Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

habs píše:
AndyF píše:Dneska to Habs urvete. Nemuzou mit Medvedi takovou kliku porad.
Myslím, že brzká reakce na tu "kliku Bostonu" od jejich fans přijde... :-D.
ano habsi, už je to tady :-D Ne, tak jako ja uznávám vaši sílu a rozhodne si nemyslím ze je to tak ze byste si ten 7. zápas nezaslouzili. Ale moc nechápu o jaké " klice" z naši strany to Andy mluví. Řekl bych, ze jsme spis kopyta v koncovce, než to ze bychom měli nějakou kliku. To spíš Canadiens jsou pěkní "haluzáři" a znova se budu opakovat, nebýt naši do oči bijící nemohoucností v koncovce tak uz je soupeř dávno na golfu, ale dali jsme jim šanci oni ji chytili za pačesy a tak je tady 7. zapas. Mozna toho dneska budem litovat Ale jestli výpadnem mužem si za to sami... To pak ta kupa zvonicich tyček hodně zamrzí :-D
Chief píše: Ale moc nechápu o jaké " klice" z naši strany to Andy mluví.
Krome toho, ze trolluju, opravdu solidne, bezpecne, jste vyhrali 1 zapas ze 6.
Ve vsech ostatnich zapasech, jste dotahovali a pripadne se modlili za zazrak.
Je tedy samozrejme, ze Habs nic nenutilo mackat vas v pasmu, nebo poradat nejaky bezuzdny najezdy v peti bez zadnich vratek.
Chief píše:
habs píše:
AndyF píše:Dneska to Habs urvete. Nemuzou mit Medvedi takovou kliku porad.
Myslím, že brzká reakce na tu "kliku Bostonu" od jejich fans přijde... :-D.
ano habsi, už je to tady :-D Ne, tak jako ja uznávám vaši sílu a rozhodne si nemyslím ze je to tak ze byste si ten 7. zápas nezaslouzili. Ale moc nechápu o jaké " klice" z naši strany to Andy mluví. Řekl bych, ze jsme spis kopyta v koncovce, než to ze bychom měli nějakou kliku. To spíš Canadiens jsou pěkní "haluzáři" a znova se budu opakovat, nebýt naši do oči bijící nemohoucností v koncovce tak uz je soupeř dávno na golfu, ale dali jsme jim šanci oni ji chytili za pačesy a tak je tady 7. zapas. Mozna toho dneska budem litovat Ale jestli výpadnem mužem si za to sami... To pak ta kupa zvonicich tyček hodně zamrzí :-D
My haluzáři možná jsme v tom, že jste v sérii trefili deset tyček, ale branky byly všechno potrestané chyby, využité PP nebo nemohoucnost Raska. A jak říká Andy, kolik jste toho doopravdy vy vyhráli skillem? Podívej se na vaše výhry. Při první výhře gól po cloně hráče Habs, jeden odraz od díry v ledu, druhá výhra OT winner crazy bounce, definice haluze, takže opravdu zasloužená výhra (pokud to chcete takhle definovat) je výhra třetí.
Vymlouváte se tady Ruins fans na nemohoucnost v koncovce, to je zajímavé, hlavně jak tady Kower dával školení, jak by bylo proti zákonům přírody, aby jsme vás vyřadili, když máte tak úchvatné stats ze ZČ a to zejména skóre.

Mě to je proti srsti to takhle definovat, kdo je větší haluzák, ale bránit nás musím. Já tady vyřvával o štěstí pouze při tom OT winneru, protože to fakt nasralo, ale jinak výhra je výhra a je úplně lhostejné jak je jí dosaženo.
Parda píše:A jak říká Andy, kolik jste toho doopravdy vy vyhráli skillem?
To si uplne nerozumime. Neslo mi o zpusob dosazeni branky, ale prubeh zapasu.
jo Parda vesměs souhlas, ja jen ze mi proste nepřijde ze bysme my měli v sérii haluz toť vše... Ja se na koncovku nevymlouvam pouze konstatuju co mam možnost vidět. Nějaké coby kdyby je uz bezpředmětné stejně jako to jak ty říkáš kowerovo "školení" a jeho stats ze ZČ, ale tak ja nejsem Kower a jak sem řekl, jestli vyletime mužem si za to (těmi nepromenenymi sancemi) sami ale snižovat váš výkon jsem nechtěl, umíte to na nas, to bez debat ať uz nastoupíte v jakékoliv sestavě a tato série je toho jasným dukazem... Dneska na vás Doufám vletime a záleží na tom, jestli tomu úvodní mu tlaku odoláte nebo ne pokud jo bude to asi velký nervák až do konce no
Tak ked uz tu podla niektorych mame v serii tolko stastia tak snad ho budeme mat aj dnes... staci mi stastie v jednej oblasti aby kazda tycka ci cista sanca skoncila v brane Habs a bude to debakel :-D

Dufam ze si vcera nasi povinne pozreli zapas Pens a aj Minnesotty kde mohli vidiet 2 rozne verzie ako sa rozhodujuci zapas nema hrat.
:pray: for Boston!

Uz mam listok na 3.zapas finale konferencie a veru na Rangers-Habs by som siel ovela menej radsej ako na NYR-BOS... Let's Go Bruins!!!
go habs go , rangers nas uz cekajii :cinka: :cinka: :cinka: :cinka:
Pens uz taky čekají... Na greenech :jn: :klobuk:
Tak dnes to vidim na :cinka: :box:

Moj osobny 'game plan' je bud to Bruins vyhraju a v 3. a 4. zapase so mnou mozu ratat v hladisku alebo budem hladat nejakeho zapaleneho fanusika Habs ktoremu predam listok na 4.zapas s prirazkou aby ma ten 3.zapas vysiel lacnejsie resp. zadarmo... takze pre mna win-win sitation... ale radsej si zelam samozrejme postup Bruins :!:
Ja tu dnes napisem len tolko ze zapas vysiela Nova sport od 01:05
Cathy píše:Ja tu dnes napisem len tolko ze zapas vysiela Nova sport od 01:05
Preco? Co nasim neveris? Inak Claude na otazku o starte Seidenberga odpovedal vyhybavo: "ze by ho to prekvapilo"... od zasadneho nie sa to posuva k moznemu PREKVAPENIU pre trpaslikov :-D
Konecne dobry cas, 1:35 keby to zacalo uz by ma lamalo po druhej tretine.

Dnes budem fandit aj s domacim dresom Lucica na sebe, nakolko sa ochladilo, tak verim, ze nam to pomoze :)
Tak nejak tu je ticho pred zapasom... moj tip 3 golova vyhra Bostonu 5-2 alebo 4-1, s jednym golom do prazdnej brany. Julien vyuzije domace prostredie a na novacika a Weavera sem-tam v utocnej faze posle Krejciho & company... David sluboval gol uz v pondelok tak dnes by mohol dat hned 2 ;-)

Habs to mozu zdramatizovat (v krajnom pripade vyhrat) ak im zase hlupou chybou darujeme uvodny gol a potom z nasledujuceho tlaku nebudeme schopni skorovat a zase dostaneme gol z brejku alebo presilovky.

Dnes je ten cas ked vsetky tie tycky a prazdne brany zo 6 zapasov treba pretavit na goly... najlepsie uz do 10 minuty (idealne do 5.minuty) lebo to budeme hnani hladiskom a Habs isto budu branit co sa len da a cakat na chyby a brejky...

Perlicka na zaver- piska ta ista dvojica ako 2.zapas ked tam odpisali rozny 'crap' a Julienovi dali 2 min trest... tak uvidime ako sa budu prezentovat dnes.
prečo nehrali celú tretinu ako posledné 2 minuty :?
AndyF píše:
Parda píše:A jak říká Andy, kolik jste toho doopravdy vy vyhráli skillem?
To si uplne nerozumime. Neslo mi o zpusob dosazeni branky, ale prubeh zapasu.
Aha, no každopádně i toto s tím souvisí.
Začali jsme opravdu výborně, skvělou intenzitu z Bell Centre jsme přenesli i do medvídkovské zahrádky. Jen tak dál.
Davate nam pěknou čočku no. jsme nervozni a kupime chybu za chybou
JO, aspon posledni zapas sezony mi klapnul! Ale nejsem schopen se z toho tesit naplno..

Tenhle zapas jsem uz videl vcera. Vlastne celou serii. Sokujici finale Vychodu, promarnena velka sance Bruins a Pens. GO HABS :klobuk: , nezklamte ted a ukazte ze jste lepsi nez Rags(a tim padem i lepsi nez Pens)! Jinak me asi porazi z promarneny sance :x

PS: To same si muze rikat Philla, nalinkovany to mohli mit stejne dobre jak my
Moc teď nemám slov k hodnocení. Je to pro mě a pro celý tým obrovská satisfakce, prostě letošní Habs dokázali, že je to TÝM a není radno je podceňovat. Zdejší parta fandů Ruins se bude vymlouvat na vše možné, ale já rovnou říkám :hehe: HABS WIN, BRUINS LOSE!
Všichni makali na 100%, i když sice ne u všech to šlo říct po celou sérii, ale famózní výkon v G6, na který jsme navázali v G7 sérii rozhodl. Jen škoda těch zdržovaček jako OT lucky winner v G4 a to projeté vedení v G2, mohli jsme mít zase pár dní volna navíc :yes:
To Kower: Karma is a bitch.
Všetko zlé je na niečo dobré... team sa snáď zbaví zopar hráčov z môjho zoznamu a ja ušetrím $500 za lístky na 3. a 4. zapas... sezóna pre mňa skončila, sledovať antihokej medzi NYR a Habs by som bral ako trest.
Viac sa vyjadrím neskôr v našom topicu ale Chiarelli si môže buchat hlavu o stenu, neviem či vôbec niekto ďalší v histórii získal hráčov v deadline na sedenie na tribúne a to keď nám vypadol top 2 a top 6 obranca!
Habs :klobuk: :jupi:
Tak clovek by si pomyslel ze stazovanie sa na vodu v podani Subbana je vrchol ale dnes ho prekonal Weise ked sa postazoval ze jemu a Emelinovi nieco nepekne povedal Milan pocas podavania ruk.

Cry baby Montreal :lol: Dufam ze sa s Vami stretneme hned v uvode sezony lebo tato seria bude mat urcite dozvuky ako sme mali s Nucks v 2012/13 :box:
"I'm going to *#$%@& kill you next year,"  mohol si to Milan odpustiť ale Weise sa rovno nemusel vyplakavat ze sa mu "vyhrazal"... možno ešte podá aj trestné oznámenie ako niekto podal na Zdena za hit v minulosti.

Pri tomto novom systéme PO si veru na komické vyhlásenia od Habs budeme musieť zvyknúť lebo sa s nimi budeme stretávať možno každý rok.
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS