Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO Blackhawks vs. MINNESOTA Wild

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

HAWKS
68%
17
WILD[/b]
32%
8

Ohlund píše:
AndyF píše:
Ohlund píše:Ten Bryz je neskutočná diera v PO, takto sa to ozaj nedá..
Tak hlavne, ze je to na koho hodit.
V PO má 1-3, tá jediná výhra je G7 proti Avs kde chytil jednu strelu :giggle: , 82% úspešnosť a 4,11 GAA. Opora.
Obrázek

PK88 as only he can do ??? :giggle: Ide mi na nervy, ako sa idú z niektorých tímov komentátori NBC pojekakať. Hawks sú jedným z nich.
“Obviously, it was a very winnable game for us,” Yeo said. “We had some good moments, but we're not happy with our game tonight. I felt that we didn't have everybody at the level we needed to be at, so we'll rectify that.”

niet viac co dodat :hroza: Chicago to mazacky zvladlo, tak ako Kane pri GWG, proste vitazna mentalita...
Go Wild Go !!!!
Dneska nezabudnut skory zapas. Lec gou wajld bojs.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Bryz to dobre vychytal :bee: ten gol ide na hracov v poli. Taky Koivu nepreukazal privelku snahu pri vracani sa.
bol zahakovany Toewsom a tak sa Toews dostal pred neho, spravil to chytro ten Jonathan :bitka3:
Crafword bol v bufete na parkoch no nic z toho

Obrázek
jednoznacna dominancia chi. Min sa na zapas ani nedostavili. Bohuzial.
je to doma... Hoss neskutečny zapas, co on odmaka dozadu zapas co zapas :klobuk: alespoň jednou vyhrat venku a budu spokojen
Myslím,že tahle série je celkem jasná.Chic venku vyhrají min.1 zápas a je hotovo :evil:
Golman, efektivita a talent v koncovce :cry: Minnesota herne drzi krok dokonce i venku, ale jen hrat vyrovnane v poli nemuze pri takovych faktorech stacit. Doma budou muset Chicago vyrazne prehrat, pokud chtej vyhry. Ten hendikep je tam obrovskej.

Bryz je nejhorsi PO golman jakeho pamatuju, jako sorry Andy. Tady nejde jen o tyhle zapasy ze co mel chytit a co ne.. Jednoduse ten team musi mit nulovou duveru v jeho schopnosti a to se pak hraje strasne. jeste i ten save u toho najezdu byl takovej.. kdyby tam neblbnul s tim nepodarenym pokecheckem ale sel s betonem naplno, tak by to mel a zadnej Toews nemusel byt. Minnesoty je mi lito, ale vim cim si prochazej..

Pokud nebude Kuemper ready, zkusil bych AHLera Curryho. Je to zoufalstvi, ale whatever.. Bryz ma samy prohry a uspesnost horsi nez v serii s Pittsburghem 2012. A to obrana Wild neni tak hruzostrasna nez byla tehdy obrana Flyers..
Jdem na to... jinak Shaw mimo i pro tento zapas, podle Q by ale měl hrát už příště
Dnes jsme nemohli vyhrát Wild byli připraveni, zaslouženě vyhráli, my jako bxchom nechtěli ani vyhrát, pořád jakoby hráči čekali s čím příjde soupeř, až za stavu 2:0 jsme začali něco předvádět - Kane měl na hokejce jasny gol, ale naposlední chvíli mu to sklouzlo z čepele, Toews mel šanc i- ale to už bylo pozdě. WIld jsou zpátky ve hře. Jak už tady Atlantik poznamenal, Minnesota s náma drží krok, jsou mnohem lepší než minulý rok... No nic, teď 2 dny volna. V dalším utkání čekám ze strany Chicaga mnohem lepší výkon, protože s tím, co jsme dnes předvedli, není šance... teď 2 dny volna, jsem zvědav s čím přijdem do game 4.
:wave: What a period ! Skvely fíni :waa: rozhodli zapas. Uz pri prvom gole Fontaine nadhernou prihravkou nasiel skvelo nabehnuteho a rozbehnuteho Haulu, ktory skvelo zakoncil (uz v prvych dvoch zapasoch v Chicagu mal viacero sanci ale kde mu chýbala istota a trpezlivost a vzdy zbrklo a z velkeho uhlu zakoncoval ale nastastie dneska mu to tam padlo a upokojil celu hru Wild. Uz o 3min neskôr opat fantastická súhra Pominville-Granlund a Mikael si skvelo a chladnokrvne pockal a nadhernym bekendom poistil skore :jupi:
Potom síce prisli tazke momenty z pohladu domacich ked Hawks mali viacere sance i vacsi tlak a Wild sa museli minimalne i 4x uvolnit len za pomoci icingu naco i Yeo predtým dobre zareagoval a vypýtal si time-out na oddychnutie a upokojenie sutuacie. V zavere sa uz v podstate iba dohravalo ked 3min dokonca zapasu Oduya zahakoval Niederreitera a z následnej presilovky Parise najskôr tecoval Suterovu strelu dotycky, puk sa vsak opat odrazil knemu a pohotovo zakoncil na 3:0. Pri poslednom gole treba pochvalit Nina, ktory si skvelo obhodil protihraca trpezlivo pockal a doslova naserviroval pre Granlunda 2.gol

Síce pocas prvych dvoch tretín mali Hawks viac zo hry ked sa Wild podarilo vystrelit na Crawforda len 10x ale pritom bolo i mnoho striel zblokovanych,ale i herne bolo vidiet ze Hawks hrali v tejto faze uvolnenejsie ked mali 2zapasove vedenie, ale nastastie Haula to zlomil. Netreba zabudat i na Ilyu ktory odchytal konecne i v PO skvely zapas a dodal konecne potrebnu istotu hracom Wild a viacerymi zakrokmi podrzal svoj tím

Tak ak bude Bryzg pokracovat v nastolenom trende seria sa moze este velmi zdramatizovat. 1.krok maju Wild uspesne zasebou a snad to sobotu uspesne natiahnu na 5zapasovu vítaznu domacu snuru :yes:

(inak Minny mi pripisali i peknu vyhru 45e takze velka vdaka)
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
AndyF píše::lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Ja to nevidel.. Vidim tam pocet zakroku, co ma nekdy nekdo i za jednu tretinu. Otazka zni, chytil neco? Nebo byla obrana Wild doma tradicne genialni? Jinak samozrejme doufam, ze to takhle bude pokracovat, i kdyby jsem mel z toho vyjit za blbce :pray:
Atlantik píše:
AndyF píše: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Ja to nevidel.. Vidim tam pocet zakroku, co ma nekdy nekdo i za jednu tretinu. Otazka zni, chytil neco? Nebo byla obrana Wild doma tradicne genialni? Jinak samozrejme doufam, ze to takhle bude pokracovat, i kdyby jsem mel z toho vyjit za blbce :pray:
Tak sakra ku*va... Cisla, nebo zakroky?? Ja uz sem zmateny!!

Ale ano, za zapas mel asi jeden slozitejsi zakrok pri uniku Toewse.
AndyF píše: Tak sakra ku*va... Cisla, nebo zakroky?? Ja uz sem zmateny!!

Ale ano, za zapas mel asi jeden slozitejsi zakrok pri uniku Toewse.
To vis, ja byl zmateny taky.. Byt tam Lundqvist, tak rikas jak ho nemaj davat za hvezdu. Asi to bude o necem jinym. Proste Wild doma a Wild venku jsou dva uplne rozdilny teamy. Bryz zacal serii s Avs venku a pak doma uz tam byl Kuemper a hned se dostal k uplne stejnymu lehkymu shutoutu jako Bryz dnes. Serii uz prakticky dochytal a ted Bryz opet zacinal 2ma zapasama venku a az tohle byl jeho prvni zapas doma. Mozna to nakonec nejvetsi traged historie nebude, ale az vychyta i venku treba 35-sejvovy shutout jako Fleury, tak se muzem zacit bavit, jestli je to golman co patri do 2.kola PO..
Tak Q nám po utrpěném výkonu v posledním zápase úplně prohodil útoky.

Bickell-Toews-Smith
Saad-Kruger-Kane
Sharp-Handzus-Hossa
Bollig-Nordstrom-Morin

Snad se vedle kluků slovenských Sharp konečně pořádně chytne

V obraně místo Mel místo Brookbanka hrát Leddy, Shaw zase hrát nebude, uvidíme jestli jeste zasáhne do teto série. Bude hrát Moulson?
krajic píše: V obraně místo Mel místo Brookbanka hrát Leddy, Shaw zase hrát nebude, uvidíme jestli jeste zasáhne do teto série. Bude hrát Moulson?
Cooke sa vracia :good: , takže Moulson by hrať nemal, má údajne neaké LBI .
Nádhera :clap: ako Yeo vykonbinoval zlozenie formacii. Síce nenastupil Moulson ale popravde ten toho velmi nepredviedol síce mal svetlé momenty, je skvely v priestoroch pred brankou v cloneni a s talentom na tecovania pukov ale snim bola viac menej nevyrazna 2.lajna Moulson-Koivu-Coyle. Ale v dnesnom zapase sa presadili vsetky 3.utoky a ktomu v PO proti tak vyspelemu tímu ako Hawks tak to si zasluzi :klobuk: Ale ako som spominal Moulsonu absenciu skvelo nahradil Cooke ktory hlavne v uvodnej 10minutovke hral velmi energicky a mal velký podiel na prvom gole s forcekingom vybojovanim puku a Fontaine to trafil náramne.

Tak ako Crawford dostal úvodny lacny gol z velkeho uhlu a s viacerymi hracmi prednim co sa cudujem ze strela vobec presla na branu a nie este gol ztoho :-D tak i Bryzgalov pustil pomerne lacný gol do satne ked z uhlu Sharp bekendom prekonal Ilyu pomedzi betony. Ale od tohto momentu si dovolim tvrdit ze Bryzgalov zachytal azda este lepsi zapas ako bol jeho shootout (ktory som hlavne z prvych dojmov velmi nadhodnocoval kde mal fakt mozno 1 dolezity zakrok a inak to skvela defenziva Wild riesila zanho) Pri druhom gole to bolo priam nechytatelne ako famozne tecoval puk Handzus naco sa nedalo zareagovat. Ale od tohto momentu bol Bryzgalov oporou tímu ked najskor lapackou spravil pekny zakrok, neskôr zákrokom zapasu vychytal Sharpa ktory isiel najazd a mohol vyrovnat do tretice pre Hawks na 3:3 ale Bryzg bov proti a v zavere zapase neakych 6min dokonca vygumoval Morina tusim na 2x ktory sa ocitol nepokryty a nebehnuty v pomedzí kruhov ale opat Bryzgalov fantasticky zakrocil betonom a udrzal pokludné vedenie na 4:2. Síce opat mali Hawks "len" 20 striel tak oproti predoslemu zapasu to boli urcite narocnejsie strely a tým padom i dôlezitejsie zakroky

Na druhej strane Crawford vôbec nemal svoj den. Dost co spomínany Fontainov gol z uhlu a mnohími hracmi prednim bov docela lacný gol i ked vela tam nemohol vidiet a pri druhom gole ktory dal Pominville svojou sikovnostou spoza bránky to nahodil na Crawforda ktorý bol zle postavený v brankovisku a bol ztoho uz druhý gol z nevinne vyzerajúcej situacie. A nakoniec parádna Niederreiterova trafa kde mal Crawford čistý výhlad ale zrejme Nino to trafil exceletne. Jedine z posledneho golu by som zrejme Crawforda vynechal kde bola nadherna zahrata presilovka ktorej strojcom bol Koivu ktory vymyslel peknu prihravku na Spurgiho a ten pohodlne poistil vedenie na 4:2 (Ale do tohto momentu to bola katastrofa s presilovkami Wild :doh: kde bola jedna horsie zahratá ako druhá)

Za zmienku stoja i 2 hlupe fauly na oboch stranach v rozpetí len necelej minuty ked najskor Bollig dohraval Ballarda pri mantineli ale i samotný Ballard vtom neni nevine keby pokracoval normalne v dráhe popri mantineli tak by to bol čistý hit ale kedze len odohral puk a zasekol sa pri mantineli tak Bolligov hit bol oto tvrdsi a nekompromisnejsi a spravne posudenie ako boarding. Neskôr spravil Spurgeon akýsi dvojfaul ked i laktom ale očo horsie i kolenom na koleno dohrával Krugera, ktorý tak isto ako Ballard s tazkostami odisli na lavicku a zaroven uz i do šatní.

Tak v oboch seriach co odohráli Wild sa seria vyvíja rovnako a zakazdým to bolo velmi neprijemne sa stahovat do Saint Paul za stavu 0:2 kde by jedine zavahanie výrazne obratilo seriu v náš neprospech, ale Wild to vzdy famozne uhrali a uz teraz sa môžem tesit ze sa seria opat vratí este i do Xcel Energy Center :wave:
Uz by bolo i nacase prerusit domacu neporazitelnost ktorú si drzia obe tímy uz ako jediné v tomto rocníku Play off v 5.zapase serie :-P a nemal by som nic proti keby seria skoncila rovnakým pomerom ako dnešní vysledok :lol2:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS