Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BRUINS
67%
22
HABS[/b]
33%
11

Bude to bitva jak řemen a snad ty "Frantiky" jak jim řikam seřežem a půjdem dál. Ovšem bude to určitě dlouhá série, vzhledem k tomu že stejně tak jako Tukka umí čarovat i Carey :good:
Bruins 4:1
Kower píše:
P.S.: Ešte mám jedno prianie: čo najmenej frankofonnych rozhodcov resp. zrušenie 'pravidla' prikazujuceho prvú presilovku v zápase pre Habs. ;-)
Referees: Marc Joannette, Kevin Pollock

A prva presilovka pre Habs a hned gol...
zbytocne vylucenie, ale pisknute opravnene, este k tomu ten Bubban :hroza:
inak :good: niet co vycitat, skôr ci neskôr to hadam prelomime
a trosku ich uz treba :cosi:
S prvou tretinou mozme byt spokojni... sanci bolo dost len zatial robime z Price-a hviezdu zapasu... chce to viac hry do tela.

Z individualnych hracov zatial Smith vyzera neisto a v osobnych subojoch vyzera ako ziak proti dospelym... Bartkowski tiez okrem vylucenia mal par dalsich chyb... snad sa preberu a v 2.tretine pridaju na vyssi level.
Ak budeme hrat takto dalej tak nemam strach o tuto seriu :)
cepi píše:zbytocne vylucenie, ale pisknute opravnene
To suhlasim ale jedno vylucenie sa urcite dalo najst aj na druhej strane... ale my take pravidlo ako Habs nemame... Nic to nevadi, v hre 5 na 5 sme lepsi, merlot line ich tam par krat dobre tocila, tiez Krejci a Bergy line...
Janci_83 píše:Ak budeme hrat takto dalej tak nemam strach o tuto seriu :)
no len hrame na goly....

tu to chcelo nespekulovat

Obrázek

ak udrzime nasadene tempo, vyrovnavka snad nenecha na seba dlho cakat
co robi so 4 lajnou Pieho navrat.....wau
cepi píše: ak udrzime nasadene tempo, vyrovnavka snad nenecha na seba dlho cakat
V 2.tretine mame velku sancu drzat ich obranu na lade a prestriedat nasich pri cyclingu takze ideme na to!

Po 2.tretine cakam 2-1 az 3-1 pre nas... ak nebudeme hrat oslabeni...
mat ich tu posahanu efektivitu :roll:

z coho chceme dnes skorovat

Obrázek

Krug mal v 1.tr. davat na 1:1, nie on da superovi na 0:2
co mohol Rask len sa na*ebat:D

Obrázek
Dnes to vyzerá na prehru, mladíci v obrane im darovali dva góly a Rask tiež má asi day off.
tie nase presilovky :slintac: ale dnes nam proste nie je sudene

Obrázek
Obrázek
Tak toto sa casto nevidi... Habs maju viac stastia ako rozumu... alebo nasi strelci oslepli... stale mame sancu to strhnut na nasu stranu ale asi by to chcelo nejaky nahodny gol lebo ciste sance zahadzujeme.
uz mi len chybaju Marchandove minely
neskutocne co dokazeme pozahadzovat, Price si pred zapasom stupil asi do :ho*no: ale treba uznat drzi Habs nad vodou

Obrázek

ak by zapas skoncil 4 ci 5:2 pre nas, nik by nemohol namietat, zial
postacil by nejaky puta gol v IIItr. a som presvedceny o tom, ze by nevedeli kam skôr skocit, tak podme
Opravujem sa :D Ak budeme takto pokracovat mam strach o tuto seriu.... Neuveritelne co sme pozahadzovali, ale to sa musi zlomit tak podme do nich!!!
cepi píše:postacil by nejaky puta gol v IIItr.
Obrázek

zasluzene :!: a do nich :!:
cepi píše:a som presvedceny o tom, ze by nevedeli kam skôr skocit
haaaaaaaaaaaaaa

Obrázek

ak existuje karma vitaz zapasu je hadam jasny!
co s nimi robime :scare:
to nemyslia vazne toto
Ak toto prehrame tak to bude snad vybrata smola na cely zvysok PO... Habs nevedia kam skor skocit!
JayBeeeeeeeeeeeeeee

Obrázek

nemam slov, hned uvodny zapas predcil ocakavania
normalne tazko sa mi hladaju slova a to na nas caka OT...
som rad, ze aka taka karma existuje, ale pokial to nepotvrdi v OT nech pali do pi*e :D
Habs si zasluzia akurat tak riadnu nakladacku, ale ak to daju, tak nam treba, môzeme si za to jedine sami
no verime!
To je sila, susedia vsetci pobudeni :D . Jedna z najlepsich hokejovych tretin co som videl.
Neskutocny zapas.... :slintac: kto nevidel moze lutovat.....

ideme do dalsieho predlzenia, a rovno v oslabovke....toto bude velmi klucove prezit.... :pray:
Bez ohladu na vysledok takuto dominanciu sme nemali ani proti Red Wings takze ked tento trend bude pokracovat nadalej tak tato seria mozno zaziva jediny dramaticky zapas (teda pokial sa tyka golov).
Cathy píše: ideme do dalsieho predlzenia, a rovno v oslabovke....toto bude velmi klucove prezit.... :pray:
Veru treba toto ubranit a potom hrat na Markova... hral uz vyse 30 minut takze cez neho moze viest cesta.
Shots 50-29 Boston after 80 minutes, 14-6 in OT... a to tam nie su zaratene asi 3 tycky a par minuti poloprazdnej brany (Bergy, Iginla ci Krejci)
neuveritelne

zopar? sanci v OT

Obrázek

Obrázek

Obrázek

a co dodat k Marchymu, nieto ze nedava 122% golovky, on im dokonca este zabranuje

Obrázek

ak to hobiti nedaju v PP bude to nase!
nech to uz dopadne akokolvek, takuto dominanciu z nasej strany som uz nevidel nepamätam silene
Myslim ze Bartkowski svojim vykonom dnes dava sancu Meszarosovi uz v sobotu...
461 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING