hm a preco by sa muselo? ved nech kazdy tim dostane svoj bodovy pridel do celkovej tabulky ked uz teda ide o medzi konferencne zapasy.. okrem toho si myslim ze by bola zaujimava celkova tabulka tak ako je to v NHL a len vitazi pripadne prve 2 timy z kazdej konferencie mozu byt byt automaticky na prvych 4 miestach celkovej tabulky a zvysok kludne nech postupi z jednej konferencie viac timov ak su kvalitnejsie, nemusi byt automaticky z kazdej konferencie rovnaky pocet postupujucich...kajo píše:Na konci kola treba body rozdelovat podla konferencii ale, tak naco to komplikovat?janik píše:vobec nechapem preco sa tabulky pocitaju tak ako sa pocitaju - ked sa hra medzikonferencne tak by tabulka mala byt len jedna - strasne to skresluje ked sa body jeden den mozu kludne zmenit len v jednej z tych dvoch tabuliek ... je to proste divne
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIPOMIENKY, OTAZKY, NAVRHY A VSEOBECNA DISKUSIA
No to snad nechces, aby sa to teraz pocas sutaze takto radikalne menilo. Ako mne je to v podstate jedno a proti tvojmu navrhu by som nebol, ale to sa malo preberat skor. Pocas leta a aj po nom bolo casu dost...nie teraz budu vsetci plakat, aky je ten system zly a nespravodlivy. (tym teraz nemyslim teba)
no
jasne ze nic nebude dokonale hned a vela veci nebude dokonalych nikdy ale sutaz len stagnuje a miesto krokov vpred prestupuje na mieste ... nejaka zmena dizajnu fora je pre mna nezaujimava a nepodstatna a ani sa netyka samotnej KTL takze to prosim nevytahujte
inak nebolo by zle keby aj tu na hf a mozno aj na ktl stranke boli vysledky niekde hned ked si spustim stranku nemyslim vysledky NHL aj ked aj to by bolo fajn ale vysledky KTL pri zapsaovych kolach klasika a pri obyc. proste bodove zisky .... to ze je to v clanku dostupne je sice pekne ale toto mi proste chyba ako hlavna info ktoru chcem na stranke tomu priamo venovanej ale to uz je skor technicky dotaz na areka .... spravit by to nemal byt velky problem
no to pre mna nieje i tak dostatocna nahrada sice pocet kol je minimalny uz za co sme sa zasadzovali uz v minulej sezone ktora akurat bola skratena ALE toto ma rozhodnut aj o vitazovi PO a to uz je pre mna neuveritelne ze je schopny to niekto stale obhajovat, proste chce to fakt si sadnut a vyriesit to raz a navzdy a to poriadne lebo to PO v nasom pripade a pocte timov atd a najma moznosti ovplyvnit samotny vysledok je neakceptovatelne... najvacsi dovod kedysi bol zatraktivnenie boja o titul ale ani to si dovolim tvrdit sa nepotvrdilo a tak viac menej jediny hlavny dovod zavedenia tohto formatu PO je prec, ako som uz pisal aj minule uznavam ze posledny system PO tiez nebol to prave orechove ale to neznamena ze sa teda vratime k niecomu o com sa uz vie, a mame to aj odskusane, ze tiez nebolo zdaleka idealne, preto mi to riesenie pripada ako cista pohodlnost komisie, miesto aby si sadla a nasla riesenie tak sa len vratili k tomu co bolo zle...cepi píše:podobneAndyF píše:Ale at tak nebo tak, tyhlo kola bych nerusil..
je historicky dane, ze zapasove kola nasmu timu sedia, ale v ramci spestrenia tam hodit 2 zapasove kola (z 8 kôl) nie je ziadnym extremom a aj ked to neodzradluje veci, na ktore poukazoval petrik, stale je to hra - zabava a tie 2 zapasove kola urcite nie su na skodu
jasne ze nic nebude dokonale hned a vela veci nebude dokonalych nikdy ale sutaz len stagnuje a miesto krokov vpred prestupuje na mieste ... nejaka zmena dizajnu fora je pre mna nezaujimava a nepodstatna a ani sa netyka samotnej KTL takze to prosim nevytahujte
inak nebolo by zle keby aj tu na hf a mozno aj na ktl stranke boli vysledky niekde hned ked si spustim stranku nemyslim vysledky NHL aj ked aj to by bolo fajn ale vysledky KTL pri zapsaovych kolach klasika a pri obyc. proste bodove zisky .... to ze je to v clanku dostupne je sice pekne ale toto mi proste chyba ako hlavna info ktoru chcem na stranke tomu priamo venovanej ale to uz je skor technicky dotaz na areka .... spravit by to nemal byt velky problem
nie, samozrejme teraz nieje spravne menit to co sa uz uviedlo pre tuto sezonu ale do dalsej sezony je to potrebne vsetko prejst a najlepsie sa to riesi na nejakych aktualnych pripadoch, po sezone som uz aj vacsinu veci zabudol o ktorych sa pocas minulej sezony debatovalo ked sa niektore taketo veci objavilikajo píše:No to snad nechces, aby sa to teraz pocas sutaze takto radikalne menilo. Ako mne je to v podstate jedno a proti tvojmu navrhu by som nebol, ale to sa malo preberat skor. Pocas leta a aj po nom bolo casu dost...nie teraz budu vsetci plakat, aky je ten system zly a nespravodlivy. (tym teraz nemyslim teba)
preto by bolo fajn si zozbierat pripomienky a na nejakom systeme pracovat uz teraz a odladovat ho podla aktualnej sezony aby sme videli ako to cele reaguje so skutocnostou, ci je to viac fer, pripadne ci sa objavia nejake ine nedostatky a podobne, viem ze je to zataz na viac ale inak to asi nepojde lebo inak cely system sa navrhne narychlo pred sezonou kedy uz ani nieje cas diskutovat, a uz vobec nieje moznost to vyskusat takze sa zas cela sezona strati a potom zistime ze zas tam daco bolo zle a tak stale dookola, keby subezne teraz uz sa nieco nove navrhovalo a davalo do placu aby sme videli ako by to teda vyzeralo mozno by aj niekoho este napadli dalsie vylepsenia a do dalsej sezony uz by sme to mali ako tak odskusane a odladene a aj ludia by mali vacsi prehlad o co sa jedna...
zmena divizii v NHL tiez neprisla zo dna na den pred sezonou... nieco podobne mam pocit predvadza Wild ktory po 1. kole aj preratal body podla jeho systemu ale asi moc ludi neoslovil lebo sa k tomu ani nikto potom uz nevyjadril ale takto nejak si myslim by to malo fungovat.. nech su take navrhy aj vo vacsom pocte kludne a uvidime co je najlepsie
Toto kolo je zatial uplny joke, najma v openfireovej konferencii 
Prve tri timy MG-MB-F4F by na zaklade natipovanych bodov v tabulkovom kole boli na miestach 7.- 9.- 6.
naopak posledni Knights by v tabulkovom kole boli druhi (o bodik za lidrom)
V tabulkovom kole by KN mali momentalne o 15b viac ako napr. MB (140 vs. 125) v realite zapasoveho kola maju o 15b viac MB (20 vs. 5)
U nas maju napr. tigri natipovany o 1 bod viac ako my (v tab. kole by boli 5. a my 6.), napriek tomu sme my prvi a oni deleni posledni…
Urobil som aj zaujimave porovnanie – kolko realnych bodov musel kazdy tim priemerne natipovat na zisk jedneho “zapasoveho” bodu do tabulky (strasne komplikovany vzorec: pocet celkovych natipovanych bodov stylom tabulkoveho kola / pocet bodov ziskanych v doterajsich zapasoch tohto kola). Pracovny nazov: Lucker Index
Celkovy priemer celej sutaze je cca 11,5 bodu (na zisk jedneho bodu v zapasovom kole musi tim natipovat priemerne cca 11,5 bodu). Timy co maju tento priemer nizsi mozu hovorit o stasti v rozpise, cim je priemer vyssi tym viac “smoly” na rozpis KTL zapasov tim mal.
Urcita miera stastia/smoly sa da povazovat za “normalnu”, takze za standardne rozpatie by som povazoval priemery od 8 do 15. Hocico nizsie ako 8 resp. vyssie ako 15 uz je podla mna abnormalita.
Tu su vysledky:
Derrylova k:
FA – 6,84
AM – 8,71
BA – 9,13
DD – 9,36
IC – 11,21
EI – 11,73
SP – 13,33
WH – 13,60
LI – 15,25
RT – 16,38
Openfireova k. je podstatne vacsia divocina:
MG – 6,10
MB – 6,25
F4F – 7,44
HP – 8,29
HK – 8,63
HR – 9,86
RD – 9,93
ST – 10,5
BF – 19,33
KN – 28,00 !!! (esteze som to nepocital pred 2 dnami, delenie nulou by mohlo byt problematicke…
)
Zaujimave ze az 8 z 10 timov openfireovej konferencie malo podla tohto indexu v doterajsom priebehu kola stastie na rozpis (zato tie posledne dva si to zlizli aj za nich
)
Celkovo natipovali timy OK v doterajsom priebehu kola o 10 bodov viac ako timy DK (1325 vs. 1315 bodov, rozdiel 0,76%), ale do tabulky si za vitazstva v zapasoch pripisali az o 21 bodov viac (143 vs. 122b, rozdiel 17,21%). Luckeri…

Prve tri timy MG-MB-F4F by na zaklade natipovanych bodov v tabulkovom kole boli na miestach 7.- 9.- 6.
naopak posledni Knights by v tabulkovom kole boli druhi (o bodik za lidrom)V tabulkovom kole by KN mali momentalne o 15b viac ako napr. MB (140 vs. 125) v realite zapasoveho kola maju o 15b viac MB (20 vs. 5)
U nas maju napr. tigri natipovany o 1 bod viac ako my (v tab. kole by boli 5. a my 6.), napriek tomu sme my prvi a oni deleni posledni…
Urobil som aj zaujimave porovnanie – kolko realnych bodov musel kazdy tim priemerne natipovat na zisk jedneho “zapasoveho” bodu do tabulky (strasne komplikovany vzorec: pocet celkovych natipovanych bodov stylom tabulkoveho kola / pocet bodov ziskanych v doterajsich zapasoch tohto kola). Pracovny nazov: Lucker Index
Celkovy priemer celej sutaze je cca 11,5 bodu (na zisk jedneho bodu v zapasovom kole musi tim natipovat priemerne cca 11,5 bodu). Timy co maju tento priemer nizsi mozu hovorit o stasti v rozpise, cim je priemer vyssi tym viac “smoly” na rozpis KTL zapasov tim mal.
Urcita miera stastia/smoly sa da povazovat za “normalnu”, takze za standardne rozpatie by som povazoval priemery od 8 do 15. Hocico nizsie ako 8 resp. vyssie ako 15 uz je podla mna abnormalita.
Tu su vysledky:
Derrylova k:
FA – 6,84
AM – 8,71
BA – 9,13
DD – 9,36
IC – 11,21
EI – 11,73
SP – 13,33
WH – 13,60
LI – 15,25
RT – 16,38
Openfireova k. je podstatne vacsia divocina:
MG – 6,10
MB – 6,25
F4F – 7,44
HP – 8,29
HK – 8,63
HR – 9,86
RD – 9,93
ST – 10,5
BF – 19,33
KN – 28,00 !!! (esteze som to nepocital pred 2 dnami, delenie nulou by mohlo byt problematicke…
Zaujimave ze az 8 z 10 timov openfireovej konferencie malo podla tohto indexu v doterajsom priebehu kola stastie na rozpis (zato tie posledne dva si to zlizli aj za nich
Celkovo natipovali timy OK v doterajsom priebehu kola o 10 bodov viac ako timy DK (1325 vs. 1315 bodov, rozdiel 0,76%), ale do tabulky si za vitazstva v zapasoch pripisali az o 21 bodov viac (143 vs. 122b, rozdiel 17,21%). Luckeri…
mame tu prvy rozhovor tejto sezony
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... m-1kola-ta" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... m-1kola-ta" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajn rozhovor, ale este lepsie by to bolo ak by boli najskor nahodene zapasy na tipovanie aspon do konca kola…arek píše:mame tu prvy rozhovor tejto sezony![]()
Netvrdim ze maju byt uz na zaciatku kola nahodene vsetky dni, ale minimalne na tie 2 dni dopredu by to pokryte byt malo - situacia ked v piatok popoludni nie je mozne natipovat zapasy na sobotu by sa stavat nemala
uz je doplneny rozpis na cele kolo.petrik píše:Fajn rozhovor, ale este lepsie by to bolo ak by boli najskor nahodene zapasy na tipovanie aspon do konca kola…arek píše:mame tu prvy rozhovor tejto sezony![]()
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... m-1kola-ta" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Netvrdim ze maju byt uz na zaciatku kola nahodene vsetky dni, ale minimalne na tie 2 dni dopredu by to pokryte byt malo - situacia ked v piatok popoludni nie je mozne natipovat zapasy na sobotu by sa stavat nemala
Tesne pred koncom update haluznosti tohto kola:
Na celkove natipovane body je to medzi konferenciami vzacne vyrovnane, nasa konferencia ma doteraz natipovanych spolu 2998b a slabsia konferencia 2996b. napriek tomu mali luckeri zo slabsej konferencie nenormalne stastie na rozpis a v KTL zapasoch nahrali o 21b viac (290 vs 269)
A teraz uz k jednotlivym konferenciam:
V slabsej sa na zaklade kvality tipovania da hovorit o “silnej” patke timov (302 a viac bodov) a “slabsej” patke timov (291 a menej bodov). Zaujimave ze 2 timy z tej silnej patky su v tabulke v druhej polovici a logicky aj naopak – dva timy zo slabsej skupiny (dokonca posledne 2) su v realnej tabulke v hornej polovici. Asponze prva trojka je relativne OK:
1. MG – 40b (tabulkovo 313b – 3. miesto)
2. HP – 36b (314b – 2.)
3. RD – 35b (318b – 1.)
4. MB – 34b (287b – 9.)
5. F4F – 30b (286b – 10.)
6. HR – 29b (308b – 4.)
7. BF – 23b (289b – 7.)
8. HK – 22b (291b – 6.)
9. ST – 21b (288b – 8.)
10. KN – 20b (302b – 5.)
Najvacsou haluzou je tu nepochybne 4. a 5. miesto bykov a killerov, kedze z hladiska natipovanych bodov by mali byt na chvoste. Opacnym extremom su stale rytieri, ktori napriek vcelku mocnemu finisu uz ten haluzny uvod kola nerozchodili…
Priemerny “luckerov index” v tejto konferencii je 10,88, s tym ze az 6 timov ho ma pod 11 (mali stastie v rozpise)
V nasej konferencii je to este zaujimavejsie. Cez 300b maju zatial natipovane 4 timy, pod 300b 6 timov. rozdiel medzi tymi skupinami ale nie je az tak dramaticky ako v slabsej konferencii. O vyrovnanosti konferencie svedci aj fakt, ze aktualne 6. tim pavukov sa pozajtra po poslednom dni moze v tabulke ocitnut hocikde od tretieho po posledne miesto:
1. FA – 35b (305b – 4.)
2. AM – 32b (287b – 10.)
3. EI – 28b (308b – 3.)
3. IC – 28b (314b – 1.)
5. RT – 27b (295b – 7.)
6. SP – 25b (289b – 9.)
7. BA – 24b (298b – 5.)
7. LI – 24b (292b – 8.)
9. DD – 23b (298b – 5.)
9. WH – 23b (312b – 2.)
Najvacsie haluze tu priam biju do oci – druhe miesto najslabsie tipujuceho timu vojakov a naopak, posledne miesto druheho najlepsie tipujuceho timu konikov. Zo zvysnych timov je asi najvacsou haluzou nase prve miesto, inak je to plus minus OK… luckerov index maju vyrazne pod 11 iba 2 timy – my a vojaci (8,71 a 8,97). Tesne pod 11 maju este tigri (10,93). Zvysnych 7 timov ma 11 alebo viac, co jasne dokumentuje aky bol k nasej konferencii rozpis KTL zapasov nespravodlivy…
Na celkove natipovane body je to medzi konferenciami vzacne vyrovnane, nasa konferencia ma doteraz natipovanych spolu 2998b a slabsia konferencia 2996b. napriek tomu mali luckeri zo slabsej konferencie nenormalne stastie na rozpis a v KTL zapasoch nahrali o 21b viac (290 vs 269)
A teraz uz k jednotlivym konferenciam:
V slabsej sa na zaklade kvality tipovania da hovorit o “silnej” patke timov (302 a viac bodov) a “slabsej” patke timov (291 a menej bodov). Zaujimave ze 2 timy z tej silnej patky su v tabulke v druhej polovici a logicky aj naopak – dva timy zo slabsej skupiny (dokonca posledne 2) su v realnej tabulke v hornej polovici. Asponze prva trojka je relativne OK:
1. MG – 40b (tabulkovo 313b – 3. miesto)
2. HP – 36b (314b – 2.)
3. RD – 35b (318b – 1.)
4. MB – 34b (287b – 9.)
5. F4F – 30b (286b – 10.)
6. HR – 29b (308b – 4.)
7. BF – 23b (289b – 7.)
8. HK – 22b (291b – 6.)
9. ST – 21b (288b – 8.)
10. KN – 20b (302b – 5.)
Najvacsou haluzou je tu nepochybne 4. a 5. miesto bykov a killerov, kedze z hladiska natipovanych bodov by mali byt na chvoste. Opacnym extremom su stale rytieri, ktori napriek vcelku mocnemu finisu uz ten haluzny uvod kola nerozchodili…
Priemerny “luckerov index” v tejto konferencii je 10,88, s tym ze az 6 timov ho ma pod 11 (mali stastie v rozpise)
V nasej konferencii je to este zaujimavejsie. Cez 300b maju zatial natipovane 4 timy, pod 300b 6 timov. rozdiel medzi tymi skupinami ale nie je az tak dramaticky ako v slabsej konferencii. O vyrovnanosti konferencie svedci aj fakt, ze aktualne 6. tim pavukov sa pozajtra po poslednom dni moze v tabulke ocitnut hocikde od tretieho po posledne miesto:
1. FA – 35b (305b – 4.)
2. AM – 32b (287b – 10.)
3. EI – 28b (308b – 3.)
3. IC – 28b (314b – 1.)
5. RT – 27b (295b – 7.)
6. SP – 25b (289b – 9.)
7. BA – 24b (298b – 5.)
7. LI – 24b (292b – 8.)
9. DD – 23b (298b – 5.)
9. WH – 23b (312b – 2.)
Najvacsie haluze tu priam biju do oci – druhe miesto najslabsie tipujuceho timu vojakov a naopak, posledne miesto druheho najlepsie tipujuceho timu konikov. Zo zvysnych timov je asi najvacsou haluzou nase prve miesto, inak je to plus minus OK… luckerov index maju vyrazne pod 11 iba 2 timy – my a vojaci (8,71 a 8,97). Tesne pod 11 maju este tigri (10,93). Zvysnych 7 timov ma 11 alebo viac, co jasne dokumentuje aky bol k nasej konferencii rozpis KTL zapasov nespravodlivy…
Sorry, u vas mi to 9. miesto prijde take prirodzene ze som to za haluz neoznacil…kajo píše:Vase prve miesto oznacis za haluz, kde je rozdiel oproti tabulkovemu systemu 3 miesta a nase 9. umiestnenie za take neoznacis, kde je rozdiel 4 miesta!
Este si ani nezacal v komisii a uz ma vytacas
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé