Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

Go Habs Go !!!!
Bostonci ste až prehnane sebavedomí.
Boston fans mám na hokejfóru rád, ale ty vaše sebevědomé a jisté řeči. :slap: Doufám, že vám Canadiens ukážou a pošlou za tohle na dovolenou. :-P
Tak místním fans Ruins se nejde nesmát, číst ty vaše plačky co vše my udělali špatně, co rozhodčí, jaké jsme měli štěstí a to a ono :giggle: Trochu vychladněte a krotil bych sebevědomí (kecy jak jsi jdete vsadit, k popukání). My nejsme Detroit, takže se z té výhry nepoděláme. A rozhodně bych neřekl, že takhle nemůžem hrát celou sérii, opak je pravdou. Nechali jsme vás vyblbnout ze začátku zápasu a pak už to byla pohoda s naší velkou efektivitou a skvělým Carym. Postupem času vás to začne štvát, nastoupí Lucic a Marchand, zaúřadují zebry, další PP... Tohle se taky může stát, no nic, těším se na sobotu :kajo:
Parda píše:Nechali jsme vás vyblbnout ze začátku zápasu a pak už to byla pohoda s naší velkou efektivitou a skvělým Carym.
Ty si videl zapas??? Ved prave na zaciatku to este bolo ako tak vyrovnane od polovice 2.tretiny ste boli pod totalnym tlakom a v 1.predlzeni ste len zazrakom nedostali gol...

Co sa tyka rozhodcov... nase vylucenia boli fauly ale takisto mohli piskat drzanie proti vam hned v uvode 1.predlzenia ci vase too many men tiez v 1.predlzeni.
Davvy píše:Bostonci ste až prehnane sebavedomí.
Ty si videl zapas? My aj kazdy kto ho videl hodnotil zapas v ktorom sme mali jasne na vrch... mali sme 29 scoring chances! Ak to takto bude pokracovat tak neexistuje ze skorujeme len 3-krat z tolkych sanci a takisto neexistuje ze si Habs udrzia 2/3 uspesnost ich presiloviek takze nase sebavedomie je zalozene na hodnoteni priebehu zapasu... chce to len zopakovat toto nasadenie a o vysledky sa neobavam.
Kower píše: Co sa tyka rozhodcov... nase vylucenia boli fauly ale takisto mohli piskat drzanie proti vam hned v uvode 1.predlzenia ci vase too many men tiez v 1.predlzeni.
Ještě jsi zapomněl na Bergeronův (ne)bodyček na Bourqua - myslím, že jste to byli právě vy, kdo podobný zákrok, ovšem vedený výš na tělo, řešili v jednom z našich posledních vzájemných zápasů... A pokud mě paměť neklame, tak jste v základní hrací době měli o jednu přesilovku více než my... Jinak ani o jednom z vašich vyloučení nemůže být ani na chvíli pochyb!
Vaší sílu třeba já vůbec nezpochybňuju a vím, že tohle nic neznamená, ale opravdu mě taky někdy překvapuje, s jakou jistotou to tu prezentujete...
Kower píše:
Parda píše:Nechali jsme vás vyblbnout ze začátku zápasu a pak už to byla pohoda s naší velkou efektivitou a skvělým Carym.
Ty si videl zapas??? Ved prave na zaciatku to este bolo ako tak vyrovnane od polovice 2.tretiny ste boli pod totalnym tlakom a v 1.predlzeni ste len zazrakom nedostali gol...

Co sa tyka rozhodcov... nase vylucenia boli fauly ale takisto mohli piskat drzanie proti vam hned v uvode 1.predlzenia ci vase too many men tiez v 1.predlzeni.
Viděl jsem zápas a strašně se mi líbí, jak jste z vašeho výkonu všichni vystříkání a strašně se divíte, jaktože to nestačilo na výhru :hehe: . Therrien na vás umí, čísla ze ZČ o něčem svědčí, vy nás máte až NESKUTEČNĚ v hlavě a to počínaje Raskem, přes trenéry a fans konče, čehož jsou tady ty vaše nářky krásným příkladem. Snad jsi nečekal, že s váma budem hrát otevřený hokej. Ano, máte nejlepší systém v lize, taky máte díky němu obrovské sebevědomí a my vám tou výhrou šlápli na kuří oko. Rask pod tlakem, doma proti Habs ještě nevyhrál, vy musíte aspoň jeden zápas doma uhrát... No lehké to mít nebudete, ale nechám vás při tom, vy tady přece všichni vsázíte životní úspory na sobotní jedničku a včera to byla vlastně úplně náhoda :giggle: .
Plačky na rozhodčí si nech, akorát se ztrapňuješ. Fauly byly naprosto čisté a pokud tady chceš řešit kdyby, tak jsi nějak zapomněl na tu vysokou hůl na Subbana a našly by se i další věci.

Speciálně pro vás všechny fanoušky gumídků pozdrav od Pernella Karla :razzi:
Obrázek
:kajo: toto tu bude zabava!

Skoda, ze druhy matchup nie je pens-flyers :( (to by HF vybuchlo :giggle: )
Tento zápas jsme si prohráli sami, takový zápas uz jsem dlouho nevidel... Je fajn ze jsme měli navrch ale hraje se na góly a Montreal byl proste efektivnější... Tato prohra je jen o nas a mužem za to jen a jen my... Tim však nechci říct, ze by si to Habs ne zasloužili, spis my jsme si za to trestuhodné zahazovsni šanci nezasloužili vyhrát a tak proste přišel trest.

Klíčem Montrealu muže byt proste naše disciplína proste fakt, ze někdy mají naši hráči vůči hráčům Canadiens až příliš "rudé oči" nechají se snadno vyprovokovat (a ze ty emoce tam dřív nebo později budou) a soupeř se pak muže dostat snadněji na koně... Pokud udržíme v průběhu dalšího dějství nervy na uzdě věřím ze to dobre dopadne ... Toť muj názor
MTL fans tvrdia, že im nepomáhajú sudi :giggle: :lol2: To som sa pobavil...Ani v Bell Centre vôbec, tam stačí aby hráč Habs padol a bum, súperov hráč ide von :grc: Kindl by vedel rozprávať :cool: v sérií s nami som mal síce na vás nervy, ale prosím vás, pošlite tých krpatých frankofónov na golf. Keď sme boli na západe, vždy som vám v PO držal palce a to aj tak ostáva, po sérií zo mňa hovorili emócie, ale už som dávno upokojený, tak nesklamte, hlavne Subbana nemôžem ani cítiť, drzý namyslený nevychovaný fracek :grc:

Keď nevyhrá SC Detroit, tak nech ho má Boston. Inej cesty niet. :frajer2:
Kombinace "Subban + nigger" byla pouzita ve vice nez 17000(!!) tweetech v bostonskym regionu. Jakej team, takova fanbase, pro me jsou USA fans Bostonu nejvetsi odpad fanbases ze vsech profesionalnich sportu. Tahle show na tom nic nezmenila, ten nazor mam uz dlouho.

Dalsim prikladem je breceni smerem na sudich jeste predtim nez serie zacne, konec-koncu americkej kolega to zde jen potvrdil a to jsem presvedcen ze Kower patri jeste k tem lepsim 20% USA fans..

Neely:
"The racist, classless views expressed by an ignorant group of individuals following Thursday's game via digital media are in no way a reflection of anyone associated with the Bruins organization."
Atlantik píše:USA fans Bostonu nejvetsi odpad fanbases ze vsech profesionalnich sportu.
Ja som si vzdy myslel, ze su to flyers fans... :neviem:

Kazdopadne uz len to, ze Subbanov brat je prospect Bostonu :grc: Stavim sa, ze Malcolm neodchyta za Boston ani jeden zapas v zivote! Stavim.
kajo píše:
Atlantik píše:USA fans Bostonu nejvetsi odpad fanbases ze vsech profesionalnich sportu.
Ja som si vzdy myslel, ze su to flyers fans... :neviem:

Kazdopadne uz len to, ze Subbanov brat je prospect Bostonu :grc: Stavim sa, ze Malcolm neodchyta za Boston ani jeden zapas v zivote! Stavim.
Tam je taky dost neandertalcu, ale najdou se i normalni.. Na Boston se myslim nechytaj.
Atlantik píše:Jakej team, takova fanbase, pro me jsou USA fans Bostonu nejvetsi odpad fanbases ze vsech profesionalnich sportu.... Breceni smerem na sudich jeste predtim nez serie zacne, konec-koncu americkej kolega to zde jen potvrdil a to jsem presvedcen ze Kower patri jeste k tem hornim 20% USA fans..

Neely:
"The racist, classless views expressed by an ignorant group of individuals following Thursday's game via digital media are in no way a reflection of anyone associated with the Bruins organization."
Zopar dementov nemozes hodnotit ako fanbase...

K rozhodcom som sa vyjadril pred seriou a snad nikto okrem Habs fans nepocybuje o tendeciach rozhodcov najma v zapasoch u nich... ale nikto tu nepisal, ani ja ze prvy zapas sme prehrali kvoli rozhodcom. Ak budu aspon takto piskat aj zvysok serie tak budem maximalne spokojny.
kajo píše:Stavim sa, ze Malcolm neodchyta za Boston ani jeden zapas v zivote! Stavim.
Ak vsetko pojde podla planov tak neodchyta ale nie kvoli tomu ze je Subban ale kvoli tomu ze na dlhe roky mame Raska a tiez Svedberga.
Kower píše:
Zopar dementov nemozes hodnotit ako fanbase...

K rozhodcom som sa vyjadril pred seriou a snad nikto okrem Habs fans nepocybuje o tendeciach rozhodcov najma v zapasoch u nich... ale nikto tu nepisal, ani ja[\b] ze prvy zapas sme prehrali kvoli rozhodcom. Ak budu aspon takto piskat aj zvysok serie tak budem maximalne spokojny.

17000 je vic nez "zopar".. Ale nejde jen o to, jak rikam u me je to dlouhodoba zalezitost, u nikoho jinyho nemam tak spatnou zkusenost. Minimalne polovina fans Bruins co jsem cetl dokonce brecela i na dle meho KRYSTALOVE JASNY vylouceni Bartkowskiho, prej v OT se to nepiska.. Problem samozrejme byl, ze slo o zakrok v cisty sanci Habs..
Pasha píše:MTL fans tvrdia, že im nepomáhajú sudi :giggle: :lol2: To som sa pobavil...Ani v Bell Centre vôbec, tam stačí aby hráč Habs padol a bum, súperov hráč ide von :grc: Kindl by vedel rozprávať :cool: v sérií s nami som mal síce na vás nervy, ale prosím vás, pošlite tých krpatých frankofónov na golf. Keď sme boli na západe, vždy som vám v PO držal palce a to aj tak ostáva, po sérií zo mňa hovorili emócie, ale už som dávno upokojený, tak nesklamte, hlavne Subbana nemôžem ani cítiť, drzý namyslený nevychovaný fracek :grc:

Keď nevyhrá SC Detroit, tak nech ho má Boston. Inej cesty niet. :frajer2:
A ty mě taky bavíš... :hehe: . Jestli můžu poprosit - nekomentuj tu něco, o čem evidentně nic nevíš. Jenom mi, prosím tě, řekni, kolik jsi těch zápasů Habs v sezóně viděl, abych věděl, na jakém základě vypouštíš ty bludy o rozhodčích? Nebo sis někde něco chytrého přečetl a teď to tu budeš pořád plácat?
O Subbanovi to samé - ano, dokáže se nepříjemně dostat soupeři pod kůži a někdy se chová na ledě hodně drze. Na druhé straně - mít ho v týmu Detroit, neřekl bys ani slovo, protože on prostě svoje kvality má a myslím, že ziskem Norrisovy trofeje už to prokázal!
Zisk trofeje je pro me horkej vzduch, nicmene to nemeni nic na tom, ze bych ho okamzite bral. Popravde, doufal jsem, ze pote co nevysel Weber, pudeme podobne po nem.
http://www.boston.com/sports/hockey/bru ... n_gif.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Suhrn 9 sanci ktore sme mali vcera.
Kower píše: K rozhodcom som sa vyjadril pred seriou a snad nikto okrem Habs fans nepocybuje o tendeciach rozhodcov najma v zapasoch u nich... ale nikto tu nepisal, ani ja ze prvy zapas sme prehrali kvoli rozhodcom. Ak budu aspon takto piskat aj zvysok serie tak budem maximalne spokojny.
A další "expert" s rozhodčíma ve prospěch Habs... :hroza: . Pánové, vy jste fakt k smíchu - rozhodčí prostě přijedou do Bell Centre, podělají se tam strachy a pískají vše v prospěch Montrealu... :rofl:. Našel bych za celou sezónu spoustu zápasů, kde jsme třeba dle mého soudu byli poškozeni my - prostě to napříč celou soutěží můžeš najít v každém druhém zápase, protože to holt píská člověk, ne robot... Ale takhle směšně to spojovat s tím, že to je schválně ve prospěch jednoho týmu, to snad nemyslíš úplně vážně, že ne? Ano, pochopím, že to někdy může být spojené s nějakou hvězdou (Crosby, Ovečkin...), ale s mužstvem jako takovým...?
Gif 2 a 3 jsou ta sama sance :jn:
pro me je nejvetsi poznani serie, ze habs a parda jsou dva lidi. ja si vzdycky myslel, ze je to jeden clovek, az ted jsem prozkoumal ty avatary a koukam, ze pleky tam je pokazdy s nekym jinym :D

jinak fandim Montrealu, uz me sere jak se NHL pomalu zacina blizit do doby pred vylukama, formujou se 4 tymy co si to pak vzdycky rozdaj a s narustajicim caphitem nevidim sanci na zlepseni. Jo a taky vyhra Habs nad LA je muj prvni, aktivne pamatujici se zazitek s NHL
megaton píše:pro me je nejvetsi poznani serie, ze habs a parda jsou dva lidi. ja si vzdycky myslel, ze je to jeden clovek, az ted jsem prozkoumal ty avatary a koukam, ze pleky tam je pokazdy s nekym jinym :D

jinak fandim Montrealu, uz me sere jak se NHL pomalu zacina blizit do doby pred vylukama, formujou se 4 tymy co si to pak vzdycky rozdaj a s narustajicim caphitem nevidim sanci na zlepseni. Jo a taky vyhra Habs nad LA je muj prvni, aktivne pamatujici se zazitek s NHL
Jak jeden člověk, vždyť vypadám úplně jinak... :-D ? Navíc je to focený na úplně jiných srazech... A nakonec - naše názory jsou na leccos hodně rozdílné, to bys viděl hlavně na habsczech.com ...
AndyF píše:Zisk trofeje je pro me horkej vzduch, nicmene to nemeni nic na tom, ze bych ho okamzite bral. Popravde, doufal jsem, ze pote co nevysel Weber, pudeme podobne po nem.
Doufám, že k něčemu podobnému nikdy nedojde... :wink2: .
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES