým, který byl v základní části snad nejlepší ve hře 5v5 má takhle tragickou přesilovku? OMG, proč jsou hráči 5 metrů od sebe, hází po sobě ten puk a nikdo z nich nevystřelí? Nechápu, fakt to absolutně nechápu a asi nikdy nepochopím. Dneska to byla naše jediná šance a my jsme z 5 přesilovek nevytěžili vůbec nic. Ani pitomý závar před brankou, nic prostě. V každé maximálně 1 střela.

Jako hrát poslední minutu fakt nestačí. Takový tlak možná stačil na Dallas, ale ne na Kings. Navíc ke všemu nám nezahráli klíčoví hráči, Getzlaf poprvé v sérii nebodoval a dneska byl celkově špatný, přihrávky nic, buly, bez střely snad, hloupé vyloučení. Musíme se zlepšit o 300%, jinak to dopadne hodně špatně, dneska jsme nebyli absolutně připraveni na ten zápas.

Každopádně pořád věřím, přece takhle skvělou sezonu neodpálíme do háje zrovna v 7. zápase s Kings. Za to výhra by byla o to sladší. It's time for Ducks to fly! :box:

EDIT:
Asked Darryl Sutter if approach is different in this Game 7 than SJ "we're a big underdog entering the game"
Co to zkouší za mindgames? :-D
Boudreau: "We'll get better and play one heck of a game Friday."
No to doufám teda :frajer2:
Tak zase 7. zápas, to už tu dlouho nebylo :-D

První gól v zápase hraje v této sérii obrovskou roli, to se potvrzuje každý zápas, kdo se trefí první, bere vše. Oba týmy dokáží perfektně sedět na vedení, Kings dnes kupodivu byli i při vedení s blížícím se koncem zápasu přeci jen více aktivnější i směrem dopředu.

Nicméně jeden gól by nestačil, takže Lewisův průstřel Gibsona se ukázal jako vítězný a nesmírně důležitý. Sice se uvádí, že to byl jediný slabší Gibsonův moment, ale řekl bych, že toho měl dnes víc, trochu připomínal Quicka v té divočejší verzi, snad třikrát čtyřikrát zývala na Krále odkrytá branka, kterou nedokázal ovšem nikdo trefit. Kdyby v první třetině neodskočil puk po Gibsonově výjezdu puk Gáboríkovi, bylo by to dnešní hodnocení brankáře Kačerů nejspíš hodně jiné. Ale jinak toho pochytal dost a dost, to se musí nechat, úžasný byl zákrok lapačkou na Doughtyho, byť šel puk nejspíš mimo branku (což byl další příklad toho, že Kings se v této sérii dost trápí v koncovce a zároveň jeden z výše zmiňovaných případů odkryté branky).

Pochvalu dnes zaslouží Greene, který rozdával hity jako na běžícím páse. A také Kopitar za přihrávku naslepo na Muzzina při prvním gólu. A samozřejmě Quick, který si také několik dobrých zákroků připsal.

Štěstím pro Kings bylo, že Kačerům dnes nevycházela přesilovka, protože dát jim hned 5 příležitostí bylo o kejhák. Souhlasím s místními Kačery, že Getzlaf měl dnes nejslabší zápas sérii, téměř vůbec nebyl vidět, i to je možná důvod špatných přesilovek.
Opravdu si nedovedu vysvetlit ten rozdil v pristupu a vykonu tymu v game 5 a 6 ( s vyhodou domaciho ledu na me nechodte :giggle: ). Jestli v rozhodujicim zapase predvedem nas nejlepsi vykon serie a Kings jeste vysperkuji svuj dnesni pak to bude zapas jako blazen, ale spis si myslim ze se zacne opatrneji, jde o hodne a uz jen titul kral Kalifornie (jasne bere se jen Cup) ma svoji hodnotu.
jeste me tak napadlo jestli my jsme nekdy vyhrali game 7 v plejof... Vzpomenu si hned na nasi prvni serie plejof v historii kdy jsme otocili s Phoenixem z 2-3 na 4-3 a tusim Hebert v rozhodujicim zapase vychytal nulu. Pak jsme vypadli 0-4 s Wings (3 zapasy v OT), kteri se pro nas stali na dost let nocni murou.
Pak mozna jeste s Calgary v 1.kole 2006, ale to si nejsem jisty, ve finale konference nas pak vyradili Oilers s Prongerem 4-1.
Ale pak uz tusim nic, tudiz je treba tato huge win(s) oprasit a Krale poslat na greeny, ale uz jen pritomnost Cartera s Richardsem dava tusit ze to bude secsakramentsky tezke a to nehovorim o dalsich borcich v dresu Kings. Stejne tak ani vetsina osadky HF nam neveri, nicmene ja doufam a v sobotu rano jsem pripraven fandit do roztrhani tela :fan:
Selly, Sidney, taky jste už teď tak nervózní? :-D
Ted momentalne moc ne, ale pres den jsem si doskrat vzpomenul, ale nejhorsi to bude behem zapasu...Ono uz se zacina ve 3? Abych nezaspal :jn:
Jojo, taky už mám nachystaný budík. Fakt nejlepší možný scénář, i když sežere dost nervů. Battle for SoCal so takový konec ale zaslouží. Snad to zmáknem.
Uvidime co bude zitra na jidelnicku, zda kacena se zelim nebo kralik na smetane se sesti... Volim kralika :wave:
Selly8 píše:Uvidime co bude zitra na jidelnicku, zda kacena se zelim nebo kralik na smetane se sesti... Volim kralika :wave:

King s půjdou dál :jupi:

i když ono je jedno na kom si v Chicagu smlsnou... :cookies:
Selly8 píše:Jestli v rozhodujicim zapase predvedem nas nejlepsi vykon serie a Kings jeste vysperkuji svuj dnesni pak to bude zapas jako blazen,
Dnes plati bohuzel jen ta druha podminka a vypada to na :golf: Naprosto priserny a nebojim se rict trapny vykon, takhle se ku*va o pohar nebojuje :!: Zatim jsem v plejof nekritizoval Koiva ikdyz dosud hral prd, ale co tam dnes predvadi takto zkuseny hrac to je na bliti :thumbsdown: Navic mit na oslabeni najednou Fowlera a Vatanena to je taky sebevrazda, pak se neni co divit kdyz pred brankou jseu jen 2 hraci Kings. My jsme meli golovku snad jen pri Perryho PS, ktere teda udelal taky naramne :slap: zato kdyz jsou v utocnem pasmu hraci Kings pokazde to smrdi golem, byly tam 2 nebo 3 tycky a spousta dalsich golovek. Casu je jeste dost, ale s timhle vykonem muzem jit tak akorat do prdele a na ten golf.

IT'S TIME WAKE UP :!:
Asi tak, hororová třetina. Kings od 1. třetiny jasně lepší, všude dříve, skvělý pressing a my nejsem schopni ničeho, rozehrávka na úrovni okresního přeboru, to i borci u nás v Havířově v 2. lize hrajou v obranném pásmu lépe :-D

Čekal jsem nějaký průser, ale tohle fakt ne? Divil bych se, kdyby tým jako Kings tohle pustil. Zrovna oni, kteří dokáží ubránit jeden gól, natož 3.

A Koivu je na facku celé PO. Po sezon u nás snad končí, nejlépe asi kariéru no. Jen škoda, že takhle.
Tak nic, tohle ani nedokoukám. Trpím u toho, hodnocení si nechám na později.
Ja uz to doklepu, ale taky trpim jako pes. Ale beru to z te lepsi stranky, zlepseni jak cip, druhou tretinu jsme prohrali jen 1-2 :yahoo: :-D . Ten Quick je stejny ch*j jak Perry :-D a zatim si ho dobre vychutnava a chudak Corey uz je z toho na prasky. Snad v posledni tretine nikoho nezrani, pac ta frustrace je ocividna.
Ja vim ze jsem ocas, ale nekde v koutku duse jeste doufam v obrat, raz za cas se neco takoveho povede tak proc ne dnes, ikdyz zrovna proti rozdivocelym Kings to nevypada...

Pravdepodobne posledni tretina sezony tak tam nechte kluci vsechno, na golfu uz se nenadrete :povzbudzovanie:

PS: Priznam se ze jsem si snad poprve v zivote malem nalil a dal panaka sam se sebou na uklidneni, ale nakonec jsem to vydrzel, ikdyz mame jeste tretinu pred sebou :giggle:
Zaciname neco hrat tak uz by to chtelo i nejake ty lucky bounces, zatim se vsechno odrazi na hokejky kralikum

EDIT: vyborne nechame se 2x po sobe naprosto idiotsky vyloucit, geat job :cool:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS