Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON Bruins vs. MONTREAL Canadiens
Súboje o Stanleyho pohár.
S prvou tretinou mozme byt spokojni... sanci bolo dost len zatial robime z Price-a hviezdu zapasu... chce to viac hry do tela.
Z individualnych hracov zatial Smith vyzera neisto a v osobnych subojoch vyzera ako ziak proti dospelym... Bartkowski tiez okrem vylucenia mal par dalsich chyb... snad sa preberu a v 2.tretine pridaju na vyssi level.
Z individualnych hracov zatial Smith vyzera neisto a v osobnych subojoch vyzera ako ziak proti dospelym... Bartkowski tiez okrem vylucenia mal par dalsich chyb... snad sa preberu a v 2.tretine pridaju na vyssi level.
To suhlasim ale jedno vylucenie sa urcite dalo najst aj na druhej strane... ale my take pravidlo ako Habs nemame... Nic to nevadi, v hre 5 na 5 sme lepsi, merlot line ich tam par krat dobre tocila, tiez Krejci a Bergy line...cepi píše:zbytocne vylucenie, ale pisknute opravnene
uz mi len chybaju Marchandove minely
neskutocne co dokazeme pozahadzovat, Price si pred zapasom stupil asi do
ale treba uznat drzi Habs nad vodou

ak by zapas skoncil 4 ci 5:2 pre nas, nik by nemohol namietat, zial
postacil by nejaky puta gol v IIItr. a som presvedceny o tom, ze by nevedeli kam skôr skocit, tak podme
neskutocne co dokazeme pozahadzovat, Price si pred zapasom stupil asi do

ak by zapas skoncil 4 ci 5:2 pre nas, nik by nemohol namietat, zial
postacil by nejaky puta gol v IIItr. a som presvedceny o tom, ze by nevedeli kam skôr skocit, tak podme
JayBeeeeeeeeeeeeeee

nemam slov, hned uvodny zapas predcil ocakavania
normalne tazko sa mi hladaju slova a to na nas caka OT...
som rad, ze aka taka karma existuje, ale pokial to nepotvrdi v OT nech pali do pi*e
Habs si zasluzia akurat tak riadnu nakladacku, ale ak to daju, tak nam treba, môzeme si za to jedine sami
no verime!

nemam slov, hned uvodny zapas predcil ocakavania
normalne tazko sa mi hladaju slova a to na nas caka OT...
som rad, ze aka taka karma existuje, ale pokial to nepotvrdi v OT nech pali do pi*e
Habs si zasluzia akurat tak riadnu nakladacku, ale ak to daju, tak nam treba, môzeme si za to jedine sami
no verime!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé